VILL HA!!




En DVD om Robert Pattinson. När jag får pengar så...

Färdigflyttat

Dagen har bara sprungit iväg, var o tränade med Bea, jätteskönt, blev både svettig och trött! Sen åt jag o Bea smarriga smörgåsar med sjukt mycket pålägg :) Och dessutom så har jag börjat förstå lite matematik. Ja ni läste rätt, jag är inte helt dum i huvudet! Dock så tar det rätt så lång tid, men det går!
Flytte gick supersmidigt, Jocke hjälpte till på vägen till flyttbilen och sen när jag o brorsan var framme så kom Zanna o Christoffer ner o hjälpte till, så det gick hur fort som helst! TACK alla som hjälpte till, det var ju inte så mycket, men superskönt för mig! Bjuder på middag snart! Nu känner jag mig helt slut, jag har skola imorgon, bara en lektion men ändå! HA DET!


FLYTTDAGEN!!!

Äntligen är den här! Ska tokpacka nu på förmiddagen, ska träna med Bea oxå, nu kör vi hårt. Först Spinning sen Core direkt efter. Skojja inte jag kommer att svettas! Sen efter träningen ska vi luncha och Bea ska hjälpa mig med matten. Är ju så kass på den, så får se hur det går. Dock så är Bea grym!
Jag har news om min kamera oxå, tyvärr fortfarande trasig, men tydligen så SKA det gå på garantin. Ska leta upp mitt kvitto, det ligger i min lägenhet som jag flyttar in i senare idag! Haha det funkade att föra över bilderna från i måndags! Här kommer dom finaste!


Le Snoff och Sniff




Roggan o Snoff



Hamme tittade ju förbi oxå!



Och självklart, studenten Tezzie

En powernap senare!

Packade ner typ allt som är mitt i köket, blev nästan tre kartonger! Sen blev jag lite trött och pausade, la mig tillrätta i sängen och läste den tredje boken, jag började ju läsa om den igen, och hade bara kommit halvvägs, så jag måste ju läsa ut den först innan jag kan börja på den fjärde. Men det lär ju gå rätt så fort, jag läser snabbt! Runt tre-snåret så somnade jag in och har sen dess sovit i typ tre underbara timmar, så nu känner jag mig mycket piggare och återställd! Ska snart ut på långpromenad med Rocky, Zanna ville följa med oxå, så henne ska jag möta om en liten stund. Imorgon så flyttar dom här hyresgästerna ut från min lägenhet. Äntligen säger jag! Som jag har längtat, ska bli så skönt att bo allena igen (Rocky bor ju iofs med mig, men han slänger inte sina gamla äckliga strumpor överrallt) Nej, upp och iväg!

AndyPandy o HannahBanan

Bakis-tisdag!

Jag kan ju erkänna att det slank ner några öl, jag blev ju ändå bjuden! Men absolut inte överdrivet många, jag var lite lagom salongsberusad och hade skitkul! Tyvärr så har min kamera inte behagat börja fungera ännu, så bilder från igår kanske kommer en annan dag. Har snackat med syrran som känner en butikschef på Expert (där jag köpte kameran) och snart får jag svar på om jag kan göra något eller om det bara är att skrota min lilla rosa kamera! Var ju hemma innan tre iaf, men blev lite för lite sömn för min del, så jag har varit sjukt trött! Tur att jag bara hade en lektion idag och den var rätt slapp, vi pratade om hur svenskar "är". Tystlåtna, konflikträdda och tungsinta var några ord som kom upp och jag tyckte att det var kul, för nästan allt som sas stämde! Dock så var det en brud som blev sur när vi tyckte att man inte ska prata nedlåtande om svenskar, då började hon prata om att alla svartskallar hit och dit, sen blev det vild diskussion! Jag satt mest och höll tyst. Var på biblioteket idag, boken jag bokade (hehe) hade kommit och jag ska snart börja läsa den FJÄRDE Twilight-boken!



Avundsjuk, Mills? :)



Tack för den här tiden, Kameran!

Och Mamma, du behöver inte oroa dig för jag var inte så bakis idag, mest trött, men jag har skött skolan ändå!

Nattsudd

Jag kom hem för en liten stund sedan. Fick faktiskt skjuts hem av Jonas. Sjukt najs! Jag hade jättekul på studentskivan, dock så verkar min kamera ha hamnat i himlen, ska försöka fixa den imorgon, objektivet åker inte in som det ska, men den kanske har fixat sig av sig själv tills dess. hörs imorgon. peace out.

Banankontakt!

Zannas o min frulle satt som ett smäck tidigare idag! Sen var vi runt en snabbis på Ikea, Rusta, Skopunkten, Din sko och H&M. Jag köpte jättelite saker, eller billiga saker iaf. Som självklart var inräknade i min månadsbudget :) Och supersnälla Zanna köpte ett par skor till mig oxå! Ni vet, ta tre, betala för två på Skopunkten! Dom tänkte jag ha på mig ikväll, ska ju på studentskiva! Det är Zannies lillasyster som tar studenten i år! Dock så tänkte jag köra på en nykter kväll, har ju skola imorgon. Nej nu tänkte jag göra lite middag, blir torsdagsmat: ärtsoppa och pannkaka! Bilder funkar tyvärr inte att lägga upp just nu, så ni får bilder i senare inlägg!


Sleepless in Highwalley

Ush, hade så svårt att somna inatt, låg bara och vände o vred på mig. Tänkte på flytten, skolan, jobb och allt sånt man inte vill tänka på när man ska sova! Men tillsist lyckades jag ju såklart med att somna. Idag vaknade jag runt åtta av att mammsen ringde, min lilla Boo har varit hos henne i helgen så jag fick gå ner och hämta honom! Det är så tomt när inte Rocky är hos mig, så nu känner jag mig hel igen! Jag har pratat med Bea och hon ska försöka hjälpa mig med matten, tror vi ska ses på onsdag o försöka plugga lite! Jag fattar verkligen ingenting, och det är frustrerande, jag har alltid varit duktig i skolan och speciellt nu på komvux, av 5 klarade kurser så har jag fått 3 MVG, och att inte förstå något alls är jättejobbigt! Jag känner mig helt dum i huvudet, men såklart vet jag att jag inte är det... Vissa är bra på matte och vissa (jag) är bra på annat! Såg att det finns en bild på en snurrande tjej och beroende på om man tycker att hon snurrar medurs eller moturs så visar det vilken hjärnhalva som är dominant. Jag tyckte att hon snurrade medurs och då är det tydligen min högra hjärnhalva som dominerar mest.

Funktioner som hör till vänstra hjärnhalvan:
använder logik
detaljorienterad
fakta styr
ord och språk
nutid och dåtid
matematik och vetenskap
kunskap
ordning, mönster
definitioner
verklighetsbaserad
strategisk
praktisk
trygghet

Funktioner som hör till högra hjärnhalvan:
känsloorienterad
helhetsorienterad
fantasi
symboler och bilder
nutid och framtid
filosofi och religion
mening
tror
uppskattar
spatial perception
risk

 

Lite kul att kolla! Bilden på den snurrande tjejen finns HÄR.

Hörs senare!


Söndagshäng?

Tänk vad skönt att ha söndagshäng hemma hos sig! Nästa söndag ska jag ha det hos mig (om jag inte jobbar). Mitt häng den här söndagen består av mig, Ben och Jerry. Jag tänkte packa lite badrumsgrejjer nu snart, haha det kommer bli helt tomt där när jag är klar! Jocke har nästan inga grejjer alls, en sliten morgonrock och en Dubbeldush typ! Nej dax att ta sig i kragen! Dagen har ju gått så himla fort, känns som att jag har förlorat en timme ;)
Hepphepp!



Jag ser slightly grisig ut idag!

Slapphet

Igår så orkade jag inte blogga så mycket, jag vara bara hemma, gled runt i min rosa mjukisdräkt hela dagen. Men jag var lite effektiv o var nere i tvättstugan för sista gången här! Sen har jag packat ihop två lådor till, jag flyttar ju på onsdag! Jag fixade hem båda Twilight-soundtracken och lyssnade på dom, man blev lite deppig, det är just en speciell låt som dom spelar precis när Edward har lämnat Bella o hon bara sitter i flera månader, den låten började jag nästan att böla till!
Upptäckte ett nytt favoritprogram på MTV, det heter Taking the stage, skitkul program, och dom har en maraton-weekend med såna avsnitt, så nu sitter jag o kollar samtidigt som jag äter frukost. Haha sov i tolv timmar inatt, dessutom så har ju klockan vridits fram en timme så jag sov i 13 timmar kan man säga! Nej skriver nog mer senare idag. Hepp!

Haha Mills tog lite ego-bilder innan vi drog ut i fredags!


Oj blogguppehåll!

Igår kände jag inte för att blogga! Men idag tänkte jag uppdatera er! Igår så var jag i stan med Sara o vi shoppade lite, trots att jag har shoppingförbud så slank det ner två klänningar, men dom var billiga och jag hade en bonuscheck på 100 kronor! Jag var i stan nästan hela dagen, sen fick jag skynda mig hem för att äta och göra mig iordning inför Raw! Sen kom Millan över och vi drack lite öl medans vi sminkade oss, sen drog vi till Göta Lejon! Hade sjukt kul, jag skrattade typ hela tiden! Vi fick superbra platser, längst fram! Mårten Andersson skämtade lite om och med mig, haha Indianflickan och David Hasselhoff blev jag kallad, o han tyckte jag såg ball ut! Sen efter showen så minglade vi lite med dom som uppträde. Och efter minglet så åkte vi o mötte upp min kompis Magnus. Här kommer lite bilder från igår!

Millan är på väg att nita mig


Precis innan det börjar!


Jag o Mårten Andersson


Soran Ismail and me


Magnus & Jag

OMG!!

Har precis kommit hem från Millan och OMG vad jag är kär i den där vampyren! Kommer drömma så fint inatt, helt säker på det! Efter mycket smörande så blev det Kamilla som kammade hem den andra biljetten till Raw imorgon! Ska bli så himla kul :) Vi kommer sitta på första raden, fett nära scenen alltså! Nu tänkte jag försöka lägga mig, vill ju komma till drömlandet asap! Hörs imorgon, då är jag ledig!


Bra vibrationer!

Efter skolan så tog jag en snabbfika med Sara och Linda, sen drog jag mig bort mot Fridhemsplan. Tänkte ju testa på dom där vibrerande ståsolariumen. Klant-jag glömde min plånbok hemma, men supersnälla silverSara lånade ut en hunka till mig, så jag kunde både dricka kaffe och sola! Det var jättekul att stå o skaka, men fyy vad jag svettades! Luktade som en svettig kebab när jag skulle åka hem! Dessutom var det rätt så dyrt, men nu har jag iaf testat på det. Får se om jag får någon träningsvärk imorgon då! Snart ska jag träffa Mills i centrum, jag har redan kollat i videobutiken så att New moon finns inne, och det fanns jättemånga! Hoppas hon ringer snart, så jag kan gå mot centrum! Våfflorna får jag nog ta o äta en annan dag! Nu ska jag surfa runt lite här innan hon ringer. HA DET!

Idag händer det grejjer!

Jag är redan uppe, svintrött! Frukosten består av en smoothie och färska jordgubbar!
Idag är det en stor dag i många skeenden. Dels är det ju LÖNING!, det är Våffeldagen och framförallt så är det TWILIGHT-dagen!! Dagen jag längtat efter jättelänge! Dagen då jag äntligen ska få se New Moon! Och inte bara den, NEJ jag ska även se den första filmen! Och den har jag bara sett en gång förut, för jättelänge sen! Dessutom ska jag avslöja här i bloggen, vem jag bestämt mig för att ta med imorgon på Raw. Så ni ser, det händer grejjer! Nu måste jag avsluta frukosten och börja förbereda mig för skolan. HEIS!

Ska sätta i mina linser oxå!


Färska jordgubbar!

Efter mitt träningspass så slank jag in på vivo och hittade extrapris på färska jordgubbar! Så jag slog till på två paket för en liten tjugolapp! Nu ska jag hoppa in i dushen, luktar ju rätt unket nu!  Jag blev sugen på att se Jurrasic Park nu, Family Guy gjorde lite parodi på den filmen, och både Jocke o jag sa typ samtidigt att den filmen var länge sen man såg! Imorgon börjar jag tidigt igen, dock så slutar jag tidigt oxå, sen är det HELG för min del! Fett skönt! Hörs!



Det är inte dreggel på min tröja, det är vatten från jordgubben! Eller?

8 av 23

Det resultatet fick jag på det första matte-testet. Vi fick testa att göra ett papper med 23 uppgifter för att se vilken nivå vi låg på o jag va bland dom sämsta. Inte helt otippat, då matte är min svagaste sida! Jag ska snart iväg o träna, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg först! Det blir nog bara jag o Mills imorgon på Twilight-kvällen, Zanna kunde inte. Tanken är att vi ska käka sushi innan och sen ska vi båda sitta o dregla till herr Cullens skådespelarinsatser! Nej nu måste jag leta upp mina träningskläder, var ju nästan en vecka sen sist jag använde dom! Beach -10, nu jävlar! Hörs ikväll!

Kamilla kan få dregla över honom, så tar jag Edward själv ;)


Malou pratar om sex!

Jag brukar ju kolla på Efter 10, de dagar när jag börjar i skolan sent! Och dagens ämne är tydligen sex. Haha hon visade upp en sån där vibrerande kon och frågade vad de på Nyhetsmorgon trodde att det var! HUMOR!!
Hmm angående mina biljetter till Raw, nu har jag fått fyra personer som väldigt gärna vill gå med mig, men den som smörat på bäst är ju Kamilla ;) Så just NU ligger hon bäst till!
Om exakt en vecka så flyttar jag! Jag längtar som fan!
Jag var på biblioketet igår och frågade efter den fjärde twilight-boken, men jag fick ställa mig i kö, alla var utlånade! Jag står iaf som nummer 18, så vi får se hur lång tid det tar för mig att få boken! Började läsa den tredje boken igen igårkväll... Twilight-kvällen kommer bli på torsdag istället iomed mina Raw-biljetter! HERREGUD det är ju redan imorgon! Dejligt! Nä om man skulle försöka plugga lite matte. Hehe... Hörs!


"The cone"

Lyckan fortsätter att le mot mig!

Gick precis in på fejjan och såg att jag har vunnit 2 biljetter till RAW Comedy Club på fredag!! Så nu får ni smöra på om ni vill ha ena biljetten ;)


Tjoho!

Kollade precis på skatteverkets hemsida och enligt den så verkar det som om att jag kommer få tillbaka på skatten! FAN VAD SKÖNT!! Dessutom så har jag pratat med CSN och dom sa att om jag hoppar av matte-kursen så drar dom av typ 2000 från mitt csn-stöd och det har jag ju inte råd med, men om jag skulle få IG så drar dom inte av några pengar, så jag ska fortsätta gå på den, försöka hänga med så gott det går och får jag IG så gör det ju inget pengamässigt! Började ju en ny kurs idag med, Människan socialt och kulturellt, kan nog bli en helt OK kurs! Efter skolan så var jag och fikade med Sara o Daniella i ringen en snabbis, vi kollade även in H&Ms nyheter och grät en skvätt eftersom ingen av oss har råd att köpa kläder! Jag ska bli sjukt ekonomisk nu har jag tänkt, måste ju få pengarna att räcka till maj månads räkningar! (Och sommarens räkningar oxå såklart!) Nu kommer Jocke hem och jag hör hur våran snackis-granne Wiman tjötar med honom! Haha annars brukar det alltid vara jag som fastnar med henne. Nu ska jag äta en liten matbit sen ska jag åka o hämta syrran, det är ju faktist en liten snorkråka som fyller 20 bast idag! Så GRATTIS MUFFE!!


Snötisdag!

Skit oxå, nu har det ju snöat IGEN!! Haha jag känner mig fortfarande lite nere över att jag inte har någon twilight-bok att läsa..Funderar på att köpa de tre första böckerna och läsa dom igen! Jag vill ut och resa oxå! Det spelar ingen roll vart, bara det är utanför stockholms län typ! Men den längtan kommer säkert att avta när jag väl har fått flytta. Imorgon är det exakt en vecka kvar! Jag ska packa mer i helgen! Och även mitt sista besök i den härliga tvättstugan här kommer att ske i helgen (om jag inte får jobba dvs). Nej nu kallar min gastrokoliska reflex! Hörs senare! Slutar tidigt i skolan idag :)

Fick förresten en idol-bild av ett fan häromdagen! Tack


Sågspån!

Kände mig helt iq-befriad idag på matten, fattade verkligen ingenting! Men jag ska ge det en chans till, tänkte fråga Bea lite snällt om hon kunde försöka förklara matten lite mer för mig så får jag se om jag kan hänga med lite bättre på onsdagens matte-lektion. Nu är jag stentrött, fast jag har ingen mysig bok att läsa, synd att jag redan läst ut de tre första twilight-böckerna. Den fjärde kommer inte ut på pocket förrän i juni! Orkar man vänta på det? Eller ska man kolla på bibblan om dom har den fjärde boken i "hårt skal"? Min lilla stund på jobbet gick jättefort och imorgon börjar jag tidigt, så nu ska jag slänga mig i sängen. Heis!

HetsHets!

Läste ut den tredje boken igårkväll, sjukt bra, ska leta efter den fjärde boken idag! Ska ändå köpa ett rutigt skrivhäfte som jag ska ha på matte B-kursen. Nyss ringde Högdalens äldreboende och dom hade en lucka mellan 13-21, men jag går ju i skolan mellan 13-17, men dom sa att jag bara skulle komma då såfort jag kunde efter skolan. Skönt med pengar iaf! Trist förmiddag, alla är ju på sina jobb eller i sina skolor o jag vaknade ju såklart redan vid 9! Jag skulle iofs ha kunnat träna, men jag hade ingen motivation till det idag. Skönt att solen skiner igen iaf, men jag har hört att det ska snöa imorgon igen, man blir ju helt nere när man ser snön! Känns som att den här måndagen kommer att bli skit! Men vi får se, det kanske blir en bra måndag? Hörs sen. Förresten har hittat två snyggingar som är rätt så lika varandra! Dock inte så megalika på dom bilderna jag hittade, men ändå!


Hemma i snöiga Högdalen!

Nu är jag hemma igen, ska över till syrran om ett tag o käka wok till middag! Har ätit sjukt mycket onyttigt idag, fick med mig en hel låda med chokladbollar hem! Dessutom fick jag med mig tre matlådor med mat oxå! Det är verkligen storm ute, skitkallt! Får pälsa på mig ordentligt nu när jag ska ut! Imorgon är det skola igen, ska börja med matte B, men den lektionen är inte förrän typ 13, så det blir skön sovmorgon imorrn! Hörs senare eller imorgon! Peace out.

Bakstugan del 2

Idag fortsätter vi att baka här hos mammsen! Dagens bak består av tårta och kärleksmums! Drömde om vampyrer inatt igen, sjukt vad mycket böckerna påverkar mina drömmar! Ska nog läsa lite innan släkten kommer hit! Verkar som att våran twilight-afton kommer bli av på fredag! Längtar sjukt mycket! Hörde att det snöar nu i Högdalen, här i Nynäs regnar det bara än sålänge! Har inte hänt något spännande idag, så jag skriver nog mer senare!

Nu blire andra bullar!

Nu har jag o mammsen varit o handlat mat, var på stora Ica här i nynäs och jag kollade in hyrfilmsmaskinerna, men new moon var helt slut...men det är bra, jag ska ju ändå se den (och den första filmen igen) då! Sen har vi varit ute på långpromenad i det superhärliga vädret med hundarna. Nu är det bullbakning som står på schemat! Hörs senare!



Såhär såg det ut sist jag bakade bullar!

En liten bild mellan tagningarna!

Jag brukar ju inte ha dom bruna linserna i hela tiden, men Ed..förlåt Robert tyckte att jag var så söt i min bruna linser idag, så jag ställde upp och hade dom i medans vi blev naturligt fotograferade!

Godmorgon i solskenet!

Ååh vad härligt det är att vakna upp och se att solen skiner! Har precis käkat frukost och idag ska vi baka bullar och en massa gott! Hehe kul att så många har kommenterat mitt lilla gästspel i Twilight! Dom tyckte att jag borde sluta sola solarium, jag måste bli blekare om jag ska passa in i deras familj ;)
Nu ska vi snart åka till min mormor och hämta en av min mosters hundar, Mosart, han ska vara med oss idag åsså ska vi käka middag allihop hos mammsen ikväll!

Lillebror (som fyller 20 på tisdag) kommer hit idag oxå!

Ny tävling :)

Jag vill hemskt gärna vinna en rosa Bloggie, för vem tycker inte om att ta bilder på sig själv?



Händelserikt

Gruppintervjun gick sjukt bra, var lite nervös typ sista kvarten innan när man bara satt och väntade på att klockan skulle bli 8:30, sen gick det superbra. Jag hade mina rosa gummistövlar och båda intervjuarna kommenterade dom och tyckte att dom var skitfina! Jag var säkrad en plats på min gamla praktik, så det känns ju skönt! Sen när intervjustunden var slut så ringde jag mormor så möttes vi och gick till sjukhuset och fick med oss en rullator, en duschstol, en gripklo och en strump-påtagare! Så nu kommer det bli mycket lättare för mormor hemma!

Nu är jag hemma hos mammsen igen och vi kollar på Så ska det låta! Snart ska jag göra gino, ni vet när man skär lite frukt, river vit blockchoklad över och har i ugnen en liten stund, det ska serveras med glass eller vaniljsås! När jag lägger mig ska jag fortsätta läsa den braiga twilight-boken! Heis!



Jag står o posar lite med Ed o hans familj!

+4,6

Jag har alltså inte gått upp 4,6 kilo utan just nu är det 4,6 plusgrader här i Nynäshamn! Jag ser att isen på havet har börjat ge vika och smälter!! Sitter och käkar frukost, kollar på nyhetsmorgon och bloggar! Tur att man är kvinna så man kan göra fler saker samtidigt! Jag ska nog sitta lite i photoshop senare idag, så får ni lite att skratta åt! Om cirka 52 minuter ska jag infinna mig på Nynäs kommunhus, så jag ska börja gå om typ 20 minuter! Tar iofs inte så lång tid att gå dit, men jag vill inte vara svettig åsså vill jag hitta rätt där inne oxå! Men vi hörs senare!


p.s han är MIN Kamilla! d.s

Robert Pattinson

Har hittat en tävling på finest.se där man kan vinna två biljetter till hans nya film! Kolla in HÄR! Jag och Kamilla bestämde idag att vi ska ha en twilight-kväll nästa vecka, så vi ska sitta i mjukiskläder/pjamas och äta en massa snask (Kamilla vill ha röd karamellfärg i sin dricka, så det ser ut som att hon dricker blod..) Zanna ska oxå vara med på den kvällen tänkte vi (Kamilla o Arne har ju större soffa o suround-ljud) och om det är någon mer som är sugen på att sitta o dregla en helkväll :)

 

Nu är jag iaf hemma hos mammsen, har ätit middag och nu sitter vi med varsin dator i knät och kollar samtidigt på antikrundan. Jag började på tredje twilight-boken igår, tänkte bara läsa lite, men jag hann plöja igenom nästan 100 sidor! Sjukt spännande! Ska nog lägga mig snart så jag får läsa lite till! Imorgon ska jag umgås med mormor efter min gruppintervju! Heis!


Dax att träääna!

Är ju ledig idag, sjuukt skönt! Jag ska snart gå o träna, jag o Bea ska gå på Coreboard och sen bodypump! Får se hur mycket styrka jag har kvar i armarna, gick ju på pump igår med!
Ikväll åker jag till nynäs! Ska bli skönt med lite "semester"! Tänkte hälsa på mormor lite oxå, det var ett tag sen jag gjorde det! Nu ska jag börja göra mig klar för att gå! Hörs sen!

Längtar till sommaren!!

Färdigtränad!

Träningspasset kändes hårt och härligt, jag var helt mör i benen på spinningdelen, svettades så mycket att det bara rann om mig! Men det är sköönt! När jag kom hem så gjorde jag mig en äggomelett med crabfish i, den satt som ett smäck! Imorse i skolan så skulle vi ha lite avslutningsfika och typ ALLA hade med sig sjukt mycket fikabröd, kakor, läsk, chips och godis... Det var verkligen the table of temptations! Men jag höll emot, jag hade med mig min lilla rosa termos med chaite, så den slurpade jag på. Jag hade dessutom precis käkat frukost innan jag kom dit. Sen satt Bea brevid mig och var lika duktig hon, det är så skönt att ha någon som hjälper o pushar på i både träning och mat!

En helt annan sak som oxå hände på samma lektion var att Titoo, en lite konstig karl i min klass säger helt plötsligt att något saknas på mig och jag frågar vad, då sa han att mina naglar inte hade någon färg och det brukade jag minsann ha! Haha kul att någon lägger märke till en sån lite grej! Jag var tvungen att ta bort nagellacket i lördagskväll för jag jobbade ju i söndags, sen har jag inte orkat lacka om mig! Nej nu tänkte jag gå o lägga mig o läsa lite twilight-bok igen, man blir ju för fan besatt!! Jag har nästan läst ut andra boken o jag har fått låna den tredje av Mills oxå, så den komme jag nog börja på ikväll! Sov gott mina vänner!

Packning

Sådärja, blev så ivrig i mitt rensande att jag tillochmed började packa! Har fått ihop två kartonger hittills. Käkar lite mat nu o laddar inför träningspasset som börjar om en timme! Nu blev jag sjuukt sugen på att flytta idag! Men det är inte förrän om exakt 2 veckor som flyttlasset bär av! Nu ska jag kolla klart på How i met your mother. Hadet!

I städartagen!

Eller kanske inte just städartagen, men rensartagen! Jag hjälpte ju syrran i helgen att rensa bland hennes kläder som legat på pappas jobb hur länge som helst! Och idag så har jag själv rensat i min garderob. Dock så rensade jag bort typ en halv säck, lika mycket kläder som jag fick av syrran, så nu är det ju fullt igen...Meen jag kommer säkert att göra fler rensningar. Har samtidigt tvättstugan, skönt min lilla tvättsäck var helt full! Idag var sista dagen i skolan för den här perioden, fick reda på betyg i ena kursen, Etik, fick bara ett G, men jag har ju inte ansträngt mig det minsta! Den andra kursen, Omvårdnad, vet jag nog inte förrän på måndag var jag har fått för betyg. Imorgon är jag ju helt ledig! Ska nog träna på dagen, fortsätta rensa här hemma och sen ska jag åka med mammsen till Nynäs. Ska ju på intervju för ett timmisjobb där jag praktiserade. Fast det är sån här gruppintervju, känns lite läskigt! Nu ska jag gå på lilla klädkammaren, där det finns sjukt mycket grejjer! Hörs.

Vitaepro

Haha vitaepro-reklamen är ju så LAME!! Speciellt hon med det mörka håret som är i stallet. "Jag hade muskelvärk och var schtel i kroppen". Ååh reklamer som man stör sig på är så sköna! Havrefras-reklamen med idol-Olas look-a-like som är utklädd till fågelskrämma, bruden i Baileys-reklamen som älska kaffe och för att inte tala om kvinnan i bilen som får stenskott, hennes påskärring-sjal ser ju ut som största skämtet EVER! Listan kan göras lång, jag kollar nog för mycket på teve... Nu skrapas det Triss på fyran, hoppas hon vinner mycket! ÄÄH hon vann "bara" 50 000. Nu ska jag dra mig mot skolan om en liten stund. Heis.

Mills and me!

I´m so happy cause you are gone

Salem al Fakir är ju ett GENI! Underbar låt som har en refräng som börjar som min rubrik. Har lyssnat på hans senaste alster på repeat hela eftermiddagen medans jag gjort klart den sista och trista inlämningsuppgiften i ämnet omvårdnad. SKÖNT att det är klart! Nu tänkte jag dra till Zannie, hon har oxå varit ledig idag, så vi ska ses en liten stund. Gud vad dagen har gått fort! Imorgon har jag liite sovmorgon o börjar inte i skolan förrän halv tio! Hadet!


Ledig tisdag!

Idag är jag ledig från skolan! Orkade inte skriva något här igår. Var suupertrött igår oxå, idag känner jag mig lite piggare. Jag ska på provsmakning av müsli idag, så jag måste dra mig snart, sen ska jag skriva klart det sista på den sista inlämningsuppgiften för den här perioden! Annars har jag inga större planer för dagen, ska träffa Sara och Zanna lite oxå! Men nu måste jag gå o borsta tänderna! Hörs senare.


14 timmar senare...

Idag har mina blogginlägg inte uteblivit pga bakfylla. Dom har uteblivit pga att jag jobbat mellan 7-21 idag. Helt sjukt länge! Egentligen skulle jag ju bara ha jobbat till 15, men en blev sjuk och jag kunde ju inte direkt säga nej min första dag! Så ett 14-timmarpass avklarat och jag kommer bli glad sen när jag kan casha in lönen! Dessutom är det ju söndag idag och extra bra timlön blire ju då! Dock så är jag nu så trött att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, så jag tar det säkra före det osäkra och lägger mig ner och sover. Hörs imorgon istället. HADEE!

Nee fel låt vann!!

Jag röstade flera gånger på både Salem o Manboy, dom kom ju i toppen men inte först! Det var sjukt synd...Hittade förresten en 20-lapp på vägen hem :) Maten var super nu ska jag slänga mig i sängen, ska upp om typ 6,5 timmar..Gonatt!

Schlager-redo!

Nu är håret plattat, klänningen vald och partyhumöret på! Ska snart åka bort till Emelie! Jag hejjar såklart på SALEM men jag skulle inte bli ledsen om Eric "Manboy" Saade gick vidare heller! Ha det så fint ikväll, efter festivalen blir det till att snällt åka hem, måste ju försöka få några timmars sömn inatt, när jag ska upp så tidigt imorgon! Ha det!

Den här tummen ska SMS-rösta ikväll :)


Rensning av gamla kläder!

Efter det sköna pilatespasset med Bea så hade jag ett missat samtal från chefen på äldreboendet, så jag ringde upp och nu ska jag jobba mitt första egna pass imorgon mellan 7-15. Det kommer säkert att gå bra, liite jobbigt att börja 7 på en söndag bara, men lite kaffe imorgonbitti så blir det nog bra!
Jag o syrran har varit på pappas åkeri o rensat lite bland hennes saker som stått där i evigheter! Så jag har fått nästan en hel säck med nya kläder :) Så jag får nog ta o rensa ut bland mina kläder oxå, tänkte iofs göra det när jag flyttar! Har precis dushat och förberett morgondagens lunch så nu tänkte jag sitta o chilla lite med datorn innan jag börjar föna till håret. Hörs senare!

Haha tror faktiskt att E.J står o gör den maträtten vi ska äta ikväll här!


Morgonsol!

Såå härligt att kolla ut och se att solen lyser! Himlen är klarblå och jag ska strax gå till hallen o gå på pilates! Har käkat frukost det blev en smoothie o två kokta ägg. Gott! NU måste jag dra, men jag skriver senare igen! Hörs!

Dagens middag!



Hemmamarinerad fjärilskotlett, kokt broccoli+ärtor och lite beasås. GI så det står härliga till!





Haha hittade i min port. Vad är en HAND-FRI MOBIL??

Har pratat med både Sara o Kamilla i telefon ikväll, mycket skratt och liten verkstad! Skönt att vara själv hemma :) Hörs imorgon!

Afternoon-smoothie

Jag o Bea var o tränade vid 12, vi gick på ett core-pass på 30 minuter, sen va vi i gymmet o tränade kondition i 40 minuter, skönt! Imorgon ska vi gå på pilates!
Efter träningen så åkte vi till Willys o handlade lite, jag skrapade ihop mina sista slantar o köpte lite mat. Så nu har jag ingredienser till mina kära smoothies igen, dessutom hittade jag snuskigt billig fjärilskotlett, så det blir dagens middag! Mammsen ska låna monstret i helgen, han ligger brevid mig i soffan just nu o spanar mot dörren.


Vi i sommras!
Imorgon är det ju som sagt schlagerfinalen och nu har jag bestämt att jag ska hem till Emelie, vi ska äta en supergod rätt som hon själv har hittat på, en torskrätt med svamp o potatis och kladdkaka till dessert. Smarrigt värre! Men nu tänkte jag slurpa i mig det sista av min smoothie o kolla på teve. He på re!

Friday!

Äntligen fredag! Haha känns som att jag alltid skriver så! Glömde ju skriva lite mer om vad jag gjorde igår, jag hade ju prov! Jag tror att det gick bra, jag var ju klar först som vanligt! Idag tänkte jag göra en uppgift vi fick i veckan, vi ska skriva om nackdelar o fördelar med att dokumentera och vad som händer om man inte tar hand om en sjuk på rätt sätt typ. Har tillomed tisdag på mig, men kan ju lika gärna börja idag när jag är ledig! Lyssnar på Salems nyaste skiva nu, sjukt bra. Är så glad att den är signerad oxå!
Innan jag träffade Salem så mötte jag upp Emelie en snabbis, vi tog en fika på det här Mocco som alla bloggare skriver om. Jättestort inne, dyra priser, men det var najs. Såg en kändis oxå, en kille som är med i Snabba cash, vet inte vad han heter, men jag har sett han på teve!
Imorgon är det ju schlagerfinalen och jag ska förmodligen kolla på den hos Emelie i hennes (o Johans) nya lägenhet! Meen jag har hört att Nattis fått biljetter till globen, dock så ska min syster med...men man vet aldrig ibland så sker oväntade saker och allt faller så bra på plats! Hörs om ett tag, nu ska jag äta frukost. Heis!


LYCKA!

 

Jag fick uppleva två härliga låtar och jag fick min skiva signerad! Dock så fick jag uppleva det här härliga med sjukt många fjortisar och plattan-emos. Men det var gött! Efter att jag stått o trängts med de små tonåringarna så åkte jag hem o hämtade Rocky, sen åkte vi till Pappsen och fick lite middag. Kvällen avslutades hos Kamilla med lite skvaller och planering inför helgen. Hörs imorgon, nu ska jag gå o sussa o drömma om Salem!


Exklusivt erbjudande – melodifestivalfinal 13 mars

Jag vill ge mina bloggläsare möjligheten att få detta exklusiva schlagerpaket från 1biljett i samband med melodifestivalsfinalen lördagen den 13 mars till ett riktigt bra pris. Du får uppleva en fantastisk kväll med förfest på Göta Källare och biljetter till finalen i Globen.

• Finalbiljett till Melodifestivalen sektion B
• Välkomstdrink
• Mingelbuffé samt kaffe
• 2 glas Öl/Vin
• Underhållning med bl.a. CHARLOTTE PERRELLI
• Garderob
• Transport till globen

Ordinarie pris 2995:-

Om du anger rabattkoden VIP-finest så får du 1000:- rabatt per paket.

För mer information om de olika schlagerpaketen, samt för biljettbokning besök 1Biljett.nu

Efter tio!

Vaknade av mig själv idag! Har ätit en stor skål med havregrynsgröt och nu kollar jag på Efter tio på fyran. Jag tycker att det programmet är så mysigt! Nu tänkte jag plugga lite, har ju prov idag! Sen vid 16 så ska jag möta Salem, eller möta o möta, han ska signera skivor o sjunga en låt på Bengans! Hare!

Sängfärdig

Nu är man inte kaxig, svettades som en dåre på passet, jag är heelt slut nu! Ska lägga mig strax. Kollade just på Greys Anatomy, sjuukt bra avsnitt! Ska sova riktigt länge imorgon. Gonatt!

HUMOR!!

 

Hittade den på failblog.org


Najs dag!

Trots det faktum att jag vaknade och kände mig som en 97-åring imorse så har dagen artat sig hyffsat bra! Hade ju prov idag, jag satt i typ en timme, sen kände jag mig klar. Först av alla som vanligt! Sen träffade jag Sara en snabbis och nu har jag tvättstugan. Jag har dessutom ett till prov imorgon som jag har suttit och pluggat till! Nu senast jag var nere i tvättstugan så mötte jag en granne som stod och höll på med boknings-skärmen och inte fattade hur man gjorde, så jag hjälpte honom. Sen började han prata och prata och prata! Herregud! Men sen gick han iaf och jag fick hänga min tvätt på tork. Sen när jag var påväg från tvättstugan och till min port igen (jag måste ju gå sjukt långt för att komma till tvättstugan) så sticker han ut sitt huvud från ett köksfönster och frågar om jag inte ska komma upp på fika! Haha jag ba "Eehh nej tack, det är bra!" Knasiga grannar jag har!



Det är ju sjuukt fint väder ute! Dock så blåser det lite svalt, men himlen är helt blå här! Ikväll ska jag oxå träna, det blir mitt favoritpass bodypump/spinning! Först muskler sen svettas som en dåre. Nej nu ska jag dricka mitt te. Hörs! P.s TACK för alla fina kommentarer jag har fått dom senaste dagarna! ♥ D.s

Utebliven träning!

Bea ringde en liten stund innan afro powerdancen började, och hon kunde inte komma! Så dansen avbokades, den är inge kul om man inte är två! Men den andra klassen coreboard gick jag på. Den började skitbra och jag flåsade som ett djur, men sen så blev det lite segt och jag slutade nästan helt osvettig, så det var lite trist. Men imorgon kommer jag garanterat att svettas järnet, ska gå på det där kombipasset som brukar gå på onsdagar. LOVE IT!
Magkatarren har lugnat ner sig, vilket är sjukt skönt, det är så jobbigt att gå runt med kramp i magen. Nu är det housewives på teve, ska se det sen måste jag nästan lägga mig, är supertrött. Hörs imorgon!

Eftermiddags-smoothie

Skolan gick superfort idag, var iofs bara där i lite mer än en timme. Jag o Melissa gjorde klart vårat grupparbete sen gick vi hem :) Har gjort en supergod smoothie till mellis, måste ju tänka på vad jag äter! Den innehåller typ det jag alltid brukar ta: frysta bitar av mango, ananas och banan, färsk banan, apelsinjos, vaniljyoghurt, havregryn och några stänk kanel. Blev huur gott som helst! Nu tänkte jag gå över till syrran o umgås lite, måste ju passa på när hon fortfarande bor i Sverige! Sen ska jag iväg o träna som jag skrev tidigare. Hörs ikväll igen!

 

Läste förresten precis att SALEM ska signera sin skiva som släpps typ idag, på torsdag! Det är klockan 16:00 på den här affären Bengans. Jag ska LÄTT komma dit! Någon som är sugen på att följa med?


The pics

Högdalsmonstret!

Den avklippta pälsen

Efter!

 


Rocky får en makeover!

Rockymon har fått värsta vinterpälsen och han har sett ut som ett litet monster så idag så tog jag fram saxen och hundschampot! Nu ser han lite och söt ut igen, han brukar få värsta kjolen av päls i rumpan, men nu är den borta! Filmade honom efter att han hade badat, men jag har inte en aning om hur man får fram den här! Så ni får bara se bilderna :)

ÄÄH!! Nu håller blogg.se på att dumma sig igen! Får lägga upp bilderna senare istället. Efter skolan ska jag träna med Bea, det blir afro powerdance och coreboard! Heis.

Magkatarr, man tackar!

Jahapp, där kom det som ett brev på posten, jag har ju ätit så sjukt dålig mat (dvs en massa snask) de senaste två veckorna och idag vaknade jag upp med smärta i övre magen! Det har krampat på ordentligt till och från sen jag vaknade...och jag har haft det förut, så jag vet ju vad det är! Så nu har jag gjort lite mannagrynsgröt som jag äter av. Blev väckt av att Nynäshamns kommun ringde mig, jag praktiserade ju där på Rosengårdens äldreboende och skickade in en ansökan om att få jobba där i vintras, men dom ringde inte upp förrän nu. Så jag ska dit på en gruppintervju nästa fredag. Timmisjobb är ju bara välkommet! Måste dock kolla upp på csn hur mycket jag får tjäna, har för mig att det är 55lakan/halvår. Hoppas dom har höjt beloppet! Nu ska jag lägga mig i soffan och hålla mig om magen en liten stund. Hörs om ett tag!

Fortsättning på måndagskvällen

Jag glömde ju berätta det klantigaste jag gjorde idag, när jag var påväg tillbaka till skolan den andra gången så hade det smält en massa is på trottoaren, så det var både is och stora vattenpölar + en stor byggställning på trottoarkanten, så jag balanserade där men halkade till och trampade ena skon rätt i en djup vattenpöl. Hade dessutom gympadojjor på mig idag, så jag var ju helt dyngsur om ena foten!
Träningspasset var sjukt jobbigt, hade en manlig instruktör för första gången och han körde verkligen mycket hårdare än vad jag är van vid! Mina armar skakade när jag gick därifrån och sen handlade jag lite mat som blev sjukt tung i kassen och mina armar dog lite till under vägen hem! Nu ska jag lägga mig, känner mig helt död, hoppas att jag kan somna tidigare än vid 4! Hörs imorgon, då har jag sovmorgon. SKÖNT! Gonatt!

Blä vilken dag!

En typisk måndag har det varit! Första lektionen var ju ett skämt, så jag o Bea drog efter en timme, vi har prov på onsdag och dagens lektion var helt orelevant! Så vi tänkte att vi skulle ge blod på Södertappen, men jag har ju precis avslutat min pencillinkur, så jag var tvungen att vänta i minst 2 veckor innan jag fick ge blod, så vi vände snällt. Köpte lite lunch på Subway, det slank ner fort! Sen hade jag nästan tre timmar kvar till min nästa lektion så vi åkte hem till Bea i Hammarbyhöjden och drack lite te! Sen eftermiddagslektionen gick superfort, jag o Melissa började med ett grupparbete som var superenkelt, tillsammans ska vi göra G-delen som ska lämnas in imorgon och sen har vi en vecka på oss att göra individuella VG-MVG-delar!
Jag ska träna om lite mindre än en timme, blir Bodypump idag! Måste fan jobba på mina armar, man vill ju inte ha gäddhäng i sommar ;)
Blev jättesugen på att klippa lugg idag, men jag ska fundera lite mer på det, jag brukar tycka lugg är kul i typ 3 minuter, sen brukar jag ångra mig och svära över att jag klippte lugg! Jag har två superstora virvlar fram i håret, så luggen brukar lixom inte ligga ner nå snyggt! Men vi får se! Nu ska jag äta något innan träningen!

Vad tycker ni? Med eller utan lugg?
(Strunta i alla olika hårfärger!)



Fullmåne?

Fyfan vad jag har sovit dåligt inatt, somnade inte förrän vid 4!! Jag bara låg och vred o vände på mig, sen somnade jag äntligen!! Så tre timmars nattsömn var det ända jag fick ihop inatt. Jag känner mig helt förstörd just nu, blir till att snorta kaffepulver tror jag! Hoppas jag kan sova bättre inatt!
Idag är det tydligen internationella kvinnodagen, men det är inte så att jag bryr mig! Nu måste jag äta upp min gröt. Hare.

Ikea, Bea och Bygg

Vi va på Ikea i typ två timmar bland alla andra svenssons! Vi fikade på deras 5-kronors fik och där satt Özz Nujen och fikade! Jag handlade ingenting bland möblerna men på det där utanför kassorna "Montera och dinera" så handlade jag lite snask och i kassan satt ingen mindre än Bea! Så vi chittchattade lite och sen åkte vi hem och jag hjälpte till att bygga ihop lite saker som Zanna o Christoffer köpte! Tjusigt blev det! Ush imorgon börjar skolan igen, sportlovet har varit sjukt skönt! Men nu är det bara två veckor kvar att det nuvarande schemat, sen börjar jag i två nya kurser! Men nu tänkte jag gå o lägga mig, jag börjar ju redan 8:30 imorgon med det trista ämnet Etik o livsfrågor... Sov gott!

Jaså, då var det söndag igen!

Igår så var jag på bio och såg Farsan, sjukt rolig film! Sen tog jag o Sara en liten fika på donken och snackade lite om jobbet och sådär! Hon jobbar ju oxå på Högdalens äldreboende, fast en annan avdelning!
Jag sov ända till tolv idag, skönt! Har käkat frukost bestående av en smoothie, två kokta ägg och en stor kopp chaite. Sjukt gott! Jag ska göra mig klar, för jag, Zanna o Snoffie ska åka till IKEA, jag ska bara kolla och dom ska köpa en massa grejjer. Sen blire promenad i solen med Rocky! Och så ska jag försöka klämma in lite läxläsning oxå!
Nej nu ska jag börja göra mig klar. Hörs senare!


Dagen efter kvällen före

Gårdagen var riktigt najs! Vi började på Kellys, sen begav vi oss till Patricia och svängde loss! Blev bjuden på shots och bärs, så idag tar jag det riktigt lugnt. Mår hyffsat OK! Ikväll ska jag på bio igen, med Sara o hennes kompis Daniela, vi ska se Farsan! Nee orkar inte skriva något mer, här kommer lite bilder från igår istället! Heis.

Obligatoriska toalettbilden!

Kvällens ragg!

Jag o Niklas med rosa bygghattar

Natz and mee

Redo för utgång!

Aa jag vet att jag är lite tidig, men vafan jag blev precis klar! Ska nog promenixa bort till syrran eller Zanna (dom bor ju grannar) och föra lite där! Trist att sitta hemma själv, eller jag är ju inte själv har ju två "nördar" i vardagsrummet som spelar tevespel och provsmakar olika ölsorter... Nej nu drar jag mot centrum iaf! Ha så fint ikväll! Jag kommer ha sjukt kul! Puss


Pizzadax!

Åh ibland är det bra att bo tillsammans med någon, Jocke och hans kompis Nisse ska vara här ikväll o typ spela tevespel, dom är påväg hit nu och ska köpa pizza :) Jag har beställt en oxfilépizza med beasås! Hoppas dom har den! Jag måste ju ladda upp med mycket mat nu när jag ska ut o dricka, så man inte får en snefylla! Hörs snart igen!

Getting ready!

Note to self: Det är jobbigt att locka håret när man har träningsvärk i armarna!
Tog sjukt lång tid att få till håret sådär tjusigt lockigt som jag brukar ha på helgerna ibland! Men nu är det klart! Tog dessutom en massa sköna egobilder, så håll till godo! Ikväll blire utgång med Nathalie och sen får vi se om det blir fler som hakar på.










Men sluta sug på munstycket nö!

Kom o tänka på Killinggänget! Farbror Barbro :)


Gråtmild

Fyfan vad jag är sensitive, sitter och bölar till Biggest loser!
Det är iaf pangväder ute, så jag ska svida om och ta ut Rocky på dagens andra promenad vilket kommer bli en långsväng! Jag har lite smygträningsvärk idag från passet igår, främst i bröstmusklerna! Ikväll ska jag och Nattis ut o härja på båten! Oh nu började Sjunde himlen. Jordens mesta pretto-serie ever, men den är lite kul att se för dom är så löjliga! Nej nu får jag ta mig i kragen, man vet aldrig när solen slutar skina! Hörs!


Dubbelpass!

När jag ringde och bokade platserna till passet imorse var klockan typ kvart över sju och vi knep dom sista två platserna! Sjukt stort tryck, när vi hämtade ut dom idag så visade det sig att det var ett kombipass med både bodycombat OCH bodypump, mina två favoritpass! Det var över 30 pers i den lilla salen, helt fullt! Men kul var det, jag svettades faktiskt och känner mig riktigt nöjd just nu. Köpte en apelsin på konsum och hittade Nattis stående vid tacohyllan! Nu tänkte jag bara softa lite innan jag lägger mig i sängen och läser min spännande bok.
Imorgon är jag helt ledig och ska bara njuta av det! Hörs då!

Nathalie hänger vid tacohyllan

Tiden springer iväg!

NU är klockan jättemycket och jag ska vara på gymmet om typ 12 minuter! Hörs ikväll! Heis!

Andra dagen Check!

Var uppe med tuppen idag kändes det som! Men det gick strålande, kom dit ombytt o klar prick klockan 8. Dagen har gått sjukt fort, gjorde inte så mycket idag heller känns det som! Hjälpte till litegrann bara och fikade med tanterna o gubbarna. Min avdelning är så lugn, tack och lov!
Idag ska jag träna oxå, fast inte förrän 18:30, då blire bodycombat! Länge sen jag körde det, ska bli skönt att få röra sig lite o svettas! Nej dax att kolla fejjan! Hare!


Första dagen avklarad!

Jag har nu kommit hem, jag fick sluta lite tidigare, för det var så lugnt på min avdelning. Fick inte göra så jättemycket idag, mest kolla runt och hälsa på dom boende, vilket jag tyckte var rätt så skönt! Imorgon börjar jag jobba redan vid 8, då kommer det nog vara mycket mer att göra. Jag var en snabbis hos syrran och hos Zanna oxå, imorgon ska det göras två-års-besiktning av min lägenhet, så jag har mejlat in lite fel till styrelsen och märkt upp dom med blå tejp. Nej nu ska jag läsa igenom alla papper jag fick av chefen och sen tänkte jag lägga mig. Hörs imorgon på eftermiddagen, om jag inte slänger in ett morgoninlägg. Sov gott!

Härligt väder (än så länge)

Det är riktigt fint väder ute! Solen skiner och det är nästan lite varmt när man står i lä! Jag ska om en liten stund börja bege mig ner mot äldreboendet. NU börjar jag bli lite nervös, men det är bara för att jag inte vet vad jag ska förvänta mig och så. Men det kommer säkert att gå bra, brukar alltid vara lite stelt och så första dagarna, men sen lär man sig ju! Rocky är ju jordens sötaste hund, nu ligger han i en solstrimma på vardagsrumsgolvet och solar! Nu ska jag spela Good song en sista gång innan jag drar mig! Skriver sen när jag kommer hem igen, blir väl runt 22-snåret skulle jag tro! Heis!

Morning sunshines!

Idag skiner solen minsann! Härligt! Dock så är det fortfarande sjukt mycket snö ute och minusgrader...
Vaknade imorse med lite halsont, men det är så sjukt jag äter ju pencillin mot just halsfluss, så då kan jag ju inte gå och få ont i halsen igen?!
Idag ska jag iaf börja jobba på mitt nya jobb! Måste laga till något jag ska ha med mig till middag, men jag vet inte vad ännu! Jag börjar inte förrän vid 13, så jag har en stund på mig. Ska hoppa in i duschen strax. Hörs om ett tag!

Avatar!

Så sjuukt bra film! Jag satt verkligen och var helt inne i filmen! Kändes inte som att man suttit där i typ 3 timmar, lovely!
Turen till biltema gick oxå bra, dock så hittade vi inte allt som Kamilla tänkte sig, men hon fick med sig färgen iaf! Nu är jag trött som en liten fis, så jag ska nog gå o lägga mig om en liten stund! Hörs imorgon igen :)

Haha känns så 90-tal?

Hurtbulle AB

Fyfan vad duktiga vi är! Jag, Rocky och Bea blev det tillsist som kom iväg på promenaden. Vi möttes i svedmyra och promenerade hela vägen till Gamla stan för att köpa oss en varsin kopp med vit varm choklad på Chokladkoppen. Det tog oss cirkus 1,5 timmar, inte så illa pinkat! Den varma vita chokladen var ju helt OK, inget hallelulja direkt, men den slank ner! Om lite mindre än en timme ska jag möta Kamilla och efter det ska jag hämta Nattis så blire bio! Om någon vill följa med och se Avatar, så är det bara att slå en pling!
Jag är helt frusen i mina lår nu, dom är helt röda! Har ändå tagit en varm dusch, men det tar väl en stund för blodet att börja rinna igen ;)
Nej nu ska jag läsa andras bloggar som vanligt, här kommer lite bilder från idag, blev inte så många!

Haha måste bara berätta, när vi kom fram till det här Chokladkoppen så finns det en glaslucka där det står "Take Away" på, så vi ställer oss där och kollar in, och under tiden så står det en karl som jobbar där innanför och eftersom han inte börjar prata med oss, så frågar jag om man kan få beställa här. Han ser lite frågande ut, men sen får vi beställa och betala... Haha vi kände oss som värsta turisterna, dom kanske inte hade take away på vintern, men vafan luckan va ju öppen! Dom kollade lite konstigt på oss sen! Hehe ni skulle ha varit där! Heis.


Morgonstund har guld i mund?

(Vad fan betyder MUND?)
Gick upp strax efter nio idag, alltså typ en timme sedan. Har gjort en god smoothie och sitter nu o zippar på mitt chaite. Har även varit ute en snabbis med hunden o fy satan vad kallt det var ute! Inte helt OK!
Dagens planer är att antingen ska jag gå o gymma eller så ska jag, Bea o hennes kompis Sanna ut och långpromenera, solen skiner ju så det kanske är skönt! Sen vid fyra-bläcket ska jag möta Kamilla så ska vi åka ut till biltema, hon skulle köpa någon färg tror jag! Och sen ikväll ska ju jag o Nattis på bio. Guud vad skönt det är att ha sportlov! Imorgon börjar jag jobba på äldreboendet, det ser jag fram emot!

En dusch någon?

Matkoma!

Herregud vilken god mat vi åt! Bea o Jossan skrev ner receptet, så jag ska lätt försöka mig på att göra det hemma, sen när jag har flyttat, orkar inte med att försöka laga god mat i gasugnen o på gasspisen. Jag glömde min kamera, Josephines kameras batteri var dött o Bea hade ingen kamera med sig...så det blev tyvärr inga bilder! Efter maten så kollade vi på film, den här Luftslottet som sprängdes, jag har inte sett den första eller andra filmen i trilogin, men jag tyckte ändå att den var bra! Imorgon ska jag o Nattis på biodejt, vi ska se Avatar i tredé (3D). Tror att det blir ute på Heron. Jag ska nog träna imorgon med, men nu ska jag gå o lägga mig bums! Sov gott!

En bra måndag!

Hittils så har måndagen rullat på bra, för en gångs skull! Måndagar brukar alltid annars vara riktiga skitdagar för mig, men pepparpeppar (ta i trä) så har den varit rätt så bra! Ska snart börjar dra mig mot tuben, ska möta tjejjerna i skanstull om 40 minuter! Haha Jocke kom hem precis o han har glömt både mobil och jobbnycklar, han e så klantig!!
Nej nu har jag inte tid att blogga mer! Heis!

Dagens gris!

Frispråkarn - Singel

Haha, den låten är ju lite halvskön sådär! Jag har skämtat om att det kommer bli min låt, refrängen går undgefär såhär: "Jag är singel (singel), jag är singel (singel)..."typ 5 gånger!
Men dom låtar som jag tycker har fastnat mest och jag tippar kommer bli top 3 är: Salem al Fakir - Keep on walking, Ola - Unstoppable och Eric Saade - Manboy. Lätt! Dock så BÖR Ola ändra sin frilla! Han ser inte klok ut!



Jag trotsade vädret och gick bort till träningshallen, det var ganska lugnt på gymmet, dock så var det proppat med snorungar i bassängen, så tur att jag inte tänkte simma! Jag körde på lite halvlugnt och lyckades döda 45 minuter! Körde nästan bara ben, så imorgon kommer jag säkert halta fram pga träningsvärk! Vet ni en sjuk sak som jag kom på nyss, jag skrev ju för någon vecka sen att nackdelen med de här fantastiska pencillinet är att jag alltid brukar bli fruktansvärt risig i kistan, men jag har inte märk av det alls! Har nästan blivit bättre i magen med pencillinet! Ska testa typ två veckor sen utan gluten o laktos när min pencillinkur är slut, Melissa i min klass gör det just nu o jag känner mig inspirerad att testa det jag med! Nu dricker jag tex en laktosfri smoothie, en sån där med banan o fryst mango, sen har jag haft i en skvätt apelsinjos o laktosfri vaniljyoghurt! Nu ska jag hoppa in i duschen, ska på middag hemma hos Puongpech i klassen, hon ska bjuda på äkta thailändsk mat! Hoppas bara det inte blir för starkt, jag är så jävla känslig för stark mat! Jaja hörs sen!

Ordentlig sovmorgon!

Jag ställde inte klockan idag, jag brukar ändå inte sova längre än till nio i vanliga fall, men idag så sov jag ända till 11:21! Och jag som tänkte att jag skulle gå på ett träningspass vid 12-snåret, men det har ju redan börjat och jag sitter o äter frukost! Knäckemackor med kaviar och ost och en stoor mugg med chaite.
Snön har gjort ett gästspel igen, det bara vräker ner, då blir man ju lite trött! Men jag ska minsann ta mig bort till träningshallen ändå! Jag har ju inte tränat på snart två veckor, och jag har ju inte ätit det bästa heller... Men jag ska träna lite lugnt idag, käkar ju fortfarande pencillin. Nej om man skulle svida om till träningskläder och pulsa bort mot centrum! Hare!