maj compjuter iss back!

Nu har min duktiga lillebror pillat på datorn och vips så var den hel igen! Igår så var vi ju hos farmor och farfar och fikade. Jag fuskade sjukt mycket med min "diet" och åt stört mycket fikabröd. Men idag har jag varit duktig! Åt omelett till frukost och en shake till lunch, sen så har jag och Jocke varit på IKEA och handlat lite grejjer. Och på ikea så åt vi middag, jag tänkte att en ceasarsallad vore det bästa alternativet för mig, men den var ju slut, så då visste jag inte vad jag skulle välja så av gammal vana sa jag "ge mig en sån där mellanköttbulletallrik då..." MEN min potatis fick Jocke äta upp, så jag åt bara köttbullar med sås och lite sylt! Och när vi gick ut från ikearestaurangen så mötte vi Amir (Gaybloggen) och Kissie (kissies.se), eller mötte och mötte, vi såg dom och dom störtade in mot restaurangen. Sen hittade jag och Jocke lite saker och en bokhylla och två dvd-hyllor som va typ två meter långa och vi trodde aldrig att dom skulle få plats i Jockes bil, men så fel vi hade. Dom satt som ett smäck i hans bil. Dock så fick jag sitta ihoptryckt som en liten kanelbulle bakom jocke när han körde sen.
Men innan vi körde så hann vi in en snabbis på både systembolag och citygross. Haha våran gamla chef på citymail var där och handlade, men varken jag eller jocks orkade prata med honom, så vi sprang typ sicksack mellan alla hyllor och höll utkik så att vi slapp stöta ihop med honom!
Nu har vi iaf kommit hem, vi har snickrat ihop en bokhylla och en pall. Imorgon när jag är ledig så tänkte jag försöka mig på att skruva ihop en av dvd-hylla eller båda två om jag är grym

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, och sen ska jag kanske ställa in lite böcker i min nya bokhylla :) hörs imorgon!

jahapp då var det första advent då!

Och vi som inte ens har en adventsljusstake hemma! Min lilla kära dator har blivit lite konstig de senaste dagarna, så jag ska lämna in den till supporten. Min lillebror, han är faktiskt ruggigt duktig på det här med datorer, så får ni någon gång probs med era datorer så är det bara att höra av er så skickar jag er direkt till min lillebror. Grymt duktig och billig ;)
Såå vad har hänt sen mitt sista inlägg? Inte så himla mycket faktist, gick och la mig runt tolv, fast då låg jag och läste en liten stund, sen vaknade jag till vid 4-snåret av att min sambo trillade hem. Hade det inte varit för monsterhunden som lät som ett jävla billarm så hade jag ju inte vaknat, men det gjorde jag nu. Sen hörde jag hur han pratade med någon i telefon vilket kändes som flera timmar! Men sen somnade jag iaf äntligen om och vaknade idag vid 11. Gick ut med hunden, tog en dusch och gjorde en ägg och kycklingröra med majjonäs. Tänkte variera mig lite och köra shake till lunch och middag idag istället!
Om ungefär 1,5 timmar så ska jag infinna mig i fruängen hos farmor och farfar! Sen får vi se om vi orkar åka till Ikea eller rättare sagt om Jocke har bytt ut batteriet i sin bil eller inte! Nä nu ska jag gå och topsa mina öron. Hörs!

Skenet bedrar!

Jag har en liten stilla undran. Hur kan något som är så litet och gulligt släppa såna otroliga fisar så att man nästan trillar av pinn??

the guilty one!

det här med smeknamn

Jag har ju haft smeknamnet Loppan, lite internt under hela mitt liv. Eller mest är det ju mamma som kallat mig det, sen låg namnet i dvala rätt så länge, tills för några år sedan då jag och Kamilla började damma av våra bebis-smeknamn. Loppan och Tjolanta. Om jag någongång känner att jag vill starta en hemsida eller byta namn på min blogg till just något som har med mitt smeknamn att göra, så blir det väldigt svårt. Det har visat sig att ALLA möjliga kombinationer av just Loppan redan är upptagna av människor som inte har varit inne på sina bloggar eller hemsidor sen typ -05. VÄGRA att avsluta sina bloggar så att andra kan få det eminenta namnet på sin blogg. Det som fanns ledigt var typ llooppaannss och det kände jag att det blev liite för långt och jobbigt. Så ni får stå ut med mitt orginella bloggnamn Guds Förbannat ett tag till. Jag kan ju berätta hur det namnet kom till! Jag och Zanna hade varit i norrland, närmare bestämt i Luleå och hälsat på våra kompisar. Och just under den tiden som vi var där så florerade uttrycket guds förbannat runt. Tänk er att man säger det med riktigt norrländsk dialekt, lixom guuds FörrbannaT! så får ni nog till den rätta klangen. Man kan använda sig av det uttrycket i princip närsomhelst, men det passar sig bäst om man är lite irriterad på något, typ när man slår sig på fingret med en hammare. Istället för att skrika ut HELVETE så kan man pressa fram ett lite avslappnat guuds förbannat vad ont det där gjorde. Mycket coolare! Och det var ungefär i samma veva som jag kom på att en blogg kunde väl vara kul att testa på! Så då när jag satt och tänkte på vad jag kunde döpa min blogg till så bara kom det som en skänk från ovan. Guds Förbannat. Självklart! Och succén var ett faktum.

Några av genierna som myntade uttrycket Guds Förbannat!

jordens slappaste lördag!

Jag har inte gjort många knop idag, var ju nere i centrum förut och köpte en flaska vin till farmor, och sen slank jag in på vivo eller Matrebellen som den heter numera. Köpte lite skit som passade bra i vårt kylskåp. Mötte förresten Hemming och Janet (och oliver) dom skulle oxå handla lite i centrum. Jocke ska iväg på pokerkväll så jag förbereder mig för en riktig myskväll med Rocky. Ska kolla lite av veckans missade program på datorn och sen var det lite roliga filmer på tv ikväll, jag ska nog kolla på Tomten är far till alla barnen, den är ju hysteriskt rolig!
Ibland önskar jag att jag var en såndär storbloggare som fick gå på roliga galor, förhandsvisningar av filmer, gå på röda mattan och framförallt få GOODIEBAGS! Jag har sett att vissa bloggerskor var på en bloggfest igår och fick en sjukt fullmatad goodiebag och jag blev riktigt avundsjuk! Så på Tyras blogg hade hon en lite "tävling" typ, eller man kunde vinna biljetter till en förfest som bla Make Up store är med och fixar. Hoppas jag vinner!

Förresten, tog inga bilder alls igår, min kamera låg så fint och väntade i min väska, men fick aldrig komma upp och joina festligheterna. Igår hade jag hela 30 stycken unika besökare, sånt blir man glad utav!

Ni får en tjusig bild av mig från förra helgen istället!

jag är en pensionääär!

Haha igår så blev det ju väldigt lugnt, vi kom till söder runt halv tio, då blev jag sjukt hungrig, så jag tryckte i mig två cheesburgare. Eller innan vi kom fram så fick vi stå och vänta typ 20 minuter i högdalen på tuben som aldrig kom. Det var något vagnfel eller vad dom nu sa, sen så åkte den i snigelfart och ALLA skulle på i gullmars, så en resa som vanligtvis tar 13 minuter från högdalen till medis tog typ 40 minuter. KUL! Sen tog jag mina cheesbugare och mötte upp Sara och hennes kompis Anna. Vi gick till Kvarnen, där en kompis till Anna jobbade, så vi fick en varsin öl billigt och sen kom hon och bjöd oss på en varsin shot. Sen drog vi vidare till 54an. Där var det rätt så tomt! Saras två andra tjejkompisar var där och dom skulle vidare sen, så då drog jag och Sara till donken. Haha vad onyttigt, donken två gånger på en kväll! Efter det så åkte vi hem, så min totala alkoholsumma blev typ 75 kronor! Sammanlagt så drack jag tre öl igår och en liten shot och jag känner mig lite smygbakis idag TROTS att jag tog en resorb igår. Jag har gått ner mig riktigt, alltså tre öl på typ 5 timmar är ju inte ett skit, men tydligen så är jag en liten pensionär och blir bakis på minsta lilla. Härligt!
Nu ska jag strax masa mig ner i regnet till centrum och köpa en present till Farmor som ska ha lite fika imorgon. Hon fyllde år i tisdags. Hörs sen.

Utgång om ett tag!

Rätt så otippat att jag skulle gå ut på en fredag! Eller jag ska ju inte ut och slå klackarna i taket, det gjorde jag så det räckte och blev över förra helgen. Nu blire utgång på söder, först med Jocke och gamla citymailare och sen med Sara och hennes tjejjer.


Kommer säkert ta en massa bilder ikväll och ni får självklart dom tjusigaste här imorgon! Hade så skoj ikväll vad ni nu än hittar på. Simma lugnt!

jag vet att jag är lite slapp i tasken!

Jag har inte haft någon lust att blogga på några dagar. Hoppas jag tar mig ur svackan snart! Idag har jag varit ledig från skolan igen! Superskönt jue! Jag vaknade vid halv nio ungefär av att en dröm tog slut, sjukt! Sen så tog jag min sedvanliga shake och sen gick jag ut med Rocky på promenad. Sen har jag varit duktig och gjort ett stort hemmaarbete om diabetes. Känner mig rätt så nöjd med det. Ska lämnas in senast på måndag, så jag har några dagar på mig att finjustera det. Vid ett så började min tvättstugetid, så nu såfort jag har druckit upp mitt kaffe så ska jag dra fram dammsugaren, som töntig dammallergiker så får det inte gå så länge mellan dammsugningarna här hemma. Iofs så dör jag inte om det är dammigt i ett rum, men det kliar fruktansvärt mycket i näsan och sen går det ner och kliar i halsen och ögonen och det är inte livshotande, bara lite irriterande. Sen ska jag nog dammtorka lite oxå, ser nu när solen tittar in i stora rummet att det är damm typ överallt! Blä!
Nej, upp och hoppa, nu ska här städas! Ikväll så missar jag nog idol :( Men det är en skoj sak jag ska göra, Sara som läser samma kurs som jag ska ut på söder och ta oss ett glas vin ikväll! Men vi hörs nog om ett tag. Ska göra ansiktsmask och måla naglar om ett tag. Puss och kram, hörs sen!

Shit happens!

Jag har inte orkat blogga så mycket dom senaste dagarna. Skulle kanske kunna hänga ihop med att det inte har hänt så mycket spännande i mitt liv dom senaste dagarna. Idag har jag varit ute på långpromenad med Rocky, jag blev sjukt svettig, men det är skönt, iomed jag fortfarande inte har något nytt gymkort, är lite sugen på att köpa ett nytt halvårskort i december, då brukar dom ha kampanj, så man får kortet några hundringar billigare! Måste ju tänka ekonomiskt nu när jag är fattig student ;)
Igår började jag ju min kombinerade diet där jag blandar både Herbalife och Atkins typ. Det står att mjölkprodukter är "tillåtet" i Atkins, och mina herbalife-shaker består ju mest av mjölk, så det blir nog bra. Igår blev det äggröra och bacon till lunch, och idag så har jag slängt ihop en omelett med bacon, ost och majjonäs. Sjuukt gott, jag tror att ja kommer tycka om min den här nya dieten. Det jag mest har märkt resultat på hittils (jag har ju hållt på med Herbalife i typ en månad nu) är att magen har blivit 6 cm smalare och jag har mycket mer ork. Sen är mitt godissug sjuukt mycket mindre, jag äter liite snask på helgerna, men det är mycket lättare att låta bli på vardagarna nu. Så jag tycker att det är bra saker!
Nu har jag precis mejlat iväg mitt arbete om fetma. Känner mig ganska nöjd, hade säkert kunnat skriva lite mer, men jag orkar inte. Hoppas att jag har skrivit det som läraren frågar efter. Jag har följt mallen vi fick, men sist jag gjortde det så fick jag G-. Så vi får se, den läraren är lite knepig tycker jag!

Dagens feta lunch!


Förra veckan när jag jobbade, ett ComHem utskick till nästan alla mottagare. Puh!

Nu tänkte jag platta till mitt hår, för det ser ut som ett smärre skatbo! Tjoflöjt!

vakna!

Nu kollar jag på Vakna med The voice. Pernilla Wahlgren är där och pratar. Tydligen så finns det en tredje bror Wahlgren som jobbar som finansman, hade inte en aning om det! Trodde bara att dom var tre stycken, Pernilla, Niklas och Linus, men där hade jag fel!
Ytterst intressant va? Jag är lite trött, sitter och dricker min shake och ska strax ut och gå med hunden. Hörs!

En till rolig reklam!

För någon vecka sen så prisade jag ju ComHems roliga reklam, där dom gör parodi på en massa gamla YouTube-klipp. Och nu måste jag prisa en till reklam. Ica gör ju ofta väldigt roliga reklamer och deras senaste som går denna vecka med EMD där Danny låtsas vara Ica-Ulf är ju sjukt rolig. Speciellt på slutet när Erik TOKskrattar megaondskefullt! Måste nästan länka upp det klippet. Här kommer det!

HAHAHA

 

Godnatt, nu ska jag lägga mig i sängen med boken Packad. Hörs imorgon.


en dålig bloggdag!

Hejhej! Fastän jag har suttit nästan hela dagen vid min lilla dator, så har jag inte kommit mig för att skriva ett endaste inlägg! Jag tror att jag är helt klart med mitt överviktiga arbete. Hehe där var jag lite fyndig!
Idag har jag dessutom varit ute på långpromenad, lagt 2 brev på lådan, städat här hemma, varit iväg och pantat lite burkar, köpt mat, fixat en ny lampa till bilen (ena blinkerslampan hade gått sönder), städat, badat Rocky som hade en hel sandlåda i pälsen och pluggat massor! Om ett tag ska jag och Kamilla iväg ju på massage. Ska bli suuperskönt! Jag har tänkt lite på en sak, om jag ska testa lite annorlunda med maten, jag har hört att det är bättre att äta mycket till frukost och lunch och sen lite mindre till middag, så jag tänkte att jag ska ta en shake till frukost och middag istället för frukost och lunch som jag har gjort hittils. Och på lunchen tänkte jag äta ägg och bacon! För då får man inte i sig socker, och jag tror att socker är farligare än fett! Så jag handlade tre paket bacon och ett 24-pack med ägg. Idag åt jag iofs gårdagens middag till lunch, men from imorgon ska jag börja med den "nya" dieten! Spännande om det funkar!
Haha kolla vad söt Rocky var när jag precis hade satt ner han i badkaret, han rullade sig i en hög med löv och bajs på vår promenad tidigare idag. Han gick lös och jag gick in i ett stinkande moln av bajsdoft och sen vänder jag mig om och ser hur Rocky ligger och rullar och njuter för fullt på en lövhög som ser oroväckande äcklig ut. Därav hans dusch idag!

Rocky tycker att det är lite semikul att stå i badkaret...

"Vad har jag gjort för att förtjäna det här??"

mobilermobiler

Har suttit och pluggat på riktigt duktigt idag! Har gjort klart mina två småläxor och skrivit nästan en hel sida på fetto-arbetet. Kom på att jag har glömt visa er en sak som jag hittade i Landskrona.

En liten rosa mobiltelefon!
Dock så är det ingen megabra telefon, men söt är den! Jag har dock hittat min future mobil på Nokias hemsida. Jag kommer nog aldrig att överge nokia, har haft dom hela mitt mobila liv. Den här modellen är en kommande, vilket är bra, för jag har ju min nuvarande telefon i abbonemanget, så jag betalar fortfarande av den.

Som en liten smällkaramell! Perfekt för mig :)

Nu börjar snart Biggest loser och efter det är det Ullared. Men vi hörs kanske senare ikväll, eller så hörs vi imorgon, då sitter jag nog vid datorn nästan hela dagen. Ska kanske försöka mig på att komma ut och jogga lite. Eller iaf powerwalka! Heis.


Afterschool

Nu har jag kommit hem igen efter skolan och hunnit gå ut med Rocky, ätit lite och nu ska jag ta itu med mina läxor och det där fetma-arbetet. Jag har så himla svårt att komma igång, men sen är det inga probs! Så jag tänkte göra dom lite "lättare" grejjerna först och sen fetman. Imorgon skulle jag egentligen har jobbat på Citymail, men jag känner att jag behöver en dag ledigt, förra veckan så var nästan all min lediga tid spenderad på Citymail, så denna vecka blir det VERKLIGEN bara skolfokusering. Fick ju bara G på provet som jag gjorde i onsdags, hann inte plugga så mycket som jag behövde. Så jag ringde för någon timme sen och sa att jag inte kunde jobba imorgon, men om det krisade megamycket, så kunde jag kanske jobba för- eller eftermiddag. Men helst är jag ju ledig. Sen vid 17:30 imorgon ska jag och Kamilla gå på massage i Farsta. Längtar till den stunden.
Nej nu ska jag plugga lite, slänger upp en skön bild från Landskronas strand!

Kamilla känner på vattnet. Det syns ingen sandstrand, den är övertäckt med allt sjögräs som spolats upp!

måndagen den tjugotredje november.

Godmorgon alla morgonpigga! Idag var det tungt att gå upp, kände att jag ville ligga kvar en stund till, det var så härligt mörkt och perfekt varmt under täcket! Dock så höll Jocke på att snooza typ 48 gånger och sen när han klivit upp och jag somnat om, då vaknar jag av han säger "Marre, Marre, får jag ta din bil idag?" Jag blir ju tokförbannad som blir väckt ytterligare en gång av honom denna morgon och fräser "Ja för i helvete, men laga din jävla skitbil IDAG". Och efter denna härliga morgonstund så kunde jag inte somna om.
Nu ringde mamma precis så nu måste jag gå och polera gaddarna, sen sticker jag till skolan! Hörs i eftermiddag, så ska jag sitta vid datorn och skriva ett fetto-arbete. Heis.

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem! Planet blev typ en timme sent, för det var något litet fel som dom var tvungna att fixa innan vi lyfte. Men precis innan detta händer så är det en person som kliver på planet, den sista passageraren. Och det är ingen mindre än CAROLA!! Både jag och Kamilla hajjar till och kollar på varandra och säger tyst "OMG CAROLA", nivet sådär som man gör när man blir exhalterad över att man ser en kändis! Det fanns en plats ledig brevid mig och jag blev sjuukt nervös när jag insåg att hon kanske skulle sätta sig brevid mig! Men tydligen så fanns det en plats lite längre fram oxå, så hon satte sig där istället, fast det var rätt skönt, annars hade jag suttit helt stelt och inte vågat röra mig på hela resan typ! Men nu över till något helt annat, dom utlovade bilderna från i fredags och igår, lägger bara ut dom läckraste bilderna, resten kanske hamnar på fejjan eller bilddagboken!



Bloggdrottningarna! Jag, Kamilla och Bettsy (bilden är från hennes blogg)

Arne och jag, hela och rena!

Bettan och jag!

Kamilla sitter och pillar med sin kamera

Ena födelsedagsgrisen!

Hmm, det här ä någongång på slutet..

Den andra födelsedagsgrisen!

Jocke ser riktigt städad ut!

Imorgon tänkte jag lägga upp dom bilderna som blev tagna när vi promenerade runt i Borstahusen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen. Hörs!

Efterfesten?

Idag mår jag ju inte som jag förtjänar. Arne blev ju d-rak och mådde riiiktigt dåligt innan vi la oss medans jag mådde som en prinsessa. Sen idag så har jag bara blivit mer och mer bakis för varje minut som går typ och Arne mår hur bra som helst. Orättvisst! Och vi som ska flyga snart! Jag ska lägga upp bilder och berätta om festen sen ikväll när jag kommit hem. Nästan alla hade en kamera så det blixtrade riktigt mycket nästan hela tiden.
Idag har jag ätit en supergod äggakaka och den satt, trots mitt fysiska tillstånd, som en smäck! Nu ska vi snart åka till Sturup, så vi hörs ikväll. Heis. Lägger förresten upp en bild från igår!


Arne och Bente. Liite sliten!


Förfesten

Nu har vi varit ute i typ två timmar och promenerad längs med Borstahusen, tog lite bilder, men jag lägger upp dom imorgon när jag kommit hem istället! Nu har vi alla duschat och jag och Mills ska fixa våra hår och sminka oss medans vi kanske delar en flaska vin eller några öl :) Har blivit lite av en tradition det där!
Vädret har varit kanon, första dagen på flera veckor som solen har skinit känns det som och varmt har det varit, typ 12 grader och knappt en vindpust! Nu ska Kamilla föna håret, sen ska vi sätta igång! Hörs!

L.A

Nu är vi i Landskrona! Kom hit ganska så sent igår, så hade vi "lilla julafton" med skink-smörgåsar och snaps! Mycket trevligt! Sen blev det ju den obligatoriska omgången med TP, tyvärr så somnade Christer (min lagkamrat, vi brukar ALLTID hamna på prispallen) så det slutade oavgjort mellan dom tre lagen.
Fram till nu har vi inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt, ätit frulle och kollat på teve. Snart ska vi ut och visa LA för Jocke som aldrig varit här förr! Ska självklart ta bilder, så att ni läsare oxå kan upptäcka LA i bilder.
Hörs sen, och ikväll är det ju FEST! Tjoho!

Hejdå Högdalen!

Snart åker vi! Fast det är ju bara över helgen! Ner till skaune. Vi ska flyga med Malmö Aviation, jag tycker dom är så mysiga på det bolaget, man får en liten måltid när man flyger inrikes, som INGÅR i biljettpriset! Annars så brukar ju all mat på flygplan vara galet dyr! Okej, man får ju inte väärsta måltiden, men man brukar få en smörgås, någon godisbit och kaffe eller te. Mysfaktor hög!

Nu ska vi snart åka, ska bara dra igen reseväskan, slå en drill och ta på mig ytterkläderna! Sen bär det iväg! Nästa gång vi hörs befinner jag mig på sveriges baksida, men det är najs där ändå! Heis.

endast tomten är vaken...

Fyfan vad jobbigt det är att kliva upp när det är mörk överallt! Haha jag har tänt alla lampor i hela lägenheten typ.
Igår jobbade jag ju på citymail mellan 7-18.30. KUL! 11 och en halv timme! Jag var helt död när jag slutade igår, och då skulle jag dirr till syrran och färga håret! Egentligen skulle vi ha solat, och Tjollan skulle ha kommit upp oxå, men det blev så sent, så det blev bara syrran och jag. Först så åt vi lite mat och sen färgade vi utväxter.
Jag känner mig helt förstörd idag! Men det är bara att köra på! Vid nio börjar ju skolan, så jag ska väl dra om trekvart typ. Sen när jag kommer hem ska jag såklart först ut med min lilla skrutt på promenad. Sen ska jag slänga ner allt som jag och Jocke lagt fram i reseväskan. Vi ska ju flyga ner till LA idag!
Sen måste jag börja med mitt arbete om fetma! Har hittat en massa bra hemsidor, så nu ska jag bara försöka formulera allting rätt! Sen vill jag faktist städa lite här hemma, eller iaf dammsuga, det blir ju dammigt och smutsigt så himla fort! Nej nu ska jag slurpa i mig min frukost-shake sen ska jag ut i rusket med hunden. Seriöst kan det sluta regna någon gång, nu har det ju regnat hur många dar i rad som helst!! Hoppas förresten att den där stormen som va i skåneland har dragi förbi, så vi slipper den!

Skål!

heippa

Idag har jag haft det där provet som jag pluggade järnet till igår och idag (självklart oxå tidigare). Jag blev klar på en timme, så läraren trodde inte att jag hade fyllt i allt, men det hade jag ju gjort! Först så var det en g-del och dom som ville kunde göra vg och mvg-pappret. Jag gjorde klart hela g-pappret rätt så fort, sen gjorde jag resten av frågorna oxå, dock så vet jag att jag inte kommer få bästa betyg, men jag tror att jag kan landa på ett VG iaf!
Nu ska jag åka till Citymail och jobba lite, stå och kamma. Mumma för rygg och axlar vetty, men det är pengar! Hörs senare!

Gratulerar!

Tjollan på 22-årsdagen!

nu är det klart!

Nu har vi fått våran megastora säng! Det gick jättefort!
Förresten, idag fick jag veta av min allvetande syster varför man säger laptop till bärbara datorer. För om man direktöversätter laptop blir det ju knä-topp, eller på knät! Jag hade inte en aning om detta!

Min allvetande systeryster.

Förresten, behöver jag ens säga att jag har varit på Citymail idag, det märks ju på att jag inte har skrivit några inlägg at all förrän nu! Jag ska in på kontoret imorgon efter att jag har skrivit PROVET i skolan! Hilfe! Jag måste plugga nu och imorgonbitti. Och sen ska jag jobba på torsdag och nästa tisdag oxå! Bra för mig med alla pengar som kommer i december :) Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blire pluggpluggplugg tills jag stupar! Hörs!

Utökning på sängfronten!

Nu kanske det låter som en lite småsnuskig rubrik, men det jag menar med den är att vi ska få en ny säng idag! Eller den är inte sprojlans ny, men bättre begagnad. Det är pappsen som har köpt en ny säng, en som är lite mindre än vad han har haft, så jag och Jocke får hans gamla, den är 1,80 bred mot våran nuvarande som "bara" är på 1,40.
Jocke och Johan kommer precis i detta nu, så jag fortsätter skriva lite senare!

jag säger då det!

Hehe det är lite kul det här med min blogg, både mamma och syrran har ju såklart läst den och sen när dom ringer och frågar hur jag hade det och jag börjar berätta så säger dom att dom redan läst det där på bloggen..
Det är iofs sant, jag läser ju många av mina vänners bloggar och då känns det som om man har pratat med dom redan, så därför blir det nog att man hörs lite mindre.
Idag efter skolan var slut så gick jag och Daniel i klassen till biblioteket och kollade igenom våra dataskrivna inför-provet-lappar. Både vi har skrivit en massa till provet så nu jämförde vi våra papper åsså har vi mejlat dom till varandra. Än så länge känns det bra inför provet, tror inte att det blir så himla svårt som man har ställt sig in på att det ska vara. Provet handlar om cirkulationen i hjärtat, andningen och astma typ.
Nu tänkte jag fortsätta att plugga lite, jobbar ju imorgon så jag får passa på idag att plugga!
Hadet!


Farväl Falkenberg

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!!
Så då var våran lilla miniweekend slut. Resan började ju igårmorse, jag klev upp runt 7-snåret och gjorde mig iordning, kokade kaffe och bredde smörgåsar till Jocke. Sen vid halv nio då började den 5 timmar långa bilfärden. Jag körde HELA vägen/dagen igår (Jocke körde iofs heela vägen hem idag, så vi körde ju lika mycket var) och var rätt mör när vi anlände till Ullared. Vi gick runt i alla butikerna förutom just Gekås, det var superlång kö utanför och vi hade bestämt oss för att inte gå in där förrän idag. Jag köpte lite smått och gott, men inget speciellt igår. Sen efter någon timme så åkte vi vidare till Falkenberg, där vi hittade vårat "hotell". Alltså, när vi kom fram till hotellet, så stod vi båda två och stirrade, det var ju bara en vanlig villa som hade en blinkade hotell-skylt på sidan. Sen ringde vi på dörren där det stod Reception, men ingen svarade så vi ringde ett nummer som stod på en lapp vid sidan om dörren. Jag får prata med en gubbe som säger att "Elsa är påväg" så vi står snällt kvar och väntar. Sen kommer en rökig liten tant och öppnar åt oss, ber att vi skriver in oss, vilket jag gör, sen så säger hon åt oss att vi ska följa efter henne. Hon går runt bakom villan till ett annat hus och det är där dom 6 hotellrummen finns. Vi fick välja på två jätteskabbiga rum, men vi väljer iaf det största. Möblerna matchar inte någonstans, det luktar lite unket, i ena taklampan sitter jordens största spindelnät och på toaletten finns en massa småkryp. Senare på kvällen upptäcker jag dessutom att mitt täcke stinker rök. Mums. Det som däremot var lite positivt var ju att det låg centralt till (hela Falkenberg är ungefär lika stort som Bandhagens Centrum, så man kunde typ gå igenom stan på 5 minuter...) och att dom hade en massa kanaler på den lillalilla tjockteven på rummet, så igårkväll såg jag Twilight. MYCKET överskattad film tycker jag. Dessutom så skulle det finnas trådlöst internet på rummet, men icke. Fungerade inte alls på min superdator.
Hursomhavar morgonen kom, jag gick upp runt 7 idag med, gjorde mig iordning och sen vid 8a så serverades det frukostbuffé i receptionshuset, så vi gick dit, checkade ut och åt lite frulle. Buffén var helt ok, dock så smakade kaffet rävgift, så jag lämnade nästan hela koppen. Men sen blev allt lyckligt igen när vi åkte och kom fram till Ullared igen! Lite svårt att hitta parkeringsplats, men tillsist hittade vi en som inte låg megalångt bort. Kom fram till varuhuset och CHOCK ingen kö! Så vi traskade in, dom första två timmarna var det ganska ok med folk, inte för mycket, men absolut inte för lite. Sen bara PANG så var det fan folk överallt, och alla körde på varandra med sina vagnar, det var kaos, så då fick vi nog. Vi var där i nästan tre timmar och köpte grejjer för ungefär 4tusen spänn! Men både jag och Jocke är väldigt nöjda med vad vi hittade. Nu tänkte jag slänga upp lite bilder. Först på det skabbiga hotellet STERIA.


Fräsha möbler från typ -87!

Vi fick en dubbel och en enkelsäng

Spindelnätet syns inte så bra på bilden, men det var enormt!

Jag morgonpigg och kör-klar

När vi kom fram till Ullared!

När vi kom ut från Gekås

Jocke tyckte att alla körde som kärringar idag

Kolla vad mycket fint vi har köpt :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen funderar jag på att lägga mig i sängen och läsa lite ur boken P.S Jag älskar dig. Den är riktigt bra! Hadet! Peace out.

detta har hänt!

Nu så har jag hunnit göra en massa saker sen sista inlägget!
  • Gjort en skitsmart grej till provet. Check!
  • Bytt till en fungerande bil. Check!
  • Tvättat kläder. Check!
  • Fått karta och vägbeskrivning utskrivet och framlagt i hallen. Check!
  • Rocky är hämtad. Check!
  • Upptäckt att mina brända mix-skivor ej kommer till användning då den fungerande bilen har en lika antik musikanläggning som min skruttbil har. Check!
  • Påbörjat att spela över dom brända cd-skivorna till kassettband. Check!

Nu ska jag försöka se resten av IDOL och sen ska jag hoppa in i duschen. Om 12 timmar så är vi påväg. Tjoho!

UPPDATE: Min lilla bajs-stereo behagar inte fungera, så nu blir det inga nyinspelade kassettband till morgondagens långa bilfärd...buu. Dock så blev dom brända skivorna riktigt bra!

Stress!

Idag har jag tagit det ganska så lugnt, packat lite, förberett här hemma, skrivit ut karta (eller bett mammsen som har skrivare att skriva ut och ta med när hon hämtar Rocky), satt över pengar på rätt konto, gjort iordning morgondagens shaker, lagt fram helgens kläder och lite sånt skoj. Nästa vecka, på onsdag har jag prov, och det känns som om att det är sjukt mycket man ska kunna till det, men jag har tänkt att jag ska plugga en massa på måndag eftermiddag och hela tisdagen när jag ändå är ledig. Men icke. Citymail ringde nyss och jag ska jobba hela tisdag, torsdag och kanske någon av eftermiddagarna dom andra dagarna. Så där sprack mina plugg-planer! Men det är alltid najs med pengar, så det är bara att tacka och ta emot.
Fick veta för en stund sen att Jockes bil inte gick igång imorse, så jag får se när han kommer tillbaka från jobbet, såklart så har han med sig bilnyckeln, så jag kan inte gå ner och testa den! Men jag har pratat med pappa och om vi inte får igång Jockes bil, så får vi låna en bil av pappa. Det är samma modell, så det är skönt för mig, tycker att de e lite läskigt att köra nya bilar, speciellt när det är långkörning!
Kamilla messade mig förut och frågade om jag ville följa med till Mimmi, där det kommer vara nåt slags Aloe Vera-party, men jag får se, nu måste jag ju försöka plugga redan ikväll, plus att jag har tvättstuga och det är IDOL, det vill jag ju inte missa. Dessutom måste jag tvätta håret och platta till det med plattå ikväll, annars är det ett skatbo imorgonbitti och det orkar jag inte med. Shit vad mycket det blev i det här inlägget! Men det känns skönt att få ner allt i text vad som behöver göras, då glöms det inte bort!

Haha Rocky flydde är jag sa åt han att sitta still!

jag har återuppstått!

Vilket konstigt ryggskott eller vad det nu var jag fick igår när jag blev helt invalido! Jag har sovit jättebra och nu när jag vaknade så kändes det nästan som vanligt! Jag kan böja ryggen och jag kan gå utan att se ut som en strålskadad bongotrumma ;)
Så om jag inte får något läskigt återfall så kommer vi komma iväg imorgonbitti som planerat! *yaaay* Haha Jocke skojjade och sa att vi inte skulle komma iväg om jag hade ont i ryggen, men då blev jag lite sur. INGET ska stoppa min resa till Ullared! Eller möjligtvis om jag skulle bli så invalido så jag akuthamnar i rullstol. Men det kommer inte att ske. Guud vad jag svamlar! Nu ska jag äta upp min frukost-shake och sen dra mig till skolan. Hörs!

lite mindre ont nu!

Nu känns det mycket mindre, är fortfarande väldigt öm i nedre ryggen, sjuk läskigt när det bara slog till sådär förut! Har tagit tabletter och krämat på sånt där typ liniment, luktar starkt men fungerar bra! Hoppas verkligen att det går över till lördag morgon! Eller helst ska det ju gå över till imorgon! Har lyckats få ihop alla låtar till min bland-cd! Hoppas bara nu att den funkar i Jockes bil! Trist att behöva lyssna på radio hela vägen, och när jag kör, så får jag välja musiken :)


Hörs!

stolpskott

Hej och godmorgon! Idag så vaknade jag runt åtta av att några mysiga bygg-gubbar stod och borrade i nåt hål nere på gården! Tror dom ska bygga nåt slags sop-rum. Sen åt jag lite shake-frukost och gick ut på en 6000-stegs-promenad med Rocky. Sen har jag suttit och kollat på Efter 10 där Kenza och Foki varit och pratat lite. Kissie skulle ha kommit den, men dök inte upp, rätt så oproffsigt!
Sen har jag suttit och funderat ut en massa låtar som jag skulle vilja ha till en svensk mys-skiva med svenska låtar från typ 80 och 90-talet! Sen kollade jag igenom vilka låtar jag redan hade på datorn och sen tänkte jag fixa dom andra på ett annat sätt, ringde min lillebror för att få tips och då när jag pratade med honom så vred jag halva kroppen åt höger och vänster (brukar göra det några gånger om dagen) men idag när jag vände åt vänster så kändes det inte helt OK, och nu gör det så fruktansvärt ont! Känns som typ ryggskott eller nåt sånt skit. Iofs så har jag inte haft det förut, så jag vet inte hur det känns, men det gör galet ont! Krampar och smärtar! Kamilla och jag skulle ju sola idag, men vette fan om jag kommer ut ur lägenheten! Hoppas att det släpper snart, jag ska ju köra bil och gå runt i Ullared på lördag OCH söndag!! FAN!! Uppdaterar om en stund.

stolt!

Gud vad jag är duktig! Jag har sorterat alla mina skolpapper och gjort två läxor! Känner mig stolt över mig själv, att jag har den disiplinen på mig själv! Tufft! Ville bara säga det, såhär i pausen av Greys Anatomy!

en exotisk middag i högdalen

Idag har jag bara varit i skolan och sen på vägen hem fick jag sällskap av Linda (vi läser social omsorg tillsammans och hon bor oxå här i närheten) och vi gick båda in på Matrebellen och handlade middag. Hon köpte lite grönsaker och potatis typ och jag hittade billig kassler och blev sugen på den exotiska 80-talsrätten med ugnskassler med ananas och ris! Hur gott och lätt som helst!
Haha ikväll i Arga Snickaren är det ett dvärgpar som är med! Eller man får kanske inte säga dvärgar, man kanske ska säga kortväxta?
Förresten så gjorde jag en så enkel träningsgrej igår som Kamilla har visat mig förut och som vi pratade om för några dagar sen bara när man står bara rakt upp och svänger med överkroppen från den ena sidan till den andra typ 50-100 gånger, jag gjorde det 100 gånger och under dagen så har träningsvärken kommit smygande. I LIKE! Länge sen jag hade träningsvärk! Nu tänkte jag slappa lite! Hörs!


finanskriiis

Kollar som vanligt på morgonen på Nyhetsmorgon där det var tre snubbar från olika banker som pratade om att dom trodde räntan skulle stiga. KUL! Nu tycker jag att den ligger på en perfekt låg nivå! Mina lån ligger på 1,42% och 1,56%, heelt perfekt! Eller det bästa vore ju såklart räntefritt ;)
Än så länge har jag faktiskt lyckats klara mig ganska så bra, trots att jag bara har studiemedel som inkomst, den lönen jag får av Citymail är ju såpass liten, men den är ju såklart oxå välkommen. En tjej som läser kursen Social omsorg med mig pratade om ett extrajobb på något äldreboende i Tyresö. Så jag kanske börjar extraknäcka där! Men vi får se, ni får ju veta det bland dom första om det skulle ske!
Ska dra om en stund, ut i kylan. Eller det är iofs inte såå megakallt, var ute med Rocky nyss och jag frös inte så mycket!
Åh nu är Cissi och Chrille borta i Ullared, eller jag tror iofs att dom kom fram dit igår redan, men det ska bli spännande att få höra hur dom har haft det! På lördag och söndag är det min tur :) *längtar*
(Jag VET att det är fruktansvärt fult och fjortisaktigt att skriva ord inom stjärnor, men jag blev så sugen på det)

Bara för det så får ni en bild på mig, tror jag fyllde 15 här!!

check

Sådärja, nu har Kamilla och jag solat lite, sen tog vi en kaffelatte hemma hos mig och satt och snackade en massa skit och nyttigheter, våra inköpslistor till Gekås (fast Tjollan ska inte dit i helgen, men det är ändå kul att skriva listor). Sen tog jag en snabbdusch åsså sen snabbt iväg till sjukgymnasten, han klämde lite på min rygg och tyckte att jag inte behövde gå hos honom längre, så då tänkte jag att jag skulle vilja ha massage ikväll, så jag ska ringa nu strax till ett massage-ställe i Farsta.

Åhh, det är ju ingen som svarar! Jag har lämnat ett meddelande på deras telesvar så vi får se om dom ringer upp!

hemma

igen efter nästan 1 timmes promenerande! Fick ihop några steg, lite mindre än vad jag förväntat mig, men jag ska ju ut och gå fler gånger med Rocky idag, så jag kommer nog få ihop mina steg! Snart ska jag träffa Tjollan så ska vi gå och få lite färg på oss! Haha det märks att jag är hemma från skolan idag, det kommer bli måånga små inlägg här, annars när jag är i skolan så brukar det ju bara bli kanske 1 inlägg! Jaja vi hörs snart igen!


Godermorgon!

Idag vaknade jag av mig själv för ungefär en halvtimme sen, jätteskönt! Jag och Rocky har ätit våran frukost så nu ska jag snart snöra på mig skorna, sätta på mig stegräknaren och gå ut på en långpromenad! Så vi hörs när jag kommer tillbaka!

HAHAHA!!

Haha alltså jag läste precis Blondinbellas blogg och hon har ju blivit hackad under dom senaste dagarna och hon har ju skrivit ett sånt klockrent inlägg om hur hon tror att hackare är! Hela inlägget hittar ni här

Citerat
"Bloggen överlever men den är riktigt seg. Jag undrar hur en hackare ser ut egentligen. 19 årig supersmal kille som lever på joltcola och bor hemma hos föräldrarna i ett mörkt litet rum som luktar unket och persiennerna är ständigt nerdragna så att han aldrig vet om det är dag eller natt, fast det spelar ju inte så stor roll, killen sover ju aldrig eftersom han är så hög på allt socker från colan och godiset! Nå vad tror ni?"

Det är ju nästan en direkt beskrivning av min kära lillebror! Fast han dementerar och säger bestämt att han minsann inte äter så mycket läsk och godis och att han faktiskt sover om nätterna! Men roligt var det!!


Biggest looooser

Jag googlade lite på vinnare av Biggest Loser Usa och såg att flera av mina favoriter genom säsongerna har vunnit! Det är iaf tre kvinnor som vunnit och alla dom har varit mina förhandstippade favvisar! Kolla vad mycket dom har gått ner!

Ali                                                                   Helen


Michelle

Så jävla tufft att dom har gått ner typ halva sin kroppsvikt! Häftigt! Jag blir så himla motiverad när jag ser såna program, kan extremtjocka människor gå ner så mycket i vikt och få såna vältränade kroppar, då kan jag med! Iofs så vill jag inte gå ner halva min kroppsvikt, det räcker med några kilon, men däremot lite mer muskler skulle sitta fint! Nu tänkte jag träna lite på pappas träningsmaskin till tonerna av Ullared (den står i vardagsrummet och teven står på, så jag får träna och drömma mig bort till Gekås som jag ska till på lördag)! Hörs kanske senare idag eller imorgon :) Hade.

muren som föll

Idag är det exakt 20 år sedan Berlinmuren föll. Sjukt egentligen att den staden hade en stor mur runt sig och att man absolut inte gick att fly, för då blev man typ dödad! Och den tog dom bort så sent som 1989!!
Jaja, nu sitter jag som vanligt på morronen och kollar på Nyhetsmorgon så att jag blir lite uppdaterad! Jag börjar vid 9, så att jag har ingen stress än så länge. Det är oxå en konstig sak, jämt om jag ska iväg och träffa någon kompis och jag har jättegott om tid innan, då väntar man ju med att göra sig klar och sen slutar det 9 gånger av 10 att jag kommer försent till den tiden som man bestämt. JÄMT! Och jag fattar inte varför det är så, jag menar till skolan eller till jobbet har jag kommit försent typ 1 gång men till kompisträffar har jag varit i tid typ 1 gång ;)

Det är jag som är Robin Hood!

busybusy

Tänkte bara informera er om vilka roliga saker jag ska göra den närmaste tiden! Eller alla saker är ju inte så roliga, men ändå, jag måste ju fylla ut vissa dagar!

Måndag: Iofs en trist dag, heldag i skolan och inget planerat på kvällen.
Tisdag: Ledig, ska till sjukgymnasten, klippa mig och sola solarium
Onsdag: Heldag i skolan bara än så länge
Torsdag: Pappa fyller 54 år!
Fredag: Först och främst det är FREDAG, jag får lön från Citymail och tvättstuga på kvällen direkt efter börjar IDOL.
Lördag: Vi far ner till Falkenberg och stannar till i Ullared!
Söndag: Vaknar upp på ett hotell i Falkenberg och beger oss tidigt till Ullared igen och intar GEKÅS!!! Sen väntar en lång och antagligen rätt trist resa hem.

Veckan efter det är det två som fyller år, Emelie på tisdagen den 17e och Kamilla onsdagen den 18e och fredagen den 20e åker vi ner till LA och firar henne!

tittatitta!

Spana in vad jag har fått låna av pappa!

En träningsmaskin! Så nu behöver jag inte känna stress över att jag inte har skaffat ett nytt gymkort! Perfekt! Jag ska träna lite nu ikväll åsså ska jag träna lite varje morgon! Typ 10 minuter varje morgon åsså lite längre varje kväll + en massa långpromenader! Dessutom är det jättebra för min krassa rygg, jag tror att det är därför jag har fått ont, för att jag inte tränat ordentligt på länge. Och nu när jag äter så pass "bra" som jag gör, så känns träning ännu mer nödvändigt om jag ska märka av något resultat! Jaja hur kul är det här att läsa om lixom, så nu ska jag åter lämna er för tevens värld. Heis.

tränarsugen

Jag var ju på hälsomässan igår och nu sitter jag och tittar på Biggest Loser på femman och jag känner mig så sugen på att träna! På mässan så fick jag ett pröva-på-tre-gånger-gratis-kort på Friskis och Svettis, så det kortet kommer jag absolut att utnyttja! Jag fick mammas gamla träningsväska och den ska jag fylla med nya träningskläder! Jag ska köpa det på GeKås nästa helg :) I december så tror jag att det är kampanjpris på träningskort på dom flesta gymen, så då ska jag köpa ett! Så till dess att jag köper gymkortet så kommer både jag och Rocky att promenera sjukt mycket! Och extra kul blir det ju att promenera när jag har min nya stegräknare.

Peace out for now.

jag har tagit en massa steg idag!

Idag när jag vaknade så kände jag mig total-stel i hela kroppen! Men jag tog mig upp, gav hunden mat och mig själv en shake och sen drog jag på mig bekväma kläder och satte stegräknaren i byxlinningen och gick en ordentlig runda som slutade på 6435 steg! Inte så illa pinkat för en morgonpromenad!
Idag är det ju Fars dag, så det blir middag hemma hos pappsen ikväll.
Nu tänkte jag kolla lite på webbteve, dom program som jag missat i veckan, typ Plastikkliniken och Bonde söker fru! Hörs.

dom har kommit hem!

Comhems senaste reklam är ju så sjukt rolig så man dör nästan av skratt när man ser den!
Jag har hittat en där man ser både orginalklippen och comhems verision. Fantastiskt roligt!

 

Alltså den sista där med hamstern, den är ju helt hysteriskt rolig! Jag döör!!


nu funkar det igen!

Mitt internet på min lilla bärbara har krånglat under dagen, men nu har lillebror fixat det åt mig :)
Idag har jag varit på Hälsomässan i Älvsjö, jag var där med Zanna och Andrea, vi hade sjukt trevligt och jag fick lite naprapat-behandling, hur skönt som helst! Och sen fick man provsmaka en massa proteinbarer och nyttiga juicer och sånt och jag såg flera kändisar! Malin Berghagen, Anna Skipper (+ herr Skipper) och sen en kille som är med i en dokumentär som heter Armlös, Benlös, Makalös, han har varken armar eller ben men klarar sig hur bra som helst ändå! Ball kille! Dessutom så tävlade jag en massa, så vi får se om jag vinner något! Jag tävlade om typ biobiljetter, sparesor och nåt lyxpaket

Utanför Älvsjömässan


En massa saker som jag fick med mig från mässan!

Vi fick en varsin stegräknare oxå! Hittils har jag gått ungefär 4000 steg, men vi fick på oss dom när vi redan hade gått runt flera timmar, så jag tror att jag har gått dom rekomenderade 10.000 stegen som man ska ta varje dag!
Egentligen så skulle jag ju ha åkt hem till Micke och Lena idag (min farbror och faster), men Lena har blivit sjuk, så det blev inget kalas idag. Men det var tur för då hade jag inte hunnit göra så mycket på mässan som jag fick gjort idag! Hörs om ett tag!

dubbelskräll!

Rabih åkte! Shit pommes!


skräll!

Oj vad otippat att Mariette hänger löst! Jag tycker att hennes låt är riktigt bra (har ju självklart hört den sjukt många gånger förut). Och jag tycker hon gjorde bra ifrån sig! Däremot Eddies framförande var ju inte riktigt 100%! Och Rabih, det var ju iofs väntat. Ska bli spännande och se vem som röstas ut!

äntligen hemma!

Och nu referar jag inte till teveprogrammet som går på tv4, utan jag menar att det är skönt att äntligen vara hemma och veta att jag inte behöver röra mig utanför lägenheten mer ikväll! (Förutom när jag ska kvälls-kissa Rocky). Och alldeles strax är dom smarriga fjärilskotletterna färdigschtekta. Till dom serverar vi ikväll klyftpotatis och en fet beasås! Onyttigt men ack så gott. Jag kommer fuska lite ikväll och äta dammsugare och kanske glass, men det är ju ändå fredag, så då får man äta lite snask! Och om ett tag så börjar IDOL. Jag fick ju provsmaka fiskbullar idag, det var helt OK och när man dessutom får en liten slant för det så är det ju ännu mer OK :)
Nej nu är maten serverad! Hörs kanske ikväll!

FREITAG!

Åhh Härliga Fredag! Jag börjar skolan om ganska exakt en timme, så jag ska strax ut med hunden. Usch, igår så klämde dom ju lite på min rygg och jag har riktigt ont idag, jag går runt som en strålskadad bongotrumma (ett känt uttryck bland systrarna Sundqvist, som vi använder då vi har ont i ryggen och det ser ut som om vi är stelopererade pensionärer). Jag har verkligen ont i HELA kroppen idag! Tur att jag bara har halvdag i skolan!

En gammal bild på systrarna.
Jag tycker vi är otroligt olika! Nu har vi iofs nästan samma hårfärg och när jag har mina mörkbruna linser i, då är vi lite lika! Oj nu måste jag skynda mig på om jag ska hinna ut med hunden! Hörs!

en liten parentes

Till det förra inlägget där jag hyllade en Håkan-låt! Jag har varit i Fridhemsplan och provsmakat någon ny keso-sort och på vägen hem så började jag tänka på Hellström, varför vet jag inte riktigt! Och då kom jag att tänka på en av mina favoritlåtar på hans andra skiva, men jag kom inte på vad den hette eller hur refrängen gick, så jag försökte tänka och sjunga (tyst i huvudet, jag satt absolut inte som ett soffmongo och sjöng högt bland alla trafikanter) och tillslut så kom jag på första två raderna i låten, men sen tog det tvärstopp, så jag var tvungen att googla upp den dirr när jag kom hem! Och då när jag hörde låten så trillade allt på plats! Håkan var en jätteidol för mig när jag var yngre. Jag kom ihåg att han skulle spela på Arvika-festivalen typ 2003 och då var jag bara 16 år gammal och jag tjatade på morsan över ett halvår, och tillsist så fick jag åka! Åh vad lycklig jag var! Och den spelningen var hur bra som helst! Jag har sett Håkan en massa gånger, tror att jag har sett han mer än 10 gånger tillochmed!
För riktigt länge sen så spelade han på ett sånt där P3Star-party i SR-huset och jag var såklart där! Fick min skiva signerad, och alla fick ju ett hjärta på sin skiva, men jag fick en PIL i mitt hjärta! Skojja inte att jag blev stolt då! Men nog om Håkan, han är fortfarande riktigt bra men nu måste jag springa ner till tvättstugan! Heis.

den finaste låten jag vet!



Det här är en av dom bästa Håkan-låtarna tycker jag!



Och här står han på scen på Roskildefestivalen 2009!

jahaja

Nu har jag precis kommit hem ifrån sjukgymnasten och hans praktikant. Jag fick ju inte dirr någon behandling, han bara visade sin praktikant på mig vad för olika undersökningar man kunde göra. Kul när man står i underkläderna och dom slänger benen lite hur som helst! NOT! Om en timme ska jag vara i skolan.
Ska kanske på provsmakning av Keso ikväll oxå, dom mejlade och behövde folk, så jag anmälde mig, får se om jag fick det eller inte.

Jag ska tillbaka till sjukgymnasten på tisdag och då ska han börja behandla mig sa han. Tydligen så ska jag stå och svanka och sträcka ut ryggen här hemma. Och sen sa han att jag hellre skulle ta tabletter och röra mig än att bara sitta stilla, hehe. Nej nu måste jag ut med hunden i det vidriga vädret. Hörs.

knas med ryggen!

Hmm igårkväll så kände jag att jag hade ont i ryggen, och det har jag inte haft på jättelänge! Så jag bad Jocke massera lite, men då kändes det värre, så jag tog en värktablett och gick och la mig. Idag har jag fortfarande ont, så jag har ringt runt och raggat hos en massa sjukgymnaster och nu har jag äntligen fått tag i en! Klockan 11 i Älvsjö. Dock så skulle jag egentligen varit på provsmakning av fiskbullar i Fridhemsplan samma tid, men jag ringde och fick komma imorgon istället! Det är ett av mina små extraknäck jag har haft sen gymnasiet, jag har iofs bara varit på typ 8 provsmakningar, men det är rätt kul!
Jaja nu ska jag ut med Rocky, hoppas att snöregnet slutar falla från himlen snart, man blir ju så blöt och kall! Hörs om ett tag! Peace.

hemlisen blir avslöjad!!

Nu kan jag inte hålla mig längre! Jag och Jocke har precis bokat hotellrum nästa helg i Falkenberg. Och alla som kan sin geografi vet att Falkenberg bara ligger ett stenkast ifrån skandinaviens STÖRSTA varuhus, nämligen det ökända GEKÅS i ULLARED!! TJOHO! Och det bästa är att dom har internetuppkoppling på rummet, så min lilla dator hänger med, så ni kan oxå lixom "hänga med"! Ska försöka ta en massa kort så att ni blir avundsjuka ;)
Är det inte fantastiskt!
Det blir min fjärde eller femte gång som jag besöker den lilla byn Ullared, men för Jocke blir det första gången. Undrar om han oxå blir lika frälst som jag är? Haha låter som värsta sekten! Men nu ska jag fortsätta plugga, eller snarare börja plugga, hehe har ju suttit sen förra inlägget och letat efter både hotell och B&B, men det slutade med ett hotell, skiljde inte såå mycket i pris faktist! See ya later!

årets första snöfall?

Idag slutade jag tidigt i skolan :) Ska studera hemma nu strax, har varit ute på långpromenix med min skrutt! Och det var kallt, blåsigt och SNÖIGT! Men det var ganska mysigt ändå att vara ute och traska! Som sällskap (förutom Rocky) så hade jag både Kamilla och Zanna i örat, dock inte samtidigt. Så rundan gick jättefort kändes det som. Tog lite härliga bilder åsså dom utlovade bilderna på mina hazel-ögon. Jag tycker däremot att dom inte ser så hasselnötsbruna ut, utan snarare brungröna! Men ni får avgöra själva vad ni tycker att det liknar! Nu ska jag läsa lite i mina skolböcker. Hörs!

Ursäkta, fröken verkar ha lite mjäll om kragen?

 


Är han inte bedårande i sin stickade polotröja!


Hasselnötsgröna?

Fenomenet Björn Ranelid

Haha sitter och kollar på tv4 Nyhetsmorgon just nu där dom precis sitter och pratar om FENOMENET Björn Ranelid! Jag tänker ju bara på när Hey Baberiba gör parodi på honom, han låter ju räätt så fjantig när han pratar!

Ska försöka hitta en bild på hey baberiba när dom gör honom, men det får bli i eftermiddag, för nu måste jag rusa ut med hunden! Men vi hörs lite senare!

why oh why?!

Varför fastnar jag ALLTID i såna sjuka program som "Överfeta ungar", "Jag är en feeder" och "Plastikpanik". Nu finns det väl kasnke inte dirr några progam som heter just så, men ni fattar vilken kategori det är jag gillar! Jocke tycker att jag är helt sjuk som jämt vill kolla på sånt. Jag brukar kolla igenom tv-tablån och ser jag att det står någonting med fett/tjockisar/plastik så tänder jag till på en gång! Och för att inte tala om "Riskförlossningar", haha det gick typ alltid när vi käkade middag förut, men det fick jag inte kolla på många minuter. Det tyckte han va för äckligt.
Förresten, jag och Jocke har kanske bestämt en hemlig sak som vi eventuellt ska göra typ nästa helg. Men jag avslöjjar inte ett ord! För om det inte blir av så känns det så trist att ha skrivit ner det, utan resultat typ eller vad man nu ska säga. Ni fattar! Idag satte jag i mina Hazel-färgade linser. Måste ju själv säga att det ser mycket bättre ut med ordentligt bruna ögon, nu blev dom typ ljusbruna. Inte så hett! Lovar att ta en bild av det imorgon, för idag är jag osminkad och då ser det extra risigt ut! Däremot ska jag leta upp en gammal bild på mig som är ifrån gymnasietiden!

Tyvärr så funkar inte cd-skivan med alla bilder från gymnasiet på min dator, men den här lyckades jag få fram ändå. Den är tagen bara några dagar innan studenten! Typ den lyckligaste dagen i hela mitt liv! Studentdagen menar jag då! Ha det så bra, nu är det Betty. Hörs.

det blev lite dreggligt ;)

Jag har typ gjort klart mitt arbete nu, har mejlat det till mammsen så ska hon någon gång under dagen läsa igenom och säga vad hon tycker! Så när jag var klar med det så blev det WOLVERINE! Hallå, de e ju klart som korvspad att jag väljer honom framför en brudkomedifilm!

Alltså kolla bara, HUNK-ALARM! Men nog om det, nu ska jag åter slänga mig i soffan och kanske drömma lite till om Hugh ;) Hörs later alligater!

morgonståndsaktigt

Nu tror ni väl att jag är galen. Jag är ledig idag men sitter trots det klockan 07:34 och filar på ett nytt blogginlägg. Men ni kan vara lugna, jag är inte galen, bara otroligt morgonpigg + att min gulliga sambo legat och snoozat typ 14 gånger idag, så jag kunde fan inte somna om efter det. Men det gör inte så mycket, jag tycker om att gå upp tidigt, man får så mycket dag då! Dessutom så måste jag skriva klart mitt bröstcancerarbete, har inte alls mycket kvar på den nu, men det är lika bra att köra på dirr!
När jag är klar med det, ska jag mejla över det till min lärare och sen ska jag kolla på antingen Wolverine (då kommer jag att sitta och dregla, för han e så güdomligt HET) eller så blir det The Proposal (aa ni vet vilken jag menar trots att jag kanske stavat den fel). Återkommer hit när jag är klar med mitt arbete. Kan ta allt ifrån 20 minuter till 20 timmar, så, vi hörs sen! Peace out.

nacobracho

Idag så var dagen i skolan rätt så lugn, vi gick igenom stroke och afasi på förmiddagen och på eftermiddagen lite om socialtjänstlagen och sånt trist! Jag tänkte uppdatera er angående min Herbalife-diet, den går fortfarande väldigt bra, fast jag fuskade lite i helgen, åt lite glass och några bitar godis, men inte alls lika mycket som jag har ätit förr! Och varken glassen eller godiset smakade sådär gott som jag tänkte att det skulle göra. Än så länge smakar det fortfarande ganska så gott med mina shakes. Idag så åt jag Marres Nacho deLuxe-tallrik! Blev lite tacosrester kvar från i lördags, så det brukar alltid bli nachotallrik dagarna efter!

Visst ser det fantastiskt gott ut?

Ikväll är det ju somsagt premiär för Ullared, och mamma jag har fortfarande inte hört något från dig :) Syrran sa att hon oxå ville följa med om vi skulle dig. Hörs!

2:a november vetty!

Idag händer det en massa spännande saker! Jag börjar i skolan igen efter en veckas härligt lov, iofs så jobbade jag tre dagar av dom, men det är alltid najs med pengar! I skolan händer det väl inte så mycket spännande saker, men ikväll, då är det premiär av programmet Ullared! Jag och mamma ska dit någon dag! Jag kan alla tisdagar och helger Mamma, så hör av dig om vilken dag som passar dig ;)
Det vore ju perfekt att kunna köpa en massa julisar där borta! Nej nu ska jag göra mig klar och gå ut i stormen mot skolan. Hörs sen!

Ps SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD!!!

BTW

Kom på en superviktig sak! Allsvenskt GULD!!

söööndag

Igår så kom ju Kamilla, Arne och Hugo hit på taco-kväll! Skittrevligt hade vi det, kollade på teve och planerade lite skoj inför framtiden!
Idag så har jag kollat på film, teve och så har jag nästan gjort klart mitt bröstcancerarbete. Jag är ledig på tisdag, så då ska jag finputsa på det sista! Just nu är det uggly betty, den serien är ju riktigt bra!
Imorgon blir det långdag i skolan igen, då ska Rocksymon vara hos Andy och syrran. Nej vi hörs senare, har inte så mycket roligt att skriva om. Heis.