Juli, Augusti och September, härligt sommar är det då!

Juli: Börjar månaden som sagt på Roskilde med Emelie. Vi säljer kaffe som gudar, går på härliga konserter som Coldplay, Håkan Hellström, Lilly Allen, Glasvegas och Oasis.

Vädret var KANON hela veckan, så jag blev ju bruuun som en pepparkaka!

Resten av juli jobbade jag typ, så det är inte så spännande att skriva om det... Eller jag fick ju veta att jag kom in på skolan som jag sökt tidigare, så jag sa upp mig från Citymail!Augusti: Jobbade på i två veckor, sen min sista vecka på jobbet fick jag värsta dunderförkylningen, och dessutom så hade jag en upplärning och jag skulle med Jessica vara coach! Men jag klarade av det bra!
17:e började jag i skolan, Åsö Vuxengymnasium. Klassen är rolig, den är väldigt blandad om man säger så! Dessutom så flyttade jag och Jocke till en större lägenhet efter många om och men!


Kamilla hjälper till att måla om i hallen!

September: Nu har jag blivit riktigt ljushårig, och Emelie sätter i hårextensions, supersnyggt! Jag och Jocks har inlyttnings och födelsedagsfest, jag har ju hunnit fylla 23! Dessutom så flyttar jag tillfälligt hem till morsan, för jag har praktik på ett äldreboende i Nynäshamn. Jag trivs som fisken i vattnet där och känner att min utbildning kommer passa mig perfekt!


Alla som kom hade otroligt sköna utklädnader, jag var utklädd till Paris Hilton och har här Tinkerbell i knät!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback