0.9

Det resultatet fick jag på mitt första högskoleprov. 0.9. Känns jätteskönt!
Idag är det ju valborgsmässoafton + Kungens födelsedag. Jag ska nog inte direkt fira något av dom. Älsklingen är på kryssning med ett gäng. Dom skulle försöka att komma med på "Färjan" som går på kanal 5, så jag får väl säkert höra om det imorgon om dom lyckades eller inte! Jag har blivit bjuden på både dricka-vin-på-Johans-balkong-på-söder-kväll och grillkväll hos Mimmi o Robbs i Hagsätra. Men jag tror att jag bara kommer vara hemma o njuta av att vara själv (eller helt själv är jag ju inte, Rocky är ju med mig oxå)
Åhh vad jag längtar till KRETA!! Minns när jag, Kamilla o Linn va i Kemer (turkiet), det var härliga tider det! Kolla va brun jag va då! (och svettig!)









Hoppas jag kan få samma fina färg i Grekland! Nej nu ska jag nog lägga mig i soffan o mysa med lillpuffen Rocky :) Puss o heis!


P.s.
 Igår var jag på både Pilates och Djupvattengympa.
Supersköna klasser båda två!
Pilates vill jag göra om fler gånger!
D.s.

Svettigt värre!

Idag har jag varit trött, irriterrad och grinig i princip hela dagen. Men det kändes lite bättre när jag var ute på min postrunda dock så svettades jag som en dåre! Men trots att jag var ute i nästan fem timmar (jag har aldrig varit ute så länge förut) så hjälpte det inte helt. Så jag tänkte att om jag tränar lite efter jobbet så borde ju ilskan försvinna! Och sagt o gjort, direkt när jag kommit hem så drog jag ner till träningshallen. Idag blev det Coreboard, kändes jätteeffektivt. Jag svettades galet mycket och sen när jag kom hem så kände jag mig mycket gladare. Och jag gjorde jättenyttig o god middag. Kokt kycklingfilé med delad avokado + fetaost. Sen värmde jag lite majs o hällde grillkrydda på till efterrätt. Nu ska jag hoppa in i dushen o sen lägga mig o läsa någon av mina nya pocketböcker. Må så gott!


Nu är det mindre än 5 veckor kvar!

Våren är härlig!

Dock är alla äckliga kryp som kommer med den härliga värmen sjukt jobbiga! Dels så har vi ju mina kära vänner myggen (dom älskar mig, men det är inte ömsesidigt), för att inte tala om alla spindlar som brukar krypa runt i min närhet! Uhhh! Oj nu kom Emelie o plingade på min dörr, så jag måste afsluta nu! men summakardemumma, våren är underbar men inte krypen!!

Grillhelg!

Den här helgen har det grillats vill jag lova :) I fredags så slutade jag äntligen tidigt, redan vid 14-snåret! Så då blev det raka vägen till pappas åkeri för att tvätta bilen och byta till sommardäck! Sen hämtade jag Millan så åkte vi till Farsta centrum och SHOPPADE!! Vi handlade en massa saker och det kostade inte alls megamycket! Jag hade ett häfte med rabattkuponger som gällde i många av butikerna. Jag köpte bla. shorts, jeansleggings, underkläder, skor och en tröjja. Sen var klockan helt plötsligt nästan sju så då åkte vi hem och sen grillade vi hos Tjollan o Arne. MUMS! Dock så var det en mindre trevligt grej som drabbade endast mig den kvällen. Jag vaknade dagen efter av att det kliade på ena benet och jag har fått inte mindre än 13 MYGGBETT! Alltså myggor ska väl bara leva på sommaren?! Och jag är ju självklart lite överkänslig mot just myggbett så jag har 13 stora röda bumlingar på vänsterbenet. Fett skabbish!
Meen förutom myggbetten så var lördagen helt underbar! Först så gick jag o Jessica på poweryoga, sen åkte vi in till söder och Café String och åt frukostbuffé ute i solen, skitmysigt! Dessutom var ju vädret helt fabulöst! Sen efter frukosten så gick vi runt i second hand-butiker och jag fyndade ett fint skärp för ynka 35 kronor. Och den passade perfekt till min outfit jag skulle ha senare på kvällen.
Elin hade inflyttningsfest i Hökarängen, men innan vi åkte dit så var jag o Jocke + några av hans släktingar o bowlade i Årsta, jag kom sist men hade jättekul ändå! Sen kom vi äntligen till Elin och jag fotade lite med min mobil så här kommer lite bilder från festen!


Och idag har vi städat en massa här hemma och varit hos pappa o grillat kött och ätit hajkbanan!
Nu blir det mys i sängen framför teven tills jag somnar! Puss o snusk!

Livsyogaaaaaaaaa oouummmm

Hahahaha! Alltså jag o Tjollan skulle egentligen kört Bodycombat idag, men vi hamnade på reservlistan och sen fick vi inte plats, så då kollade vi på schemat vad det var för mer pass som började 18:30 och det var spinn eller livsyoga. Vi valde yogan och HERREGUD vad sjukt det var! Först så började alla att låta sådär "haaauuummmmmmmm" flera gånger! Och sen skulle man ligga och stå o sen ner på alla fyra o rulla ihop sig som en "traktor" dessutom skulle man "eldandas" (man andas snabbt med näsan och det lät som om det var 20 hundar som sniffade efter kött) eller så skulle man "spänn anus och dra in naveln mot ryggen och håll kvar!" OMG vad jag o Kamilla höll på att dö av skratt hela tiden, men vi sa inte ett knyst under hela passet, (dock så kunde vi inte kolla på varandra för då hade vi asgarvat) men såfort vi klev ut från träningshallen så brast vi! Jag vill inte gå på den livsyogan fler gånger! Dessutom tyckte jag att instruktören lät lite gej!

Ska verkligen försöka att komma iväg på Bodycombat på söndag istället! Förresten jag har hittat jordens skönaste t-shirt! En med Leif GW tryck på! En sån skulle jag vilja ha!


hujedamig!

Fy vad denna vecka har varit seg på jobbfronten. Har slutat vid 17-17:30 varje dag! Men trots det så har jag hunnit med att göra ganska mycket ändå! I måndags va jag och Jocke (+ några till) hemma hos Tjollan o Arne. Där grillade vi och kollade på derbymatchen. Skönt att djurgården inte vann, inte för att jag hejjar på bajen, men hellre att Hammarby vinner än att järnkaminerna gör det!
Igår så var jag o Jessica på African PowerDance och sen direkt efter på Coreboard. Sjukt roliga men jobbiga klasser!
Och idag så åt jag, Jock o Sunk på Palmyra. Mums!
I lördags så var ju jag o Kamilla nere i nynäs o åt makrill. Det var en supermysig dag och vi bestämde att vi skulle göra en massa roliga saker i sommar som tex, paddla kanot, after work varje fredag, spontanta bad + grillkvällar, landskrona-karnevalen och åka till GeKås. Men det som ska bli absolut roligast i sommar det är ändå när vi är på KRETA!! Längtar så in i vasken dit! Speciellt nu som de e så kallt här! Nej nu ska jag krypa till kojs o kolla det sista på Efterlyst, GW säger ju så sköna saker jämt! Han är lite av en idol! Sov gott o puss.


Han är ju så ball! <3

saturday

Om en halvtimme ska jag på yoga. Egentligen skulle Kamilla följt med oxå, men det blev inte så. Men vi ska åka till rökeriet i Nynäs sen iallafall, o äta makrill o kanske dricka lite vin :)
Nej nu måste jag göra mig iordning. Hörs later!

Uppdatering: Yogan var väldigt jobbig, men 75 minuter gick jättefort! Jag ska verkligen försöka mig på det igen! Om ungefär 1 timme går mitt o Millans pendeltåg till Nynäshamn, så jag ska aldeles strax åka ner till henne så ska vi promenera till Älvsjö station. Lägger förmodligen upp någon bild ikväll från vår mysiga dag!

bloggtorka

Idag har det inte hänt något speciellt. Förutom att jag har jobbat i ungefär 10 timmar 3 dagar i rad. Man blir sjukt trött i kroppen av det! Dessutom så har jag o Kamilla tränat o varit jätteduktiga i veckan! På lördag ska vi på ett yoga-pass. Det ska bli spännande! Och sen efter det ska vi åka pendeltåget ner till Nynäs och köpa färskrökt makrill och dricka box-vin på mammsens inglasade balkong (först tänkte vi sitta vid kajkanten utanför rökeriet men sen såg vi att det ska bli ungefär 5 grader på lördag så då låter inglasad balkong mer lockande). Oj vad klockan har blivit mycke! Nu ska jag gå o lägga mig omedelbums! Gonatt!

<-- Dit ska vi på lördag!

hepphepp

Nu är det bestämt! Jag och Tjollie ska hårdsatsa på träningen nu. Det är faktist typ mindre än 1,5 månader kvar tills bikinin ska sitta som ett smäck! Dessutom måste vi ju få upp flåset inför Vårruset som vi ska springa i slutet på maj. Nu ska jag hoppa in i dushen o fräsha till mig lite, för sen är det sängen som väntar. Heis.



Min finfina bikini (från H&M) som kommer sitta som gjuten på mig på Kreta :)

9 månader + röd måndag

Idag blev det sovmorgon, superskönt! Och jag har dessutom spelat en massa Backpacker! + att jag upptäckte The City-maraton på MTV så medans Jocke var iväg och tränade så kollade jag på det. Sen när han kom tillbaka hem så åkte vi till Heron och åt middag och kollade på bio (vi har varit tillsammans i nio månader idag). Jag fick välja film o jag valde Monster Vs. Aliens 3D. Skitrolig film! Fast det kändes lite skumt att gå in i salongen, det var bara en massa barnfamiljer där. Och vi då.
Imorgon är det jobb igen som vanligt. Ska kanske på Afrikansk powerdance efter jobbet, om jag får sällskap! heis.


Rocky va lite tröttis idag.

en sån härlig kväll...

Nu sitter Jocke och hans 7 kompisar här och spelar fifa och pruttar ikapp. Jag skämtar inte, det luktar konstant fis och det är sjuukt äckligt! Längtar tills dom har spelat klart och pruttlukten försvunnit. Over and out!

En sån härlig dag!

Idag har det ju varit ungefär lika skönt väder som det var igår! Jocke sov över hos sin kompis Nisse, så jag och Rocky låg o bredde ut oss i sängen hela natten. Superskönt! Vi vaknade vid 11 ungefär, så då gick vi ut på en liten promenad. Sen när jag kommer in så tänkte jag att jag kanske skulle iväg o träna lite, det var ju senast i tisdags som jag tränade! Och när jag kollade i min lilla broshyr "Träningspasset" så ser jag att det minsann går ett pass med Core (fokusering på mage och rygg) så ringde jag och bokade plats på en gång! Det var ganska kul, men jobbigt! Sen efter att jag hade tränat så tog jag med mig Rocky och en stor filt och la mig i Bandängen och mös lite i solen. Efter det har jag fixat lite här i lägenheten, tvättat mina balkongdörrar och pillat lite på balkongen. Och nu snart så kommer sju grabbar hit (Jockes homies) och dom ska spela fifa hela kvällen. wiie va skoj. not. Men jag får väl försöka att läsa en god bok eller något sånt. Puss o hej.


Rocky och jag myser i vårsolen.

Grilltajm!

Nu har jag varit lite slapp med bloggandet igen. Men lugn, ni ska bli uppdaterade.
Knölen på min arm gick alldeles utmärkt att ta bort. Fick 2 bedövningssprutor sen var det klart på 5 minuter. Jag har nu ett stort plåster på armen och jag fick ungefär 3 stygn som ska tas bort om 1,5 veckor, så nu blir det ingen vattengympa på ett tag :(
I torsdags så hade jag AfterWork hemma hos mig, tanken var att vi skulle ut sen, men det blev aldrig så, utan vi va hos mig till klockan 3 ungefär, sen gick alla och jag somnade i samma sekund som jag la huvudet på kudden.
Fredagen (igår altså) blev sängliggande, trots det fina vädret. Jag var megatrött. Men det var mysigt med mig o Jocke. Film och supergod middag (potatisgratäng o kassler med beasås).
Och idag har det ju varit sånt kanonväder. Just nu är jag hemma hos pappa och jag o syrran har solat lite. Nu håller köttet på att grillas för fulla muggar. Vi ska dessutom äta utomhus på pappsens verandra, så nu måste jag sluta.
Puss o hejs!

zannie


 



Grattis Zanna på 23-årsdagen!

sad

Idag så fick Rockys vän Stella somna in. Hon har varit på en massa veterinärbesök då hon har haft problem med både rygg och bakben. Men idag så togs beslutet att hon inte skulle behöva ha ont längre. RIP


Stella

Hennes matte Cassandra har en blogg och även en bloppis http://www.cassie-nova.com/2009/03/uppdatering.html. Kanske hittar du något intressant, pengarna går dessutom till att betala alla Stellas veterinärkostnader.

Idag har jag och Kamilla varit o tränat. Och imorgon efter jobbet ska jag till doktorn i Farsta för att ta bort en liten knöl på armen. Ska bli skönt, den känns lite äcklig att ta i! Nu ska jag laga mat, pasta carbonara! Hejsvejs

Min helg var skön!

Det var jätteskönt på Gotland. Så himla fint och avslappnande. Min moster bor så bra så hon har havsutsikt och kvällssol. Så vi satt på hennes inglasade balkong och chillade. Jag ska kanske tillbaka dit i sommar o cykelsemestra! Det var tydligen fett populärt på 80-talet, så varför inte göra´t igen?! Ikväll ska jag o Zanna på vattengympa och imorgon ska jag o Tjollie gymma. Och jag ska dessutom byta till sommardäck på min lilla pluttbil. Nej nu ska jag och Rocky ut på promenix i vårsolen. LOVELY att det äntligen har blivit varmt, även om det bara håller i sig i några få dagar till! Haha Rocky va så söt nyss, han låg i sin korg under en filt med en leksak helt stilla hur länge som helst, jag trodde han hade somnat i den ställningen! Men jag lyckades få en bild av det hela.



Sötskrutt!
Puss o kram!

morgonblogg

Just nu är jag hemma hos mammsen i Nynäshamn. Vi ska åka till Gotland och hälsa på min moster om ungefär 4 timmar. I vanliga fall brukar jag gå upp vid 6 och idag var inget undantag. Eller idag var det ganska ofrivilligt. Jag har legat vaken i en timme och inte kunnat somna om, därav blogginlägget. Jag har soluppgången rätt in i mitt lilla rum, och havet ligger helt spegelblankt. Ibland hör jag måsarnas skri. Det känns hur mysigt som helst! Nu tänkte jag uppdatera er om den vecka som gått sen sist jag bloggade.

Fredag: Först jobb och sen tjejmiddag hos Cissi. Vi åt tacos och hade det trevligt, men det blev en tidigt kväll för mig och Tjolanta. Vi skulle ju upp tidigt dagen efter o skriva högskoleprovet.
Lördag: Upp tidigt och bege sig till Södra Latin för att skriva högskoleprovet. Trots tumultet (som jag inte märkte av så mycket) så gick nog provet hyffsat. Provsvaret får jag dock inte förrän om 4 veckor. Sen på kvällen så åkte jag, Zanna och Christoffer till Redline. Dom hade kommit ända till Zinken när vi hoppade på. ALLA var helt kalasfulla. Men jag hade skitkul ändå. Sista stället var Kellys, där var vi ganska länge. Sen blev det lite donken och hem o sova.
Söndag: Jaa söndagen var ganska seg. Jag var lite bakis så vi kollade på film och låg i sängen nästan hela dagen. Fast vi ryckte upp oss på eftermiddagen för då åkte vi till Citygross o handlade lite mat.
Måndag: Jobb och efter det djupvattengympa med Kamilla. Hon o Arne har precis köpt likadant gymkort som jag har.
Tisdag: Jobb och på kvällen så gjorde jag o K hårförlängning hos Emelie. Det är superfint! Dessutom åt vi jordgubbar med mjölk till middag. Mums!
Onsdag: Jobb. Fast idag fick jag köra bilrundan och from nu är den min permanent. Sjukt skönt! Och jag gymmade lite efter jobbet också.
Torsdag: Jobb och sen lite solariesol med Tjoll. Sen hämtade mammsen upp mig så åkte vi hem till henne.
Fredag: Ja det är ju idag. Jag är dessutom ledig från jobb! Nu har mamma klivit upp också så jag får se vem av oss som ska gå ut med hundarna.
Haha mamma har ju hur mycket bilder som helst på datorn! Den här sköna hittade jag. Det är från när vi är i Schwiez och hälsar på våra kusiner. Här är det kusin Pär, mammsen, jag o syrran. Vi ska in på en restaurang som ligger uppe på ett berg. Utanför restaurangen går det omkring bergsgetter och inne på restautrangen är det en tant som går runt och joddlar. Det var helt bissart! Men fruktansvärt kul!