Fredagsmyys!

Idag är det som bekant fredag, så vad passar bättre än att ha lite fredagsmys!
För min del blev det potatis-och purjolöks-soppa och sen lite godis. Prövade en ny sort idag Gott&Blandat Yummie, och vilken besvikelse! Det ska ju vara den allra gottigaste påsen av dom alla! Men nee de tyckte jag verkligen inte. Men som tur var så köpte jag Kinapuffar oxå. Jocke är fortfarande i Norrtälje (han åkte igår) så jag är själv här hemma, men det är ganska skönt, eller när man ska sova är det skönt iaf ;)
Tyvärr så verkar det inte vara något kul på teve ikväll, men nåt kanske jag kan hitta ändå! Nu ska jag springa ner till tvättstugan igen (har sjukt mycket att tvätta den här veckan!) Later dudes!

En besvikelse!

Ändrade planer!

Jag pallade inte åka till Ikea. Satsar på att göra´t nästa vecka istället! Då slutar dessutom Millis mycket tidigare än den här veckan!
Jag ska snart cykla ner till henne o Arne med min kladdkaka som står o gräddas i ugnen just nu. Vi ska kvällsfika lite.

Skev bild, men där står min lilla kladdis i ugnen :)


Grillish

Igår blev det tyvärr inget Ikea, eller skoshoppande heller för den delen. Jocke åkte till Rågsved och hjälpte sina kompisar rensa i ett garage, sen blev jag hämtad så åkte vi till ett badställe, där grabbarna badade och jag tittade på...Det var typ klippor man skulle hoppa ifrån och jag tycker bättre om stränder :)
Sen åkte vi till Rågsved igen och grillade lite.


Johan står och hetsar lite vid grillen.

Nu tänkte jag packa lite småsaker och sen kanske åka till Ikea själv! Alla andra är o jobbar eller så är dom inte hemma, men det kan vara skönt att va där själv med :)
Höres!

Nudu!

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar! Var ledig igår, men gjorde inget speciellt, kom iväg och tränade en liten stund på förmiddagen. Sen åt vi pizza och packade ner lite köksgrejjer i lådor. Idag (jag har redan slutat jobba) så ska vi åka iväg till något centrum-aktigt tror jag, Jocke ska iaf köpa nya skor! Och om jag får som jag vill så ska vi in på Ikea och kolla runt lite med :)
Heis!

Tidig dag!

Idag slutade jag jobba redan 11:45, hur skönt är inte det?!
Så jag åkte direkt hem, hämtade Rocky och så åkte vi till pappsens jobb för att fixa tillbaka mitt ordinarie däck, byta däckfälgar och vaxa bilen. Nu ser den värsta pimpad ut! Jag glömde ta bild, men jag kan försöka komma ihåg att göra det imorgon! Imorrn är jag förresten ledig, jag och Jocke bytte en semesterdag förut, så nu ska vi byta tillbaka. Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på, men det finns ju en hel del kvar att packa ner, så jag kommer nog kunna hålla mig sysselsatt under morgondagen. Nu ska jag fundera ut något gott att äta till middag. Någon som har något förslag?
Ha det!

En smulpaj jag gjorde typ förra veckan. Den tog slut på en gång...

Tadaa!

Det tog bara hela kvällen igår och halva dagen idag, men nu är den nya fräsha designen äntligen klar! Hoppas den faller er i smaken. Jag tyckte att flamingosarna var lite glammiga. Nu ska jag ta itu med packningen, det är ju bara en vecka kvar nu!
Ha det!

Tvättstugechick idag.

Dop, bloggrenovering och goodiebags!

Idag har jag varit på Olivers dop ute på Djurö. Hyffsat bra väder, även fast det regnade till en stund mot slutet. Tyvärr tog jag inga bilder, för det var redan så många fotografer så bilder kommer jag sno från någon senare och kanske lägga upp dom. Ska försöka styla om bloggen lite, vi pratade lite om sånt under dagen (vi som bloggar iaf), så då blev jag lite sugen på att göra om. Får se om det blir ikväll eller imorgon. Dessutom blev jag medlem på Katrins Goodiebag idag, Zanna är medlem där och har vunnit typ 3 gånger! Nu ska jag diska lite, för det har börjat lukta illa i lägenheten och det är garanterat från diskhon som är lite halvfull igen! Ska kanske blogga igen efter disken, eller iaf försöka styla lite.

Zanna och jag med våra vridna ben en utekväll förra helgen :)

Nu händer det grejjer!

Eller snart så iaf, nästa helg så flyttar vi och jag har ännu inte gått igenom min fullproppade garderob och rensat...Men källarförrådet är rensat iaf :)
På lördag är det dopdax, Oliver (Hemming & Janets kid) ska döpas ute på Värmdö, så jag ska köpa något fint till honom.

Imorgon ska jag försöka träna lite, var evigheter sedan jag gjorde det! Jag har varit så himla trött dom senaste dagarna sen jag började jobba igen, tog en powernap efter jobbet idag med, huur skönt som helst!
Nej nu ska jag gå o nanna kudden. Ha det!
Ps läste mig till att Kim och Igge nu har fått sin son, så stort grattis till er :) Ds

Dåliga bloggtider!

Förra veckan så hade jag ju semester, så då blev det inte mycket till att blogga! Jag gjorde dock inget speciellt, tog sovmorgon, gick på bio, började packa ner lite böcker och sånt i flyttkartonger.
Igår började jag jobba igen, och den här veckan delar vi ut jättemånga H&M-kataloger, dom är roliga att kolla i, men dom är fruktansvärt tunga, så jag har jordens träningsvärk i hela kroppen! Igår somnade jag redan vid åtta! Nu tänkte jag börja steka pannkakor, blev så sugen på det igår, men jag var så trött så jag orkade inte göra det igår.
Ha det!

Grattis :)

Grattis till mig och Jocke som har varit tillsammans i ett helt år idag :)
Älskar dig ♥!

Ikväll ska vi äta på restaurang, tror det blir Tre Vänner i Midsommarkransen! Senare i veckan ska vi kanske åka till Kolmården eller något liknande, vi har båda semester, men vet inte vad vi ska göra riktigt.
Och om mindre än två veckor så går flyttlasset oxå, så det är mycket att göra, men det är faktist rätt så kul att rensa ut och slänga en massa skräp som bara har legat sen jag flyttade hit! Hittils har jag fyllt en svart sopsäck med skräp och en hel papperskasse med tidingar (jag brukar ta en massa prenumerationer och köpa många tidningar, men sällan läsa dom, så de fanns sjuukt mycket tidningar). Nej nu ska jag försöka ta itu med garderoben, det är så mycket i den så jag vet inte om jag orkar göra det själv...
Hörs!











P.S Grattis på 26-årsdagen
en dag försent :) D.S

Blogginlägg på min nya dator!

Nu sitter jag och pratar med Kamilla medans hon jobbar! Vi var båda två på MediaMarkt igår och köpte våra superfina datorer, små 12tums skärmar :) Så nu sitter vi som två små nördar och pratar med varandra!


Kamilla fick veta idag att hon kom in på den skola hon sökte (GRATTIS), men iomed att hon jobbar hela helgen så ska vi fira det först på söndag med rosévin och fanta på hennes terass!
Idag ska jag kanske ut med syrran, eller ut och ut, till Andys jobb iaf (han jobbar på en pub i Gamla stan) och sitta där och dricka drinkar.
Nu ska jag o syrran åka härifrån, men jag ska försöka blogga lite imorgon igen :) Ha det!

Den satt fint känner jag lite.

Nuså är jag äntligen hemma, eller jag har ju faktist varit hemma sen igårkväll! I söndags så var vi ju fortfarande kvar på Roskildefestivalen, och efter den grymma Coldplay-konserten så skulle vi åka hem eller iaf till Malmö. Först så skulle vi på det tåg som skulle ta oss till Köpenhamn, där stod vi som packade sillar och pressades i typ 1 timme innan vi äntligen kom på det försenade tåget. Sen kom vi såklart försent fram till Köpenhamn så vi fick vänta 50 minuter till på tåget till Malmö. Och när vi väl kom fram dit så var inte stationen öppen och första tåget till Stockholm skulle inte gå förrän typ 2 timmar senare, så vi tog en taxi hem till Emelies kompis Martina som hade förberett för oss och bäddat 2 sovplatser till oss. Sen efter att vi hade sovit några timmar så vaknar vi av att Martina har gjort frukost till oss <3 Kändes så sjukt lyxigt att få frukostbuffé! Sen tog vi en buss till stationen igen och jag kom på ett tåg och fick åka första klass! Stora säten och hur mycket kaffe/te som helst :)
Sen blev jag hämtad på centralen av Älsklings-Jocke! Vi åkte o hämtade Rocky hos pappa, åkte sen hem och där möttes jag av tre röda rosor och en ask choklad i hallen! Och efter att jag hade dushat och gjort mig fräsh, så bjöds det på toast skagen följt av tacos som Jocke komponerat ihop helt själv! Så min måndag var vääldigt bra!

Dagen har oxå varit skön, BFF-Kamilla kom förbi på fika och sen gick vi ner till konsum här i centan, det skulle bli langos hos Olsson/Lärksäter till middag, så lite mat behövde handlas. Sen åkte jag och Rocky till pappsens jobb för att tvätta bilen och hämta lite flyttkartonger, vi flyttar ju om typ 3 veckor :)

Jag skriver på Jockes dator och han har ingen av mina bilder, så det blir ett bildfritt inlägg det här, men imorgon kommer jag försöka blogga från min egen bild-rika dator. He påre!


Fyfan vad jag ær glaad!!

Igårkvæll fick jag veta av Jocke att jag har kommit in på den skolan jag har søkt, så nu ær jag inte långt ifrån att bli underskøterska! Heelt underbart! Och dessutom verkar det ha løst sig med lægenheten oxå! Och igår såg vi Kanye West, grymt bra! Idag blir det lite Oasis och Lily Allen om jag minns programmet rætt! Nej nu ska jag gå och få lite gratis massage :) Puss!

SVETT!!!

Det ær så sjukt varmt! Men hellre varmt och soligt æn bløtt och regnigt hela tiden! Har inte så mycket tid att skriva, ska ivæg och se Petter och Kanye West idag! Ha det!