NU är jag så jäävla förbannad!!!

Det började i måndags, då fick vi ett brev från Familjebostäder, om att en av våra närboende hade klagat på att vi varit högljudda och spelat för hög musik, vilket vi har gjort typ 2 gånger och ena gången var när vi hade våran inflyttningsfest, men då hade vi satt upp en lapp där vi skrev att om vi störde så hör av er, men ingen hörde av sig. Och sen den andra gången, så hade Jocke några grabbar här och dom kollade på fotboll och hejjade och tjoade lite, men det var en lördag och INNAN klockan 10 på kvällen. Annars är vi väldigt tysta av oss, kollar på tv på låg volym, har inga fester varje helg. INGENTING!!
Jocke ringde till Familjebostäder och frågade om vilken tidpunkt det här eventuella störningen hade skett vid och då hade dom som anmält oss sagt: Lite då och då. VAFAN är det för något!!! Ska man anmäla sina grannar för att vara störiga så måste man förfan veta tidpunkter och dagar!!
Och sen nyss så kom en kinesgranne och sa att vi hade stört dom vid 10-11 imorse och att dom inte kunnat sova för det. HALLÅ, Jocke har sovit till klockan 13 och jag har suttit och pillat på min blogg och så hårt trycker jag inte på mina tangentknappar! JÄVLA PSYKOGRANNAR!!! Jag hörde däremot oxå någon som spelade musik vid den aktuella tidpunkten idag, men inte fan blev jag störd utav det, Jocke kunde iaf sova!
Aah nu känns det liite skönare. Men shit två gånger på en vecka har vi blivit anklagade för att vara högljudda. Vi har nog jordens töntigaste grannar. Det är fan inte ok att plinga på och anklaga oss utan att dom vet till 110% att det verkligen kom från den här lägenheten. Det borde ju vara olagligt att göra så. Känner mig riktigt kränkt av dom som ringde Familjebostäder och han som kom och plingade på nu! GAH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback