NYHET!

Jag tänkte testa att blogga på Nattstads portal ett tag, så nu hittar ni mig HÄR istället! Hoppas ni följer med mig :)

Sjukling

Igår så var det supertrevligt, festade med gamla Vivo-gänget! Jag höll mig dock nykter, hade lite ont i halsen, sen så stod min bil nere hos pappsen, och det var ju fakking storm ute igår, så jag beslöt mig för att köra bil hem. Det är jag sjukt glad över idag, jag har ännu ondare i halsen nu än vad jag hade igår! Krasst immunförsvar tror jag! Jag var förkyld senast för typ tre veckor sedan, jag brukar få en dunderförkylning i Augusti/September varje år, sen en lite mindre på våren. Men nu, vad är detta! 2 stycken inom en månad! Sjukt! Så nu sitter jag med en mugg varm mjölk med lite honung i. Jag o syrran ska över till mammsen om ett tag, supermysigt att vara där när man är lite sjukling!
Mina grannar som bor typ under mig hade oxå fest igår, dom stod och skrålade på balkongen vid 4-bläcket, hade lite svårt att somna! Dessutom spelade dom svinhög musik, hade jag haft energi så hade jag nog gått ner till dom och knackat på, men det tänkte jag att någon på den våningen kunde göra. Haha vilken liten pensionär jag är!
Nästa vecka (den som börjar imorgon) är en riktig jobbvecka, är bara ledig på torsdagen! Nu ska jag vila lite till. Hörs.



Haha fräshast i stan..?

Dålig stil

Av mig! Jag suger på att blogga just nu! Har en liten svacka bara, jag kommer tillbaka när ni minst anar det. Idag så är det Nattis födelsedag! Det ska firas och om ungefär 2 timmar befinner jag mig i Telefonplan och svirar loss rejält! Ni får ha det underbart. Vi hörs!



Grattis min älskling!

Jobbish

Har jobbat fyra dagar i sträck. Visst inga megapass, men ändå! Fick testa på att ge sondmat idag oxå, delegering på G! Ikväll ska jag o Nattis till Medis o Debaser. Skön fest där ikväll vetty. Ledig imorgon och skattepengarna har kommit. Kan det blir bättre? Puss




Back on track!

Det har varit en hård helg. Har knappt varit hemma något alls! Studentfirande i fredags. Skrattstock i lördags. Nynäshamn igår. Varit utomhus supermycket! Idag börjar jag jobba efter nästan två veckors ledighet. Jag börjar om 4 timmar, men innan dess ska jag iväg o träna. Imorgon kommer syrran hem, längtar efter henne! Jag ska nog ha en vit vecka, känns som det är dags för det! Hörs senare.


Studentfirande

Nu sitter vi på ballen o väntar in lite folk, sen tar vi en bulle till Länna och firar Therese!



Bosse


Lillkick



Zannie

Vart FAN tog solen vägen??

Jag som satt och schtekte på ballen! Den försvann! Men det gör inte så jättemycket, har varit ute typ hela dagen ändå. Jag sket i ölen idag, ska faktiskt gå o träna om en halvtimme. Kör ett bodycombat-pass. Då kommer jag ha schön träningsvärk imorgon oxå. Nej, nu ska jag nog ta o byta om. Heis. Förresten, fick en reklamlapp från Notar och i reklamen så ser jag en bild på min barndomsvän Magnus. Han har gått och blivit mäklare!



"No-tar vi dom"

Sommar och sol

Fyfan vad härligt väder det är ute! Och ändå sitter jag inne o trycker hehe. Har varit på "intervju". Ledsagarservice har flyttats över till Omsorgshuset i Älvsjö, så jag var där och skrev på papper bara. Sen vid 13:30 ska jag träffa min favorittant och fika lite med henne. Så nu sitter jag hos Zanna och chillar. Hörs sen.

Hur sommrigt är inte detta?



Det är inte saft i glaset!

Ibland är man grym

Vissa grejjer som att parkera bilen snyggt, göra en snuskigt god kopp kaffe eller baka en riktigt kladdig kladdkaka kan vara sjukt svårt. Det är inte alltid som jag lyckas. Men när jag gör det, fan vad stolt man blir över sig själv!
Jag hatar (HATAR) att fickparkera, det beror nog mest på att min lilla Bettan inte har något styrservo (ratten är sjuukt seg att snurra på när bilen står still) så jag brukar få köra fram o tillbaka en jävla massa gånger ibland. Men när det går på första försöket, blir jag fan helt till mig! Idag lyckades jag göra en så jävla god kopp med kaffe, att jag var tvungen att göra en till. Och vet ni, den andra koppen blev precis lika lyckad som den första! Nästan ett hat-trick!


Härlig morgon!

Jobbade ju i nynäs igår så jag har sovit över hos mammsen och nu sitter jag ute på hennes megastora balkong (den är typ i size med min lägenhet) och äter lite frukost i det härliga sommarvädret! Har inga planer för dagen, så vi får se hur länge jag stannar här! Nu är mitt kaffe klart! Hörs!



Har havet precis framför mig!

Har hittat Christoffers drömsida!

Haha jag och Zanna brukar alltid reta Snoffe lite för att han kollar på prylar på internet och nu tror jag att jag har hittat den perfekta sidan för honom! Jag tänkte vara shysst och slänga ut länken till honom här, och dessutom så är jag med i en tävling då! Sidan heter CoolStuff. Jag klickade runt lite och vi brukar alltid slänga oss med uttrycket pussey, dels brukar jag kalla deras katt för pussy och sen är det bara så skönt uttryck! Därför så tror jag att nyckelringen som finns på den här sidan skulle passa oss perfekt! Pussy Wagon lixom! Skulle ju passa rätt bra i min bil oxå!