rajjrajj

Ikväll är det fest med Bandhagen-gänget! Så jag ska pimpla i mig lite kaffe nu snart så jag piggnar till. Och jag har gjort en sjukt grym playlist så nu jävlar! Jag glömde att fota kladdkakan igår, men den blev succé! Ulf (chefen på Älvsjö) tog tillomed 3 bitar, så den måste ju smakat fantastiskt (som väntat). Men trots min kladdkaka så fick jag ett nytt område idag och det började bra, men sen nånstans i mitten så gick det åt helvete. Jag hittade inte rätt, sen sprang jag runt i ett höghus i en evighet för att sen på 2:a våningen hitta postfacken (sjukt ställe att placera postfack på, dom brukar alltid annars vara på entréplanet). Sen fick jag papercuts på fingrarna, tappade nästan cykeln, höll på att tok-halka på en hal fläck, men kom på fötter i sista sekunden och dessutom flåsade jag förbi nån typ filminspelningsplats, så jag hoppas att jag inte kom med ;)
Men nu ska jag hoppa in i dushen o bli fresh. Peace out!

tröttis

Idag är jag riktigt trött, men de e inte så konstigt. Igår var jag o Zanna på djupvattengympa, sjukt jobbigt men de va kul ändå. Och idag har jag delat ett jättestort område i all snöslask. Och imorgon är det min sista dag på Älvsjö, sen ska jag börja igen på Bandhagen. De känns lite surt för nu har jag precis lärt mig områdena + att det är så sjukt mycket skönare att dela villor än portar! Hursomhaver så är det tänkt att jag ska fixa lite tack-för-dom-här-två-veckorna-fika imorgon. Jag ska nog baka en kladdkaka, jag är ju så grym på det så det är ett säkert kort! Men Jocke hade ätit upp alla äggen ("man måste ju ha många ägg till pyttipannan") så jag måste först ner på ica o handla lite ägg innan jag kan påbörja ännu ett av mina bakmästerverk. Jag kanske blir superseriös bloggare och lägger upp en bild på baket senare, men troligen inte, så förvänta er inget ;) Hörs later alligater!



Såhär brukar det se ut när jag är på vattengympa. Jag + ett gäng russin. Denna bild är dock inte från något jag varit med på. Den är helt enkelt bara googlad.

Bloggtime

Nej nu är det verkligen dags för mig att ta tag i bloggandet, de va ju hur många dagar sen som helst sen sist jag skrev något. Förra veckan gick bra, med jobbet altså. Det va lite värre idag, de har ju snöat massor i helgen och plog-gubbarna hade inte hunnit ploga fram alla dom gator där jag skulle dela ut post idag, så jag fick leda min cykel genom typ halva rundan. Är det för mycke snö så fastnar hjulen så slirar man bara runt och trillar (jag trillade dock inte idag, men jag halkade till typ åttielva gånger). Sen direkt efter min runda fick jag göra en Stålmannen och byta kläder i rappaste rycket och ila iväg för o hämta Rocky för vi skulle iväg och simma idag. Jag kom dock lite sent dit och de berodde på att 2 plog- och 1 saltbil var precis framför mig och dom körde inte fort vill jag lova, men det gjorde som tur var inte så mycket, för det var ingen som hade tiden efter oss på rehabsimmet. Till middag idag ska jag o Jocke laga kycklingwok, de brukar bli smaskens!
I lördags var vi på spelning på Tantogården, det var skoj, vi drack öl, tog en massa kort på toaletten (sådär som tjejjer bara måste göra när det är fest) och partajjade. Och det bästa var att när vi åkte hem så va grillen fortfarande öppen, så de blev lite fyllemat också! Igår var jag och Rocky ute o busade i snön, han älskar verkligen snö! Nej nu ska jag ta o putta bort Jocke från soffan, för nu ska jag kolla på teve! Ha det!


Rocky busar i snön.

Back to work!

Igår började jag jobba igen, fast inte i Bandhagen utan i Älvsjö. Jag har nästan bara delat villor, och det är ganska slitigt, eller rättare sagt, jag har inte kvar min toppkondition längre! Jag flåsar på som ett djur och benen känns som spagetti efter delningen, men de e lite skönt samtidigt. Skönt att vara igång igen, jag har ju varit hemma i 2 månader! Nu ska jag slänga mig i soffan och chilla järnet! Peace out!

Utmaning

 Jag blev utmanad av Tjollie (http://millan-k.blogspot.com/) att ta den 6:e bilden ur den 6:e mappen och visa den på min blogg.



Ja den var ju grann! Det är på en finlandskryssning för typ 3-4 år sedan! Så nu utmanar jag Kim (http://kiiimzan.blogspot.com/) att göra detsamma!


Det var ju Fredag den 13:e i fredags och det hände inte så jättemycket konstiga saker, förutom att min älskade Mixer gick sönder. Jag skulle precis till o göra en smootie, och när jag sätter igång den så gick en grej till själva roterbladet i tusen bitar...RIP Mixern. Men förutom det så var det en ganska bra dag, dejten med Kamilla gick utmärkt. Vi såg I taket lyser stjärnorna, ganska bra film! På kvällen drack hon o jag fruktvin sen blev det "bortamatch" för min del, Arne fick sova på soffan, medans jag och Tjollie hade pjamasparty i deras säng. Och när vi vaknade upp dagen efter så var det alla hjärtans dag. Först när jag kom ut till min bil så hade någon skrivit I ♥ U i frosten på vindrutan. Och när jag kom hem fick jag blommor och choklad av Jocke, sen åkte vi in till Djurgården och gick på Aquaria, men det var så snuskigt mycket skrikiga barn och stissiga föräldrar överallt, så det var inte så jättemysigt, sen efter det gick vi till Vasamuseét, där har jag inte varit sen nån gång i mellanstadiet tror jag. Båten såg likadan ut som sist, men det var iaf lite mysigare där! Vi kollade på melodifestivalen på kvällen och min favorit MumsMums Zelmerlöw gick självklart vidare till final på en gång :)
Här är min gårdag illustrerad i bilder:


Bilen         Blommorna och chokladen  Fiskar              Vasabåten           MumsMåns


Ha det!

Thursday

Förkylningsstatus: 5e dagen. Trodde jag såg ljuset i tunneln, men icke.
Snytligan: 2a toalettrullen uppsnyten. Har precis inlett den 3e rullen. Bihålor känns dock fyllda.
Termometern: Smygfeber, runt 37an.

Haha fan va äckligt de låter! Idag har jag varit på Älvsjös citymailkontor och hälsat på mina kollegor. Jag ska ju pröva mina knän där i två veckor, börjar på måndag! Hoppas dom håller. Annars är jag lite sugen på att plugga, bli undersköterska. Imorgon ska jag först simma med Rocky, sen ska jag o Tjollie ses. Vi ska fönstershoppa, dricka latte och promenera runt lite i stan. Sen avslutas våran dejt med Donken + biofilm. Nej nu ska jag försöka klara spindelharpan med fyra färger. Har suttit i flera timmar redan (jag vet, jag har inget liv). Hejhej!



Kamilla o jag väntar på nattbussen (som vi somnar på) efter en Wolga+tivoli-kväll i HBG.

Nattuggla

Ja här sitter jag och nattugglar, fastän klockan är långt över läggdags. Jag är så himla täppt i näsan idag så att jag låter som han Darth Vader i starwars när jag andas. Idag kom Agnes och Sankan över och åt tacos och kollade på film. Pga av mitt förkylda tillstånd så satt dom på typ 3 meters avstånd, ingen ville sitte nära Darth...Men jag förstår dom!
Dessutom brukar jag tydligen smaska en hel del när jag äter i vanliga fall så nu, med denna djävulska nästäppa, lät det helt extremt mycke om mig när jag åt. Jocke hämtade hem sitt GuitarHero idag, det har legat kvar hos Micke i Tumba sedan nyårsafton, så det spelade vi efter filmen. Jag fick YOU ROCK 1 gång sen fick jag inte det något mer, så jag orkade inte spela så mycke. Dessutom har Jocke lagt beslag på gitarren nu, så jag får inte ens spela. Han är sjukt bacillrädd, eller iaf för mina baciller. Han har flyttat sin tandborste en bra bit ifrån min och imorse sa han "Jag va skiträdd i natt asså" och då tänkte jag att han kanske drömde nåt läskigt, men "du låg så sjukt nära mig inatt så jag trodde du skulle smitta mig". Tack för den lixom! Nej nu ska jag krypa ner i sängen och jävlas lite med min karl, ska vräka ut mig ordentlig mycke inatt så han får ligga o trycka sig mot väggen :)


May the force be with you

Sjuk!

Ush, jag har blivit förkyld! Jag känner mig så ynklig och det ligger äckliga snorpapper i hela lägenheten! I lördags så storstädade vi lägenheten så det är jättefint här fortfarande (om man bortser från mina snorpapper då). Igår så spelade jag och Jocke Lego-Indiana-Jones på hans X-Box 360. Vi spelade i typ 6 timmar tror jag, men de kändes som om vi bara hade spelat en kvart! Så inatt har jag drömt att jag är i legospelet heela natten. Nu ska jag bädda ner mig igen och kolla på Oprah o kanske äta lite glass :) Man får faktist vara lite onyttig när man e sjukis. Puss o hej!




Vattengympa

Idag har jag varit duktig och vattengympat! Det var jag och typ tjugo söta tanter, 2 av dom hade en plastpåse över huvudet så att håret inte skulle bli blött! Det var skitkul! Jag var ju och röntgade mig i onsdags morse och nu har min doktor ringt och sagt resultatet. Jag har tydligen Kondromalaci, mitt brosk i knäna är lite för mjukt av förslitningar. Och det verkar inte finnas nåt bra "botemedel" heller, utan jag ska typ ha knäband, sjukgymnastik och så ska jag undvika att gå i trappor...Så min brevbärarframtid ser ju inte så ljus ut! Men jag ska antagligen byta kontor så jag börjar i Älvsjö istället, där ska jag tydligen få en moppedag och en massa villor, så det blir ju skönare iaf! Igår fick jag hämta min nya mobil :) Den är superfin!
Nu ska jag snart iväg och äta buffé på Buck Rogers i rågsved!
Ha det!

Ny mobil!

Jag var med Kamilla i Farsta en snabbis igår och vi gick förbi ett sånt där litet ställe där en kis brukar stå och sälja mobiler med abonemang. Jag blev en av dom som köpte :) Jag har haft kontantkort i typ hela mitt mobila liv. Men jag räknade ut att det skulle kosta ungefär lika mycket om jag bytte till abonemang, dessutom behövde jag en ny lur, min har jag tappat så många gånger i marken och 8:an har en stor spricka. Jag har suttit på internet och spanat in en fin telefon, och den låg där på försäljarens lilla bänk och bara stirrade på mig. Så jag fick arslet ur vagnen och bestämde mig på plats. Men såklart så hade han inte kvar någon sån mobil, den skulle komma om 2-3 dagar. Men simkortet kunde jag få på en gång, det skulle oxå börja fungera om 2-3 dagar. Men dom var snabba för mitt nya simkort har redan börjat funka. Alla mina kontakter försvann först, sen kom nästan alla tillbaka, men dom ligger inte i bokstavsordning...Fett irri!
Men den är väldigt fin min kommande lilla spjuver! Nu håller min blogg på och är lite muppig, så jag kanske kan ladda upp en bild på mobilen senare idag, för nu vill den inte alls! Hörs!



Söndag

Det har varit en skönt helg! I fredags va jag med Tjollie i Nacka Forum, vi fyndade varsin handväska på rean! Sen hämtade vi Arezza på mammas jobb och sen direkt efter åkte vi med Rocky på rehabsimmning! Han var superduktig! Och på kvällen så tog vi de bara lugnt, kollade på Let´s dance! I lördags gjorde vi inte heller något speciellt, Jocke skulle på Viking/Cinderellakryssning med några kompisar och jag gick till Hemming o Janet o hälsade på deras lilla Oliver, bara 6 dagar gammal! Supersöt!



Rocky simmar, Kamilla var med och tog kort.

Och idag har jag städat lite, tvättat kläder och hämtat Jocke efter hans kryssning. Sen har vi ätit pizza :) Imorgon ska jag och Rocky åka o simma, sen ska jag till pappsen och kolla min bil, den va lite hackig i fredags! Nej nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på teve! Hejsvejs!