nu har jag lugnat ner mig

Jag har varit iväg med syrran till Globen, hon ska ju klä ut sig ikväll och var tvungen att köpa lite småsaker och Högdalens centrum är ju söndagsstängt (det är röd dag idag). Jag hittade en par supermysiga innetofflor, som Hannah oxå har likadana åsså hittade jag lite tacos! Jag bestämde mig för att mina bajsnödiga grannar som inte tål att folk lever i sina lägenheter ska inte fördärva min kväll så jag messade och frågade Zanna o Znoffie ville komma över, men dom tänkte dom gå ut ikväll, så då frågade jag Tjollan o Arne (alla fyra är ju såklart välkommna) och dom sa Ja på stört! Så runt sju blir det mat! Det blir Taco-lördag med film!
Nu tror jag att jag är tillfälligt nöjd med utseéndet på min blogg. Men den lär väl stajlas om inom kort!
Nej nu ska jag slappa i soffan med teven på LÅG volym, jag får ju inte störa mina äckelgrannar! Peace out.

Här får ni en übergüllig bild på min lilla skrutt när han var bebis!

NU är jag så jäävla förbannad!!!

Det började i måndags, då fick vi ett brev från Familjebostäder, om att en av våra närboende hade klagat på att vi varit högljudda och spelat för hög musik, vilket vi har gjort typ 2 gånger och ena gången var när vi hade våran inflyttningsfest, men då hade vi satt upp en lapp där vi skrev att om vi störde så hör av er, men ingen hörde av sig. Och sen den andra gången, så hade Jocke några grabbar här och dom kollade på fotboll och hejjade och tjoade lite, men det var en lördag och INNAN klockan 10 på kvällen. Annars är vi väldigt tysta av oss, kollar på tv på låg volym, har inga fester varje helg. INGENTING!!
Jocke ringde till Familjebostäder och frågade om vilken tidpunkt det här eventuella störningen hade skett vid och då hade dom som anmält oss sagt: Lite då och då. VAFAN är det för något!!! Ska man anmäla sina grannar för att vara störiga så måste man förfan veta tidpunkter och dagar!!
Och sen nyss så kom en kinesgranne och sa att vi hade stört dom vid 10-11 imorse och att dom inte kunnat sova för det. HALLÅ, Jocke har sovit till klockan 13 och jag har suttit och pillat på min blogg och så hårt trycker jag inte på mina tangentknappar! JÄVLA PSYKOGRANNAR!!! Jag hörde däremot oxå någon som spelade musik vid den aktuella tidpunkten idag, men inte fan blev jag störd utav det, Jocke kunde iaf sova!
Aah nu känns det liite skönare. Men shit två gånger på en vecka har vi blivit anklagade för att vara högljudda. Vi har nog jordens töntigaste grannar. Det är fan inte ok att plinga på och anklaga oss utan att dom vet till 110% att det verkligen kom från den här lägenheten. Det borde ju vara olagligt att göra så. Känner mig riktigt kränkt av dom som ringde Familjebostäder och han som kom och plingade på nu! GAH!

full fart framåt!

Haha gissa vad vi ska göra i helgen!

Jag valde dom tre röda och Jocke dom tre svarta! Det blir en soft helg med massvis av FILMER :)

herreminskapare!

Oj vad hände igår lixom? Inte ett endaste litet inlägg från eran favoritblogg! Men ni kan vara lugna, det ska inte hända igen. Grejjen igår var att jag var så himla trött + att jag bara satt typ en minut vid datorn på hela dagen. Men idag har jag lite tid över! Jag har precis slutat jobba, tog en snabbdusch och värmde upp min stackars kropp efter en iskall men svettig runda. Jag har på mig långbyxor, t-shirt och tjocktröjja när jag är ute och springer och sen sätter jag på mig jacka, halsduk, mössa och vantar när jag cyklar! Så jag blir ju megasvettig i alla portar och sen iskall när jag cyklar, det är ju ganska upplagt för att sänka mitt imunförsvar, men jag ska inte låta nåt sånt knäcka mig! Jag ska vara stark och inte bli förkyld!
Jag sitter förresten på jobbet nu, det lyssnas på Lugna Favoriter och folk jobbar fortfarande, men eftersom jag är timmis så fick jag inte jobba längre än till nu, dom måste ju spara pengar! Ska se om jag inte hittar någon rolig bild från förr här på datorn!

Vi var på Gröna lund och chefen vann dom här glassiga glajjorna som alla testade.


Oxå en grönan-bild! Haha ser ju ut som ett red-head!


tröttlök

Jag vann inte. Inte ett endaste öre vann jag! Men jag hittade ändå 20 spänn på marken, så jag får glädja mig över det! Snart ska jag iväg till söder för att kolla på bio jue, tog precis en varm dusch och kände att jag har lite smyghuvudvärk och att det vore superskönt att bara bädda ner sig i sängen med mitt tjocka, varma duntäcke! Men jag ska pigga till mig, en promenix till tuben gör att man känner sig lite piggare! Dessutom är det roligare att gå på bio och träffa Nattis!

Orkar inte sminka mig heller, men Nathalie har ju sett mig osminkad och dann förrut! Nu ska jag svänga mina lurviga mot tunnelbanan. Hörs nog inte förrän imorgon! Hade gott!

ojoj!

Idag har det varit lugnt på bloggfronten! Jag har ju jobbat idag, så jag har inte hunnit blogga ett endaste inlägg! Jag hade jättetur under min runda, först så hittade jag en tjugolapp! Sen bara några minuter senare hittar jag en skrapad trisslott med 50 kronor vinst på! Katching! Och dessutom så hade jag fått en nyckel för lite med mig, så jag kunde inte dela ut typ halva området, huur skönt som helst! Och sen när jag kom in så chillade jag i typ en kvart, sen fick jag gå hem. Eller inte dirr hem, jag och Jocke åkte till Fruängen för att hämta min lilla skrutt! Sen åkte vi förbi högdalens centrum innan vi kom hem, så köpte jag lite mjölk och sånt skit och då tänkte jag ju lösa in min fyndlott! MEN då såg jag att den där lilla rutan på lotten som inte får skrapas för då är den ogiltig, var skapad! DARN!! Men jag hände inte läpp så länge för det, jag köpte mig lite Keno istället, ska kolla strax om jag har blivit riking eller inte.
Ikväll ska jag på bio och se Upp med Nattis, det ser jag fram emot!

Nu ska jag kolla min keno-rad! Hörs kanske sen om jag orkar slänga in ett till inlägg!

en snabbis till IKEA

Jahapp, jag lyckade iaf skriva nästan två sidor, så det känns bra iaf! Sen ringde jag syrran för jag tänkte att vi skulle gå och sola lite, men då sa hon att hon ville åka till ikea istället, så sa jag att jag kunde köra henne och Andy mot att hon hjälpte mig med mitt cancer-arbete, så vi gjorde en bra deal där!

Rocky ska snart iväg till farmor och farfar i Fruängen, han ska få sova där och vara där på dagen imorgon, för det blir troligen en lång dag på citymail imorgon! Ringde till dom i förmiddags och då sa dom tänkte att jag skulle jobba hela veckan, men bara för att jag var i nynäs så ringde dom inte ens mig, det är ju inte så att det tar 5 timmar att åka från Nynäs och in, det tar typ 40 minuter, MAX! Menmen jag får iaf jobba i tre dagar, det blir ju lite pengar iaf! Ikväll blir det nog till att kolla på en skräckis, det går skräckfilmer hela veckan på tv400!
Nu börjar Las Vegas igen! Hörs.

jag studerar!

Nu har jag äntligen börjat komma igång med mitt bröstcancerarbete! Har fått veta nu att jag kommer få jobba resten av veckan, så de är väl lika bra att försöka göra klart det här arbetet så gott det går idag! Sen kan man ju sitta och finjustera det i helgen! Nej nu ska jag återgå, ville bara uppdatera er på vad jag gör idag!
Det gick förresten jättebra att lämna tillbaka jackan på H&M och den på Lindex hängde bara och väntade på mig! Hörs sen! Peace!

Morgonstund!

Jag vaknade egentligen för över en timme sen, det är ganska sjukt egentligen, jag kan ju ligga och sova hela dagen om jag vill, men jag vaknar tidigt ändå! Jag ska snart åka hem igen, fast jag tänkte åka förbi Farsta Centrum en snabbis, jag köpte en höstjacka på H&M där i lördags, men jag ska lämna tillbaka den och köpa en annan som finns på Lindex! Dessutom så hittade jag en 25%rabatt-kupong som gäller på Lindex, det gäller ju att vara lite ekonomisk nu när jag är student!
Uuh jag såg precis att det regnade ute, alltså jag pallar inte med mer regn! Det har ju regnat nu i typ flera veckor känns det som! Inte top notch!
Näe om man skulle ta och göra sig lite frukost, dvs en smarrig shake! Vi hörs när jag kommer till Highwalley igen! Heis.

Please stop raining!

en sista sak bara!

Idag har jag haft både kommentarsrekord och besöksrekord! Jag blir så himla glad :)


Mätt och glad!

Nu har jag precis vinkat av Tessan! Hon kom hem till mig (eller hem till mamma kanske jag ska säga) och jag tog fram bullar och sen slängde jag ihop lite chokladbollar (första onyttiga som jag äter sen i onsdags! Men jag tog bara en liten bulle och en liten boll) Och vi satt och pratade nonstop hela tiden, det var hur kul som helst! Sen kom mamma hem och gjorde en supergod potatis&purjolökssoppa! Jag och Tessan kom fram till att det var typ 8 år sen vi träffades, och dom åren har verkligen gått hur fort som helst, vi kände oss jättegamla.
Vi ska verkligen försöka ses snart igen, hon kommer vara i Nynäs ett tag till, och jag kommer ju hit lite då och då, så vi borde ha tid att träffas en gång till!
Appropå något heelt annat, så kommer jag inte åka hem till Högdalen idag, för Citymail har fortfarande inte ringt och bett mig komma och jobba, jag trodde ju att jag skulle få jobba hela veckan, iofs så har jag inget emot att vara ledig, det är superskönt! Men pengar är ännu skönare att ha ;)
Näe nu tänkte jag kolla lite på tv, men vi hörs nog imorgon om det nu inte skulle hända något spännande!

Ursäkta fröken, ni ser ut som en gris!

Lite mer energi!

Kände att jag såhär på eftermiddagen blev lite trött i ögat så jag kollade i mammsens kylskåp och hittade en massa bär, så jag gjorde mig en finfin smootie! Den här innehåller björnbär, blåbär och jordgubbar (alla är "hemplockade", dvs mammsen har plockat från mormors trädgård) och sen hade jag i en skvätt filmjölk, supergott!

Nu ska jag försöka komma igång med det här bröstcancer-arbetet, har suttit och läst andra människors bloggar som handlar om bröstcancer och shit vad jag har bölat! Jag var tvungen att ta lite paus efter allt det läsandet och så lärde jag Rocky en ny konst! Istället för att säga Skall så säger jag Vad säger hunden? och jag tror att han fattar det! Nej tillbaks till pluggandet! Och snart ska jag dessutom ge mig iväg till centrum och möta Tessan! Heis.

egolishious

Efter mitt senaste inlägg så har jag typ dushat och gjort mig lite lagom snygg och tagit sjuukt mycket bilder på mig själv, tänkte ju göra en ny header till bloggen. Jag har suttit i photoshop i flera timmar känns det som, och jag gjorde en Hello Kitty-aktig headerbild, ska lägga upp den snart!
Om en liten stund är det lunchdax, ska ta mig en shaker! Smarr. Åsså blir det såklart en promenix med min lilla skrutt som ligger och sover brevid mig i soffan. Han har tungan utanför munnen och snarkar till lite då och då. Min hund e så jävla söt ibland så man blir nästan rädd!

Den här bilden är ifrån fredags, då var han oxå sjukt söt och låg och sov på mig med öppen mun! Hörs!

Härliga måndag!

Igår så orkade jag inte blogga, men det hände inte så supermycket ändå! Vaknada lite smygbakis, vi var ju och bowlade och drack lite öl i lördags! Bilder kan ni se på Tjollans blogg, jag tog visst inga kort med min kamera! Vi blev ett härligt gäng, det var jag, Kamilla, Arne, Zanna, Chrystoff, Patsie och Addemannen. Haha den sistnämna var ju gaanska full och när vi skulle åka tunnelbana mellan Highwalley och Bandis så föll han som en fura i trappan, såg underbart roligt ut! Som tur var så blev det ingen större skada på honom!
Såå tillbaka till söndagen, jag drog till Nynäshamn vid lunchtid och var hos mamma och gjorde absolut ingenting! Sen på kvällen så gjorde jag en av mina två inlämningsuppgifter så den andra ska göras nu i veckan under mitt underbara lov!
I eftermiddag så ska jag träffa min barndomsbästis Therese! Vi har inte träffats på många många år, så det ska bli suprekul! Shit vad jag är positiv idag, jag blir helt förvånad! Nej nu ska jag designa om lite här tror jag! Hörs om ett tag! Puss
Ps. Gud vad glad jag är för alla nya kommentarer! Tack alla nya läsare! Ds

jag har haft en luugn eftermiddag!

Tvillingarna Olsen!

 

Tvillingarna Olsson?


bättre sen lunch än aldrig

Nu ska jag "äta" lunch. Såhär ser den ut:

Visst blir ni sugna??
Det är även precis sådär mina frukostar ser ut oxå! Idag har jag inte varit så megasötsugen iaf och det är ett steg i rätt riktning! Ikväll tänkte jag kolla på BlogAwards, det är på tv400 typ vid sju eller åtta ikväll! Nej, inget mer spännande har hänt sen sist jag skrev, så vi hörs om något händer!

Just idag är jag stark!

Idag är jag på så himla mycket bättre humör! Har gjort mina smoothies med lite mer innehåll så nu är jag inte sådär konstant akuthungrig och går runt och tjurar. Idag har vi städat lägenheten, så nu känns det mycket fräshare här! Jockes kompis Mikaela (en barndomskompis som bor i Edsbyn) kommer hit snart och dom ska på det här Redline, ni vet när man åker från Norsborg och hela vägen in till Slussen, stannar vid varje station och tar en öl/shot/cider eller liknande, tror det blir typ 50 pers! Jag orkar inte följa med på sånt, dels så har jag ju min studentplånbok och sen är jag inte så sugen på att supa ner mig och inte minnas mer än dom första typ tre stationerna! Kul att däcka i typ Fittja! Nej, så jag stannar hemma och har det skönt! Imorgon ska jag till Mammsen så ska hon hjälpa mig lite med mina skolarbeten, jag har fortfarande inte kommit nånvart! Jag får en sån ro och blir superfokuserad när jag ska göra grejjer och är hos mamma, måste vara havsluften som gört! Nästa vecka är jag ju helt ledig från skolan, jag har nämligen LOV! Lov har man ju inte haft sen man gick i gymnasiet, så det ska bli hur skönt som helst! Dock så ska jag nog jobba lite på Citymail, men än så länge verkar det som om jag är ledig iaf på måndag, för dom har inte hört av sig till mig.

It´s you and me tonight honey!

Jocke är inte den snabbaste hästen i hagen!

Idag så bestämde jag och Jocke oss för att vi skulle städa här hemma, vi har tvättstugan nu åsså skulle vi åka och handla mat som vi skulle äta till middag. Men han var och tränade efter jobbet och kom inte hem förrän vid sju, och jag som har ätit det här herbalife idag, är hungrig som en stoor flock med vargar, jag skulle kunna äta en hel häst känns det som! Och alla som känner mig vet att jag blir så rabiat, ja en riktig ragata när jag inte fått äta på ett tag, så jag har varit ilsk som ett bi hela kvällen och speciellt på Jocke (det är ju hans fel alltihop ;). NU först är maten klar, jag har missat typ hela IDOL, så jag får kolla på TV4Play imorgon istället! Nu måste jag springa ner till tvätten igen, den ligger typ på andra sidan bandhagen känns det som, den ligger aslångt ifrån våra port! Sen ska jag fan ta och lägga mig och hoppas att morgondagen bjuder på bättre humör! Ha det!
Ps. tack för dom kommentarerna som jag har fått :) Ds

förlossningsdax!

Altså inte för mig, utan för alla kvinnor på TV4 just nu, det är ett av mina favorit-äckel-program på tv nu, Förlossningskliniken! Fast jag tycker faktiskt bättre om Riskförlossningar, det brukar gå på TV4Fakta!
Det som hände igår var iaf att lektionen i skolan gick bra, jag började prata med några tjejjer som var supertrevliga, och en av dom bor i bandhagen, så vi hade sällskap hem på den överfyllda tunnelbanan!
Sen när jag kom hem så slängde jag i mig mat och försökte ragga upp någon som ville följa med mig till Herbalife-mötet, men det var inte som kunde, så jag åkte själv istället, men det var ganska lugnt!
När jag kom fram (kom liite sent för att tunnelbanan in kom på typ 20 minuter i Högdalen) så fick jag träffa min "coach" Ellinor, hon som ska hjälpa och stödja mig om jag tycker att det blir jobbigt och sådär! Så fick jag mina produkter och sen började den här hälsotimmen, där jag fick testa deras ansiktsprodukter (rengöring, mask och en massa krämer), kände mig riktigt fräsh sen efter. När jag åkte hem så blev det knas med tuben igen, den här gången i Enskede Gård, där ser jag hur tunnelbaneföraren springer längs med perrongen åsså står vi stilla i typ 5 minuter, sen ser jag hur han springer tillbaka samma väg. Har inte en aning om vad han gjorde! Och dessutom så rullar tågen galet långsamt pga lövhalka typ! När jag va framme i Högis igen så hör jag vad jag tror är en liten tant som frågar om hon får låna mitt paraply, åsså visar det sig att det är Nathalie som åkt samma tub som jag, men vi missade varanda! Hon skulle träffa syrran och sola. Sen hände det inte så mycket mer spännande igår!

Om dagen kan jag skriva i ett senare inlägg, för det blir så jävla mycket text annars! Heis.

altså!!

I mitt förra inlägg så bjuder jag ju på mig själv så himla mycket men ändå har jag inte fått en endaste kommentar!! Inte några små ord som :Haha vad du är skön/löjlig/rolig/trist. INGENTING!!! Vad ska jag behöva göra för att få er att kommentera??
Det är inte så lite snålt av er läsare att bara strunta i att trycka på kommentators-knappen!! Bara för det så kommer jag inte berätta för er vad som har hänt mig under eftermiddagen och kvällen! Och det har hänt jättespännande saker!

jag trodde knappt att det var sant!

Jag har precis platt-tångat och fixat till mitt hår och efter den kraftansträngningen så blev jag sugen på något. Jag har ett kakpaket och ett knäckebrödspaket i skafferiet. Jag stod länge och valde och funderade, men vet ni. Jag valde knäckisarna!! Med lite kaviar och en liten skiva ost på och sen slog jag på stort och gjorde en kopp kaffe till! Jag blev inte så lite stolt över mig själv! Typ såhär såg det ut:

 

 

 

 

 

 

 

 


ååh jag orkar inte!

Jag orkar verkligen inte ta mig i kragen och börja göra mina läxor! Det finns ju så mycket annat intressant man kan göra när man är ledig och hemma en hel förmiddag! Kolla in andras bloggar, lyssna på musik och sjunga med (låter iofs inge vidare om min så kallade sånginsats), kolla på tv-shop, pilla naveln, gosa med Rocky, sortera kryddorna i bokstavsordning, dammtorka aa typ allt utom att börja göra det där himla trista arbetet!!! Därför ska jag aldrig välja att studera på distans, stor eloge till allt folk som klarar av det! Nej, nu ska jag städa lite här hemma eller kanske skriva lite...nej då ede roligare att städa! Hörs.

Ta dig i kragen kvinna!

nyhet till svärje

Hörde precis på Vakna med the Voice att Starbucks kommer komma till Sverige snart! Syrran var ju i USA för några veckor sen och berättade att starbucks hade svingoda grejjer! Så jag hoppas att dom bosätter sig på Söder, så jag kan köpa starbucks-kaffe under min skoltid!

Nu ska jag hoppa in i dushen och tvätta hååret! Idag börjar inte skolan förrän vid 13, så jag ska försöka skriva lite på mitt bröstcancer-arbete! Hörs om en stund!

jag glömde ju det viktigaste!

Jag fick reda på att jag fick MVG på kursen Vård & Omsorgsarbete idag! Nu är det en massa roliga program som börjar samtidigt, Bonde söker fru och Arga snickaren, och sen vid nio är det Efterlyst och Greys Anatomy! Tur att man kan kolla på nästan alla program efteråt på internet! Nej nu börjar det. Sov gott sen. Puss.

cha cha rahlenfeldt här!

Haha så brukar en liten bloggpojke skriva! Kristian Rahlenfeldt tror jag han heter. Han hade pälsmössa och likadana brillor som mig på sig under hela blogawards-kvällen.
Iaf det är inte honom jag ska blogga, idag har jag varit i skolan hela dagen. Först så gick vi igenom typ nerver och sånt, sen började vi prata om olika nerv-sjukdomar som ms och parkinsson, på fredag ska vi gå igenom epilepsi, mycket spännande tycker jag! Sen lunchade jag med William och hans kompis Anton, vi åt på en mysig indisk resturang på SoFo (South of Folkungagatan hehe). Jag åt min favoriträtt kycklingkorma med ett Nan-bröd till, blev sjukt mätt! Efter det så hade jag social omsorg och idag så var det ganska intressant faktiskt, vi pratade om hur det gick till förr i tiden med olika anstalter, barnavård och missbruk.
Ikväll blir det bara lugna gatan framför teven, imorgon är det ju dax för mig att hämta mina Herbalife-produkter och på fredag börjar min nyttiga månad! Ska verkligen bli spännande och se om det funkar för mig, eller om det skiter sig. Ska ta mina mått imorgon oxå, så jag ser om jag går ner några centimeter.
Från början tänkte jag att jag inte skulle köpa nytt gymkort förrän i vår, men nu har jag blivit lite sugen på att köpa ett halvårskort ändå, men jag får se hur min ekonomi ser ut! Nej nu ska jag äta lite mat! Hörs kanske ikväll!



Jag tog ju min bild för läänge sen, så Rahlenfeldt vill va som jag!

dubbelt upp

Kom hem för en stund sen från farmor och farfar, det var mysigt att komma dit och fika!
Nu är det dubbelavsnitt av Scrubs, man tröttnar aldrig på att se det! Jag blev lite hungrig och Jocke är och tränar, så jag får vänta lite med middagen. Tog knäckemacka med ost och kaviar, det är verkligen hur gott som helst!
Har gjort framsidan på båda mina inlämningsuppgifter, men inte gjort så mycket mer, men det är en början iaf!
Nej just nu kommer jag inte på något speciellt att skriva, har inte hänt så mycket mer!

studenten studerar

Nu tänkte jag ta itu med mina läxor! Har två arbeten som ska vara inlämnade om en respektive två veckor! Ena handlar ju om bröstcancer och den andra handlar om att vi ska låtsas vara personliga assistenter åt en brud som heter Jennifer som nyligen hamnat i rullstol, och då ska vi berätta om vårat första möte. Sjukt flummigt, hela den kursen (social omsorg) verkar rätt konstig tycker jag! Klockan ett ska jag vara på pappas jobb och byta däck på bettan, sen blire av till Fruängen för att fika med farmor och skrutt-farfar! Han kom hem från sjukhuset för en vecka sen och mår tydligen mycket bättre nu, så det är skönt! Nej, nu ska jag börja leta fakta! Skriver sen igen!


sötaste ever!

 

Rocky fick smaka en skiva honungsmelon and loved it


Leedig

Imorgon är jag ledig, trodde jag skulle få trampa cykel och svettas i trappor, men det slapp jag verkar det som! Så jag har börjat planera morgondagen lite. Ska sova till typ nio, det är lagom, sen ska jag börja kolla lite på internet om bröstcancer och kanske byta däcken på bilen till vinterdäck.
Klockan två ska jag vara hos farmor och farfar i fruängen och fika lite. Har inte varit hos dom sen dom flyttade och det gjorde dom i juni, så det är megalänge sen! Ska se om syrran följer med oxå och fikar. Nu tänkte jag kollar på 2½Män på sexan! Seeya tomorrow!

besöksrekord!

Igår hade jag hela 31 stycken unika läsare, haha 31 är ju inte så mycket om man tänker på dom här stora bloggarna som har typ 80tusen unika läsare, men för att vara mig och min blogg så är 31 personer väldigt mycket! Tack <3
Idag i skolan så fick vi välja den cancersort som vi helst ville skriva om och nästan alla hade fått säga sin åsså sträcker jag upp handen och säger: Jag vill ha bröstcancer!!
Precis när jag sagt det så hör jag hur sjukt det lät och alla (including me) börjar asgarva, sen sa jag att jag inte menade det såå! Läraren förstod men hon kollade lite konstigt på mig efter det...hehe
Jag har pratat med min coach från Herbalife och jag ska hämta mitt paket på torsdag, jag och Mimmi ska på ett sånt där möte igen, fast nu är det med hudprodukter, så vi får göra ansiktsmask och sånt skojjigt!
Om ungefär en halvtimme ska jag ner till Tjollan o Arnido för att hämta laddaren till telefonen som jag lånar av Kamilla. Ska kanske köpa den av henne, men jag är inte säker, det är ju ingen Nokia! Här kommer en fresh bild av mig tagen för bara en liten stund sen.

LookieLookie no more utväxt!

Nej, nu ska jag försöka få i mig något att äta, lite frukt kanske? Puss hej.

lite blondare, lite bättre?

Nu har jag kommit hem från min systeryster som var så snäll och färgade min grova utväxt! Så nu ser jag sådär härligt blond ut igen :) Tyvärr så orkar jag inte ta en bild just nu, kan ta en imorgon för då är jag lite mer tillfixad, iofs så har ni sett mig risig många gånger förr, men ni får snällt vänta! Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite om kroppens celler så jag är förberedd inför lektionen imorgon! Min lilla hostis-gurka ska oxå lägga sig, han ska få vara hos syrran o Andy imorgon på dagen, för jag är ju i skolan och Jocke jobbar! Nej sov gott mina söta läsare så hörs vi imorgon.

time for a makeover!

Imorgon ska hon från Herbalife ringa mig, och jag ska beställa ett "kit" eller vad man nu säger och testa det i en månad! Det vore rätt coolt om jag gick ner typ 10 kilo! Det var en tjej där på intromötet i torsdags som hade testat det i 7 veckor och gått ner 9 kilo! Men vi får se, det kanske bara är buffel och båg!
Jag och syrran ska ses sen och hon ska färga min utväxt (mitt hår växer som ogräs, det är visserligen positivt, men det blir ju ful utväxt så himla fort). Har tänkt på en sak, jag har haft rätt många olika hårfärger, typ svart, brunt, rödbrunt, blont, rosa toppar och svart underhår. Här kommer lite goa gamla bilder på mina olika hårfärger och frisyrer, dock så hade jag mest bilder på mig under mina mörkhåriga perioder.


Sådär, ett litet axplock, har ju haft fler hårfärger och frisyrer, men dom finns på riktiga kort, inte på någon dator!
Nej, vi hörs senare, ska försöka fota och lägga upp bilder på min nya fina hårfärg utan utväxt! Heis.

idoool

Haha kollar på reprisen av Idol och när Rabih hade uppträtt så frågade Jihde vart han har fått sina pepparkornsögon ifrån och då svara han Jag ska ringa och fråga mamma och ser riktigt cheesy ut!

Han ser ju kanske lite söt ut och han sjöng faktiskt riktigt bra i fredags! Men förra fredagen så undrade man vad han höll med. Dessutom pratar han lite löjligt.
Idag kommer Rocky hem, han har sovit hos mamma sen i fredags. Han har tydligen börjat hosta igen stackarn! Nu ska jag återgå till soffan ;)

den slappa dagen fortsätter

Vi åkte en snabbis till Willys och handlade lite mat, vi åt en supersmarrig fisksoppa till middag och nu har jag gjort en god efterrätt, gino heter den, och det är frukt som man delar i bitar och sen stoppar i en ungsform med riven vit choklad över (sen ska den stå en liten stund i ugnen oxå) åsså har man vaniljsås eller glass till! Gott och halv-nyttigt.
Jag har dessutom kollat på ytterligare en film, Tjenare kungen gick på femman för en liten stund sen. Helt okej film, det är regisören Ulf Malmros som har gjort den filmen. Han har även gjort Smala Sussie och Bröllopsfotografen, jag tycker hans filmer e rätt sköna! Imorgon ska jag läsa lite i mina skolböcker, vi ska göra arbeten om olika cancerformer, eller vi ska välja en varsin cancerform och skriva så mycket vi kan om dom, men vi har typ 3 veckor på oss, men jag ska kolla ut den som jag tycker verkar mest intressant. Nej vi hörs imorgon!

Ser så risig ut idag så ni får en gammal bild istället! Inte för att jag va så jävla mycket snyggare på den här bilden, haha jag ser ut som en liten vänster-aktivist som håller i en tegelsten som jag ska kasta på nåt skyltfönster!

världens slappaste dag

Igår var vi ju hos mammsen, åt supergod mat och sen åkte vi pendeln hem, tog rätt så lång tid, men vi var hemma runt elva, så jag gick och la mig på en gång, var så himla trött!
Idag sov jag till 10, det har jag inte gjort på hur länge som helst tror jag! Har inte gjort någonting alls idag, bara kollat på teve. Jag har sett High School Musical 2 och nu kollar jag på Peter Pan 2, hehe kollar mycket på Disney Channel idag! Skriver nog om något roligare senare!
Tänkte ju kolla på tv400 på det här Blog Awards, men det visade sig att det inte sänds förrän nästa lördag! Trist! Aja, hörs.

jag mötte...

...William som gick i min klass i gymnasiet idag! Han går visst oxå på Åsö och läser fysik tror jag han sa! Vi har inte setts sen vi tog studenten, så vi blev båda glada över att se varandra! Vi ska luncha på onsdag. Jag hittade en gammal bild på honom, dock så är det ett riktigt foto som jag har fotat av med mobilen så det ser lite oskarpt ut!

Här har vi haft skolavslutning i ettan eller om det är i tvåan! Är det från ettan så har vi varit på den vita Kent-konserten innan, den var riktigt bra den spelningen! Alla hade vita kläder på sig, såg urhäftigt ut! Nej nu ska jag ringa och hettsa på Jocke lite, ska vi åka kommunalt till Nynäs så måste vi ta den bussen som går om en halvtimme till Älvsjö station! Hörs!

blir nog lite fler inlägg idag!

Jag kom på att jag har glömt att visa lite bilder från vårat badrum, jag har köpt lite småsaker som har gjort stor skillnad! Kolla vad fint det har blivit!
FÖRE:


EFTER:


Först var det ju bara vitt och trist, sen satte vi på kakeldekor och så var det helt plötsligt ett nytt rum! Och dom rosa halkskydden är enbart för min skull dom sitter där, när jag tvättar håret och ska skölja ur balsam/hårinpackning så blir det snorhalt i badkaret och jag har varit nära på att halka omkull flera gånger (pensionääär), så nu ska jag förhoppningsvis slippa det!
Så, nu har inte så mycket mer att säga! Hörs om ett tag!

Städa till kaffe och Coldplay

Hejhej! Röjjer upp lite här hemma, det är ju småskit typ överallt som bara ligger skräpar till ingen nytta! Satte på min favorit-Coldplay-skiva X&Y och gjorde mig en gigantisk kopp med kaffe, så nu är jag pigg och redo! Har redan börjat röjja lite i kök och badrum, så nu står vardagsrummet på tur (det är så skönt att kunna ha en massa olika rum, i min gamla lägenhet var det lixom bara ett stort rum + badrum). Snart eller om några timmar iaf blire åka av till Nynäshamn och mammsen! Ska äta middag där med nästan hela familjen Olsson + en Lärksäter. Ska bli riktigt trevligt! Nej nu kliar det i hela kroppen, måste börja städa NU!

Ha en fin fredag om jag inte slänger in något mer inlägg idag!


bättre sent än aldrig

Idag blir det ett sent blogginlägg, men det är för att jag inte har haft en lugn stund på hela dagen! Inledde morgonen med att bli uppringd av Citymail klockan 07:04 och 35 minuter senare stapplar jag in på kontoret i Rågsved (hajja vad snabb jag var, från koma-tillstånd till pigg och fräsh på en halvtimme!). Jobbade inne till klockan var 12, sen slutade jag. Gled förbi Högdalens centrum innan jag kom hem för att köpa en ny foundation, den jag har använt typ hela sommaren är en gammal, så jag har haft en massa småfinnar och torra partier i ansiktet jättelänge och igår kom jag på anledningen, så därför fick jag akut-köpa en ny.
Sen blev det snabbt hem för att sminka mig och äta lite sen fick jag löpa till tuben för att hinna till skolan.
Skolan va slapp o sen när lektionen var slut och jag kommit hem så blev jag vrålhungrig, så Jocke fixade köttbullar, potatis och sås. Mums!
Och efter maten så fick jag en kvarts vila och sen var det ut och köra igen, jag och Mimmi åkte till stan och gick på det här Herbalife-mötet som var riktigt intressant! Jag skulle bli kontaktad om några dagar, så får jag se om jag ska testa det eller inte. På min lilla promenix från tuben och hem så mötte jag en supersöt igelkott!

Haha den ser helt livrädd ut! Nu ska jag kolla på Lyxfällan, sen blire sängen. Hade najs, så hörs vi imorgon, då går jag i skolan bara på förmiddagen, så då blire nog fler inlägg! Hejsvejs.

tröttaste messen ever

Haha måste bara skriva ner dom sjukaste messen som jag och Zanna skickade imorse till varandra när jag satt på tuben och hade det riktigt tråkigt!
Jag började med: wtf! snö!!
Zanna kontrade med: Are you freakin kidding me!
Och då slog jag till med: No, im telling you the truth, I did not have a sexual relationship with that woman!
Zanna: Hahahahaha oh....my...GOD!!
Och efter det så berättade jag om att jag satt och nös och att alla stirrade på mig och tänkte OMG Swineflu!!
Och helt plötsligt så var jag framme i Skanstull, så tack för att du förgyllde min morgon Zuue ♥



den har anlänt!

Den ena av mina två böcker kom idag! Annars så hade dagen varit ganska så lugn, var i skolan mellan 9 o halv 4, men det var inte så jobbiga lektioner! Först ett litet typ test som man skulle göra i par, jag o Daniel fick göra provet ihop o det gick ju strålande! Vi va asgrymma! Sen på lektionen efter så fick vi bara göra namnskyltar och prata om hur vi vill lägga upp arbetssättet på den kursen! Sen slutade vi. Jag ska kanske på ett sånt där Herbalife-möte imorgon, Mimmi ska kanske följa med så ska vi kolla hur mycket skit vi har i kroppen åsså ska jag kanske testa på en månad och se om jag går ner något i vikt eller inte! Men det får jag se imorgon hur det blir.
Förresten så börjar jag inte förrän vid 13 imorgon, så det blir en najs sovmorgon. Hörs sen!

Nygaddad

Nu har jag kommit hem ifrån Billys lya, jag är helnöjd med tatueringen!
Här på bilderna så ser den kanske lite mörk ut, men det kommer bli ljusare sen!

Här är det steg för steg! Fint va? :) Och om någon av mina läsare vill tatuera sig så är det bara att kontakta Billy!

Här är han!
Nu ska jag åka o hämta syrran så ska vi åka och fika hos Fia och Ella. Heis så länge!

back in school

Idag började skolan på allvar igen, gick heldag, första lektionen var Medicinsk Grundkurs och den var med samma klasskamrater som förra kursen, men på eftermiddagen så var det en helt ny klass och kursen Social Omvårdnad. Den ska jag egentligen gå 4 dagar i veckan på, men tydligen så var det så få i klassen så en dag är borttagen så nu är jag helt ledig på tisdagar! Superskönt! Och imorgon så ska jag äntligen till Billy och tatuera mig! Ska lägga upp bilder imorgon såfort jag kommer hem från honom, så ni får se min färska gaddning.
Idag så blev jag sugen på fiskpinnar på vägen hem, så jag gick in på vivo som var helt fullproppat som vanligt och köpte två fulla påsar med mat för bara 200 pix! Det är billigt där, därför står man ut med att trängas med alla babbar och barnvagnar! Snart ska vi åka och träffa Mimmi och en lägenhetsspekulant, Jockes lägenhet står ju fortfarande tom, men nu kanske det blir ändring på det!

Nu har jag iaf fått lite "färg" på naglarna, blev sugen på lite svart, tårna är i samma kulör. Jocke har köpt GuitarHero Metallica, så nu sitter han och spelar och jag tycker det är lite halvtrist, men vi ska väl åka iväg snart till Råggan och visa lägenheten. Hade bra, så hörs vi imorgon!

Kvällsmyys

Jocke har precis vaknat upp från sin soff-sömn, han har ont i halsen så han ska nog vara hemma från jobbet imorgon, för Rockys del passar det bra, då får han sällskap hela dagen, eftersom min skola har börjat på allvar igen! Jag har suttit och läst påde Hannah och Magdalena Graafs bloggar, och dom verkar vara så himla trevliga! Man blir riktigt avundsjuk, själv är jag ju en liten surtant titt som tätt! Nu ska jag ut på en liten sväng med Rocky, han ser lite bajsnödig ut (han springer runt mig och piper lite) så jag ska snabba mig ut! Må så gott och ha en mysig söndagskväll för det ska jag ha, tänkte nog ta mig ett litet skumbad sen!

Varför??

Varför ska alla kändisar gå och dö för?? Nu fick jag precis reda på att en av alla mina barndomskärlekar Steven från Boyzone har hittats död på sitt hotellrum på Mallorca! Sjukt trist!!

Steven längst ner till höger.

The kings curve

Nu ska jag och Kamilla åka till Kungens Kurva, jag ska köpa lite växter på Ikea, sen får vi se om vi hittar något mer, det är ju alltid skoj att gå runt och kolla där, man brukar alltid hitta lite småsaker! Nu drar jag! Hej så länge!

uppdate

Såhär blev det typ 5 minuter efter att jag skrev det förra inlägget. Jag fick tillslut tag i Zanna som ville följa med på chokladmässan, så vi åkte ut mot djurgården, men när vi kom till Nordiska Museét så fanns där en typ 20 meter lång kö utanför, så vi styrde kosan mot Skansen istället! Så vi gled runt där och såg tillomed en kändis! Fredrik Wikinsson från Filip & Fredrik! Det var ju superbra väder ute så det var mycket trevligt! När jag kom hem så hade Jocke städat här hemma, men det är bara för att det kommer komma över lite grabbar om ett tag som ska kolla på matchen ikväll. Han berättade att farmor hade ringt, så jag ringde upp henne och hon sa att farfar ligger på sös just nu, han fick ett blodtrycksfall och svimmade igår, så han åkte med ambulans in, men han kände sig bra idag, som tur är! Så dom ska inte åka upp till Helgum som planerat, utan skjuter fram det några dagar! Men huvudsaken är iaf att farfar mår bättre idag! Nu kommer lite bilder från Skansen, fler finns snart på fejjan.

Vi utanför Skansen-akvariet


Jag står och chillar brevid en boj.

En älg

Zanna med kändisen!!
Nu har alla grabbarna kommit, ölen är öppnad och pruttarna flyger runt, jag sitter i sovrummet och skriver, så jag slipper iaf lukten...äckligt! Hör sen eller imorgon. Peace out.

nehepp

Får inte tag i någon som vill följa med mig, så det blir ingen chokladmässa för min del :(
Så jag ska åka till farsta istället och kolla lite, sen blire storstädning av lägenhet, för det är dammigt och en massa hundhår (trots att rocky inte har varit här särskilt många dagar). Nu ska jag iaf föna håret så jag kan komma iväg. Såg förresten något väldigt oväntat på min morgonpromenad med Rocky, jag såg ett lax-huvud brevid en bänk! Tyvärr så hade jag inte med mig mobilen så jag fick ingen bild av den, men ni vet väl hur ett laxhuvud ser ut?
Jaja fönen väntar. Hörs.

Idol-bär

Okej, nu är det inte så megalika bilder jag har hittat, men ändå! Är dom inte rätt lika varandra??


Jag vill..

...gå på Chokladfestivalen på Nordiska museét imorgon eller på söndag! Hoppas att någon vill gå med mig, inträdet är 100 bagis åsså får man provsmaka en massa ljuvliga chokladbitar! Någon som vill följa med?

Smarr!

hann inte!

Igår så hann jag aldrig göra ett inlägg! Jag var på Rosengården mellan 7 och 15, min päron+mango-paj blev som väntat en succé! Så när jag kom hem efter jag slutat där så packade jag ihop mina grejjer och åkte hem, men då ringde Emelie och sa att jag skulle komma hem till henne och få lite grejjer, hon hade visning på sin lägenhet så hon har rensat ut en massa grejjer. Jag fick en fin tavla, en väska och ett par äkta foppa-tofflor :) Sen kom Kamilla dit och skulle få sitt hår färgat, sen när det var klart så gick vi ner till grillen i centrum och köpte oss en varsin pommestallrik som vi åt i min bil. (Ja, vi satt i min parkerade bil utanför mitt gamla hus och åt pommestallrikar. Kändes rätt luffigt, men gott var det!) Och när jag tillslut kom hem så packade jag upp allting, pussade lite på Jocke och sen gick jag och la mig, var snortrött! Dessutom så kom jag inte in på blogg.se-s sida igår, så jag kunde inte skriva något igår! Men idag har jag skrivit lite iaf!
Jag har hunnit med mycket idag! Var ju i skolan på förmiddagen och pratade om praktiken med dom andra i klassen, sen fick jag reda på att jag fick MVG på prao-inlämningsuppgiften som jag va lite slapp med när jag gjorde den, trodde jag skulle få typ G eller något sånt, så det kändes riktigt bra!
Efter skolan så gick jag in en snabbis på H&M och där var det REA så jag köpte lite underkläder, en tjocktröjja och en tvål med Hello Kittiii. Också tänkte jag va bussig och ge lite blod, men just idag så var det stängt för någon utbildning! Men det gjorde inte så mycket, jag köpte lite linsvätska och hundmat istället. Ikväll blir det den obligatoriska fredagsmysen och IDOL!

Som ni ser så är jag fortfarande naturell om naglarna, så jag ska måla dom i någon chic färg lite senare! Hörs senare! Puss.

Idag fick jag...

...sluta tidigt! Som i måndags fick jag gå redan vid två istället för vid fyra. Superskönt! Jag har suttit i en fotölj och läst en god bok! (haha så fet tant-varning på mig) Jag fick låna två böcker av mormor, en gammal Leif GW-bok från 70-talet och en annan bok som handlar om en redhead i skottland och utspelar sig tidigt 1900-tal, den låter fett lame-ass, men jag har verkligen fastnat i den senare boken! Jag och Rockypocky har varit ute på promenad i det härliga vädret, och jag försökte få till en tjusig bild på honom, vilket är lättare sagt än gjort, men en fick jag till hyffsat!

Nu ska jag slänga ihop en päron+mango-smulpaj som jag ska ha med på min sista dag på Rosengården, dom här fyra veckorna har gått så himla fort! Tänk snart är det ju jul och allt, jag lovar att tiden till dess kommer rusa fram! Nej, bakningen kallar! Hörs!

Förresten, en sak som ska bli skön med att inte vara på Rosengården är att jag får ha nagellack igen! Känns ju så naket och trist när man är naturell! Peace out!

Glad!

Idag fick jag reda på att jag kommer läsa 100% den här terminen! Jag har kommit in på den Social omsorgs-kursen som jag har sökt, så nu får jag fullt studiestöd iaf!
Jag har precis upptäckt att mitt favoritkassettband i bilen är ett band med Arvingarna och Tomas Ledin. Trallvänligt, så jag sitter alltid som en mupp och sjunger när jag kör bil! Nu är middagen klar, det blir tjockpannkaka! Smarr!

Såna här har jag gott om i min bil!

Färdigt!

Nu är min lilla plutt hemma igen, det gick superfort! Och hans tänder är så fina och vita nu!
Snart kommer lillebror hit så ska vi åka till mormor och fixa lite, hennes dator håller på och krånglar, så det ska han fixa! Här kommer förresten lite bilder från igår, när jag och K åt sushi!

Först åt vi sushi. Helt ok, men ingen favorit!

Tjollan stajlar med pinnarna (hon tog kniv och gaffel sen)

Moooozart-kulor! Skitgoda!

Och som avslutning blev det lite gitarrhjälte!

Later!

Veterinärdax

Nu är vi tillbaka i nynäs, och om en halvtimme så ska vi vara hos veterinären för att skrapa bort tandsten på Rockymon. Ska lägga upp sushi-bilderna från igår när jag kommit hem igen, blir väl någon timme, så ni får hålla ut ett tag till! Hörs snart då!


Kolla vad söt min lilla korv var när han var bebis!


shululu

Idag fick jag sluta redan vid två istället för fyra, så jag tog bilen hem till mamma, packade min lilla väska och Rocky på min cykel och cyklade till stationen och tog tåget som gick vid 3 och sen hämtade Jocke mig vid Älvsjö station en timme senare!
Nu ska jag snart gå ner till centrum och möta Kamilla, vi ska äta sushi (har ätit det en gång förut och jag är inget större fan, men jag ska testa igen) också ska vi äta lite snask och kolla på film!
Imorgon ska min lilla skrutt till veterinären och skrapa bort lite tandsten, så han måste sövas och sådär! Just nu luktar han ju som en soptipp i munnen, men det blir det ju ändring på from imorgon! Nu ska jag kolla på teve en liten stund! Hare!

GODMORGON

Nu ska jag äta upp det sista av min smörgås, sen ska jag åka! Ha en fin dag! Puss.

ps

Förresten, en av dom skönaste saker man kan göra på den här jorden är ju garanterat att topsa öronen!!

Gjorde det precis och som jag njöt! Ds

en schleten kvinna!

Det är jag idag! Känner mig helt förstörd! Det var ju rätt så lugnt på Rosengården idag, jag fick slänga ihop två kladdkakor! Och sen fick jag höra att mina bullar som jag bakade igår, var bra mycket godare än dom som köket hade gjort (dom fick en varsin bulle idag som köket på Rosengården hade bakat)! Då blev jag inte så lite stolt!
Sen när jag slutade vid två så åkte jag dirr hem till morsan och sen har jag suttit och spelat dataspel (nöörd) typ tills nu! Och strax är det middag, mammsen har gjort något med kyckling.
Blir en tidig kväll, jag börjar ju 7 imorgon med. Hade naajs!

Jag och Rocky sitter och gapar över något.


Konditor Martina

Idag har jag bakat typ 100 bullar och en äppelpaj! Alla gamlingar tyckte att det luktade så underbart gott och blev så glada när dom såg alla bullarna som jag bakat! Så det kändes bra i hjärtat! (Pensionärsvarning på den meningen!)
Det var så länge sen jag bakade att jag har glömt hur kul det är! Eller iofs så bakade jag ju när jag fyllde år, så det är typ en månad sen, men det är inte samma sak. Nu bakade jag till så många, och det känns alltid lite nervöst då, innan man vet hur det smakar. Men bästa belöningen är ju när dom ber om en till, då vet man att man har lyckats!

Det här är inte dom bullarna jag bakade idag, utan dom här bakade jag i augusti nån gång! Det blev ju mycket fler idag! Min morfar och gammelmorfar startade konditoriet Thorssan som är välkänt här i Nynäshamn, nu har det dock bytt namn till Konditoriet Nynäshamn, men alla säger ändå Thorssan! Så bakandet har jag i blodet!
Nu ska jag hoppa in i duschen, morsan ska ha tantkväll här, så jag ska väl fräsha till mig lite. Äppelpajen ska ätas senare här hemma, den luktar underbart! Hörs. Puss.

Ps. jag hade ju tokfel med vädret, det regnar och blåser typ storm här nu! Men det var fint i förmiddags iaf! Ds.

scrubs

Okej, här ser jag ju rätt lame ass ut, men såna här kläder har jag på mig när jag jobbar! Idag ska jag baka bullar åt gamlingarna. Ha en fin dag, tror det blir bra väder idag, det är helt klart på himlen nu iaf! Puss hej.

idolsnurran

Spännande med Idol-kval-finalen! Trodde att dom 8a som gått vidare den här veckan redan var säkrade att gå vidare till stora finalerna, men så var det icke! Jag hoppas iaf att Erika, Tove, Jon och Rahib går vidare!
Nu orkar jag inte skriva något mer idag, hörs imorgon! Puss

Studiebesök

Idag har Rocky varit med mig på Rosengården, det gick ganska bra, men så fort han blev lämnad i personalrummet så började han pipa och blev helt förtvivlad, lilla mammagrisen! Men nu ligger han helt utslagen brevid mig o soffan. Vi ska snart promenera bort till Mormor som ska bjuda på middag ikväll! Ska kolla på Idol ikväll med.
Nu vet jag inte så mycket mer, inte så spännande kanske..men så är det ibland!
Jo förresten, jag och Jocke bokade biljetter igår till skåne i November, de e nån som fyller 22 år då! Och jag vet redan vad hon ska få :P

"Mamma, är fillifjonkan!"

kvällen är här!

Eller mörkret iaf! Sjukt att klockan bara är 13 minuter över sju och det är redan helt mörkt ute! Sorgligt!
Här kommer iaf en värmande bild av min lilla älskling som ligger o skedar med giraffen Marty från Madagaskar.

Min lilla tjockis! Nu ska jag dusha och sen ska rockypocky oxå dusha! Så han är fin och fräsh imorgon när han ska följa med till Rosengården. Ha det fint i mörkret.

en spontan dejt

Fick till en spontandejt med Kamilla för en stund sen, vi möttes i centrum (jag såg ut som en luffare, men det var ju ändå Högdalen, så de gjorde inte så mycket). Vi gick till apoteket, kicks, vivo och grillen! Sen satt vi och åt våra pommes-tallrikar på en gård på Harpsundsvägen. Och precis när vi ätit oss mätta så började det att regna, så då gick vi och solade! Och sen efter det så var våran dejt slut, men vi ska kanske ses på måndag kväll! Jag ska ju va på Rosengården fredag, lördag, söndag och måndag, sen är jag ledig på tisdag! Så jag kommer hit igen på måndag eftermiddag/kväll.
Nu ska jag chilla lite till, sen drar jag med min grymma bil till NYNÄSHAMN igen! Hadet!

dax att blogga!

Igår hade jag inte en stund över till att sitta vid datorn! Jag var ju på Rosengården mellan 7-15, sen cyklade jag hem till mamma och packade ihop en liten väska, sen fick jag gå i rask takt till pendeltåget. Det tog över en timme att komma till t-centralen, där jag köpte mitt student-åk-kort, sen tog jag tuben till Hötorget där Agnes väntade. Vi skulle äta och gå på bio! Sen kom Sankan och Jocke kom sist, så vi åt där i Kungshallen och sen fick vi skynda oss till bion. Vi såg Baksmällan, och den var helt sjukt rolig! Rekommenderar den verkligen!
Sen hämtade jag min lilla Rocky-pocky som varit hos syrran sen i måndags. När vi promenerat hem så var jag så trött så jag tog bara en snabbdush och gick sen o la mig!
Idag vaknade jag vid 9 och gick ut med voffi, och nu sitter jag o gör inget speciellt. Ska skriva klart den där inlämningsuppgiften idag, den ska ju lämnas in imorgon!
Hörs senare!

PUFFY!