Söndagsstek-t

Hej, här har vi blivit lite röda av all sol! Har stekt ute i solen på en strand i Nynäs. Vi tog ju mammas lilla båt ut till en strand vi alltid åkte till när jag var mindre (jag bodde i nynäs när jag var liten, då hade vi en stor båt), och allt var sig verkligen likt! Jag har ju ingen egen kamera, utan syrran tog en massa bilder, ska få dom imorgon så då kan jag lägga upp lite härliga strand och sol bilder =)
Däremot lyckades jag ta en fin bild på jordgubbstårtan vi åt som Mors-dag-fika!


Nu ska jag försöka mig på en ny banner. Heis.
Och dessutom är det bara typ 8 dagar kvar nu!

Bååt!

Igår så var det heelt underbart väder ute! Solen sken hela dagen och det var supervarmt! Dagen började ju grymt bra med att se MÅNS uppträda i mitt centrum. Sen skulle Adde ha hans skiva med signering, så de fick jag o Kamilla göra åt honom. Så vi stod i signeringskön ett tag, sen kom vi äntligen fram o han e ju så sjuukt snygg! Kamilla tog en sån fin bild på honom!
MUMSMUMS!!

Sen fortsatte dagen väldigt trevligt, sol o fotboll + kubb i Turingeparken och sen avslutade vi kvällen hos Millan o Arne.
Idag ska jag träna lite nu när jag har skrivit klart detta inlägg, sen ska jag o syrran (kanske brollan med) åka ner till mammsen på MORS DAG o åka båt, mami har precis köpt en liten båt :)
Nej nu måste jag rusa, men ha det fint! Puss o kram!


Högdalens Centrum har 50-årskalas.



Klockan 12:00 i Högdalens Centrum.


Be there or be square
!

nattsudd

Dagen har varit hur skön som helst! Hade det slappt på jobbet, fick ta en annan runda än min vanliga, så jag fick jättemycket villor idag, superlyx när solen sken :)
Sen efter jobbet cyklade jag ner o hämtade Rocky som varit hos farmor o farfar för typ sista gången, dom flyttar ju nästa vecka till Fruängen, så dom kommer inte kunna passa honom något mer om dagarna.

Sen blev det dax för afterworken. Tyvärr så sken inte solen så mycket där vi satt, men det var ganska skönt ändå. Vi tog en öl var (jag kände mig lite salongsberusad, men så blir det lätt när man dricker så sällan som jag gör) sen gick vi hem till Kamilla o Arnido o grillade korv med bröd. Fredagsmys ;)
När jag sen cyklade hem fick jag för mig att jag skulle försöka ta nån ball bild på mig själv när jag cyklade, vilket gick sådär, blev mest suddiga bilder. När jag kommit hem så gick jag en trappa upp till Emlan, hon bjöd på te och glass och nu är jag äntligen hemma och ska lägga mig strax. Imorgon firar Högdalens Centrum 50 år, så då kommer min MumsMums Zelmerlöw (och Alcazar) för att uppträda. Det ska jag ligga o ladda inför nu. Hörs imorgon.


Träningsvärk med stort T

Haha idag har jag knappt kunnat gå, har så sjukt ont i benen! Jordens träningsvärk i låren och vid ljumskarna, tror nästan att jag stäckt mig eller något sånt! Jag och Jocke var i Farsta Centrum en snabbis efter jobbet idag o han köpte faktist nya jeans (hallelulja). Superfina är dom! Sen på vägen hem blev jag så sugen på donken, så vi svängde förbi och jag köpte McFeast&Co + McFlurry Marrängswiss. MUMS!
Nu ska jag hoppa in i dushen o sen ska jag faktist lägga mig, jag är helt dödstrött! Tänkte ju att jag skulle spela innebandy ikväll, men icke sa nicke! Imorgon är det iaf fredag, äntligen! Då ska jag o Mills ha afterwork på örby-puben. :)
Sov gott!

Vårruset, Check!

Nu var Vårruset avklarat! Det var jättekul, men jag tyckte det var sjukt jobbigt. Jag har ju cykel+trapp-kondis inte jogging-kondis...Men vi klarade det på typ 35-40 minuter, det hade gått snabbare om jag inte varit så seg och jag hade tränat lite mer löpning innan! Men nästa år, då jävlar!
Nu är jag helt dödstrött så jag ska nanna kudden omedelbums! Hann ta en suddig bild av mig o Tjollan under den första kilometern. Sov sött!


Fett med hurtigt jue! <3

Japp!

Idag har det varit kanonväder nästan hela dagen, fast när jag hade slutat idag (runt 15) o hade kommit hem och så så var det ju inte lika soligt längre! Hoppas det är finare väder imorgon kväll, för då ska jag o Tjollan springa/jogga/gå Vårruset! Jag vann inte den lilla plattången igår, men samma person har väldigt många såna, för det är en ny auktion idag! Så jag hoppas att jag har det högsta budet idag istället :)
Innan det blev dåligt väder så hann jag o Rockyskrutten gå ut på promenad, åsså satte han sig så fint i gräset! Tyvärr kom det en annan hund från andra hållet precis när jag skulle ta kortet så han sitter lite snett med huvudet..Men han e ju söt ändå! Höres!

P.s Nu om precis två veckor sitter vi o drinkar på Kreta!!


Löning = Shopping

Idag slutade jag jobba redan vid 14, såå skönt! Sen åkte jag o hämtade Millan så åkte vi till Nacka Forum och shoppade lite! Men inte alls för mycket pengar, jag hittade en jättefin t-shirt för bara 79 spänn! Åsså köpte jag lite viktiga saker till resan som det bara är 2 veckor kvar till!! Hajja vad lite det är! Förresten så har jag budat en massa på tradera och jag har vunnit en MP3-spelare som borde komma imorgon eller på onsdag! Och om typ 2 timmar har jag kanske vunnit en megaliten rosa plattång!
Men nu ska jag hoppa in i dushen. Ha det!

<3



Mina två favoriter

slapp dag

Igår var vi ju på Grönan. Jag kom typ 4a eller 5a i femkampen. Jocke vann en gigantisk Plopp oxå! Det var jättekul förutom den sista halvtimmen innan vi åkte hem. Jag hade nog åkt lite för många snurrande karuseller så jag mådde jättedåligt och var tvungen att köra lite porslingbuss på damernas några gånger..blä!
Sen när vi äntligen kom hem så la jag mig direkt o somnade. Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på film och varit ute på promenad med Rocky o Emelie. Ikväll blir det nog bara mys tror jag. Byebye


Gröna Lund!

Om en liten stund ska jag + nästan alla på jobbet åka till Gröna Lund o femkampa och tokåka karuseller! Skriver nog imorgon om du kul det var :)
Heis!

Lägenhet uthyres!

Jocke och jag har nu bestämt oss för att fortsätta vara sambos, men det är ett litet problem, hans lägenhet som precis har blivit stambytt är nu klar att flyttas in i igen, men det ska ju inte Jocke göra. Så nu tänkte vi hyra ut den!
Det är en fin etta på ca 32 kvadrat. Stor balkong med eftermiddagssol, kokvrå med gasspis. Lättmöblerat och öppet vardagsrum med sovalkov. Superfräsht badrum med ny dusch. Är belägen i Rågsved, med bara 3 minuters gångväg till tunnelbana, bussar och centrum. Hyra: 3 200.
Bara att skriva i kommentarsfältet vid intresse :)

Röd dag + Blondin

Idag är jag som nästan alla andra ledig! Så jag ska snart gå upp till Emelie o bli lite blondare! Men innan det ska jag o Jocke åka till Willys o handla lite, vi ska äta hemgjorda hamburgare ikväll, det ska bli supergott!
Igår var vi hemma hos Jessica (Jockes syster) och Christer (hennes sambo) o fikade lite. Dom hade en superfin lägenhet, den låg vid Fridhemsplan. Förhoppningsvis så får vi flytta in i Jessicas lägenhet i Augusti, då får vi en fin tvåa med världens finaste utsikt :)


Rocky o jag myser.
 Talk to you later!


mörkerläggning!

Igår uteblev mitt blogginlägg pga elavbrottet som drabbade halva Högdalen. Fast det var ganska mysigt, vi tände en massa stearinljus o bara låg o mös. Sen nån gång efter klockan 23 så kom elen tillbaka igen.
Jag o Kamilla var iaf på den bion o såg filmen Bröllopsfotografen. Den var ganska bra, men lite lång, men det var ju tydligen testvisning, så det är inte så den slutgiltiga verisionen kommer bli. Idag jobbade jag ända till klockan 17:40. Många sjuka på kontoret och dessutom väldigt mycket småbrev. Så efter jobbet så orkade varken jag eller Jocke laga mat, så vi köpte pizza och åt ute, så vi slapp diska oxå!
Sen gick jag o tränade med Hemming, Tomas o Arne. Alla utom Arnido stog på crosstraining-maskinen i en hel timme! Jag kände mig jätteduktig! Imorgon fyller Jockes syster år, så då ska vi hem till henne o hennes kille o fira lite. Nu är klockan ganska mycket så nu ska tant Märta gå o lägga sig! Sov gott!


Middag på Helgesta pizzeria. Visst ser det sommrigt ut?

ESC och gårdsstädning

Igår så vaknade jag av mig själv vid åtta o kunde inte somna om. Så jag bestämde mig för att äntligen kolla på alla X-Men-filmerna som jag fick i veckan. Wolverine var som väntat ruskigt het :)
Och sen vid två så gick jag och Cassandra (hon bor oxå i huset) ner för att gårdsstäda lite med typ 10 andra från huset (det bor cirka 100 pers i huset) Va ute i ungefär 2 timmar sen orkade vi inget mer, men nu är det fint ute iaf! Sen på kvällen så skulle Jocke åka in till stan o fira Johan E som fyllde år. Jag skulle egentligen oxå följt med, men det var ju schlager samtidigt så jag stannade hemma o mös i sängen för mig själv. Jag tycker verkligen att rätt låt vann, han såg så himla käck ut när han sjöng o låten har fastnat i huvudet på mig.


Alexander Rybak

Idag vaknade jag oxå ganska tidigt, så jag har redan varit o tränat BodyCombat. Om några timmar ska jag och Jocke (som fortfarande ligger o sover) åka ner till mamma i Nynäs o äta mat och hämta min lilla Rocky-Pocky! Nu ska jag gå o dusha, svettades helt stört mycket under träningen. Hörs! Peace Out!


Moviestar åh Moviestar ahaha du tror du e en stjärna

Idag så blev mitt kontor en stor artikel i en tidning i Norge. Eller dom var o fotade kontoret och intervjuade mig och Elin och tog kort på oss. Så nu är vi kändisar i Norge, eller vi kommer bli när den trycks :)
Dessutom så nu när jag kom hem så låg det en massa roliga saker i min brevlåda! Taxfree-katalogen till vår resa, den ska jag kolla noga i lite senare. Och mina nörd-brillor som jag budade hem på Tradera tidigare i veckan. Dessutom (iofs så var det ett mejl) så har jag fått inbjudan och 2 biobiljetter till en förhandsvisning av en svensk film! Så på måndag ska jag och en valfri vän (nu får alla smöra för mig) gå och se den filmen! Men nu måste jag rusa, ska åka o hämta Zanna o Kamilla så ska vi på BodyCombat! Hörs senare! Puss!

Nu åker dom ut!

Åhh vad mitt hår är supertrassligt! Jag som trivs så bra med mitt långa hår! Fast det går inte att ha utsläppt, det ser ut som en mix av svinto och ett skatbo. Så Kamilla ska snart komma hit som en räddande ängel o hjälpa mig plocka ut löshåret. Sen efter det ska vi träna lite. Fast just nu så ska jag faktist åka iväg till pappsen o hämta lite grejer. Han o Katrin (pappas tjej) ska åka till Grekland på lördag och vara borta i hela två veckor! Och jag åker ju oxå till Grekland, fast om typ 3,5 veckor! Inte långt kvar nu!
Jocke beställde X-Men-boxen med dom tre filmerna! Perfekt att få hem såhär på våran 10-månadersdag :) Så efter träningen blir det att kolla på Hugh Jackman o dom andra, Hasse och Leif GW har ju slutat sända för säsongen... Hörs!

Upp och iväg!

Helgen

Fredag: Slutade tidigt på jobbet, redan vid halv två! Sen blev det ett snabbt besök på solarieöarna och sedan hem o röja lite i lägenheten. Hade sjuukt kul med Millan, vinet och alla rulltrapporna ;) Jag orkar dock inte lägga upp bilder, utan länkar istället till Kamillas bilddagbok.
Lördag: Vaknade av Rocky (som vanligt på lördagar) så det blev först en promenix med honom. Sen åkte jag o Jocke till Kungens Kurva o jag köpte ett par nya träningsskor (rosa o fina) sen va vi på Heron City och såg Wolverine, han är ju sjukt het Hugh Jackman! Sen blev det lite poker hos Agnes. Jag kom tvåa!
Söndag: Frukost på söder med Nattis och sen tränade jag med Hemming. Nu ska jag strax åka o hämta Nathalie så ska vi äta middag ihop oxå! Hörs sen!


Heting!

Studentskiva

Idag slutade jag redan vid halv två! Huur skönt som helst! Snart kommer Kamilla hit så ska vi äta min laxpasta och dricka lite vin innan vi drar till Suss studentskiva! Just nu håller jag på att måla mina naglar, fick låna ett jättefint blått nagellack av Emelie som är på Mallis just nu! Andrea ska oxå komma hit fast lite senare, hon ska oxå på studenskivan.
Jag har städat som en tok nu under eftermiddagen så det är superfint här hemma! Nu måste jag försöka föna till mitt hår lite, vilket är lättare sagt än gjort! Kommer sno lite bilder från Tjollan så jag oxå kan lägga upp lite fina bilder imorgon från kvällen! Puss o hej!


Kvalitetstid med Aro och GW.

Sista Efterlyst för säsongen just nu så därför blir det bara lite bloggande från Jockes dator i pausen, jag orkar inte starta min segdator! Har väl egentligen inget speciellt att berätta om idag. Jag o Rocky cyklade från Farmor o Farfar idag. eller jag cyklade o Rocky satt i min cykelkorg o chillade. Nu måste jag ägna mig åt Hasse o Leif. Guten Nacht mein freund.

Grattis Farfar på 83-årsdagen!

Idag har det gått ganska snabbt på jobbet, delade min runda på bara 2 timmar o 15 minuter! Nästan rekord! Jag mötte en Posten så jag tävlade lite mot honom, o trots att han låg 2 höghus före mig när vi började så vann jag med 3 springportar på slutet! Kändes så jävla skönt!
Sen efter jobbet så åkte jag o Elin till Farsta tränings- och simhall, där gymmade vi lite först o sen simmade vi o avslutade i bubbelpoolen, superskönt! Sen på kvällen åkte jag o Jocke till Farmor o Farfar o blev bjudna på lite fika! Farfar fyller nämligen 83 år idag! Av mig fick han hallon+lakritsbåtar och Polly.

 
Farmor o Farfar ♥.

Nu ska jag lägga mig o fortsätta läsa Skugga (Karin Alvetagen) en stund innan jag somnar. Hejsvejs.

"Ta det lugnt nu lill-kick"

Idag när jag hade delat klart min runda idag så cyklade jag förbi en av Högdalens alla alkisar och han sa "Ta de lugnt nu lill-kick" till mig o sen tog han en stor klunk öl. Vissa a-lagare är ju ganska sköna!
Idag fick jag hämta ut paket från H&M. I paketet låg det en handväska, ett par leggings och en bikini+trosor.
Nu är det bara 4 veckor kvar till Kreta så jag var tvungen att testa alla mina solbrillor och såhär såg det ut.




heis

Inga konstigheter!

Igår så var det ju så fint väder, så jag åkte hem till pappa o solade lite med syrran. Låg i bikini flera timmar, hur skönt som helst! Sen på kvällen (efter att vi hade grillat hos pappa) så cyklade jag över till Kim o Igges nya lägenhet i Rågsved. Superfin lägenhet! Och idag har jag ätit frukostbuffé på café String med Nathalie. Sen gick vi runt i olika butiker o jag fyndade ett par byxor på Gina Tricot för 99 spänn! Och dessutom så såg jag DANNY!!! Jag höll nästan på att smälla av när jag såg honom! Blev helt fnittrig o varm i ansiktet! Hehe värsta fjortisbeteéndet! Men Nattis blev oxå lite fnittrig, o vi kom överens om att de va helt ok att bli så. Men hade det varit MumsMumsMåns Zelmerlöw vi hade sett då hade vi blivit ÄNNU flamsigare!
Nu ska jag försöka styla Rocky lite, han har börjat se så vildvuxen ut. Han blev tvättad tidigare idag, så nu är det bara borstning o klippning kvar. Och imorgon är det ju jobb igen. Trist, men jag ska inte klaga ;)
Heis.


Typ såhär såg han ut idag! <3

Underbar morgon!

Jag vaknade av att Rocky stod o pussade mig i ansiktet vid 8-snåret. Först förbannade jag hunden för att han väckte mig, men sen klev jag upp efter tio minuter och drog på mig joggingkläder (!) och så gick vi ut på långpromenad/joggingtur. Vi var ute i en timme ungefär och nu sitter jag nydushad o äter frukost o kollar på Nyhetsmorgon på fyran. Vid tolv idag ska jag vara i Medis o möta upp chefen på Coffeecow åsså ska jag + några till sälja kaffe i stan, eller typ där alla 1a Maj-demostrerar. Men det är bara i fyra timmar, så jag hoppas att jag säljer mycket! Det är nämligen provisionslön! Jag får 25% på allt kaffe jag säljer.



Nej nu måste jag föna till mitt långa barr! Hejsvejs