Systembolaget nästa!

Dagen har varit sjukt slapp, as usual! Dagens lektion var spännande, vi pratade om könsstympning, och alla har ju en åsikt om det. Kul att prata om saker som man vanligtvis inte pratar så mycket om! Sen har jag o Zanna varit ute i Älvsjöskogen och sprungit en liten runda. Nu ska vi strax till bolaget, det är ju ändå valborg, och då ska man dricka lite! Hörs sen ikväll!

Jävla grannar!

Min hämndattack igår hade tydligen ingen verkan...idag vid halv 7 så väcktes jag av Westlifes hackande skiva. Så nu har jag tagit till en arg lapp! Får se om det blir någon effekt. Hon har spelat samma låtar typ 3 gånger var, för dom andra låtarna på den skivan verkar bara hacka. Sjukt irriterande! Dessutom så verkar inte comviq ha någon täckning idag! KUL! Fan nu känns plötsligt min favoritveckodag som en äcklig måndag...Men nu måste jag försöka göra lite frukost. Heis.


Barnsligt?

Mina kära grannar brukar ju spela backstreet boys och westlife på högsta volym i tid och otid, så nu är det dags för mig att hämnas. Jag har blivit väckt av deras musik en massa gånger. Just nu spelar dom Westlife och jag spelar Ebba Grön. Inte på högsta volym, men tillräckligt högt för att dom borde höra min musik. Dessutom så har jag lagt mina högtalare på elementet och det är därigenom det hörs mest. Är jag barnslig?

Dödstrött!

Jag vet inte vad jag har gjort för något idag som gör att jag har blivit så himla dödstrött! Bea kom hit för ett tag sen o hade köpt med sig bröd från Gunnarssons, ett svindyrt men supergott konditori i Skanstull. Hon var oxå helt sjukt trött, det känns som om jag inte har sovit på flera dagar! Sen kollade jag hur pollenhalten såg ut idag och såg att bla björk hade höga halter idag, har jag inte känt av att det kliar mer än vanligt i ögon/näsa/hals, bara denna sjukliga trötthet! Jag och Bea skulle egentligen varit klara med spinningpasset såhär dags, men ingen av oss orkade. Vi har bara legat som två mjölsäckar i soffan! Hörs senare eller imorgon, risken finns att jag somnar fett tidigt! Goodbajs.

Kameran är hemma igen!

Idag så var det till att kliva upp tidigt, hade lektion på förmiddagen. Iofs en riktigt slapp lektion, vi disskuterade lite om könsroller, homosexualitet och sen såg vi en dokumentärfilm som var sjukt spännande. Den handlade om muslimska kvinnor som i sitt hemland var tvungna att sälja sex och dom knarkade och det var helt sjukt! Men tyvärr så började filmen att hacka när det var typ 20 minuter kvar, så vi får se slutet en annan dag. Sen åkte jag hem och gjorde lunch med Zanna, det blev omelett! Efter det så har vi varit uppe på högdalstoppen idag igen, men nu valde vi ett annat ställe. Vi hade köpt med oss en varsin latte som vi zippade på i solen på en bänk! Hur skönt som helst, satt tillomed i t-shirt ett tag! Nu har jag precis kommit hem och blev helt död, ska försöka skriva klart ett arbete, sen ska jag träna spinnPuls med Bea. Hörs senare. Eller förresten, dom ringde från Expert, typ 3,5 veckor senare och äntligen är min kamera tillbaka! Nu verkar den funka, och det gick på garantin oxå! GREAT!


Trumvirvel...

Ingen som har kommenterat och varit nyfiken (förutom Millan via telefon) på vad det var som jag o Zanna skulle göra idag. Vi var hos "min" piercare (jag hade ju haft piercing i både tunga och överläpp för några år sedan) och gjorde en varsin liten i örat! Jag har haft där förut, men det har inte läkt så bra, då gjorde jag den iofs hos frisören, men nu blev det gjort på riktigt! Och piercaren Tyrone kände igen mig, han visste inte vad jag hette men han kände så väl igen mitt ansikte, sjukt det var ändå typ 5 år sen jag var hos honom! Och han tyckte att jag såg lite annorlunda ut, han mindes mig med ljusa ögon o jag hade bruna linserna idag. Coolt! Sen mötte vi upp Zannas lillasyster Fezzie, haha hon trillade in i en kvinna på tunnelbanan och jag började tokfnissa, fick ingen hejd på mig själv! Sjukt pinsamt! Sen firade vi att vi kommit till Högdalen med att äta sushi till middag. Nu tänkte jag plugga lite. Heis.




Rapportering från Högdalstoppen



"We made it to the top!"



"Såhär brant var backen!"



"Backen var fett jobbig, är helt slut!"

No more Måndagsångest

Vaknade till lite i gryningen när Nats klev upp men somnade om lika fort, sen blev jag väckt av mammsen som ringde och sa att jag hade en liten fis att hämta utanför porten, så jag fick gå upp, dra på mig mjukisar och springa ner för att hämta min lilla skrutt! Sen la jag mig en stund till, låg och bara mös för mig själv! Sen fick jag värsta rycket och har dammsugit, svabbat golvet och diskat ALLT som behövde diskas. Så nu sitter jag och äter frukost. Det är så jävla skönt att bara ha en eftermiddagslektion på måndagar, man har lixom ingen ångest på morgonen som man brukar ha på måndagar! Jag har till min städning lyssnat på Jason Derulo men även Kesha, grym musik gör att man blir pepp. Nu tänkte jag kanske hoppa in i duschen o tvätta barret, såg i min bautaspegel att mitt hår inte var så fräscht som jag trodde att det skulle vara! Efter skolan idag ska jag och Zanna kanske göra en sak som vi pratat om ett tag. Men vi får se om det finns tid för oss, annars får vi ta och göra det en annan dag helt enkelt. Blir ni inte lite nyfikna när jag bara skriver A men inte B?



Lillfisen smyger upp vid bordskanten <3

Living the dream!

Igår när jag kommit hem från nynäs så kom Nathalie över! Vi hade det lite mysigt och berättade om våra minst sagt händelserika fredag! Hon sov över här oxå, mys! Så imorse när jag gick upp i ottan så låg hon kvar medans jag gick och jobbade. Det gick superbra på jobbet, fick vara på den andra avdelningen (min chef är chef över två avdelningar och jag har bara varit på den ena tidigare), men dom var så snälla där med! Fick baka kakor idag oxå! Sen har vi bara varit hemma och lökat. Gick ner till solariumet och tog en kvarting innan vi köpte dagens middag som blev kött, bea och hemmaskuren klyftpotatis. Det har varit en händelserik helg på killfronten oxå kan man ju säga! Man har ju flyt ibland :) Nu tänkte jag kolla klart på Ballar av stål och sen blire nog sängen, är rätt trött!



Min sötnos igår hos mammsen.

Kändis-spotting!

Glömde ju skriva om alla kändisar jag såg igår, vill bara skryta lite nu! Framför oss på föreställningen så satt Carin Da Silva, Viktor Åkerblom och Big Brother-Anton. Sen i lilla baren på Göta Lejon så såg jag Soran Ismail (igen), Sebastian Karlsson och en komiker som jag bara kommer ihåg förnamnet på, Dominique! Sen fick jag en snabb ögonkontakt med Mårten Andersson när vi stod och beställde öl! Undrar om han minns mig, "indianflickan" hehe. Nu ska jag dekorera lite tårta. Hörs!

I soliga Nynäshamn

Vi körde förbi donken i haninge på vägen hit och det var ju jordens kö till den här drive-thru-luckan, så jag bestämde mig för att gå in. Ställde mig i vad jag trodde var den snabbaste kassan, men icke, tror hon var typ praktikant för det gick snuskigt långsamt, och alla barnfamiljer som bor i närheten i Haninge var där just precis då. Det var tamejfan ungar överallt! Så efter vad som kändes som en halvtimme fick jag äntligen köpa min cheesburgare och latte! Nu är vi iaf hos mammsen och solen skiner för tillfället, är hur skönt som helst ute. Nu tänkte jag gå ut med min lilla prutt. Byebye for now.


Haha en skön bild på Pussy the Crack för ett tag sedan!

Morgonsmoothie

Igår så städade jag inte min lägenhet. Inte ens i närheten! Jag skulle gå på Raw igen och att göra mig snygg igår tog rätt lång tid! Zanna kom över och tog ett glas vin med mig medans jag sminkade mig o fixade håret och allt sånt.
Vid nio-snåret så mötte jag Niklas åsså tog vi en öl i skrapan, vilken häftig utsikt det var där! Sen började showen. Jag måste ju säga att jag tyckte den var roligare när jag var med Mills, kanske för att vi satt på första raden då, eller så var det bara roligare komiker då! Mårten Andesson var som alltid grym! Och Nour var ju helt magisk! Dom andra tre var sådär, stundtals roliga... Efter stan-upen så promenerade vi till gamla stan och hamnade på något ställe, tog en öl och sen var klockan helt plötsligt 2, så då var det dax att tänka på refrängen! Nu har jag precis vaknat och ska göra mig en smoothie, Zanna är på g att komma hit igen, vi ska ha en frukostdejt hon och jag :) Hörs sen, ska till nynäs om ett tag! Puss HEJ!


Herregud vilken dag!

Vaknade till av mig själv typ 5 minuter innan mitt alarm skulle gå igång, så jag låg o sträckte lite på mig, klev sen upp och gjorde det vanliga! Sen kom Bea efter typ en timme och vi gick ner till speccan o jag beställde nya linser, mina är ju så gamla nu att ögonen känns helt torra! Men det skulle visst ta typ en vecka innan dom fick hem dom... Men jag får stå ut, i värsta fall så har jag ju brillorna! Sen drog vi iaf till kungens kurva och handlade grejjer på Rusta, Ikea och Citygross! Haha bilen var helt proppfull! Men det var det värt, nu är det påfyllt i både skafferi, kylskåp och städskåp! Ska kanske städa lägenheten, behövs en svabbning av golvet iaf! Men NU: En välbehövlig kaffe! Hörs om ett tag!

Typ 2 år gammal, tror jag sitter o fixar med en singstar-skiva!


Särla kväll

Eller iofs så sent är det inte nu, har precis målat mina naglar i favoritfärgen rosa! Har känt mig lite naken om händerna nu i några veckors tid! Det är det absolut tristaste med att jobba inom vården, man får inte ha nagellack!
Dagens redovisning gick strålande, det var väldigt intressant att få höra vad alla hade att säga om integration och segregation. Sen så åt jag lunch med Zannie, vi lagade blodpudding, ägg o bacon. Fett gott! Efter lunchen så gled jag in i tillfällig matkoma, sen fick jag åka iväg till Zinkensdamm för intervjun. Det kändes jättebra! Och tillsist så har jag varit och tränat ett pass med bodycombat! Skönt! Nu kollar jag på lyxfällan, sen ska jag hoppa dirr in i duschen. Imorgon ska jag åka till kungens kurva med Bea och shoppa loss! Nu ska jag ju såklart inte köpa något onödigt, utan tvättmedel och mat och sånt viktigt! Hörs imorgon! Goonatt!



Kolla in min lilla räka! Zanna hade lite sköna gamla bilder som vi kollade igenom idag!

Arla morgon

Idag var det tungt att kliva upp, vi var ju och tränade igår och fan vad man kände sig klen efter! Nu sitter jag o Bea och dricker smootie, vi ska snart till skolan. I eftermiddag ska jag på anställningsintervju igen, fast nu är det som ledsagare som jag söker jobb till. Men vi får se, bara för att jag får en intervju betyder det ju inte att jag har fått jobbet. Imorgon rullar pengarna in, sjukt najss. Men vi hörs later.


Chill i soffan!

Har precis kommit hem från regniga stan! Eller det regnar iofs här i Högdalen med! Riktigt äckelväder! Det blev iaf en fika på Mocco, tog en stor te åsså delade vi på en kladdkakebit. Jag tog jättelite, för jag ska ju träna om en stund, blir mitt favoritpass idag, det kombipasset med bodypump och spinn! Ska bli så jäkla skönt att få svettas lite! Nu ringde Bea precis, hon är i närheten. Uuh såg att det inte bara är regn som faller, utan även en touch av snö! Hoppas att det blir finare väder imorgon! Hörs ikväll!



Rocky myser i soffan



Vi försöker se lite balla ut




Här är vi bara lite söta!

Sjunde himlen

Jag gick och väckte Zannie så nu har vi hunnit dricka 2 koppar te och 1 kopp kaffe. Koffein HEJ!
Vi brukar ofta kolla på Sjunde himlen, jag har nog nämt det tidigare i bloggen oxå. Jordens mesta prettoserie, men ändå så underhållande! Det roligaste är ju att de små tvillingpojkarna David och Sam pratar såå olika. Killen med det lite lockiga håret pratar ren amerikanska och han med det raka håret pratar engelska med tysk brytning! Sjukt kul! Nej om man skulle ta och sätta på sig någonting anständigt och sminka sig lite! Höres.



Morgenmad!

Engelsk frukost?

Eller iaf väldigt engelsk-inspirerad! Jag kollade in Kamillas blogg o såg att hon bakat scones, jag blev så himla sugen så jag har oxå slängt ihop en liten deg som står i ugnen nu! Till det så tänkte jag servera te och ha marmelad o ost på brödet. Ska se om inte Zanna har vaknat till liv, hon bjöd ju mig på lunch igår, så jag bjuder på frulle idag! Jag ska träffa Emelie i eftermiddag (min frisör och vän) så ska vi ta en fika o jag ska få lite nya hårprodukter! Jag märker faktiskt skillnad på om man använder vanligt matbutiks-schampo+balsam och om man har frisörprodukter, verkligen stor skillnad! Jag som färgar mitt hår så ofta behöver en massa inpackningar och gojs för att inte bli totalförstört! Så det är stor bonus att känna en frisör! Nej nu ska jag kolla in brödet, tar en bild sen när det är klart! Hörs om en stund!


Lillebror!

Jag o Zanna har hängt en hel del idag! Vi var uppe på högdalstoppen och chillade lite, sen har vi varit i tvättstugan och stökat, jag har varit på gymmet och svettats och dessutom har jag varit i Farsta och shoppat. Eller alltså jag har inte köpt något själv, fyndade ett par solbrillor på ett gammalt presentkort åsså följde jag med lillebror som bjöd mig på en tröja som tack! Ikväll blire frysens frestelse! Tror jag har en gammal matlåda som ligger och väntar på att få tinas upp! Fan nu blev jag ju hungrig! Hörs senare istället!


Goodmorning!

Igår så var jag inte så sugen på att blogga, jag var med Zanna nästan hela dagen, vi gjorde fattiga riddare till lunch och det var så himla gott! Var många år sedan jag åt det sist! Idag så ska vi ha grupparbete hemma hos mig igen, Daniel är påväg hit, Janine kommer lite senare och Bea ska komma hit imorgon så ska vi jobba lite! Jag tänkte nog, hör och häpna, ta mig till gymmet idag! Har haft jordens svacka, har nog inte varit där på nästan 3 veckor! Skandal! Fast jag har ju tränat lite själv, varit ute och joggat, snurrat runt på högdalstoppen, gjort en massa utfall och upphopp! Så helt dålig har jag ju inte varit :)
Ååh längtar som fan till fredag, då kommer lite pengar in! Jag har en massa grejjer som jag måste köpa, typ diskmedel, tvättmedel, toalettpapper och sånt där tråkigt men väldigt nödvändigt! Och framförallt så behöver jag köpa nya linser, mina är verkligen på gränsen, har haft dom över en månad! En ny bloggdesign är på G oxå, känner att den här ugglan har gjort sitt nu! Måste fixa en mer vårig bild. Hörs senare!



Här är en gammal goding från gymnasietiden!

Återigen ett stort TACK!

Idag vill jag bara säga Tack, till mina äckliga grannar som bor till höger om mig, inatt vid klockan 03:22 blev jag väckt av Backstreet Boys som skrålade! Jag blev så jävla arg, att jag drog på mig mjukiskläder och plingade på deras dörr. Självklart så öppnade dom inte dörren (det gör dom aldrig) men dom sänkte iaf musiken. Vilka jävla nötter spelar svinhög musik en måndagsnatt??! TUR att jag inte börjar förrän 13:30 idag, annars hade jag gått bärsärk på dom. Snart ska jag träffa min trevliga granne Zanna, vi ska ut på promenad i solenskenet. Hörs senare!



Fett trött idag!

Lika som bär igen

Har inte hänt så mycket spännande idag, blev bjuden på tacos hos Zanna o Snoffie. Den satt jävligt fint! Dagens bär är min vän Sankan, som är sjukt lik en av de gamla vampyrerna i Twilight!


En aha-upplevelse!

Hade svinkul igår och idag blir det inte mycket gjort! Var hyffsat pigg vid 11 idag, så jag o Therese (Zannas lillasyster) gick ner till ica och handlade frukost! Så vi käkade frukostbuffé hos Z, skitmysigt! Vi var trötta allihopa och satt o fnissade järnet, Christoffer tyckte nog att vi var lite jobbiga! Läste precis Raw-bloggen och såg en bild på de tre kändisarna som jag såg när jag var på Yasuragi och DÄR trillade poletten ner! Dom var med i ett program som går på ettan som heter Bubblan. Så jävla skönt att få reda på varför dom tre var tillsammans! Over and out.

Dax att göra sig klar!

Ja, alltså man blir ju inte sådär festsnygg som jag ofta brukar vara på fem minuter, så jag ska redan nu hoppa in i duschen och pilla och fixa! Zanna o Christoffer har partaj ikväll så jag måste välja ut några tjusiga kläder jag ska ha ikväll! Sen ska jag svepa kaffe så jag blir lite pigg, tänkte ta en powernap efter jobbet, men den blev aldrig av...såg reprisen av Så ska det låta istället! Har tänkt på en sak, varför säger man att man "bara ska komma förbi och säga Hej" på en fest? Man kommer ju inte direkt dit och säger Hej och drar sen... Jag o Zanna skrattade lite åt det när vi började prata om uttrycket! Nej, duschen kallar på mig, jag luktar nästan lite pensionär!

Mina favoritgrannar ♥


Morgonblogg

Nu är klockan inte mycket, men vi är redan uppe och äter frukost! Snart ska vi gå till pensionärerna! Haha vi har tillochmed köpt en energidryck som vi ska inta på vägen dit! Hörs i eftermiddag! Hörs!


Vårat fredagsmys!

Ost, kex, jordgubbar, vindruvor, ramlösa och vin. MUMS!


Övernattningsmys!

Jag o Millan börjar samtidigt imorgon, så hon ska sova över hos mig :) Supermysigt, vi har inte sovit över hos varandra på hur länge som helst! (okej jag har sovit på hennes o Arnes soffa typ 2 ggr, men det gills inte). SUPERMYS! Hörs sen, ska ut med Rocky medans solen fortfarande skiner! Puss hej!



Här var vi inte stöddiga!

Introducerad!

Sådärja nu har jag gått introt klart där i nynäs, gick superbra! Fick baka sockerkakor idag, sex stycken blev det! Jag gjorde en tigerkaka, en med bär, en äpple-kanel, en kokos-kanel och två vanliga. Blev som väntat en succé! Nu har jag hämtat Rocky, han skötte sig bra hos farmor o farfar. Ikväll blire lugna gatan här, ska jobba imorgon med och börjar klockan 7. Lyssnade på ett av mina kassettband som jag har i bilen och det var ett blandband som jag hade skrivit "Martinas ball-band" på och det var ju en salig blandning av typ 10 år gammal musik! Haha satt och skrålade och sjöng hela vägen från nynäs till fruängen! Ååh Håkan Hellströms första singlar var med, och vad är mer sommar än Håkan? Dax för middag!

Håkan i somras på Roskilde!


Nynäshamn!

Hade ingen ork att blogga igår, eller egentligen inte tid heller! Var igång heela dagen! Nu är jag själv i mammsens lägenhet, har ätit frukost och ska snart åka iväg till Rosengården. Det var nästan samma boenden som sist, och lilla söta Marianne bodde kvar! Det var tillochmed några av tanterna som kände igen mig och blev glada, så det känns ju superbra! Hörs nog i eftermiddag, tänkte hänga en liten stund i Nynäs efter jobbet, måste ju städa upp det jag har grisat ner här ;) Eller nej, det är inte så farligt, ska bara diska lite och bädda en säng typ! Orkar bara inte göra det nu på morgonkvisten! Byebye!


Nu maskar vi oss lite till!

VS.

 

Hajja vilken fin hy vi kommer få! Snart dax för ett glas vin, det är ju ändå lill-lördag!



Hurtbullarna!

Herregud vad skönt det är ute! Man blir verkligen så glad av solen! Det är helt perfekt väder för att vara ute och träna, inte för kallt och inte för varmt, precis lagom! Vi var ute vid högdalstoppen, jag har alltid trott att det bara finns 2 toppar, men icke, det fanns 3 stycken! Vi var på den lägsta i måndags och på dom andra två superhöga idag! Vi var ute i mer än 1,5 timmar! Sen åkte jag förbi citymail och hämtade ett par tofflor som jag ska ha på Rosengården imorgon! Dessutom så hittade jag en efterlängtad skiva, som jag trodde att jag hade haft bort i flytten, men där låg den! Min Nationalteatern-skiva! Lyssnade alltid på den när jag körde citymail-bilen, satte alltid på Livet är en fest på megahögt när jag hade delat klart all post :) Idag blir det lax och grönsaker till middag! Har inte ätit godis på tre dagar nu, känner mig inte ens sugen, och det är inte ofta jag känner så! Nej nu ska jag nog börja med maten. Hörs kanske ikväll!

Gryym skiva! Haha inköpt på Gekås för en massa år sedan!


Übertjusigt!

Nu är mitt hår så jäkla fint! Fick ta bort några extensions som hade toktrasslat till sig, åsså blev topparna fräscha igen! Det var min fina vän Emelie som fixade mitt hår! Snart ska jag träffa Bea, vi ska ut och träna igen, haha kan knappt gå, har fortfarande träningsvärk i benen från i måndags, så dagens pass kommer nog bli ännu tuffare! Har ni förresten hört Jason Derulos skiva? GALET bra! Lyssnar på den flera gånger om dagen! Nej dax att göra en kopp kaffe tror jag! Hörs ikväll :)

Min standard-posé!


Lediga dagar är bra dagar!

Hade ställt klockan på nio, vaknade av mig själv bara några minuter innan, sånt är verkligen hur skönt som helst! Jag känner mig snuskigt positiv idag! Om ungefär en timme så sitter jag på salongen och får håret fixat, har längtat! Det är ju superfint mitt hår när man fixar till det, men under allt så ser det förjäkligt ut! Det är så skönt att jag känner min frisör, hatar att sitta och kallprata medans man blir klippt, sånt är så obekvämt! Men nu sitter vi och snackar om allt mellan himmel och jord och dricker te medans frillan blir fin! Nu ska jag sörpla i mig min lilla kaffekopp och sen måste jag ju sminka mig lite, vill ju inte gå ut och se ut som en lik! Hörs sen när jag kommit tillbaka!



En bild från igår, har ju inte sminkat mig ännu ;)

Telia = High tech!

Jag var inne på telias hemsida och tänkte att jag skulle mejla dom, för min hemtelefon funkade inte! Men när jag kommer till deras kundservice-sida så ser jag att dom har chatt som alternativ, så jag har suttit och chattat med nån teknisk medarbetare där, och vips så funkar min telefon! Fantastiskt! Nu ska jag äta lite middag, är ledig från skolan imorgon och på torsdag! Sjukt skönt! Imorgon har jag dessutom fått en klipptid hos Emelie, ska toppa håret lite och reda ut lite små mini-trassel som lösåret har skapat. Hörs om ett tag!


Åh härliga sool!

Fan vad pepp man blir när det är så fint väder! Satt tillochmed utan jacka en stund idag! Lektionen idag var jätteslapp, vi delade in oss i grupper och så ska vi skriva ett arbete om olikheter och likheter i olika stadsdelar av Stockholm, våran grupp valde Rågsved vs. Älvsjö, så vi åkte ut och tittade och frågade några personer vad som var bäst med att bo på respektive ställe! Intressanta svar! Sen har jag o Bea varit och gett blod, jag har tydligen gett så pass många gånger, så jag fick en liten brons-pin! Sen tog jag en snabbis-fönster-shopping-runda med Sara! När jag kom hem så var Zanna hemma (i loove att så många jag känner oxå pluggar och är lediga om dagarna) så hon följde med ut på promenad i det underbara vädret! Nu har jag precis mejlat in mitt heders-arbete! Ska nog röjja lite i garderoben tror jag, börjar bli dax nu! Hörs senare!



För några dagar sedan, med mitt självlockiga hår!

Ägg o bacon

Nu kör vi lite GI, jag o Bea! Har lite träningsvärk från igår, skönt! Ska strax iväg till skolan och ha Människan socialt o kulturellt! Jag tror att jag blev klar med mitt arbete igår, hoppas att det bli bra betyg :) Nej nu måste vi dra, ha det!



Haha vi är fett trötta idag!

Ansiktsmaskar



Haha Bea ser ut som en dödskalle!



MANIAC!!

Pluggar faktiskt!

Nu har jag varit på min mattelektion, fattade ingenting, för nu gick vi igenom pittagoras sats (hehe roligt namn) och roten ur, vilket var något för avancerat för mig. Men Bea ska hjälpa mig lite ikväll! Just nu sitter jag hemma hos Daniel och pluggar, fick en kaffe (han har såndär flashig kaffemaskin, o jag fick den starkaste) så nu kommer jag att bli svinpigg snart! Det verkar som om att jag inte kommer få någon plats på bodypump-passet, dom har fortfarande inte hört av sig, men jag ska ändå vara där och kolla, kanske det blir någon som hoppar av i sista minuten! Hoppas det, MÅSTE träna hårt idag! Haha nu upptäckte Daniel att jag bloggar istället för att plugga...Hehe hörs senare istället!



Bea o Daniel i vintras!

Ååh jag vill ha sommar NU!

Kollade i min garderob och jag har ju en massa klänningar som aldrig har fått komma ut ur garderoben! Dom vill ut! Dessutom så matchade jag ihop klänningarna med en massa skor som jag köpte förra sommaren som jag heller ej fick tillfälle att använda! Jag börjar skolan om cirka 45 minuter, så nu sitter jag o äter lunch, ska ut med voffsi innan bara sen åker jag! Hörs later!

Dagens andra kopp med kaffe!


Måndagsmys

Det har jag nu iaf, jag ligger och myser i sängen med Rockymon och hans fisk-gosedjur. Tänkte att jag skulle sova länge idag, men icke, blev väckt av min chef som ville att jag skulle komma in imorgon och prata om mitt sommarschema lite! Sen har jag pratat med Bea oxå, vi ska träna ikväll, tror att det blir bodypump! Jag har varit alldeles för slapp med träningen de senaste veckorna! Men nu är det måndag, nystart! Mina ögon kliar lite, hoppas att inte pollen har börjat komma ännu, ska kanske ta och dammsuga här hemma, jag är ju lite töntig dammallergiker oxå... Nej nu måste jag ha en kopp med kaffe, bums! Hörs senare!

Min lilla sötnos, ser ut som ett roadkill!


Lika som bär!

Denna lika som bär-bilden är verkligen lik Adde som barn och hur Joppes räddare skulle se ut i vuxen ålder!


Världens godaste köttfärssås!

Ja, jag har nog lyckats göra det idag! Köpte nya creme fraiche-smaken med getost och honung! Blev svingott kan jag lova! Dessutom så gjorde jag o Mills en kladdkaka, den blev lite konstig, men smakade bra ändå! Var ju superskönt väder idag, hade bara på mig en tjock munkisjacka ute och det kändes helt ok! Hoppas att vädret fortsätter så hela veckan. Här kommer lite bilder från idag, kollar på Gossip Girl, så jag har inte riktigt ro att skriva något långt här!



Kladdisen och dagens andra kopp med kaffe.



Millsan fikar



Min galet goda middag!

Leggad!

Jag skulle bara ner till ica o köpa en grädde, vi ska göra kladdkaka hos Kamilla, och då tänkte jag att jag kunde ju lösa in min lilla tissvinst på 50 kronor samtidigt på pressbyrån. Då frågar dom om jag har LEG!!! Det är ju inte så att jag ska köpa snus eller cigg, utan jag ska lösa in en liten trissvinst och jag har löst in vinster på skraplotter sen jag var en liten skit! Och dom var allvarliga, jag hade bara tagit med mig trisslotterna och lite mynt till grädden, så jag fick gå utan min lilla vinst...Dom trodde att jag var under 18! HALLÅ jag får aldrig visa legg annars (förutom på krogen och bolaget) men inte på såna 18-årsgrejjer! Jag ser alltså ung ut... Jag sa att jag var hela 23 år, men han trodde inte på mig..Kändes lite LAME!! Nu drar jag! Peace out.


Klar!

Fan vad skönt, är typ klar med heders-arbetet! Gick ju rätt så fort bara man kom igång! Men imorgon efter skolan så ska jag o Daniel (från klassen) hänga lite och hjälpas åt att göra klart arbetet! Skönt att få någon annans perspektiv! Men för idag så känner jag mig nöjd, lite småfix imorgon bara så är det klart! Ikväll är det Gossip Girl, var så länge sen jag såg ett helt avsnitt! Haha jag har förresten träningsvärk i baksida lår, jag gjorde ju utfall igår på min lilla joggingrunda och det känns! Nu ska jag gå ner till Mills o Arne, vi ska fika lite. Smarr! Hörs!

Mills o jag för några veckor sen!


Slappis-söndag!

Vaknade inte av någon äcklig granne idag, utan jag vaknade av mig själv för ungefär en timme sedan! Superskönt! Jag började faktist på mitt skolarbete igår, så nu har jag kommit igång, då är det mycket lättare att fortsätta! Tänkte kanske ta en promenix ner till Kamilla oxå, var längesen jag var där känns det som! Men först, skolarbete, sen nöjen! Heis.

Magknip

Ja alltså min mage och jag är inte alltid helt överens. Som idag, jag åkte bort till pappa och åt grillat och gott, dock under stor smärta i magen, jag var tvungen att springa på toaletten flera gånger och efter maten fick jag lägga mig i fosterställning på soffan en stund, men nu verkar det ha släppt! Så nu är jag hemma igen och kollar på körslaget medans jag fyller i delegeringspapper och funderar på mitt hedersarbete, ska kanske börja lite med det nu, har bara gjort framsidan än så länge! Det var reklam för en liten stund sedan och då fick jag se att det kommer vara en 80-tals-festival i Sverige i sommar! Skojja inte att jag blev supersugen på att åka till den! Dom kommer tyvärr inte till stockholm, utan till Linköping, Varberg, Eskilstuna, Helsingborg, Gävle och Kalmar. Hmm undrar om man ska planera ett skånebesök och gå på den i Helsingborg? Det är iofs inte förrän i Augusti som dom kommer till skaune, men ändå! Jag älskar verkligen 80-talsmusik! Min kommande inflyttningsfest kommer ha 80-talstema! Hade det i min första lägenhet oxå, och det blev mycket lyckat! Har tyvärr inga bilder från den festen, jag ägde ingen digitalkamera på den tiden... Fick förresten en massa skraplotter i mitt påskägg från pappa och vann hela 50 pix! Perfekt, jag som tillfälligt är ruskigt fattig!



Fan-grupp på fejjan!

Well, here it comes!

  • Påsklovet. Dock så är det ju slut imorgon, men ändå jag har haft sjukt sköna dagar!
  • Boxvin. Så jävla najs att alltid ha en box i kylskåpet!
  • Twilight-böckerna. Gaalet bra böcker, läs dom och bli beroende!
  • Tanter. Nu hissar jag inte alla griniga kärringar utan dom söta små tanterna på jobbet! Och dom är inte bara söta, dom har snuskig humor oxå, dom drar buskis på buskis! Love it!

  • Kylan. Att det aldrig kan bli varmt på riktigt! Förra helgen var ju så fin! Och vad hände med den här växthuseffekten alla pratade om?
  • *Ler*. Alltså människor som skriver *LER* är så töntiga! LAME! Det skrev man KANSKE för typ 10 år sedan, men absolut inte nu!
  • Hockey. Kan inte den här hockeysäsongen ta slut någon gång? Tycker att det är hockey på teve jämt! Och det är INTE kul att titta på!

Att plugga eller inte, det är frågan!

Åååh jag är så seg, jämt om jag ska göra något som har med skolan att göra, som det här heders-arbetet så får jag helt plötsligt lust att typ städa, diska, damma eller vad som helst som är tråkigt i vanliga fall, men känns superkul just nu! Jag slökollar lite på det här Miljonlotteriet på trean och så var kategorin "vad gör du?" och Hans sa att just den meningen kan uppfattas på sjukt många olika sätt. Tänk er: gulligt - Vad gör du? panikartat: VAD GÖR DU?? tröttsamt: Vad göör du?
Som sagt, jag tycker att ALLT förutom det här heders-arbetet är roligt. Kommer kanske slänga upp en sån där hiss och diss-lista som nästan alla bloggare gör nu för tiden! Hejje.

Hurtigt

Blev en liten joggingtur och jag upptäckte att min kondition inte är helt i botten! Självklart så flåsade jag men inte så illa som jag hade föreställt mig att jag skulle göra! Jag har gjort mig en såndär gå-ner-i-vikt-shake som jag ska sörpla i mig strax. Sen blire till att göra skolarbete! Drömde förresten om mig och Salem al Fakir inatt, mysigt! Hörs senare!


Tack!

Jag vill bara säga TACK till min granne som bestämde sig för att börja lyssna på Backstreet Boys klockan 06:48. Jag har inget emot musiken, bara ljudnivån på den. Jag trodde först att det var mitt alarm som gick på, men sen hörde jag att de kom ju inte ifrån mobilen, utan från grannlägenheten... Så idag på min lediga lördag är jag redan vaken och har stora problem med att somna om. Funderar på om man ska gå upp redan nu och antingen ut och jogga, eller om man ska glida till gymmet, var ett tag sen jag var där! Lutar åt en joggingtur tror jag, för då får jag ut hunden samtidigt! Ska göra ett arbete om heder sen oxå och ikväll blire grillat hos pappsen. Hörs senare.


Kändis-spaning!

Har ju helt glömt bort att jag såg några kändisar i onsdags när vi var på Yasuragi! Det var under våran lunch-sittning som jag ser hur det bara lyser upp om tre personer och det är inga mindre än den otippade trion: Bosse Bildoktorn, Peter Wahlbeck och Claudia Galli som kliver in i restaurangen. Jag började genast tänka på hur dom kände varandra, och det första som kom upp var ju Lets Dance, då dom två sistnämnda var med i denna säsongen, men vart kommer Bosse in? Jaja sjukt oväntat var det iaf! NU ska jag faktiskt sova. Heis.


Jag är så seg på att blogga!

Har inte haft tid att blogga idag, vaknade vid nio av Beas vackra stämma på min telefon, vi skulle ut på powerwalk, dock så satt vi och chittchattade innan, så vi kom inte ut på promenix förrän vid 11-snåret! Men vi var ute rätt så länge och sen när vi kom hem igen så drack vi te, smoothies och käkade köttbulle+rödbetssalladssmörgåsar!
Sen räknade vi lite matte och sen fick jag gå och jobba! Det gick jättebra idag med, och nu sitter jag och har precis kollat på Solsidan, sjukt kul! Imorgon är jag helt ledig! Hörs då! Heis



Mm med ett glas mjölk!

Kan det bli bättre?

Sitter och äter svingod mat! Ugnsbakad fläskfilé med klyftpotatis och tzatziki! Allt är hemmagjort såklart, huuur gott som helst! Tur att jag inte ska träffa någon förutom pensionärerna imorgon, jag kommer stinka vitlök, men det är det värt! Dessutom så slog jag på teven och det är FÖRLOSSNINGSKLINIKEN på tv4+. NAJS!


TELIA=Segast i stan!

Först idag så har vi fått tillbaka vårat internet! ÄNTLIGEN! Jag har känt mig rädd, naken och exposed utan mitt internet! Blogga har jag ju inte kunnat göra heller, förutom när jag åkte hem till pappsen och gjorde det. Men nu jävlar ska här upptaderas om vad jag har gjort i veckan. Här kommer det!

Måndag: Internet fungerade på förmiddagen, jag, Nattis, Hannah och Andy åkte till mormor där mammsen var och åt påskmiddag. Sjukt gott. Fick påskägg oxå! Sen när jag kom hem så var internet borta. Jag grät! Men sen hörde jag att Zanna o Snoff inte heller hade internet. Och inte någon teve. Jag grät inte längre. Min teve går via ComHem!

Tisdag: Åkte till Nynäs igen, denna gången för att snacka med dom på kommunen om mitt sommarjobb där på Rosengården. Vi var några stycken som var där, solen sken och det fikades i solen efter. Superskönt! Åkte sen hem och gled över till pappsen med min dator. Haha spännande dag lixom!

Onsdag: Gick upp snuskigt tidigt (jag har ju lov och har inte haft alarm på sedan i fredags) men för att göra en rolig sak. I julklapp så fick jag och mina syskon presentkort av mammsen på yasuragi hasseludden som vi utnyttjade igår! Man var helt avslappnad där, vi gick på qigong, badade i supervarmt vatten utomhus, käkade massor av frukt, the och sushi! Sen så fyllde Zanna 24 år, och det firades hemma hos henne. Det var helt tjockt med folk, men kul var det!



Födelsedagsgrisen!

Torsdag: Ja det är ju dagen, och idag gick jag oxå upp tidigt, men för att jobba! Jag gick intro på min nya avdelning där, trivdes jättebra! Kul personal och jättemånga söta tanter! Sen har jag även ringt till Rosengården i nynäshamn och ska dit nästa vecka och gå intro där med! Tjoho för alla pengar!

Nu ska jag käka lite. Peace out!


Internetkrångel!

Tydligen så hade vi ett strömavbrott hemma igår på eftermiddagen och det har påverkat någon internetbox i husets källare som förser alla lägenheter med internet och den måste tydligen startas om för att kunna leverera något igen. Grejjen är att det bara är en kille i hela huset som har nyckeln till det källarutrymmet, och han har inte Telia kunnat få tag i idag. SKIT!! Så jag tog min lilla dator och åkte över till pappa, här funkar internet! Så därför har jag inte kunnat blogga något!
Hursomhaver, gårdagens påskmiddag hos mormor smakade utsökt och idag har jag varit i nynäshamn igen, gick någon introduktion i hur vikariesystemet fungerar där, man fixar allt via sms och en internetsida! Smidigt!
Hamnade brevid en kille som hette Linus, det visade sig att han bodde i Rågsved, så vi hade sällskap hem. Alltså, han följde inte med mig hem, men vi hade sällskap från nynäs till stockholm! Imorgon ska jag till Yasuragi Hasseludden. Ska bli sjukt mysigt! Hoppas att dom har fått ordning på nätet till imorgon, vi hörs då! Heis.

Här är min söta mormor när vi hämtade hennes nya rullator!

Fick påskägg igår!


Inga psykon här inte!

Har skaffat ett spraydate-konto, eller egentligen är det ett supergammalt som jag bara har uppdaterat igen. Inte för att jag är ute efter att hitta någon ny kärlek, jag njuter av att vara singel och tänkte vara det ett tag till! Men det är lite kul att få meddelanden där folk skriver hur snygg dom tycker att jag är och sånt är ju alltid uppskattat! MEN det finns ju alltid dom människorna som sticker ut lite i sina meddelanden. Här kommer lite saxat från alla mina mejl:

hur går det med raggandet? borde inte du va ute å slira på stan hehe?? själv sitter jag å en brandmannakompis å bara tar det lugnt:)

Hej.....................
Nyfiken på dig, du är en intressant ung kvinna för mig som gillar livets äventyr i sällskap med en inspirerande kvinna som du kanske kan vara ;)
Hoppas du vill ha kontakt med en charmig humoristisk kärleksfull romantisk manlighet typ mig? ;-)
(den här karln är 57 år gammal...)

Hej, är du, liksom jag, i behov av litet okomplicerad kroppslig närvaro av en man...? Där blev det visst fel...kroppslig närvaro med det andra könet blir mer rätt.....Gärna i skenet av levande ljus....vore kul om du ville prata litet...
Vem är då jag som skickar detta meddelande till dig? En galning? Nej, absolut inte, jag är en man som ser helt ok ut....


Jag är en 37årig trevlig,snäll,omtänksam kille med ett annorlunda behov, ett behov som är starkt, nämligen att få bli slav för en fin tjej. En slav som betjänar dig med allt du vill, från städning till shopping, från champagne frukost till massage.

Ps. Själv är jag singel sen ett halvår så om du har glömt hur det är och undrar något är det bara att fråga. kan vara jobbigt att komma ut i stora världen igen :)

Har upptäckt att många karlar använder sig av smileys, lite gay när man ser det såhär kan jag tycka. Ja herregud, jag svarar ingen av dom, men det är ju fruktansvärt underhållande att läsa! Hörs.

WTF??!

SNÖÖÖ!!! Det var ju fan vår igår!


Trerätters!

Sitter nu hos Zanna, mitt internet funkar här oxå, har ju trådlöst, och eftersom det är i samma hus så är räckvidden sjukt bra! Haha Christoffer står och lagar mat, vi har precis käkat förrätten. Toast skagen typ. GOTT! Jag och Z sitter med varsin dator i knät. Det ser ut som om att vi lanar...

Haha vilka blekansikten! Solen lös in på oss precis när vi fotade!


O-bakis!

Ja herregud, ibland har man tur och slipper bakfyllan! Eller helt bakis-fri är jag ju inte, men jag har inte mått dåligt, är bara lite trött. Vi blev typ 10 pers igår, precis lagom många för min lilla lägenhet. Hade sjukt kul, dansade järnet, bjöd på kaffedrinkar och minglade. Och det var inte mycket att städa heller, ska diska lite glas om ett tag. Ikväll blir det Bingolotto hos Zanna o Christoffer. Vi ska käka kött, bea och hemmagjord potatisgratäng! Sjukt gott! Är sjukt fint väder ute förresten, soligt och härligt. See ya!

Rajjrajj!

Spontanfest hos mig ikväll! Dock så är det i skrivande stund ingen som har kommit. Igår var jag ju inte riktigt människa, utan bara lökade hela dagen. Idag har jag fått upp dom sista två kartongerna, dock har jag inte städat något I några skåp ännu, men jag har ju tid till det nästa vecka, för jag har påsklov! Snart öppnas första ölen, har druckit kaffe med likör i, svingott! Hörs imorgon!

Okej, Roger blev väl inte så snygg på den här bilden, men kolla mig! Sjukt bra! Från Thåström-konserten.


Godmorgon godmorgon!

Vaknade sent idag, skönt! Har druckit en kaffe och ätit lite godis. Funderar på om jag ska sortera en massa i lägenheten, jag slängde i princip bara in alla kläder lite snabbt i garderoben och alla grejjer i köket med, sen har jag fortfarande två kartonger kvar med prylar som väntar på att bli upp-packade! Så jag har grejjer att göra! Sen tänkte jag kanske färga min tjusiga utväxt, den har börjat synas rätt mycket igen. Har börjat bli lite smygförkyld, hoppas att det inte bryter ut något, just nu är jag lite snuvig o har litelite ont i halsen bara! Nej dax att börja pilla med prylarna! Heis.

Haha its funny because its true...


Bilder från korvgrillningen



Vårat picnicbord



Bea stajlar lite



Bea grillar!



Korven



Åsså en halvskev toalettbild från igår!


Nu ska jag över till Zanna, vi har köpt godis och mitt badrum är renskrubbat och fräscht! Hörs imorgon!

Tröttisch

Gårdagen var sjukt kul! Jag o Nattis gjorde en liten söder-runda. Vi började på Snaps, sen Kellys och avslutningsvis Ett ställe. Jag vaknade tidigt idag, men det var bra, för jag hade ju bokat in tvättstugan mellan 10-13, så det hann jag med! Sen har jag kollat på Sjunde Himlen, läst Twilight-boken, ätit frukost hos Zanna o Christoffer, fått en snabbvisit av Kamilla och hunnit med en powernap på en kvart ungefär! Nu håller jag på att koka ägg, det är ju ändå påsk. Hörs senare, tänkte skrubba badrummet!



Hehe hittade en bild från i måndags!

Hejhej!

Hallå! Sorry att jag inte uppdaterat alls idag, har gjort så mycket! Först skolan, där disskuterade vi en massa frågor på Människan socialt & kulturellt, sen drog jag hem en snabbis efter det. Lämnade in min lilla kamera här på Expert och sen blev det bolaget! Hade ju inget vin hemma! Sen kom lillebror och hämtade alla mina tomma flyttkartonger, mina säckar med skräp och syrrans alla kvarlämnade grejjer. Sen har jag och Beatrice varit i Älvsjöskogen och promenerad, grillat korv och sen har jag träffat mamma. Hon kom hit och städade! Puh! Jag kan slänga upp bilder imorgon, då har jag bara tvättstugan inbokad, så då har jag mer tid. Nu ska jag duscha , dricka en kaffe och sen dra mot söder o träffa Nattis. Hejhej!