En liten ögongodis!

Har precis fått tag i alla melodifestivalsbidrag och hörde för första gången Eric Saades "Manboy" och MUMS säger jag bara, dock så är han rätt ung, men ögongodis har ingen åldersgräns! Så välkommen in i min ögongodisgrotta Eric!


Munkar och shopping!

Farsta centrum står fortfarande kvar efter våran framfart :)
Vi handlade lite saker, jag köpte nästan bara grejjer på rea, hittade en supersöt klänning, en tisha och ett par jeans! Sen blev vi lite fikasugna och hittade en munkeria!

Kanske inte jordens läckraste bilder, men hey, dom är ju bara tagna med mobilen! Nu ska jag iväg igen. Hare!


Addicted!

Mitt nya beroende som började i fredags är det här chai-teet, så jävla gott att jag nästan dör! Och sen istället för en skvätt vanlig mjölk så har jag i lite sojamjölk, det blir så galet gott! Nu är det bokat, jag kör, Zanna, Kamilla, Rebecka, Filippa o Julia är glada passagerare. Nu jävlar ska vi göra farsta osäkert! Min gamla bettan är rätt så petite, så vi får låna Christoffers aningen större bil! Oxå en volkswagen Polo, dock några år nyare än min bil! Nu är min andra kopp med chaite färdig att drickas! Hare!

Beroendeframkallande te!

"Hej jag heter Rocky och jag luktar lite fisk"

En sedvanlig pose

Bakfullsfri söndag!

Aah, det är fan skönt att käka pencillin, jag mår ju riktigt bra idag! Drack lite bubbelvatten igår till melodifestivalen! Nu när man hört alla (eller jag har iofs missat några avsnitt) så känns det ju ännu mer solklart att Salem ska vinna hela skiten! Han tredje album släpps nästa måndag, och jag funderar på om jag tillomed ska vara seriös och köpa den! Idag är mina planer typ att göra mig klar, åka till farsta centrum med Zanna + alla kidsen, sen ska vi kanske gå ner till högdalshallen och stödja Rogers handbollslag vid 4-snåret.
Nu ska jag få min dagliga dos av Salems ljuva stämma!

Oh yes, den rosa mjukisen är på igen!



Lillfisen ligger på en kudde brevid mig och ser lite skeptisk ut

Glamoröst värre!

Glömde ju skriva vad jag ska göra ikväll! Det blir lite lördagsmys hemma hos Zanna o Christoffer! Några av Zannas syskon kommer joina oss oxå, hörde att det blir tacos, så jag ska röra mig dit alldeles strax! Även fast vi bara ska vara hemma och ta det lugnt, så har jag lockat till mitt hår, glamoröst värre :)
Åt nog lite för mycket glass oxå, känner mig helt fullproppad i magen! Nej nu sa Rocky att han tycker vi ska gå så inte all tacos tar slut. Heis. P.s Salem al Fakir är underbart bra! D.s

Glamorösa greetings från Edestavägen!


Glass och te

Det består min middag utav idag tror jag.
Vaknade vid 10 av mig själv och har efter det endast gjort väldigt lite. Kollade på två filmer, Role Model och I Love you Man, så dagen började glatt! Sen ringde mammsen, vi skulle till ikea, så jag fick slänga mig in i duschen, vilket var välbehövligt, sen har jag varit på ikea och trängts med alla andra, köpte ingenting, men kollade på en massa. Ska ju flytta om en månad så jag kollade på lite småsaker!
Nu har jag precis kommit hem och gjort mig en stor kopp chaite, sjukt gott ju! Sen hittade jag en Ben&Jerry i frysen, vilket passade utmärkt till min kopp te. Inte det nyttigaste att äta kanske, men jag äter ju faktiskt pencillin o får inte dricka alkohol... Så då får jag äta glass! Nej nu orkar jag inte skriva något mer. Ha det.

Njutning!

Visst blir man lite glad i hjärtat när man ser att det droppar ner smält snö från taket? Jag skrattar åt snön idag som bara ligger och smälter! MOHAHA!! Har hört att det ska vara plusgrader imorgon med, så jag ska fortsätta skratta åt den smältande snön imorgon med. Men på söndag blire kanske minusgrader igen...
Inget spännande har hänt sen sist, jag har funderat på att röra mig mot duschen, var ett tag sen jag var där! Varför är man alltid så ofräsh när man har tvättstugan? Jag hade ju det tidigare idag och jag har sett ut som ett trash hela dagen! Höstack till frisyr, glasögon, randig megastor tröjja o bara allmänt grisig! Dessutom så har jag stött på en massa människor under mina små promenader till och från tvättstugan, alltid annars brukar det typ aldrig vara någon ute här!
Såg precis reklam för det här Dating in the Dark som kommer gå på femman snart, och det verkar vara superkul! Kommer garanterat sitta bänkad! Nu ska jag faktiskt ta mig en dusch! Hörs!

Mental High-five?

 

Update: Syrran ringde precis, vi ska åka till Bea o handla, får försöka göra något av mitt skatbo och duscha senare. Heis!

Ledig och tar det chill

Idag är jag helt ledig, har inget alls planerat! Superskönt! Ikväll så var det tänkt att jag skulle gå på den här Nöjesguiden-galan/festen eller vad det nu var, men jag vet inte om jag orkar. Jag har ju trots allt halsfluss fortfarande, även fast pencillinet är grymt. Dessutom så får man inte dricka alkohol när man äter pencillin heller... Men vi får se! Nu har jag ätit frukost bestående av kokta ägg med kaviar och en stor sojalatte!
Lyckades få en tid i tvättstugan som börjar om 10 minuter, så jag ska väl sätta på mig något lite mer anständigt och dra mig neråt! Hörs senare!

Dagens hjälte!

Det är tamejfan min Pappa! Återigen kom han till mig och fixade min bil! Han satt där i typ 3 sekunder och sen funkade den! Dessutom så erbjöd han sig att tanka upp henne fullt, och det bangade jag ju såklart inte på! Detta var lätt värt mycket mer än en Kent-konsert! Nu ska jag njuta av att min lilla bil funkar utmärkt igen och sen ska jag kräma på med lite Salem (som vanligt) och fixa lite med mig själv i badrummet. Ha det fint!



Dagens hjälte! ♥

Ingen konsert o ingen tvättstuga...

Nu känns det som att jag har jordens oflyt, blev ingen Kent-konsert, såg nästan fram emot den, men icke. Men så är det ibland! Så jag tänkte att jag skulle boka tvättstuga, fast dock till imorgon är inte så sugen på att springa utomhus såhär sent, det är ju ändå Högdalen jag bor i! Vi har ett sånt där modernt system som gör att man kan boka sin tvätt-tid online, så såg jag att det fanns en plats ledig mellan 13-16 imorgon i min favorittvättstuga (vi har 3 tvättrum o en grovtvätt) och PRECIS när jag klickat på den så var det någon annan jävel som fick den. Alltså det måste ju ha skett sekunden innan mig! Då blev jag lite bitter men tänkte att jag får väl boka i ett annat rum då, men då kommer det upp en liten ruta som säger att min bokning ligger för långt fram i tiden. WTF det är ju IMORGON!! Jag säger ju det, allt som har med teknik att göra går sönder/funkar inte/blir något sjukt fel på just precis när jag kommer! Bara idag så har ju min bil tillfälligt gått sönder trots att den fungerade utmärkt senast igårkväll! Men nu ringde pappa precis, han kommer över igen o ska kolla på Bettan. Så då kan jag gå ner och boka den manuellt istället, för bilen står parkerad typ utanför tvättstugedörren. Sen när jag kommer hem ska jag fixa lite med mig själv, byta nagellack, göra ansiktsmask och sånt där, känns bra att jag börjat göra sånt typ en gång i veckan!
Sa jag att Jocke är bortrest? Han är på kryssning så ikväll är det bara jag o Rocky som myser! Eller vi kommer göra det när bilen är kollad på och tvättstugan förhoppningsvis bokad!

Som Freddy Mercury sjunger: "I´m going slightly mad..!"



SPORTLOOOV!!

Gick upp i ottan imorse, bilen knasade för första gången någonsin, så jag var tvungen att gå till jobbet i kylan... Sen hann jag inte hem heller mellan jobbet och skolan, men det gick ju oxå bra, Jocke kom ut med Rocky så hade han min lilla lunch-shake med sig så jag hann till skolan i tid! Vi fick lära oss att lägga bandage på snyggast sätt och sen fick vi träna på att ta blodtryck igen. Helt ok skoldag :)
Nu ska jag försöka låna Jockes bil så jag kan ta mig till en bensinmack o köpa k-sprit tror jag det hette! Sen hoppas jag på att min kusin Fredrik ska höra av sig o säga att jag får följa med på Kent, annars får jag boka tvättstugan...så jag hoppas verkligena att han hör av sig! See ya! P.s NU HAR JAG SPORTLOV!! TJOHO! D.s

Bettan är framme igen!

Det tog ett tag, men nu är Bettan körklar inför morgondagen! Jag och Rocky började försöka skotta fram bilen lite, jag stod väl där en kvart typ men kom ingen vart och sen försvann känseln i mina fingrar, så då gick jag hem och ringde min kära far som faktiskt kom och hjälpte till! Han hade med sig redskap, jag stod ju och duttade med en liten plastborste...Sen kollade vi om hon startade och jajamensan, på första försöket! Det är ju trots allt en volkswagen! Jag tänkte att jag skulle ta en före och en efterbild på bilen, men glömde fota efterbilden och jag orkar inte gå ut igen...men jag hittade gamla bilder på pappsen o mig från när jag var liten (eller ok jag hittade EN bild på pappsen o mig..)

Bettan, med mycket mer snö än vad det ser ut att vara!

Jag och pappsen på det glada 80-talet!

Fantastiskt schönt att bada i diskhon!

Kolla vilket fluff till hår jag hade!


Soppa på en spik?

Nee ingen spik i min soppa inte, samma som igår, fast nu har jag saltat den lite mer, den smakade inte så värst mycket igår! Vi hade redovisning i seminarieform idag, det gick väldigt bra! Jag och min grupp hade skrivit om bla naturismen och den var väldigt populär, alla ville höra om den, så det kändes roligt! Sen på eftermiddagen pratade vi om hur man sköter om sår och sånt äckligt. Alltså sår kan vara rätt så faschinerande att kolla på, sålänge såret inte sitter på fötterna eller tårna framför allt! Har upptäckt att jag tycker speciellt tår är sjukt vidriga. Satt och kollade på nåt "På akuten"-program på tv4fakta häromkvällen, splattertarmar och sjuka förlossningar är inget som rör mig i ryggen, men sen var det en man som hade klämt sin stortå så dom behövde sy ihop den och DÅ höll jag på att spy... Har länge misstänkt att jag har någon slags fotfobi, men just i det ögonblicket fick jag klart för mig att det stämde.

Blää!

Nej, nu ska här ätas lite middag! Imorgon ska jag upp tidigt som satan, borde nog gå och försöka skotta fram Bettan, ska jobba imorrn o Jocke är fortfarande hemma. Klent tycker jag, jag har ändå en konstaterad halsfluss, medans han bara har en liten förkylning och varit borta från jobbet hela veckan! Förvisso så är det mycket mer ansträngande att vara brevbärare än studerande när man e sjuk...men ändå! Heis!


Politiskt inkorrekt?

Fick för mig att kolla vart jag står politiskt och jag blev minsann en centerpartist! Det trodde jag inte!
Jag kollade på http://gp.se/valkompassen/ och mitt resultat blev såhär:

 

Jag som alltid trott att jag var mer röd! Eller åtminstonde miljöpartist! Ska göra om den här sen i september när det är val, så jag röstar rätt! Hade lite ont i ryggen och nacken så jag tog en sån lite starkare tablett som jag fått förut mot mina krassliga knän, så nu känner jag mig lite sådär skönt avslappnad. På torsdag-fredag så ska Jocke iväg på kryssning så då är jag ensam hemma med Rocky, superskönt! Nu kom Rocky och sa att han vill ha middag, så om man kanske skulle försöka äta något jag med, köpte hem såndär pulversoppa med potatis och purjolökssmak, bättre än inget alls! Heis.




Halsfluss dårå!

Idag har jag spenderat typ 2 timmar på Råggans vårdcentral, är helt tjock i hela halsen och har inte sovit bra alls inatt. Men nu har jag iaf fått konstaterat att det är halsfluss som jag har dragit på mig, så hämtade precis ut pencillin på apoteket. Dock så har vi idag ett studiebesök med klassen som jag inte får missa, så trots att jag är sjuk, så måste jag vara med på studiebesöket! Som tur är så har jag typ ingen feber, men jag låter som en groda när jag försöker prata... Ska göra mig en stor kopp te nu, med en massa honung i, har hört att det hjälper mot onda halsar! Hare!

Trafik-kaos!

Dagen började med ännu mer halsont än vad jag hade igår, men jag tog mig till skolan ändå. Dock så tog det rätt så lång tid att komma till skolan! Jag stod o väntade i typ 20 minuter i Högdalen, men det kom bara 2 stycken proppfulla ersättningsbussar så det var ingen som kom med dom, men som tur var så var mammsen i närheten, så jag fick skjuts till skanstull, dock så tog det över 1 timme att komma dit, det var så mycket trafik! Och vägen hem som jag fasat lite över gick oxå sjukt smidigt för min del, kom på en tub i skanstull så jag kom till gullmars och då var det en tjej i min klass vars man skulle köra hem henne och dom bodde i Råggan, så man fick ju skjuts även hela vägen hem. Lyx! Men jag lider med alla som inte hade samma tur som jag!
Handlade hem lite förnödenheter som godis och halstabletter och tänkte snart ta ett varmt bad, jag har frysit hela dagen! Nu tänkte jag lyssna på Morgonpasset i P3, Salem var med där imorse, men jag hörde inte hela, så det blir min bad-underhållning! Hörs!

Kojdo, Hanna och Martina


pizzamage

Blev pizza till middag idag, Jocke skulle köra ner till centrum så jag följde med i bilen och införskaffade en calzone med ananas. Den satt jävligt fint. Dock så är jag fortfarande tjockt mätt och ser nästan gravid ut, får liite ångest för att jag inte har varit o tränat sen i torsdags, men jag får skylla på halsen som fortfarande gör ont! Det är verkligen bara den högra halsmandeln som är svullen och gör ont! Skönt att det inte är båda två!
Hörde någon på nyheterna som rekommenderade alla som tänkte åka kommunalt imorgon att stanna hemma, men hallå några tunnelbanor lär ju gå! Imorgon ska vi göra klart ett grupparbete i etiken, får jag inte missa!
På fredag ska jag göra en rolig sak med några från klassen, tror det var Nöjesguiden som hade nåt jippo på fredag någonstans på söder om jag minns rätt! Det ser jag verkligen fram emot, dessutom så är det sportlov efter det :)
Nej nu blir det lite Salem innan jag går mot sängen. Hörs imorgon!

 


Mandlar

Vaknade för typ en timme sen och har ONT I HALSEN!! Fan, jag orkar inte bli sjuk, så jag hoppas att det bara håller sig till halsen. Min högra halsmandel ser jätteröd och lite svullen ut när jag kollade i spegeln, så jag har druckit en massa te med honung i och ätit glass :) Jag tänkte gå och träna, men dels är det galet mycket snö ute, åsså med halsen, känns lite jobbigt att hålla på o träna då!
Dagen kommer bli superslapp! Haha våran granne spelar musik superhögt, eller det hörs iaf som det är superhögt. Just nu lyssnar han på George Michael o Mary J Blige, låten kan heta As? Men jag vet inte, och låten innan var med Maroon 5. Ska kanske knacka på o önska en låt? Vi hörs senare.


Bak-a och -is

Igår så var det överraskningsfest för Roger som fyllde 26, det var jättemycket folk i hans lägenhet och sen kom Roger hem och blev överraskad och glad. Jag hade jättekul, det finns en massa bilder på fejjan! Jag kom hem runt 2 inatt och hittade Jocke i typ fosterställning på golvet i vardagsrummet, så jag frågar vad det är som har hänt, men då sluddrar han någonting och jag säger åt honom att lägga sig på soffan och det gör han. Snäll som jag är hämtar jag hans täcke och ställer ett stort glas med vatten på bordet framför honom. Idag när jag berättade vad jag hade sett inatt så skrattade vi som fan, han va RÄTT dyng igår!


Jag har varit lite smygbakis, ni vet sådär smygis så man måste glida runt i plysh-dräkten, ha glajjor och äta choklad! Frukosten intogs i min gamla lägenhet hos syrran med Nattis oxå, jag köpte lite bröd och pålägg på ica, Rocky hade sovit över hos Hannah så jag skulle hämta honom, så stannade jag kvar där ett tag. Nu är jag hemma och har precis gjort en kladdkaka, tyvärr så har jag inte bakat något i en gasugn förut och det lär jag inte göra heller efter idag, kladdkakan är TORR!!! SKIIT! Den som såg så fin ut, och jag har haft i en massa smarriga extra-ingredienser...men den går ju såklart att äta ändå. Ska stoppa den i kylskåpet sen, brukar alltid vara godare när den är kall! Nu tänkte jag chilla lite. Hörs!

Skenet bedrar... Torra skit-kaka!



15:04 var första ölen öppnad!

Nu har jag och Kamilla shoppat loss i Högdalens centrum, det blev hårfärg, strumpbyxor, vin och semlor! Så nu har vi färgat håret och fixat det. Supertjusigt! Dessutom så hittade jag lite öl i kylskåpet som sa att vi skulle öppna dom, så det gjorde vi! Här kommer lite bilder från hur vi ser ut just nu!

 

 

 

 

 


ölen har redan satt sina spår ...


TGIF

Thank God It´s Friday!! Den här veckan har varit jobbig, den har känts så lång, men nu är den äntligen slut och helgen är här! Jag sitter med en choklad-ansiktsmask och myser. Var ute med Rocky för en stund sedan och mötte en liten tant som oxå var ute med sin hund, en schnauzer som hette Korken och dom lekte så fint. Sprang runt i snön och kissade överallt (hanhundar ni vet) så nu ligger Rockis och sover. Ska möta Kamilla vid typ 12 så ska vi härja nere i centrum, köpa hårfärg, strumpbyxor, vin, aa sånt där som behövs när det är helg! Nu ska jag höjja volymen så att alla mina grannar hör Salems vackra stämma! Heis!

Man e fan inte snygg i den där masken!

VARNING FÖR GALET SÖTA BILDER!

Ni kan få lite ont i ögonen tillochmed! SÅ nu är ni varnade.














Min söta lilla älsklingsskrutt! Syrran har fixat ett usb-minne med massa bilder på honom som bebis!

2 cool 4 school

Jag är nu hemma igen efter 5 slitsamma timmar på citymail. Eller jag har iofs varit hemma ett tag, men inte orkat blogga. Dagens träningspass blir djupvattengympa vid 17-snåret, tänkte nog gymma lite innan, fast det är så himla mycket folk på gymmet då, så jag vet inte om jag pallar med det. Får lite fobi när jag tänker på alla svettiga människor i samma lilla lokal! Det är faktiskt ganska jobbigt när det är kö på maskinerna eller om man själv är på typ crosstrainern åsså ser man i ögonvrån hur alla smyger runt som gamar och såfort man börjar sakta ner så slänger dom sig emot en och skriker "ÄR DU KLAR??!!" man ba: eeh aa snart..!
Fett jobbigt!
Nu tänkte jag mysa lite med min skrutt! Hörs.

En good-hair day?


GRYNING gutt dammit!

Nu är inte klockan mycket vill jag lova, och ändå sitter jag helt påklädd och sminkad o käkar frukost. Ska till citymail, börjar om cirka 28 minuter. Kommer kanske slänga in något litet inlägg när jag kommer hem igen runt lunchtid. Hare!

Jahapp, då var det onsdag!

Dagen har gått ganska fort idag med, åt en semla till lunch idag, så träningspasset idag ska jag verkligen ta ut mig på. Har inte tränat sen i lördags ju! Imorgon ska jag jobba på citymail på förmiddagen, så har jag skola sen på eftermiddagen och på fredag är jag som vanligt ledig! Ska kanske jobba förmiddag då oxå, eller dom har iofs inte ringt, men det var rätt så mycket småbrev igår när jag stod och sorterade.
På fredag ska jag även träffa Kamilla, det var ett tag sen vi sågs åsså ska vi färga håret, jag ska färga lite utväxt och mills ska försöka få bort det bruna i håret! Slinker säkert ner en semla då med och en massa kaffe!
Jag har fått en massa rabattcheckar från både Kicks och Lindex, så det är perfekt när man ska köpa hårfärg, sen har mina braiga strumpbyxor med slimmande effekt gått lite sönder på ena knät, så jag behöver nya! Nej nu måste jag byta om till träningskläder och dra mig neråt mot träningshallen. Ska möta Bea om en liten stund. Bajbajs

kvällen

Dagen har gått sjukt fort, jag är på mycket bättre humör idag! Ska på intro på mitt nya jobb under vecka 9! Sjukt skönt! Dock så är det bara en timmis-tjänst, men det är precis vad jag vill ha! Jobba lite helg ibland och när jag inte är i skolan. Idag jobbade jag några timmar på citymail, stod och sorterade post i typ 4 timmar så jag kände mig lite stel i ryggen sen. Tänkte träna idag, men det har jag inte hunnit, så imorgon ska jag boka in mig på det här kombi-passet som jag älskar! Jag tar verkligen ut mig totalt under det passet, det är så himla skönt! Har inte tränat sen i lördags, och då gick jag bara på pilates, så det ska bli skönt! Längtar till jag flyttar, då får jag mycket närmre till gymmet så då kommer jag ha lättare att träna på kvällarna typ. Det brukar va så mycket folk mellan 16-20 så går man efter det, så är det oftast mycket mindre folk. Blabla vad jag svamlar, nu måste jag gå o plocka ur linserna, sitter och blinkar som om jag hade tics! Sov gott. Heis.

Fet-Tisdag

Idag är det semmeldagen. Jag tänkte trycka i mig en semla lite senare idag. Om trekvart ska jag på intervju, sen ska jag möta Sara och dessutom så ringde Citymail precis och fattig som jag är så svarade jag att jag kan komma till 14 idag och kamma lite...
Ni som har sett 2 och en halv män på teve har säkert sett när Charlie dricker kaffe. Dom muggarna som han dricker ut ser så sjukt goda ut, så om det är någon som vet vart man kan få tag i liknande så är det bara att höra av sig! Nu måste jag dra mig. Hörs! P.s känner mig lite mindre bitter idag..D.s

Den omtalade randiga muggen!


Skitmåndag

Detta inlägg skrev jag igårkväll men kunde ej publiceras då BLOGG.SE valde att fucka ur och vägra låta folk kunna blogga. Men idag funkar det visst som vanligt.

Idag har jag varit lite halvbitter. Jag skulle vilja gå i ide tills all jävla snö har försvunnit, nu har jag fått nog! För att göra det hela lite enklare och mer kortfattat ska jag skriva ner saker som irriterat mig idag.
  • Det är måndag!
  • Det är fortfarande en massa jävla snö ute. Överallt!
  • Skolan kändes extra trist idag.
  • Det är kallt ute.
  • En kille i ena kursen gjorde en höna av en fjäder.
  • Nämnde jag all snö?
  • BLOGG.SE FUCKAR!!!
Det kanske inte är så farliga saker egentligen, men jag har ändå känt mig lite bitter idag. Men nu tänkte jag skriva ner dom sakerna som gjort mig lite gladare mitt i all bitterhet
  • Jag fick G på det muppiga provet jag skrev förra veckan.
  • Jag och Bea hade sällskap till skolan!
  • Jag och Melissa hade en mysig shoppingrunda på lunchrasten!
  • Hittade ett par fina VÅR-skor som jag snart vill använda.
  • Rocky är hemma igen.
  • Salem al Fakirs låtar. Love it!
Det som kom här efter är helt borta, då bara en del av mitt inlägg sparades i "utkast". Men summan av kardemumman, jag var bitter igår. Ska snart ut med hunden. Hörs.

Bortamatch den här helgen med!

Fast ingen riktigt bortamatch såklart, sov över på Zannas soffa igen. Dom var så söta, jag tänkte dra vidare från stället vi var på, men sen blev det inte så, och då hade Zanna, Christoffer, Roger o Linéa redan tagit en taxi hem, så jag fick åka sossesnöret hem, men det gick lika bra. När jag kom till zannies lägenhet så möttes jag av Meny 2 från grillen, två korvar och en massa pommes. Satt som ett smäck! Sen somnade jag gott i den mjuka soffan.
Idag har jag varit lite smygbakis, men inte alls så farligt som tur är! Vi kollade på film, Just my luck med Lindsay Lohan, helt ok film!



Gårdagskvällen var trevlig, filmen var überromantisk och det märktes att det satt en massa tjejer i salongen, man hörde en massa "åååh" och romantiska suckar lite då och då. Vi hade med oss en bag-in-box och drack vin ur ett pappersglas, sen när filmen var slut så begav vi oss till Hotellet och dit kom ett glatt gäng lite senare. Bilder finns på fejjan. Dock så vid stängning så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men vafan sånt är livet! Jag var skitsnygg igår och hade det kul med mina vänner!
Och att det är alla hjärtans dag, det skiter jag fullständigt i. Mitt lilla hjärta är hos mammsen men imorgon får jag träffa honom! Ha det.

Min älskade lilla korv!

Falsk marknadsföring?

Ser ju LITE godare ut på förpackningen!

Första berkan är öppnad!

Nu har jag duschat och gjort mig helt klar. Håret är lockat, ögonskuggan sitter på plats och kläderna jag tänkte att jag skulle ha satt som ett smäck, så jag slapp hålla på att rota igenom heela garderoben. Sen satte jag på lite partajmusik och står här helt själv o dansar o skrålar hehe. Hittade en liten öl i kylskåpet och den är öppnad :)
Känner mig riktigt taggad inför ikväll!

Pilates-klassen var superskön, jag var avslappnad och härlig efteråt, sen tog jag en snabbis hos Zannie, fyllde på energiförrådet med ett glas vitamin-brus. Snart ska jag väl äta middag som idag består av Lax, potatismos o hollandesås a´la Findus frysta! Haha jag har inte ätit sån mat på huur länge som helst, men kommer ihåg att den brukade smaka bra. Nej nu ska jag chilla lite. Vi hörs nog inte förrän imorgon kväll, tror jag kommer va lite bakis imorgon och då är jag ruskigt dålig på att blogga! Hörs och ha en riktigt skön lördagskväll!

Skål från snöiga Högdalen!


Äntligen LÖRDAG!

Veckans höjdpunkt! Det är lördag! Om en timme ska jag på pilates, så nu sitter jag och äter lite frukost, har en kopp te i handen, dagens första kaffe får jag ta till lunchen istället. Såg att det har kommit mer äcklig snö under natten och enligt SMHIs hemsida så ska det snöa lite under hela dagen =/
Haha slängde ett öga på Lets dance igår, innan dom säger vem som åker ut så brukar dom ju köra lite tittarfrågor och då var det nån skön unge som frågade Marcus Birro om han hade vitaminbrist, för det brukade se ut som det. Haha jag garvade ashögt! Jag tycker att han ser typ nerknarkad ut jämt!

"vitaminbrist..?"

Nej nu ska jag slurpa i mig min te-kopp och kolla in mina bloggar som jag läser varje dag! Hörs senare!

Homespaaa

Nu har jag precis tagit ett varmt skumbad, haft en ansiktsmask, krämat in kroppen med god kräm och nu ska jag måla naglarna i en knallrosa kulör. Imorgon kör jag pilates på förmiddagen, som förra lördagen. Trots att jag blev tillsagd av den där haggan i simhallen, så ska jag dit ändå. Jag får väl ta att mina sockor kanske blir lite blöta... Nej nu ska andra lagret färg på, hörs imorgon!

Tvättstugish

Snart iaf, bokade först tvättis mellan 13-16, men sen bokade jag om den till 16-19, jag var ju o lunchade med mammsen på Spesso i Hammarby Sjöstad, dom var mycket bättre förut, dom har tydligen bytt ägare. Riktigt synd! Jag fick min ceasarsallad, den var ju såklart god, men den var mycket godare förra gånger jag åt där! Sen när vi lunchat klart så åkte jag bort till Telefonplan och hälsade på syrran lite, hon jobbar ju där, åsså hade vi sällskap hem till Högdalen. Ikväll ska jag ta mig ett varmt bad, har haft lite ont i ryggen idag, så jag hoppas att det går över. Ska ha lite hemmspa den här fredagen med, det är så skönt att bara ta hand om sig själv ibland! Ansiktsmask, klippa o måla naglarna, epilera benen... Mys!
Rocky ska vara hos mamma i helgen, jag älskar verkligen min lilla skrutt, men ibland är det skönt att bara få koppla av och slippa gå ut och hålla på! Fast det är lite trist att vara HELT själv hemma oxå, Jocke ska iväg på någon fest ikväll, tycker det är lite läskigt att lägga sig och sova helt själv i den stora mörka lägenheten, jag är lite mörkrädd! Men det löser sig alltid, får ligga och läsa nån bra bok bara. Nu ska jag titta lite på teve, hörs!


Fredagsförmiddag!

Satte klockan på nio, jag ska ju luncha med mamma idag vid 11 redan, så jag sitter och smuttar på en smoothie. Idag så gjorde jag en med banan, frysta trädgårdsbär, vaniljyoghurt och apelsinjos. Smakar helt ok, fast det var godare med fryst mango!
Efter träningspasset igår så tog jag en snabbsolning med syrran åsså ringde Zanna o undrade om jag inte ville komma över en stund. Så vi satt och kollade på Glee och jag syndade lite med att äta Ballerina Kladdkakor, har ej tagit bilden nedan själv, hittade den på google. Men grejjen med dom kakorna är iaf att man ska doppa dom i mjölk. Det blir så jävla gott!

Nej, om man skulle ta och göra sig iordning, sitter här i min pjamas, osminkad och grann. Vi hörs säkert senare. Hejsvejs.

Har jag nämnt?

Vi fick tillbaka proven som vi gjorde förra veckan och jag fick VG på den! Känner mig ganska så nöjd. Och idag fick vi tillbaka ett papper där vi skrev så mycket vi kunde om diabetes och jag fick faktiskt MYCKET BRA!! som omdöme :) Jag blev så hungrig nu när jag kom hem efter skolan, så jag har slängt in lite kyckling i ugnen och ätit en burk ananas. Jag kan äta nästan hur mycket ananas som helst, det är så gott! Fast om man äter en hel ananas, så kan man bli lite sträv i munnen, ni vet sådär som man känner om man trycker i sig för många kiwis? Jag har testat.
Haha vad mina inlägg blir blandade, det är verkligen det som kommer upp i huvudet som skrivs!
Nu ska jag kolla om inte mina kycklingbitar är klara! Måste ju ladda kroppen inför bodycombaten senare idag! Heis!

Fina Rocky o jag ute i solen som faktiskt sken idag!


Han är ju bara för söt!

Ordmissbrukare?

Har märkt att under den senaste veckan har jag börjat använda ordet ögongodis väldigt mycket. Hiss eller diss?
Jag har iaf ringt och chittchattat lite med den kvinnliga avdelningschefen och vi ska ses på tisdag för en liten intervju! Så nu får jag väl ta o skriva ut mitt cv och sånt där igen! Men det är lugnt. Imorgon kommer jag ha jordens slappaste dag tror jag, har bara två saker planerade, den ena är att luncha med mammsen och sen på kvällen ska jag träffa Sara över en öl på söder! En sak jag har funderat över lite, det här när man är ledig eller KAN ha sovmorgon, jag är sämst på att sova länge då! Men dom gånger man ska upp vid 7-snåret då vill man ju bara döda alarmet och dra täcket över huvudet!
På lördag händer det grejjer, en romantisk biofilm med Nattis och sen utgång! Vi tänkte dessutom ha med oss en flaska vin förklädd till en läsk i en stor pappersmugg så vi blir fnissiga och härliga. Fortfarande mer än en timme kvar tills skolan börjar. Jag har inte gjort något nyttigt alls idag! Ska väl ut med hunden strax o sen blire lite lunch. Heis!
P.s. Vad tyckte ni om mitt ögongodis? Gott va? D.s

Ögongodis, the swedish edition

Anastasios Soulis

Björn Dixgård

Prins Carl Philip

Salem al Fakir

MumsMums

Nytränad!

Aah har precis klivit ur duschen, fyfan vad skönt det där passet är, man är verkligen helt skakis när man går hem! Sjukt skönt! Dessutom så SVETTAS jag galet mycket på slutet av passet när det är spinning, har jag svettats väldigt lite hittills i min träning! Imorgon är det torsdag, sjukt skön dag! Börjar inte skolan förrän 13:15. Innan dess tänkte jag sova och sen ska jag ringa till en avdelningschef på Högdalens äldreboende, det jobbet jag fick förut var tydligen bara i sommar, men den här avdelningschefen vill förhoppningsvis att jag ska börja jobba tidigare! Är ju inte sådär mega sugen på Citymail när det ligger såhär mycket snö ute! Mycket mysigare att jobba inne med söta små gamlingar :) Nu ska jag kolla lite på Legend of the Seeker. Ögongodis vetty! Hörs imorgon!

Bläää

Det har snöat typ hela förmiddagen! Jag vill ju ha vår nu!! Vi ska göra nåt lite halvtrist arbete om religoner och livsåskådning. Jag har valt naturismen! Eller detta är nog roligare än det vi gjorde tidigare i Etik och Livsfrågor. Har egentligen inget att skriva, men jag slänger in ett litet inlägg ändå! Jaja hörs sen. Eller förresten jag har ju glömt att skriva när jag mötte en kändis i Högdalen! Han vann en guldbagge på den senaste galan och vi gick förbi varandra i centrum för några dagar sen. Clas Ljungmark heter han, även känd som Hästen i Andra Avenyn. Coolt va? Heis.



Brillo idag.

Ush, jag tycker inte riktigt om att ha brillor på mig bland folk, men igår när jag tog ut linserna så var jag lite röd i ena ögat, men tänkte att det har säkert lagt sig till imorgon, men icke. Är fortfarande lite röd, så jag vågar inte sätta i en lins där idag, så jag får ha mina glasögon på mig. Och det är heldag i skolan!
Igår så gick frågesporten i skolan helt ok. Jag kom 3a av 5 grupper, men mitt "lag" var bra ändå!
Sen följde jag med Zanna till tandläkaren borta i Östermalmstorg och när vi kommit hem så hörde min syster av sig och vi tog en snabbsolning åsså fick vi låna filmen The Ugly Truth. Skitrolig var den! Men nu ska jag äta upp min frukost och sen ska jag dra till skolan. I mina brillor!!


Frågesport!

Ja alltså, jag ska inte göra någon frågesport här, utan jag ska ha det i skolan idag. Det enda jag har på hela dagen! Sjukt skönt, jag har inte tränat idag heller, vilket jag har gjort dom senaste tisdagsförmiddagarna! Men jag tränade faktiskt igår och ska träna det där hårda kombi-passet imorgon, så jag tar en vilodag idag. Har dock pluggat, hör och häpna! Tror att frågesporten kommer gå hyffsat!
Igår så blev jag lite trött på min nuvarande lur och tänkte att jag testar att byta till den telefonen jag hade innan, en svart/rosa nokia. Jag sparar alla kontakter på simkortet och byter telefon. Allt är frid och fröjd, jag fixar till profilerna, bakgrundsbild o allt sånt pill. Men sen när jag ska slänga iväg ett mess så upptäcker jag att jag inte har några nummer. Inte ett endaste nummer!! Så jag får panik och fixar fram o tillbaka, sparar över från sim till telefon, men inget händer. TOKPANIK! Ringer lillebror och han försöker guida mig igenom allt, och tillslut så har jag lyckats få fram 48 av 167 nummer. Jag ska aldrig mer försöka mig på den svart/rosa nokian igen! Nu har jag min skruttiga lila och jag hade kvar sjukt många sms, så på såsätt kunde jag skriva in ett antal nummer till. Så nu har jag iaf 57 nummer! Stört att typ 100 nummer bara är borta! Jaja nu måste jag platta håret och äta lite lunch. Hörs!

Tvättäkta pensionär?

Alltså, jag blir mer rädd för mig själv för varje tecken jag märker! Jag börjar ju bli en tvättäkta tant! Vem fan äter middag halv fem om kvällarna lixom? Jo jag! Åsså kan jag ju inte dricka kaffe senare än typ 19, för då kan jag inte somna om kvällarna! Herregud jag tänkte att sånt här händer när man närmar sig typ 30-40 inte när man är 23!
Jaja, maten jag lagar är sjukt god iaf! Idag bjöd skafferiet och frysen på lite chili con carne. Jag är förresten sjukt sugen på att se Avatar! Alla säger att den är så bra, och i 3D sägs den vara ännu lite bättre. Haha alla mobbar alltid mig när jag säger 3D, jag tycker att jag uttalar det normalt, men det gör jag tydligen inte..Nu ska jag äta! Heis!

Lite måndagsrufs någon?

Dagens I-landsproblem

Uuh fyfan vilket vidrigt prov jag skrev idag! Jag kan ju erkänna att jag inte hade pluggat sådär ruskigt mycket innan, men det hade inte spelat så stor roll om jag gjort det eller inte. Det var bara 6 frågor, men man skulle skriva så himla mycket på varje och man var tvungen att tänka asmycket och ge egna exempel. Jag var fan helt tom i skallen när jag satt där! Dock så blev jag klar först av alla (som vanligt). Jag satt väl där typ 1,5 timmar ungefär, sen har jag varit o tränat. Nästan en timme fick jag ihop på gymmet. Haha det märks när jag tränar själv, då blire lite halvslappt, men när Terminator-Bea är med, då jävlar krämar jag på mycket mer! Men vi ska träna ihop imorgon istället! Imorgon har jag ett till typ prov, fast vi får sitta två och två o köra frågesport, hoppas att min lagkamrat har pluggat på bra! Jag ska faktiskt plugga idag! Men det här är mycket lättare, det är i kursen Omvårdnad och handlar om olika undersökningar, vad man gör, efterbehandling och förberedelser typ. Inte så megasvårt, men jag ska kunna alla som ett flytande vatten har jag bestämt mig för, sådetså!
Jo nu till dagens i-landproblem. Nu när det är så kallt ute, så har mina nagelband bestämt sig för att torka ihop och stå ut typ. Mitt ena långfinger lyckades jag dra av halva nagelbandet på igår, så nu är man ju halvt invalido i ena handen! Fett jobbigt!
Nu ska jag snart möta upp Sara en snabbis, sen ska jag "jobba". Jag ska iväg till Fridhemsplan och provsmaka på någon müsli-sort. Tar typ en kvart o man får 125 pix fört! Helt ok timlön ;) Hörs senare!

Ååh, vill ha sommar NU!!

Förresten

Om det är någon som känner spontant att den vill gå på bio med mig typ runt alla hjärtans dag eller så vill jag gärna se den här filmen:

Den verkar vara lika mysig som min favoritfilm Love Actually! Dessutom är det sjukt många kända skådisar i filmen, och det bådar ju gott! Och bara så ni vet, jag älskar överraskningar :)

Ny serie!

Jocke har laddat ner Legend of the Seeker, som började typ i fredags på sexan. Han som spelar huvudpersonen Richard är rätt het! Han heter egentligen Craig Horner och är född 1983 i Australien! Lätt en serie som man kan fastna i!

Mm ögongodis :)

Thåström, bortamatch och förlust

Så skulle man kunna sammanfatta min lördagskväll och dagen idag! Konserten var super! Ville inte att den skulle ta slut! Efter så tänkte vi att vi skulle ut först, men sen sa Roger att han hade minsann match imorgon (idag alltså) och skulle åka hem, så vi gjorde detsamma och köpte en varsin meny på grillen här i Högdalen. Satt jävligt fint
Sen sov jag över hos Zanna på hennes soffa. Haha man kan nästan kalla det för bortamatch, fast ändå inte! Sen idag har vi myst hela dagen, druckit kaffe, ätit piroger och kollat på två filmer! Först blev det Heartbreak Hotel och sen I taket lyser stjärnorna. Jag har sett båda två innan, men dom är lika bra för det!
Sen vid fyra idag så var det handbollsmatch, tyvärr så förlorade "mitt" lag, men nästa gång kanske dom vinner! Nu ska jag försöka plugga lite, har prov imorgon i etik och livsfrågor, och jag ser verkligen inte fram emot det! Dock så är jag ledig sen när provet är klart, så det är ju skönt!
Tog tyvärr inte några bilder som är värda att lägga upp här igår, bara typ tre suddiga bilder lyckades jag med att ta! Men ni kan få en från tidigare igår, den är tagen en liten stund innan jag gick på pilates! Heis!

Jag var en riktig färgklick igår!

Surkärring

I högdalens sim o träningshall så är det skoförbud om man ska ta sig uppför trappan (ni vet väl hur det ser ut där) och självklart tog jag av mig mina skor och hade dom i handen när jag gick upp för att slänga in min väska o de i ett skåp innan jag gick på pilates-klassen. Var helt avslappnad och lugn efter passet och gick tillbaka till skåpet för att hämta mina saker. Sen när jag står ovanför trappan så ser jag att det är blött på typ alla trappsteg, så jag betämde mig för att sätta på mig mina torra skor innan jag började gå ner för trappan. Då står det två stycken ur personalen, varav ena är en lite större kvinna. Dom delar ut blåa skoskydd till alla nytillkommna gäster och jag ser att hon stirrar som fan på mig. När jag är bara några trappsteg ifrån henne så säger hon högt och skitsurt till mig "VI HAR INTE SKOR PÅ OSS I TRAPPAN!!!!" Jag blev fett förvånad men säger bara typ "aaja" och fortsätter gå. Hela vägen hem har jag stört mig på surkärringens kommentar, visst man ska inte ha skor på sig i trappan, men mina skor var torra och jag ville inte ha blöta strumpor på mig...
Det är fan skönt att få ventilera ut sin ångest här i bloggen! Nu ska jag glömma bort henne och börja ladda inför Thåström ikväll! Hörs säkert senare!


Kylslagen lördagsmorgon

Vaknade av mig själv idag med, det är så himla skönt att göra det! Efter min o Kamillas vin-konversation på msn igår så la vi oss båda två för att läsa lite ur twilight-böckerna, jag är bara på första boken, men den är så himla bra! Man blir verkligen käär när man läser den! Underbart!
Nu måste jag sätta i mina linser o fixa håret lite, ska på pilates ju om en halvtimme ungefär, så jag har nästan lite bråttom! Vi hörs sen!


Just nu!

Tar ett glas vin med Millan!

Frajdäj najt

Tvättstugemuppen hade left the building så att säga när jag kom ner igen. Tur för honom!
Jag har nu epilerat mina ben, gjort ansiktsmask, krämat in mig i BUS, målat ny färg på både tå- och fingernaglar, krämat in fötterna i fet kräm så dom är supermjuka imorgon och topsat öronen. Jag ska nog locka till håret imorgon, så då är det bättre om det är nytvättat då, så imorgon blir det hårinpackning oxå!
Nu kikar jag på Lets dance helt allena. Blir till att läsa twilight-boken sen, även fast jag inte har gjort något jätteansträngande idag, så är jag ändå rätt så trött! Skönt att det bara är jag o Rocky ikväll! Sov gott sen mina vänner!

Imorgon blir det mer av det här!

Tvättstugan!

Alltså nu måste jag bara få ventilera ut lite ilska här gentemot mina puckon till grannar. Tvättstugan som vi numera har en sån där modern bokningsbricka till som gör att man inte kommer in i tvättstugan om man inte har bokat den, borde ju verkligen göra så att man inte KAN glida in på någon annans tid. Min tid började vid 13. Jag kom dit typ 13:20 och då står det ett fån där och VIKER sin tvätt!! Alltså är man sen då trycker man ju bara ner sina kläder i sin tvättkasse och säger förlåt att jag är så sent ute och sticker därifrån fort som fan! MEN icke dom som bor här, nu var det nån karl som sakta stod och vek sina kläder och dessutom hade hela torktumlaren full med tvätt när jag kliver in och börjar slänga in min tvätt i maskinen. Sen börjar han PRATA med mig om hur fint väder det är idag och hur lite barn det är på den här gården. Han måste ju alltså ha stått o häckat i tvättstugan i 20 minuter! Visst är sånt sjuuukt irriterande! Och det är inte första gången det har hänt heller!!
Är han kvar nu när jag går ner igen om en liten stund ska jag fan hugga honom!

Så, nu känns det mycket bättre! Träningen var najs, jag kände att jag fortfarande har grov träningsvärk i hela rumpan, låren och benen. Imorgon blir det pilates vid 11. Nu ska jag städa här hemma, solen skiner in och dammråttorna har fest! Hörs!

Nu är det FREDAG!!

Tjoho! Inte för att jag ska göra något superspännande idag...Jag tänkte dra ut med hunden nu strax, sola, träna o sen har jag tvättstugan. Och ikväll har jag inte en aning om vad som sker, antagligen blir det soffpotatis framför teven. Hmm ska kanske göra minispa hemma, fixa nagellack, skrubba kroppen o fötterna o sen kräma in mig i något gott bodybutter? Sounds like a plan!
Gjorde förresten jordens godaste smoothie nyss, hade i banan, fryst mango, vaniljyohgurt och apelsinjos. SVINgott!!


Nu drar jag, men jag återkommer om en liten stund, jag ska inte va på gymmet förrän vid 11! Heis!

Ny design!

Vad tycker ni?
Nu är det förresten en av dom bästa serierna på tv. GLEE! Eller nu tog den iofs slut precis...
Alltså vad är det för skitföretag som håller på o ringer hem till mig hela tiden?? Det är någon undersökning om musik som spelas på radio, jag har redan sagt nej tack tre gånger o ändå fortsätter dom att ringa! Shit pommes!
Åt förresten middag hos pappsen idag, den satt fint! Typ hemmagjord pyttipanna med ägg. Smarr.
Imorgon ska jag träna core, de e typ mage o rygg intensivt i 30 minuter åsså ska jag gymma innan i en timme. Hör ni var hurtig jag har blivit! Men det är verkligen tack vare Bea, hon är en machine som drar med mig, hur skönt som helst! Nu tänkte jag chilla lite, fick förresten låna Twilight-boken av Kamilla och den är faktiskt väldigt bra! Hörs imorgon! Bajbaj

Träningsvärk med stor T

Eller än så länge är den typ jämt fördelad över nästan hela kroppen, den lär ju bli jävligare till ikväll! Men träningsvärk we like :)
Har varit på speccan o hämtat ut mina lite starkare linser och herregud vilken skillnad! Nu ser jag superbra igen och behöver inte gå runt o kisa! Det enda trista är ju att dom här linserna är typ dubbelt så dyra som mina gamla...

Jag tänkte att jag skulle träna lite idag med såhär på min lediga halvdag, men jag orkade faktiskt inte, jag gick däremot ut på halvlång promenix med Rockymon o jag var helt sjöblöt av svett när jag kom in igen, så det är ju lite träning det med! Imorgon funderar jag på om jag inte ska göra lite Bodycombat, det var länge sen! Och på lördag ska jag testa lite pilates, det var flera månader sen sist jag gjorde det.
Haha jag har haft ganska mycket tid över, så jag har tillomed planerat vilka kläder jag tänkte ha på Thåström-konserten på lördag. Prövade lite olika outfits och jag upptäckte att min garderob är full med trista kläder! Ååh vad jag önskar att jag hade MYCKET pengar någon gång o kunde shoppa loss som en galning! Men sålänge jag pluggar så får jag inte köpa så mycket "onödigt".
Jaja, man kan ju hoppas att jag blir rik någon gång i livet. Plötsligt händer det brukar man väl säga?
Nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag bege mig mot skolan. Hörs sen. Byebye.

Note to self: Kolla dig alltid i spegeln när du sätter på läppstift!

Pensionärspoäng och svett

Nu har jag kommit hem från mördarpasset. Lätt det jobbigaste jag har varit med om på länge! Mina armar skakade som fan och jag svettades som en liten gris. Men det är ju så det ska vara, man ska känna att man har tränat ordentligt. Jag smet in på vivo i centrum, eller förlåt det heter ju faktist MatRebellen MatDax numera, och jag handlar ju ändå rätt ofta där, så jag ansökte om ett sånt där medlemskort. Dagens Pensionärspoäng. Check!
Sen pratade jag med pappsen i telefon, han ska sälja sin fina turkosa lilla bil o undrade om jag ville köpa den. Alltså jag ääälskar verkligen min Bettan, men hon är ju ändå 20 år gammal och den turkosa bilen är fantastiskt skön att köra. MEN eftersom jag är en fattig student så har jag inte råd :( Hade han kommit om ett år och frågat eller om Bettan inte gått igenom besiktningen så hade jag inte tvekat en sekund!
Medans vi är mitt uppe i snacket om bilar så möter jag ett par med varsina hundar och glider o drattar på rumpan i en snödriva precis bakom dom. Fett pinsamt! Fast dom verkade inte bry sig så mycket och det var tur att detta inte hände i centrum, då hade jag skämts jättemycket!

Schteek med poängkortet...

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, mina armar är alltför svaga. Men vi hörs imorgon, då ska jag till speccan o hämta ut mina starka linser, så nu slipper jag gå runt i kisa! Sov gott!

TränaTränaTräna!

Tjoho, vägde mig idag o har faktiskt gått ner 1,5 kilo sen jag började träna! Så det går verkligen åt rätt håll! Ska strax ge mig iväg ut i snöstormen o träna det där kombipasset. Får se om jag överlever! Ska försöka skriva ett lite längre inlägg ikväll! Hejs.


Min fina Bettan till vänster och en Polo FOX till höger!

trött som ett aaas

Fy igår så var jag rätt pågg hela kvällen, måste ha varit semlan o den lilla koppen kaffe som ställde till det. Men det var det värt! Är sjukt trött idag, hoppas att den obligatoriska kaffekoppen hjälper till! Har heldag i skolan idag, känner mig inte helt taggad till det! Men det går säkert bra, första lektionen är så seeg bara! Läraren vill att alla ska prata och tycka, men det är typ 5 personer som gör det, sjukt trist när inte alla är engagerade. Visst det är en tråkigt kurs, men vafan jag brukar sitta o snacka lite, de e inte så svårt!
Jag har ringt o bokat plats på det här kombipasset nyss, så nu finns det ingen återvändo! Nu ska jag slurpa i mig det sista av frukosten. Heis!

Mästerverket!

Voíla!



Förresten, någon som testat rökt bäver??

Serious cooking!

Idag har jag slagit på stort vad gäller middagen! Har handlat en massa mat för ynka 112:90! Köpte såna där frysta kyckling-klubbor, man får ju ett helt kilo för jättelite pengar! Åsså har jag köpt lite grönsaker till, har slängt ihop allt i en liten form som står nu i ugnen och ska servera med lite sval ananas o en kall currysås. Halv åtta hos mig nästa!

Ska ner till Tjollsan senare, har inte träffat henne på jättelänge känns det som, vi ska äta en varsin semla! Vet att det är rätt så onyttigt, men vafan man lever bara en gång, dessutom är semlor så galet gott! Nu ska jag ut i köket och kolla till hur det ser ut i ugnen! Slänger upp en bild på mästerverket om en liten stund! Heis!

Ett litet vykort

Greetings from Highwalley!

Nu är det tisdag!

Jag är uppe och sitter i min pjamas o äter lite frukost. Blev sugen på kokt ägg, men jag hade visst lite bråttom, för dom var knappt kokta, men jag tryckte i mig dom ändå. Gott med rinnig gula! Har hört att det är bra när man är aktiv på gymmet!
Jag ska snart dra mig dit, ska bara ut med Rocky en snabbis först. Hörs nog senare, för nu ska jag zippa i mig min kaffekopp! Heis.

En trött liten morgonfis

men uuuh!

Så har vi inte åttan längre! Gaah! Får kolla på internet imorgon istället..bajs.

Nästan lika skönt som att kissa när man är riktigt kissnödig!

Typ så skönt känns det nu, när jag äntligen har duschat, slog till på en ansiktsmask idag igen, kände att jag behövde det efter helgens bravad! Jag halkade lite på vägen hem och slog upp en stor maska i strumpbyxorna, har fått ett litet skrapsår ovanpå en liten bula och nu börjar ett halvstort blåmärke att synas lite, så imorgon borde det ha blivit färdigutvecklat!
Imorgon börjar jag inte i skolan förrän vid 13, så jag ska ta mig i kragen återigen o gymma någon timme på förmiddagen! På onsdag tänkte jag kanskte testa ett kombipass med både bodypump och spinning, fastän jag verkligen inte gillar spinning! Så jag hoppas att jag får med mig någon! Nu tänkte jag kolla på teve, har hört att Kissie o Amir ska vara med på Aschberg på åttan! Haha mina favoritbloggare ;) Sov gott sötnosar!

maaaax



Jag har jobbat lite extra med Max!

Måndagen den första februari

SÅ var januari redan förbi! Dagen gick ganska bra, trots att jag har mått bättre! Förmiddagen var ganska seg, men eftermiddagen gick undan, hade prov o tror de gick ganska bra! Jag blev som vanligt klar först av alla! Jag blev sjukt sugen på nachos, så jag bad Jocke köpa hem lite, så nu sitter jag o äter mitt första riktigt mål mat sen i lördags! Igår fick jag inte i mig många tuggor åsså har jag bara ätit shakes idag!
Jag blir så irriterad på TELIA, nu har dom skickat ut nya papper som det står Joakim på, vilket är rätt, men nu har dom gjort så att jag kommer få ha telia ungdom bas, och jag ska faktiskt ha IP-telefoni! Så nu måste jag återigen ringa till Felia och förklara vilka punghuvuden dom är som inte klarar av att göra någonting rätt! Jaja nu ska jag äta, så får jag se hur länge jag får stå i telefonkö! Heis. Det är förresten en sjukt rolig dokumentär ikväll i det här Outsiders på femman, "Jag är rädd för feta personer" är det en som sa! Kan ju bara bli succé!


back from the dead!

Herregud, igår var jag inte så stöddig! Mamma satte huvudet på spiken, när jag klev ut och skulle hämta Rocky, hon frågade om jag var bakis o skakis och det var precis så jag kände det!
Jag var hos zanna o sov där hela dagen, sen vid typ 6 igårkväll så drog jag hemåt och laddade upp lite bilder på fejjan, sen var jag tvungen att gå o lägga mig igen, så nu har jag sovit i nästan 12 timmar o pimplar i mig kaffe, så snart borde jag vara tillbaka!
Har prov idag, men det kommer nog gå bra, har ju läst lite om det, åsså verkar det inte vara så megasvårt! Nu ska jag fortsätta med frukosten! Heis!