Grannen partajjar redan!

Det hörs ganska bra igenom väggarna här har jag märkt! Grannen brevid har typ fest nu låter det som, men han spelar bra musik så mig gör det inget! Nu har jag tagit mig en välbehövlig dusch, fått lite ordning på barret, tror jag ska be Zue locka till det, lite roligare än mitt vanliga platta bara! Så jag har fönat det o fixat en rak bena :)
Nu tänkte jag testa att plinga Tjollsan igen, sen ska jag bege mig mot Zanna, vi ska ha det lite mys innan Snoffe kommer hem, dricka kaffe och sitta o fnissa, ni vet sådär som tjejjer brukar göra! Hörs kanske senare!

Haha solen ligger på bakom o jag ser helt gaalen ut!

Att vara svettig!!

Alltså, under själva passet bodypump så svettas jag typ ingenting, jag e bara sjukt skakis i armar o ben, men sen när jag efter passet springer lite på rullbandet då jävlar svettas jag, och för att inte tala om eftersvettningarna man får på vägen hem, sitter helt sjöblöt om ryggen nu!
Aah ska snart hoppa in i duschen, men man får inte duscha för tidigt, för då eftersvettas man när man precis har dushat klart, och man ska inte vänta för länge heller, för då blir man så kall och står i duschen i evigheter, så snart är det perfekt för mig att pysa in i badrummet.

Smell you later!

Lördagsgryning

Sitter o äter lite frukost framför datorn, ska snart iväg och träna bodypump, jag har faktist inte så megamycket träningsvärk som jag befarade att jag skulle ha idag! Den är lite så här smygig i armarna! Har typ inget jättespännande att skriva om, det är bara så mysigt att blogga på morgonen! Det ser ut som om att solen lyser lite, då blir man glad :) Jag läste en rolig sak, ni vet Jackie Ferm som har varit med i Paradise Hotel, vi är födda på samma dag, fast hon är fyra år yngre än mig. FYRA ÅR YNGRE!! Shit vad jag blev förvånad när jag läste att hon bara är en liten 90:a! Jag tänker bara på min lillebror som oxå är 90a, och dom är så olika så det finns inte!



Inte för att jag är 20 på den här bilden, men 21-22 kanske? Nu måste jag glida! Hörs sen!

Flyttfåglar

Jag gjorde lite lunch för en stund sen och kollade ut genom köksfönstret och fick se hur många duvor som helst, dom flög runt och satte sig i alla träd så det var typ svarta prickar överallt i alla träd! Häftigt, men sen tänker man att är inte fåglarna dumma i huvudet, om dom nu har varit utomlands över vintern, så kommer dom ju aningens för tidigt tillbaka!
Mamma ska ha min lilla älskling den här helgen med, för jag tänkte nämligen gå ut imorgon! Ska nog försöka träna imorgon med, om jag har återfått lite kraft i mina klena armar så ska jag göra ett pass bodypump, annars blire bara lite gym.
Idag så har jag varit hos optikern, jag har tyvärr fått lite sämre syn så jag ska testa ett par nya linser, fast dom kommer inte förrän nästa vecka, och dom är inte lika billiga som dom linserna jag har nu tyvärr! Ååh vad jobbigt det är att vara student ibland, man måste jämt tänka på vad man köper o inte köper! Fett jobbigt!
Jaja nu ska jag inte fundera på sånt, det är ju faktiskt fredag! Heis!


Äntligen fredag!

Inte för att jag hade en så anstängande dag igår, men det känns ändå skönt att det är fredag idag!
Jag körde ju bodypump igår för första gången och jag har konstaterat att mina såkallade armmuskler EJ existerar!! Fyfan vad mina armbar bara skakade typ hela passet och idag har jag verkligen träningsvärk i heela armarna, men jag vet att det som känns nu inte kommer vara något mot det jag kommer känna imorgon eller senare idag! Fast det är ganska skönt att ha träningsvärk jämt över hela armarna! Har ringt och bokat plats till ett till sånt pass imorgon, men jag får se om jag pallar, det är redan vid 10 på morgonen! Inte för att jag ska göra något spännande ikväll, har tvättstugan till 22 så nu får jag lite rena kläder.
Igår var vi på "klassfest" typ 12 pers från klassen träffades hemma hos Melat i Svedmyra och åt afrikansk mat och jag drack ett supergott rödvin som jag o Mills ska dricka inom en snar framtid! Det togs en massa bilder, tyvärr inte så många med min kamera så jag slänger bara upp en på mig o Isaura när vi posar. Skriver mer lite senare! Heis!


Zoolanders?

Telefonköer...

Herregud! Jag ska ju flytta till min lägenhet igen i mars, och vill ju såklart ha med mitt hemtelefonnummer dit, men nu har vi comhem och där har jag telia, och det verkar vara jävligt krångligt för dom att flytta över det! Bara för att det står på Jocke här och det inte ska göra det sen, så verkar det vara jääävligt krångligt. Har pratat med comhem typ 5 gånger och telia 3 gånger och dom skickar en bara fram och tillbaka! MUERTE!!! Och alla dessa köer. BAJSKORV! Jag vet, ibland är jag lika mogen som en femåring...Snart ska jag iaf iväg och träna, där får jag ta ut min ilska. Heis!

U.A

Utan Anmärkning! Fyfan vad glad jag blev, han som besiktade var jättesnäll och jag fick vara med hela tiden, han tyckte att min bil var jättefin och fick inga anmärkningar alls! Sjukt skönt!
Så det blir en sommar till med Bettan! Jag hann även in en snabbis till speccan (specsavers) och bokade in en tid på fredag, ska kolla om jag behöver starkare linser åsså ska vi testa en dygnet-runt-lins för att se om jag slipper bli torr i ögonen om kvällarna. Imorgon är jag ju ledig från skolan så jag ska plugga lite hemma och vid 12 tänkte jag o Bea gå på BodyPump, har aldrig testat det förut, har hört att man blir heelt död och speciellt i armarna. Jag har fått mer och mer träningsvärk under dagen, mest i armarna åsså lite på sidorna av magen och i benen, men det blir nog bra!

Nu tänkte jag kolla lite på teve, ska avboka tvättstugan oxå, pallar verkligen inte hålla på att springa ute nu när det är snöstorm! Tvättstugan ligger ju en liten bit ifrån porten, så jag ska kolla om det inte finns på fredag istället! Heis!

BaconOst är sjukt underskattat! Galet gott på knäckisar!

Domedagen!!!

Snart gäller det för Bettan, ska hon gå igenom eller blir det körförbud??
Återkommer om någon timme. NERVÖS!!

Bettan i sommarskrud

Roxette


Aningens fräshare nu!

SÅ nu har jag varit ute med voffie, gymmat, duschat+tvättat håret, fönat och stylat håret! Idag efter skolan ska jag shoppa lite, fick ju presentkort i julklapp på Gina Tricot, så det tänkte jag spendera nu! Blir nog ett par leggings och kanske något linne. Sen tänkte jag skaffa mig en svart flytande kajal och ett nytt läppglans! Kanske ett med någon färg, har typ bara såna ofärgade med glans!
Visste ni förresten att den första "idol"-låten jag hade var Roxette med Joyride? Den kom ut typ 91, och då var jag 5 år gammal. Tyckte att den var så bra när dom visslade, jag lyssnar på den nu och aa den håller fortfarande stil, men dom visslar ju typ bara 2 gånger! Ska leta upp den o försöka lägga en sån där tjusig musikflik nedanför min bild!


Ääh jag orkar inte fixa ljudslingan, lägger upp ett klipp från youtube i ett till inlägg istället! Heis!

Sova bort sin halvlediga dag?

No way! Eller om jag hade kunnat bestämma själv över hur länge jag kunde sova så skulle jag ju lätt ha sovit till typ 11, men nu var det så att jag vaknade redan vid 8... Dessutom så hade jag svårt att somna igårkväll! Låg o snurrade och stirrade i taket i typ 2 timmar innan jag lyckades somna.
Men nu blir det nya friska tag, ska ut med voffie strax och sen ska jag bege mig bort mot gymmet! De e så skönt att gå o träna på förmiddagen, det är så mycket lugnare då! Brukar mest vara söta små pensionärer som sitter på cyklarna och några huckle-kvinnor i jeans+halsduk som springer runt. Haha förut så pratade jag o Hemming om att han hade sett en kvinna i halsduk och jättemånga människor i jeans som tränade, så när jag ser dom här personerna som är klädda så, så brukar jag alltid fnissa till tyst för mig själv!
Nu står Rocky och kraffsar på mig, bäst att gå ut dirr! Skriver nog ett inlägg efter gymmet. Heis!

Skönhetssalong Edestavägen AB

 


Jag har fastnat!

Idag hade jag jeans på mig för första gången på väldigt länge och det var inte så skönt som jag mindes det, visst rumpan ser ju typ 70 gånger bättre ut i jeans än vad den gör i tajts, MEN tajts är ju 1000 gånger skönare!! Jag kände mig instängd i mina jeans och magen blev ihoptryckt! Inte skönt!
Så imorgon är det back to tights/leggings igen. Den här veckan kommer bli sjukt skön, enda heldagen var idag, för på onsdag ska gamla Bettan besiktas, hoppas att hon går igenom! Besiktningen är vid 14, så jag kan inte gå på andra lektionen och på torsdag har vi ingen skola. Då ska jag och Isaura hem till Daniel o plugga inför provet nästa vecka och på kvällen är det "klassfest" i Svedmyra! Det kommer bjudas på afrikansk mat åsså ska man ha med sig egen dricka, hur mysigt som helst.
Hörs senare eller imorgon!

Körde på flätor o bruna linser idag! Nåtty?

Gårdagen

Igår så var jag ju hemma hela dagen, satt typ framför datorn och teven mest. Sen på kvällen så gick jag med min vinflaska hem till Zannie. Vi delade den och hade det trevligt, sen bestämde vi oss för att gå ner till Brekten, inte för att det är värsta heta stället, men det brukar vara så kul att bara sitta och kolla på folket som är där! Jag, Zanna o Snoffe gick ner och i entrén så kommer dörrvakten fram och säger att det kostar 120 att komma in. Vi kollade på varandra och på honom och frågade om han skojjade. Men det gjorde han inte. Hajja att folk har betalat 120 spänn för att komma in på brekten lixom! That ain´t gonna happen!!
Så vi vände och gick tillbaka hem och drack lite öl istället. Sen blev klockan jättemycket så jag gick hem och sov.
Idag ska jag med Z o S på lägenhetsvisning, sen ska vi på handboll oxå! Tänkte om jag skulle ta o träna lite idag, men jag tror att jag hoppar det, det brukar vara så fullt i gymmet på söndagar! Nej, om man skulle ta sig o kragen och klä på sig något anständigt! Heis!

swinefluu



Kanske lite gammalt att skämta om nu, men hittade den just på datorn! Så jävla skön!


Launch kväll igår

Jag hittade ingen som ville gå ut igår, så jag la ner dom planerna. Kollade lite på Lets Dance här hemma i min ensamhet, öppnade inte ens vinflaskan, tog en kaffe istället. Sen dillade jag lite med Zannie och gled över till henne. Vi kollade på Sommaren med Göran, sjukt kul! Jag var kvar där ända till 1 typ, så jag va ganska trött när jag kom hem, men låg ändå och läste en liten stund, och precis när jag ligger och läser så kom Jocke hem, full som en kastrull, han sätter sig i soffan o äter hamburgare och några minuter senare så hör jag hur han snarkar och går ut för att stänga av teven, då ligger han på golvet och toksover. Hehe jag stängde av teven och la en filt över honom, sen somnade jag. Sov ända till 12 idag, så jag behövde verkligen sova ut, hur skönt som helst! Idag har jag inte en aning om vad som komma skall, det får tiden utvisa.
Ha det bra sålänge! Peace out.

Yes, jag har en mjukisdräkt i svart oxå!

Effektiv dag!

Harregyd vad jag har gjort saker idag! Sen mitt förra inlägg har jag:
Färgat håret, fönat o plattat det, varit på jobbintervju, fått jobbet, varit på pappsens jobb och pillat lite på bilen inför besiktningen nästa vecka, storhandlat o pantat burkar, lämnat Rocky till mammsen, tränat, storstädat hemma och druckit kaffe! Inte så illa pinkat va?
Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra, antagligen blir det en slappish kväll framför teven, men man vet aldrig, jag kan lika gärna sluta på nåt trevligt uteställe :)

Nu ska jag hoppa in i duschen igen, sen slänga ihop någon middag åsså ska jag kanske ta ett glas vin i min ensamhet. Eller är det lite alkisvarning? Nej, jag bor ju trots allt i Högdalen! Ha en fin fredagskväll mina vänner!

Nämen, här är jag ju!

Biooo

Alltså fyy, den filmen var ganska äcklig! Haha men det skönaste var ändå killen som vi hämtade ut biljetterna av, han ba "O fy fan, ska ni se den filmen, ni kommer ju skita på er den e asläskig!!" Jag blev rätt så nojjig efter det, hehe jag o K satt o höll handen så fort det blev läskigt, så satt jag med min halsduk och täckte över halva ansiktet och ena ögat med min läskburk åsså kisade jag med den andra ögat och ändå blev jag livrädd hela tiden! Sen slutade den så himla plötsligt, så hela biosalongen blev ljus och alla ba eeehh?
Men det var ändå najs, vi käkade där i Kungshallen innan, jag beställde jordens största portion, som innehöll fläskfile, ris, bbq-sås, beasås, salsa, vita böner i tomatsås och en liten grönsallad! Gaalet mycket mat! Jag åt typ bara en tårtbit av allt på tallriken, sen var jag proppers!
Nu håller jag på att färga min lilla utväxt, och sen ska jag välja några kläder som passar bra och vid 11 smäller det! Ohh har nästan lite bråttom, skriver senare idag! Heis.

Det går fortfarande bra nu!

Sådärja, nu har hundet varit ute och jag har klätt mig och gjort mig respektabel (dvs jag har borstat håret och sminkat mig lite). Ikväll ska jag med Kamilla, Pattsie och Zannie och se skräckisen Paranormal Activity, jag haaatar verkligen skräckisar! Men det gör Zanna oxå, så vi kan ju sitta och hålla om varandra i krampaktiga tag!
Ska nog färga min lilla sköna utväxt idag oxå, måste ju va fresh till imorgon!

Nu ska jag kolla lite på vad mina klasskamrater gjorde igår, så jag inte kommer efter så mycket! Heis!

Det går bra nu!

Nu ska jag inte ta ut något i förskott, men faan vad allt går bra nu!! Ska på arbetsintervju imorgon på Högdalens äldreboende! Det är min kompis Sara som har fixat det, så imorgon vid 11 gäller det! Jag har förberett lite här hemma inför imorgon, tagit fram cv och sånt som jag ska kopiera idag i skolan!
Nu ska jag gå ut med lilla voffie, så vi hörs igen om ett tag, har mer att berätta för er :)

Svetti' & Go!

Idag så var jag i skolan på förmiddagen, det var typ jordens segaste lektion EVER! Den heter Etik & Livsfrågor, och man måste tänka och prata så sjukt mycket ur eget perspektiv hela tiden, och sen så pratar läraren nästan hela tiden! Tristtristtrist!
Sen så begav jag mig till Sös, mötte upp Mormor och följde med henne till ortopeden, dom sa att hon inte behövde opereras, men hon ska till en sjukgymnast åsså ska hon få en rullator!
Sen efter sös så drog jag till gymmet, jag var där nästan 1,5 timmar och var sjukt svettig efteråt! Nu har jag kommit hem, men ska strax iväg igen, ska ha tjejkväll med Zannie, vi ska äta kycklingsallad, så jag har bara tagit en liten shake efter träningen. Imorgon har jag bara en skön eftermiddagslektion, så jag ska nog träna på förmiddagen. Förresten glömde skriva att vi fick lära oss ta blodprov i tisdag, jag var sjukt grym, klarade det på första försöket!

Puffy and me!

Tiisdag

Solningen var underbar igår, Kamilla kom ju över så gjorde jag slingor på henne, så nu är hon ljushårig igen :)
Idag så var jag uppe i ottan, jobbade några timmar på förmiddagen, sen bar det av till skolan, fick två av mina skolböcker sålda, så cathing! Skönt med lite extrapengar såhär innan "löning"!
Har precis pratat med mammsen, imorgon ska mormor till Sös, och jag ska följa med henne, så nu ska jag ringa mormor o bestämma en tid vi ska ses!
Idag tänkte jag att jag skulle träna både African powerdance och Coreboard, men den sista var det fullt på så det blev bara en timme afrikansk dans! Sen tänkte jag att jag skulle gymma lite istället, men det var ju fullt i gymmet med, orka stå och vänta på en maskin lixom! Nej tack. Så jag drog hem. Ska nog träna lite imorgon kväll.

Höres!

Nu snöar det IGEN!!

Jag som trodde att jag hade kommit överens med vädergudarna att det inte skulle snöa mer, men icke! Jag som tillomed har vågat mig ut utan mössa nu i några dagar, det var ju bara att trycka på den på huvudet igen! Iskallt, blåst och snöfall. Tack för den! Skolan var chill, jag har fått en glad köpare på en av mina böcker, så imorgon blir jag en skolbok fattigare men 300 pix rikare! Nu kom Kamilla precis hit, vi ska göra lite slingor i hennes hår, dricka kaffe och sen ska vi ner och sola :) Heis!

Liar liar, pants on fire!

Den personen som sa att man kan "träna" bort träningsvärk ljög. Ordentligt! Jag som tyckte att jag hade mycket träningsvärk för två dagar sedan. Det var ingenting mot det jag har nu! Men det är skönt med träningsvärk, förutom att jag inte riktigt kan röra mig...Nu ska jag strax dra mig mot skolan. Hörs i eftermiddag! Peace Out!

Sällskapsresan!


Det märks att man har blivit lite äldre!

Fy, vad jag inte var på topp igår, fredagen slutade iofs inte megasent, var hemma till tre-snåret, men jag var ändå riktigt seg igår. Hamnade hemma hos Zanna runt 13 och var där resten av dagen. Vi åt sjuukt mycket onyttigt. Choklad-chock sa Christoffer när han kom hem efter fyra, då låg vi i varsin hög och skakade av allt socker vi hade tryckt i oss! Men det var det värt, sen blev det en sjukt god familjepizza med oxfilé, färska champinjoner, lök och beasås till middag. Satt som ett smäck!
Idag har jag däremot varit duktig, gick upp vid halv 10 och sen mötte jag Beatrice, så va vi iväg och tränade BodyCombat, jobbigt, men skönt! Så nu sitter jag och lökar i soffan, ska strax dejta duschen, så jag blir fräsch igen!

Nä nu kommer lite bilder! Håll i hatten!

Min lilla sötnos är supertrött

Skumbad tidigare i veckan

Den omtalade choklad-chocken!

Tjoflöjt

Nu ska jag dra mig mot centrum, eller närmare bestämt till min syster och till Zanna, den första är snäll och passar voffie och den andra tänkte jag dricka lite med ;) Sen blire söder med Sara, är någon mer sugen så är det bara att slå en pling, så kan jag avslöja vilket ställe vi är på, vi har inte bestämt oss ännu nämligen! Men nu tänkte jag dra, hadet så kul nu, det är ju ändå fredag! Puss o hej.

vill man vara fin får man lida pin!

Nu ska jag inte klaga, men faan vilken träningsvärk jag har, just nu känns det mest i magen, typ varje gång jag andas så känns det. Men det är sköönt med träningsvärk, för då vet man att man har tränat! Ska strax sticka ner till hallen igen, först gymma lite (så gott det går) och sen blire den där vattengympan! Har precis druckit upp min morgon-shake, yes ni läste rätt, jag har blivit riktigt seriös nu och börjat med Herbalife igen! Beach -10, nu kommer vi! Nu måste jag springa, hörs senare!

Haha, jag pussar på mina obefintliga armmuskler!

Låt inte röda prickar förstöra stämningen!

Känner träningsvärken komma lite smygande...Men det känns riktigt bra! Det är så det ska vara. Imorgon blir det typ vattengympa fast med en pinne till hjälpmedel. Sjukt jobbigt är det iaf! Har ett litet problem, jag vet inte om jag ska tvätta håret nu ikväll, eller om jag ska vänta och göra det imorgon i simhallen? Men iomed att jag har löshår så är det lite ruffsigare än vanligt, så jag vet inte om jag orkar dra med en massa hårinpackning och sånt dit, sen vill jag ju inte gå hem med blött hår, de e ju minusgrader ute..Men om jag tvättar det idag, så kanske det kommer klor i barret, så då får jag ändå kanske tvätta det när jag kommer hem. Förstår ni mitt problem?

Zannars karl Christoffer aka Snoffe skulle till veterinären för att klippa till katten, åsså skulle han till en mottagning i Hagsätra, men hittade inte riktigt vägen så jag sa igår att han kunde ringa mig, jag hittar ju typ överallt där, så när jag satt på tuben, påväg hem från skolan så plingar han, jag förklarade så gott jag kunde, dock så satt det typ 7 pratglada fjortisar runt mig, så jag vet inte om han hörde allt jag sa, men han kom tillsist fram iaf! Höres!

Hmm, what to do, what to do?

Morgonkoppen

Sitter nu vid min kära lilla dator och sippar kaffe, om ungefär två timmar bär det av till gymmet! Hör och häpna! Jag har ringt och bokat plats på ett pass med Bea, så nu jävlar ska det lilla kortet inhandlas och som jag kommer svettas och flåsa! Dock är det en liten sak som stör min annars så perfekt upplagda dag och det är att Jocke har blivit sjuk, så istället för att jag njuter av ensamheten (som vanligt på förmiddagarna) så får jag nu sitta och lyssna på hans snarkningar (förkylda människor låter lätt som utomjordingar när de är förkylda). Iofs så snarkar Rocky oxå...men ändå!
Jag köpte ett par nya träningsbyxor för ett tag sen, så dom ska invigas idag! Nej, om man skulle bli lite samhällsinformerad och kolla på nyhetsmorgon en stund! Hare!

Rea

Skolan var rätt chill idag, inget särskilt spännande som hände. Första rasten så gick jag och Bea bort till Ringen (jag går ju i Åsö, ligger typ ett kvarter ifrån Ringen köpcentrum) för att hon skulle köpa ett nytt skrivblock. Vi gick förbi H&M och såg stora skyltar med 50:- så vi smet in en snabbis och jag hittade en skitsnygg klänning och en mysig kofta för ynka 50-lappen styck, så båda fick följa med mig hem! Klänningen tänkte jag ha i helgen, som färsk singel måste jag ju ut och svänga de lurviga (dansa altså) och varför inte fira med en 50-kronors-klänning? Frågan är bara vart man ska bege sig? På fredag blir det eventuellt söder med Sara, och sen tror jag att det blir Ål inn på lördagen!
Ska förresten köpa det omtalade gymkortet imorgon! Tror att min förkylning bara kommer vara minimal imorgon så då ska jag o Bea träna lite CoreBoard på förmiddagen. Längtar fan!
Nu ska jag slurpa i mig min kaffekopp och sen ska jag läsa alla andras bloggar! Hare!

BlingBling i barret! Nästa stora grej?

Nu är det Officiellt!

Som jag skrev för några dagar sedan har det hänt en stor sak i mitt liv som jag är glad för, och det är att jag och Jocke har bestämt oss för att inte längre vara tillsammans och att jag ska "flytta hem" igen, fast inte förrän i Mars, då min syster och hennes kille hyr min lägenhet. Beslutet är helt gemensamt, vi är helt enkelt inte kära i varandra längre! Igårkväll så gick vi ut med det officiellt via fejjan. Så nu är det verkligen på riktigt! Många av mina närmaste vänner vet redan om det. Bara så ni vet! Jag orkade inte vänta en hel månad med att skriva, så det är skönt att det är "ute" nu :) Ska strax dra till skolan! Hörs ikväll!


Löshåret!

Nuså, det tog nästan hela förmiddagen, men nu sitter det i! Det nya, långa och fina löshåret. Bilderna ser ni nedan. Kom precis i tid, eller typ 1 minut försent till skolan, det var nåt knas med en tunnelbana, precis den som jag tänkte ta, men läraren höll på att ropa upp, så det gjorde inget. Haha jag fick sitta och vänta på tuben vid Stadion och då kom det fram en afrikansk kille som presenterade sig som Boba, och han ville absolut ha mitt nummer och jättegärna bjuda mig på kaffe, men jag avböjde, vänligt men bestämt. Han var rätt envis, och åkte samma väg som jag ända till gamla stan, sen fick jag säga åt han på skarpen att han inte skulle följa efter mig och att han aldrig skulle få mitt nummer och att jag verkligen inte ville ha hans nummer. Tror han fattade vinken för han stod kvar på perongen när jag klev på gröna linjen! Jobbigt att vara så snygg som jag är alltså ;)
Före:

Under tiden:

Emelie bjuder på te!

Efter:


Om någon som trillar in på min blogg blir sugen på att göra som jag och förlänga håret så gå in HÄR och leta upp Emelie Jonsson/E.J och boka in en tid. Hade bra, nu ska jag snyta mig!

snorigt värre!

Mein gott vad jag har snorat idag! Det svänger verkligen oxå, ena sekunden kan jag andas problemfritt och nästa sekund är det helt igenproppat i snoken!
Jaja, det försvinner ju om några dagar! Idag var iaf första skoldagen och den gick galant! Jag går två kurser just nu och båda två verkar vara rätt roliga! Precis när jag kommit till Högdalen och var uppe och skulle hämta Rocky så ringde min frisörkompis Emelie och bad mig komma till salongen och vips så har jag inte ett enda fejkhårstrå på huvudet! Jag ska tvätta håret nu strax och imorgon på förmiddagen får jag det nya fräscha löshåret isatt! Har tagit lite bilder idag på mitt riktiga hår, men lägger inte upp dom bra bilderna förrän imorgon, blir lite roligare om man får se skillnaden parallellt istället! Tänkte dock lägga upp en datakameratagen bild så får ni se hur långt mitt riktiga hår är! Känns rätt kort nu när man vant sig vid det långa och tjocka! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen med en bok tror jag! Hörs imorgon!

En liten sjukling med äkta hår.

En helt vanlig måndag dårå

Ååh då är man uppe med tuppen och sitter framför morgonteve med en stor tekopp i handen. Ska snart bege mig ut med hunden och sen vidare mot skolan! Ska bli kul att träffa alla klasskamrater igen, har ju inte sett som på 3 veckor! Tyvärr så verkar det ha snöat under natten, för just nu är det en plogbil utanför köksfönstret som håller på och låter, men najs att dom plogar innan jag kommer iaf! Lite mer förkyld idag än vad jag var igår, men det kommer inte stoppa mig från att gå till skolan! Förresten, imorgon har jag bokat in en tid på salongen, ska ta ut mitt trasselsudd till löshår nu, har ju haft det ända sen början på september! Och sen ska jag sätta in nytt och fräscht hår :) Ska försöka ta lite bilder, alltid kul att se! Hörs!

Min favoritmugg!

Darth Wader

Gissar på att jag kommer låta som Kamillas favorit dom närmaste dagarna iochmed att jag har blivit förkyld! Var på Ikea även denna söndag med mammsen, hon skulle köpa lite mer stora möbler och ville ha lite hjälp. Sen efter Ikea så gled jag över till Zannie, vi har båda två suttit som två jon med öppna munnar och snytit oss. Vid 4-snåret så var det ju handbollsmatch, tyvärr så förlorade det laget som vi hejjade på, men dom vinner säkert nästa match!

Här är en bild från igår, innan jag blev en gående bakteriehärd, alla körde på lillfingret hela kvällen, vi skulle ju trots allt schteeka järnet! Jag hade verkligen skitroligt igår, så tack till Kamilla o Arnis som hade festen! Resten av bilderna finns på fejjan! Nu ska jag lägga mig och läsa, ska ju upp tidigt imorgon och gå till skolan :) Skönt att få lite mer struktur i vardagen igen! Sov gott!

Mr. Sniffles, this is your wake up-call!

Uuh jag var liite snuvig igår, men tänkte inte så mycket på det åsså idag när jag vaknade så var jag ännu snuvigare och har lite smygont i halsen! Förra gången som skolan började var jag oxå förkyld, lite irri! Jag som ska köpa gymkort imorgon eller på tisdag ju, åsså får jag inte träna dirr som jag hade planerat! Jaja hoppas att jag inte blir mer förkyld än såhär, för det är ändå rätt okej, jag har ingen feber, brukar väldigt sällan få det!
Hursomhaver, gårdagen började lite halvsegt borta hos pappsen, maten var ju kanongod som vanligt, men jag tyckte att det var lite trist, hade inte riktigt någon jag kunde prata med, jag hamnade mellan pappa och farmor! Sen var jag nog lite trött ändå, för när jag äntligen kom hem till Kamilla o Arne så fick jag en redbull-jäger och blev helt stört pigg! Vi tog en massa galna kort och schteekte järnet! Tyvärr så tog jag inte upp min egen kamera en endaste gång, så jag får väl sno några bilder från dom andra!
Dagen kommer bli jävligt slapp, ska kolla på handboll vid fyra i högdalshallen, annars blir det nog bara soffligg framför teven. Hade fint!

mört

Igår så jobbade jag i typ 11 timmar, så jag var heelt död när jag slutade! Skulle egentligen gått ut på söder med Sara, men jag orkade verkligen inte. Satt hos syrran i min gamla lägenhet och häckade ett tag, fick i mig 2 koppar kaffe, och vid typ kvart i elva så gick jag o Rocky hem. Satt och häckade en liten stund vi datorn, sen blev jag toktrött och faktiskt så somnade jag dirr! Har inte gjort det på hela veckan, sen sov jag i 12 timmar! Hur jävla skönt som helst! Fast idag när jag vaknade så hade jag jordens träningsvärk i hela kroppen, släpade ju en massa lådor igår och pulsade runt i snön och sprang i trappor. Jag fick köra buntisbilen igår, vilket var skönt, men alla ställde ut en massa lådor så det var rätt tungt, min rygg e lite klen, för jag har ju inte tränat på hur länge som helst! Så idag är jag rätt mör i kroppen, om man säger så!
Såg på min internetbank att mina csnpengar kommer på måndag, så då ska jag faktist köpa gymkort! Eller om jag gör det på tisdag förmiddag och tränar dirr! Är ledig från skolan på tisdag fm.
Förresten är det inte ruskigt fint väder ute idag?? Så jävla härligt när solen skiner, man blir så glad då!
Ikväll ska Kamilla o Arne ha sin fest med brats-tema, tror att jag har hittat hyffsat bra kläder! Snart ska jag börja göra mig i ordning, ska ju på den traditionella gåsmiddagen hos pappsen först och lillebror ska hämta mig redan vid halv fyra! Hörs kanske sen, annars imorgon. Puss!

Bjuder på en härlig utomlandsbild, där var jag brun och härlig! (Kemer typ -06)


övertid!

Jag skulle ju egentligen bara jobbat till klockan 12 idag, men jag blev kvar ända till 14! Gjorde iofs inte så mycket, det ända var att det är så galet kallt inomhus på kontoret! Typ 15 grader bara! BURR! Imorgon ska jag kanske få dela med bilen, skönt! Och får jag inte dela med bilen så HOPPAS jag att jag får va inne imorgon med, jag är inte skapt för att vara ute i kylan!
Hehe jag ringde Telia nyss för att fråga en sak om hemtelefonin, först så säger rösten att "Tyvärr så kan vi inte ta emot ditt samtal, var god försök senare" trots att jag knappat in allt rätt! På mitt fjärde försök så kom jag iaf fram och då sa rösten, att min kötid skulle bli ca 3 minuter. Perfekt tänkte jag! Men sen efter en stund så säger rösten "Du har köplats 78". WHAAT?! Vad hände med mina 3 minuter lixom?? Men sen gick det ändå ganska fort och jag fick mitt ärende avklarat!
Förresten, jag skrev ju några rader högre upp om att det var ruskigt kallt på kontoret, jag har haft mössa på mig hela dagen och nu när jag kommit in i värmen och druckit en megakopp med kaffe så börjar jag bli sådär härligt rödblommig i ansiktet! Jag ska seriöst börja tappa upp ett varmt bad nu, fick badskum av Zannie i julklapp så det måste ju användas. På lördag ska jag på min släkts årliga gåsmiddag (en tradition från Österrike) hemma hos pappa och sen efter middagen så har Tjollan och Arnido partajj med Brats-tema, vilket kommer passa mig ypperligt bra. Hehe det är så kul med tema-fester, min nästa fest jag ska ha kommer att bli en fest med 80-talstema. I LIKE!
Nu ska jag gå och vrida på badkarskranen med hett vatten. Jag kommer typ dö av trötthet sen efter, man blir alltid så jäkla mosig när man har badat! Men det är bra, för då kanske jag kan somna i normal tid inatt. Jag har inte kunnat sova tre nätter i rad nu, har hört att det har varit fullmåne, vilket kan göra att man får svårt att somna, eller så är det mina tankar som virvlar runt alldeles för mycket!

Platt möss-frilla, rosig i fejjan och den knallgröna tröjjan på, kan man bli hetare?

feels like a bloody sunday gut dammit

Igår så hann jag med att träffa jättemånga vänner! Fick tillslut tag i Bea, hon hade varit och tränat, så hon kom hem till mig på lite fika åsså satt vi och pratade och hade det supertrevligt! Sen tog jag bilen ner till Kamilla och Arne, fick lite middag där och vi pratade om vad som hade hänt sen sist vi sågs och det var en hel del!
När jag kommit hem så messar Zanna och säger att jag ska komma över, så jag drar på mig lite tjockare kläder och drar ner. Vi var hos Roger och Linéa och vi spelade TP, vi orkade inte riktigt spela klart, Christoffer vann, men egentligen så var det jag och Linéa som borde ha vunnit för vi ledde! Det bjöds på både vin och groggar, men vid halv tre snåret så var det dags för oss att gå hemåt, så jag var inte hemma förrän vid 3! Har dock mått väldigt bra idag, lite trött bara! Imorgon ska jag ju jobba igen, så det blir nog sängen inom en snart framtid!
Jag och Zanna hämtade ut Thåström-biljetterna idag :)

 

Sist jag såg han i Annexet, så var han sjukt bra! Lär ju bli grymmare än sist! Nu ska jag fortsätta kolla på dokumentären på femman, kvinnan som har brutalt stora ben! Heis.


tröttlök!

Skojja inte jag är trött nu! Kunde inte somna alls igår, låg vaken i typ två timmar, sen vaknade jag till vid 5, lite halvpigg men såg att jag kunde ju sova i minst en timme till, så jag somnade om, men sen när klockan väl ringde, så var jag heelt död! Tur att jag bara jobbade halvdag idag! Det är fan snuskigt kallt ute!!
Mina jobbkläder ligger i en påse i mitt bagageutrymme i bilen, men jag kunde inte öppna bakluckan, låset hade fryst till lite, så jag fick ha mina vanliga kläder + en tjock och mysig citymail-flis. Men förutom att bakluckelåset har fryst till så har min kära lilla bil varit sjukt bra hela vintern! Love it! Hoppas nu bara att den går igenom besiktningen! Den 27e kan bli domedagen för gamla Bettan! Det kommer hända en jättestor sak i mitt liv snart, som jag är glad över, men jag kommer inte skriva något om det förrän om kanske någon månad! Nu ska jag försöka få tag i Bea, vi skulle ses idag och umgås lite, sen senare ska jag ner till tjollsan och skvallra en massa och dricka KAFFE! Heis så länge!

Haha crazy woman åsså Rockys megalånga tunga!

blabla

Kommer inte på någon fyndig rubrik att skriva! Nu har jag iaf varit i stan, hade det supertrevligt med Sara, vi gick runt och kollade lite på rean, men det enda jag köpte var linsvätska. Skoj! Sen så fikade vi såklart och vi raggade till oss lite studentrabatt :)
Tydligen så skulle jag jobba typ hela veckan fick jag reda på idag, eller chefen ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon, men det ville jag inte, men sen så gick jag med på att jobba 7-12, rätt skönt, bara stå inne och sortera och likadant på torsdag! Dock så ska jag jobba heldag på fredag, men det är ok! Men jag är fortfarande rätt glad, att lyssna och se på Queen gjorde verkligen min dag, har gått runt och nynnat på en massa låtar (inte högt så att någon hörde, mer nynnat tyst för mig själv, så man inte går runt som ett freak). Herregud förresten vad det kryllar av EMOS runt plattan! Har inte varit inne vid centralen på evigheter och jag blev sådär ni vet som man bara blänger på dom, kan inte slita ögonen från dom, för dom ser ju ganska roliga ut!


Nu var ju inte denna personen särskilt extrem, det är mycket värre IRL!

Nej, om man ska äta/dricka en shake till middag då! Har börjat med herbalife igen, har slarvat typ hela jullovet, men nu är det andra bullar! Snart blir gymkortet mitt! Senast nästa fredag köper jag det, för då får jag min citymail-lön =) Byebye!

gissa vad jag gör nu?

Fast jag sitter inte stilla, jag dansar runt och sjunger för fulla muggar! Väntar bara på att någon granne ska komma upp och fråga vem som stryper katten ;)

Veckan börjar bra!

Vaknade liite för tidigt av mitt alarm, tänkte att jag skulle va duktig o inte sova bort hela förmiddagen, så jag gick upp vid kvart i nio! Igår fick jag reda på mina betyg på mina två senaste kurser och jag fick mycket bättre betyg än vad jag trodde! VG och MVG lixom! Sjukt nöjd! Sen har jag skickat in min studieförsäkran, så nu väntar jag med spänning på dom efterlängtade csn-pengarna! Hoppas att jag får dom snart, man får två utbetalningar i januari, den vanliga vid den 25e åsså den som man inte fick i december som kan komma vilken dag som helst!
Sen så har jag bokat biljetter till THÅSTRÖM, som jag o Zannie ska gå på i februari! Blir tredje eller om det tillomed är den fjärde gången som jag ser honom. Grymt bra! Haha vad positiv jag är idag! Härligt!
Nu ska jag dusha och sätta på mig ett fräshare ansikte! Hörs senare!

Hehe iofs ingen bild från idag, men kolla mördarkattens blick!


Am i happy or what??

Social omsorg SOMS1204 150 VG
Medicinsk grundkurs OMV1209 100 MVG

fiiikatajm!

Nu har jag precis kommit hem från kungens kurva! Jag hittade lite småsaker på ikea som mammsen snällt betalade åt mig :) Sen drog vi till skoaffärer och H&M och jag hittade saker på båda ställena, så nu har jag minsann mellandagsshoppat jag med! Nu kommer strax Jockes släktingar och ska fika med oss, så nu blir det inget mer skrivet! Hörs!

Idag, då jävlar!!

Idag har jag verkligen återvänt från de döda, jag var nog lite smygbakis igår med, herregud vad man känner sig gammal, när man inte ens klarar av en fest utan att bli bakis i två dagar! När man va yngre (dvs precis fyllt 18), då kunde man ju gå på krogen tre dagar i rad ibland!
Idag ska jag iaf iväg med mammsen, vi ska till IKEA, åsså ska jag få tillbaka min lilla älsklingsplutt, orkade inte vänta till imorgon, så jag frågade om hon inte skulle åka in till stockholm något idag, och jodå till ikea kunde hon minsann åka :)
Dessutom så fyller min sambo Joakim hela 25 jordsnurr idag! Hurra! Han var ute igår och firade lite med några kompisar, så han ligger fortfarande och sover. Ska se om jag får ihop lite frukost på sängen åt han! Men vi hörs nog senare idag, känns som om jag har både ork och lust att skriva fler inlägg idag! Här kommer två bilder, en på födelsedagsgrisen och en från nyårsafton! Jag tog inte så mycket bilder med min kamera, det var mest Jockes kamera som blixtrade den kvällen ;)

Från förra sommaren :)

Happy Halloween!

tjugohundratio

El Maco, vad tänker du på?

Idag har jag återuppstått från de döda, fan igår mådde man inte bra! Men jag hade riktigt kul på nyårsafton iaf! Har legat i soffan sen igår typ, och idag var jag utanför dörren för första gången på två dagar, så vi åkte till donken för att handla lite att äta :) Jag får ta uti med all disk imorgon tror jag, om jag inte får ett ryck och börjar diska nu snart, kvällen är ju ännu ung! Åh jag har ett stort I-landsproblem, jag har fått nageltrång på ena långfingret så det gör lite ont när jag skriver på datorn...så det blir inge mer inlägg idag! Heis.