Hur jag mötte din mamma

Det programmet börjar strax på trean. Jag mötte min mamma idag, i nya lägenheten. Hon kom förbi med lite gardiner, överkast och en grej man ska ha i garderoben. I like! Om två veckor så flyttar jag tillfälligt hem till mammsen igen, jag ska ju praktisera i Nynäshamn. Imorgon ska vi ha med oss en tandborste till skolan, vi ska öva på att borsta varandras tänder, jag ser inte fram emot det! Men man måste ju öva, tänk så måste jag borsta en liten tants tänder på ålderdomshemmet, åsså är jag helt värdelös!
MEN WHATWHAT!! Nu fick jag precis se att det inte alls är How i met your mother, utan dubbelavsnitt av 2½ Män!! Det är iofs oxå ganska skönt, men vafan jag ville ju se HIMYM! Darn. Ska nog slå på några avsnitt Greys Anatomy istället då. Hörs imorgon. Peace out.

Igår och idag

Igår gjordes inte många knop här hemma. Jag vaknade vid 14 ungefär och gick ut med hunden, sen lånade jag boxen med Greys Anatomy av Emelie, så det blev typ 12 avsnitt igår, sen somnade jag igen och idag har vi varit i nya lägenheten nästan hela dagen och packat upp sjukt många lådor! Vi ska ju ha inflyttning/födelsedagsfest och jag har skickat ut inbjudningar, men jag är sjukt besviken på alla som inte har osat till oss! Jag räknar faktist inte med att dom personerna kommer, iomed dom inte hört av sig. Och jag vet att alla har fått sina inbjudningar, vissa har jag tillomed lagt själv i deras brevlådor! SJUKT besviken!!
Fredagen med Nattis blev iaf väldigt lyckad, vi hade superkul och jag hade typ 60 bilder på kameran på enbart oss två!

Städade?

fem-i-tre?
Det var allt för idag! Hejs.

Fredagsutgång!

Idag var jag och jobbade på Citymail, sjukt jobbigt ute, jag var helt död när jag slutade vid halv fyra. Sen gick jag på långpromenad med min lilla älsklings-skrutt. Och sen när jag var på bolaget och skulle köpa lite vin inför kvällen så möter jag först Jockes pappa Christer, han skulle köpa lite öl inför fotbollen ikväll och sen när jag går fram till disken och säger vad jag ska ha, så behövde jag inte visa leg för han sa att han kände igen mig...Om det var bra eller dåligt fick jag bestämma själv! Hehe coolt att bli igenkänd på bolaget, eller är det kanske inte det?
Snart ska jag träffa Nattis, vi ska ut på krogen och härja, det ska bli superkul :)
Nu måste jag åka, uppdaterar imorgon! Heis.

ÄNTLIGEN!!!

Nu ska jag minsann äntligen få åka till IKEA och härja runt :) Och både mammsen och Jocke följer med! Ska bli superkul! Och provet idag, det gick väl okej, tror jag kommer få vg kanske. Jag fick lite hjärnsläpp och glömde lite småsaker här och var, men jag tror att det kanske går bra ändå.. Nu ska jag ut och promenera med min lilla skrutt! Må så gott!


The Bachelorette

Nu börjar finalen av The Bachelorette! Fast han jag trodde skulle vinna kom bara på tredje plats... Kom på att jag har ju prov imorogn oxå, så jag ska plugga lite i reklampauserna ;) Är ganska säker på allt som kommer va på provet! Nu börjar det här på teve, skriver imorgon när jag kommit hem från skolan! Puss o sov gott!

Tack CSN!

Idag fick jag ett brev med utbetalning från CSN, så jag fick lite pengar ändå! Jag ska spendera dom klokt! Jag ska skriva en exakt månadsbudget så jag vet vad jag kan lägga pengar på och hur mycket jag kan spara. Nu är det topmodel så jag kanske skriver något roligare om ett tag!

målerimålera

Nu har vi äntligen målat klart i nya lägenheten! Och vi har plockat upp typ 3 lådor med glas och tallrikar och sånt där man har i köket. Appropå något helt annat, jag hade ju planer på att höja upp mitt lån jag har på lägenheten, för att lösa upp lite andra små lån och avbetalningar jag har, nu när jag blivit fattig student och i typ 3-4 veckor har jag hattat fram och tillbaka mellan SEBs kundservice, deras kontor och tillbaka igen ett x antal gånger, dom påstår att jag tjänar för lite och blablabla... sjukt tröttsamt och ena dagen så godkänner dom det, sen ringer dom dagen efter och tar tillbaka det, så jag är sjukt trött på deras skitsnack. Idag ringde dom igen och kom med ett förslag som dom tyckte var skitbra, att jag skulle ta Enkla Lånet med typ 10%ränta och det ville ha var mindre än 2% ränta, så jag svor åt dom i luren och bad dom dra någonstans. Så nu får jag dras med mina dyra utgifter. Trist! Men så är livet, man kan inte alltid få som man önskar. Så nu ska jag skriva om min önskelista lite, får bli att jag önskar mig pengar av päronen istället för roliga prylar!
Hade jag inte bangat på!

Sov gott kära vänner!

Träna

Idag ska jag iväg och träna med Janet! Hon ringde och frågade om vi inte skulle ta oss i kragen o börja träna och det var precis vad jag behövde. Tänkte lite om jag skulle träna själv, men sen orkade jag inte. Men nu ska jag ändå iväg :)
Slutade redan vid 1 idag, ska dock läsa lite om rehabilitering och om minnet. Men det är inga problem.
Jag har även fixat klart min praktikplats, dom ringde från Nynäs idag och sa att jag var varmt välkommen som praktikant, så om tre veckor bär det av hem till Mammsi!

Nu ska jag kolla lite på tv! Heis.

Slappish söndag, fortsättningen

Dagen har fortsatt hyffsat slapp,gjorde ansiktsmask.

Dock så fick jag reda på att Jocke hade tappat sin mobil i en taxi så jag fick åka till Farsta och möta upp den snälla taxichauffören, så gav jag honom 3 påsar gifflar som tack :)
Sen åkte jag hem till Sankan i Sköndal där Jocke hade spenderat natten (och halva dagen), hämtade honom och Sankan som skulle hämta lite grejjer han hade ställt i min lägenhet i fredags. Grabbarna blev även skjutsade till Rågsved där dom hjälpte Niklas att flytta sin soffa. Sen träffade jag min lilla Tjolanta fläskis på min nya balkong :) Vi satt och skvallrade en massa och åt gifflar. Sen blev det släktträff i Örby typ. Nu ska vi snart över till nya lägenheten och börja möblera lite! Höres senare!

slappish söndag

Idag har jag varit så slapp så jag kan knappt tro det är sant :)
Jag har ätit lite mackor i sängen, målat naglarna lila, kollat på Biggest Loser på femman och snart ska jag väl kanske hoppa in i dushen, funderar på om jag ska göra ansiktsmask oxå! Sen vid fem så ska vi iväg till min faster Lena och farbror Micke och fira Lenas födelsedag!

See ya later!

Flyttgubbe AB

Igår så hade jag o Nattis en mysig kväll med sjukt mycket mat och tv-tittande. Sen åkte vi och träffade Jessica (hon som ska hyra Jockes lägenhet) och så blev det så att vi hjälpte till att flytta in alla hennes saker, men det gick ganska fort!
Sen idag då så har vi flyttat en massa av Jockes saker till nya lägenheten, så jag är hur trött som helst nu! Vi ska kanske över till nya lägenheten om ett tag och måla ett andra lager med grått!
Mammsen kom över en stund igår oxå och hämtade Rocky, han är där nu i helgen igen! Skönt för Rocksi att komma bort lite, han får gå mer löst och har bättre spaning från balkongen där :) Nu tänkte jag ta en eftermiddagslur, som den pensionär jag är! Hörs senare.

Nu börjar helgen!

Dom fyra första skolveckorna är jag ledig på fredagarna, det är ju hur skönt som helst! Än så länge är mina planer att först gå upp senast runt nio och träna, sen chilla ett tag och sen åka med bilen till pappa så han kan byta oljefilter, och sen ska jag träffa en tjej som heter Jessica som ska hyra Jockes lägenhet och sen ska jag träffa Nattsi! Dessutom har jag hört att vädret ska vara kanon imorgon :)
Idag så har jag nästan fixat en praktikplats i Nynäshamn, målat om i nya sovrummet (från rött till grått) och ätit pizza. Superlänge sen jag åt det, så den satt fint! Och dessutom ska jag ju träna imorgon :P Hadet fint!

Rocky o jag :)

Första läxan! Check!

Idag fick vi första läxan eller jag kanske ska kalla det för inlämningsuppgift. Vi ska skriva om ett bra möte och ett dåligt möte vi har haft i vårat liv och det kan vara allt från ett läkarbesök till en släktträff, så det är ganska lätt att välja ut något. Idag var det mycket roligare i skolan än vad det var igår. Så morgondagen lär ju vara hur rolig som helst! Imorgon ska vi prata om våra praktikplatser, vi har skola nu i fyra veckor och sen har vi APU (Arbetsförlagd Praktist Utbildning typ) i fyra veckor efter det och sen är den kursen avklarad! Lätt som en plätt! Jag frågade om Nynäshamn ingår i deras praktikplatser för isåfall ska jag försöka få en plats där och bo hos mami i fyra veckor, hajja mammsens lagade mat varje dag!

Idag blir det nog Palmyra till middag :) Jocke ringde precis och sa att han var där, så jag bad honom köpa kycklingkebab till mig! Upptäckte förresten att Greys Anatomy har börjat gå på femman! Spännande avsnitt! Och nu börjar alldeles strax How i met your mother på trean, typ jordens bästa serie! Hörs!

Jag är en tv-junkie!

Första skoldagen, Check!

Hehe jag gick lite fel först när jag kom dit, råkade komma in på någon föreläsning för S:t Örjan-skolorna, och det var ju helt fel! Men sen hittade jag rätt, kom dock en minut sent, men dom hade inte ens börjat med uppropet när jag kom in, så det gjorde inte så mycket! Först så var jag jättenervös och vågade inte prata med någon, men sen vid lunch så började jag prata med tjejjen som satt brevid mig, och hon var jättetrevlig, så vi gick och lunchade tillsammans och kollade i affärere. Jag hittade en typ tunika på Gina Tricot för endast 29,90!! Så den fick följa med mig hem.
Imorgon ska vi typ kolla på film och göra någon observationsuppgift. Ska bli spännande! Nu ska jag göra lite mat. Heis.

NU smäller det!

Dax att gå till skolan!

Uppdaterar sen när min första skoldag är slut! Puss!

Skoltajm!

Aa om typ 10 timmar sitter jag nog i aulan på Åsö och ropas upp! Sjukt spännande! Igår så var vi ju hos mammsen och åt middag, det var skönt att umgås lite med henne. Nu är jag typ frisk igen, eller lite snorig är jag fortfarande, men inte alls som det var i typ fredags. Och igår så kom ju Rockymon hem oxå, så vi låg och mös i sängen igårkväll.
Idag så har jag varit och sålt kaffe med CoffeeCow, eller det var nån DN-dag ute vid Sjöhistoriska Museét, och det var nån orkester som spelade musik och Henrik Dorsin var konferencier så han höll låda typ hela tiden, sjukt kul att lyssna på! Tjänade tyvärr inte så mycket pengar som jag hade önskat, men fick några sköna hundralappar i handen ändå! Nu ska jag lägga mig, önska mig lycka till imorgon i skolan :) Sov gott!

Henrik Dorsin (tyvärr inte jag som tagit bilden)

Dagens planer

Syrran ringde för en liten stund sen, jag börjar ju skolan på måndag och Hannah o Andy (hennes karl) åker till USA på måndag och ska vara där i ungefär 5 veckor. Så vi bestämde att vi ska åka till farsta centrum om en liten stund och sen åka pendel till mammsen. Lillebror är redan nere hos mamma så vi får åka hans nya bil hem ikväll. Ska bli mysigt att umgås med nästan hela familjen. Nu ska jag åka iväg. See ya!


lördagsmorgon

Ikväll kommer min lilla älsklingsvovve hem igen, han har varit hos mammsen hela veckan! Jag sov som en gud inatt! Hur skönt som helst. Såg att jag har värsta utväxten i håret, så jag får nog ringa Emelie snart och färga över det! Jag vaknade vid nio imorse och kände mig utvilad, men det beror nog på att jag somnade ganska tidigt igår. Jag försöker övertala Jocke om att gå ner och köpa lite frukost. Jag har visserligen redan ätit lite fil och flingor, men en second breakfast bangar jag inte på :) Och jag tror att jag har lyckats, han är påväg ner till ica nu !
Och jag ska ta o koka upp lite te-vatten. Hörs senare!
Ps Jag känner mig mycket friskare idag! Ds

Min lilla skrutt!

Åska och snor

Jag är fortfarande förkyld som en tok, jag fick jobba inne idag med som tur var, hade aldrig klarat av att vara ute och springa i trappor idag. Tycker tillomed det är jobbigt att andas när jag bara står stilla! Just nu regnar eller nej det snarare haglar och åskar järnet ute. Jag är inget större fan av åska, är faktist lite åsk+blixt-rädd. Eller iaf när jag är själv, vilket jag är nu, Jocke är och tränar. Ikväll så skulle jag o Mills gå på Måns Zelmerlöw på Gröna Lund, men jag är ju så förkyld så jag orkar inte, dessutom är ju vädret ganska trist just nu iaf..Men nästa gång MUMSMUMS spelar, då ska vi minsann gå!


Såhär har jag kännt mig hela dagen. Haha tillomed en del av alla mina snorpapper ligger där på hyllan bakom mitt huvud. Det var nattens skörd, sov sjukt dåligt inatt!

Nu ska jag snyta mig lite till och sen ska jag försöka börja laga lite mat. Kycklingfilé med potatisgratäng blir det nog ikväll. Hadet så skönt i helgen!

förkyld

Idag har jag blivit så sjukt förkyld! Igår hade jag ju lite halsont, men idag har det blivit värre! Halsen känns just nu iofs lite bättre, men däremot snoken, ajajaj! Jag sitter med öppen mun för att näsan är så igentäppt med snor. Har snytit upp nästan en hel toarulle. Känner mig så ynklig... Nu ska jag bädda ner mig i sängen och tycka lite mer synd om mig, måste ju faktist orka upp till min sista dag på jobbet! Tänkte från början bjuda på kladdkaka, men jag orkar lixom inte stå och baka när jag inte kan andas normalt, och det är inte så fräsht heller att hålla på med mat&bak när man är förkyld. Så jag köpte tigermuffins nere på ica. Nej, nu orkar jag inte sitta upp längre. Hoppas inte ni är lika förkylda som jag är! Heppåre!

Top Model

Tänk vad kul det är att kolla på gamla Top Model avsnitt! Dom går på trean typ varje dag mellan 16-17, så det är perfekt att kolla på efter jobb! Idag vaknade jag med lite ont i halsen, så jag hoppas att det inte blir värre! Jag vill ju inte bli sjuk sista dagarna på jobbet. I måndags bestämde jag mig för att bara äta sötsaker på lördagar, tror jag har lagt på mig nått kilo som jag bara vill bli av med pronto! Men bara för att jag har ont i halsen så får jag faktist äta lite glass idag! Annars så hade jag inte ätit glass nu...


Nu ska jag kura ihop mig i soffan med min glass-skål! Höres.

Ps Imorgon börjar vi dela ut IKEA-katalogerna, dom väger ett halvkilo styck, så det lär bli tungt då! Ds

Monday

Idag blev det lite senare på jobbet än förra veckan, jag slutade vid halv fyra! Och när jag kom hem så hade jag tvättstuga och mellan maskinerna så blev det faktist lite träning! Jag fick med mig Zanna och Christoffer (som åker till Kreta på söndag) till gymmet, så det var skönt att inte vara där själv. Till middag blev det pyttipanna med stekt ägg, och efter maten så åkte jag o Jocke till Citygross och handlade lite mera mat! Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag...Eller jo, kom på en sak till som jag gjorde, jag frostade av frysen och torkade+rensade i kylskåpet! Inte så illa pinkat va! Och Millan (numera brunett) kom förbi en megasanbbis och visade sitt fina nya hår :)
                                          
  Före:

Efter:                                                                                                                           
Självklart köpte vi grejjer som inte ska vara i kylskåpet oxå, men jag pallade inte fota skafferiet! Nu ska jag nanna kudden. Hadet!

söndag

Först vill jag bara säga GRATTIS SANKAN PÅ TJUGONIOÅRSDAGEN :)

Och sen har helgen varit soft, igår så var jag hos Zannas mamma i Länna och chillade lite. Tog tyvärr aldrig fram kameran, så de blev inga bilder. Sen på kvällen så gick vi till Kamilla och satt en stund på hennes uteplats.
Idag så åkte jag, Jocke och Rocky ner till mamma, först tänkte vi åka ut med båten, men sen orkade vi inte göra det, så vi låg utanför hennes hus på en liten udde och hade det urskönt! Jag tog tillomed årets första svenska dopp! Inte en dag försent!
Och Rocky fick vara kvar hos mammsen, han ska vara där nästan hela veckan tror jag, skönt för honom att slippa en massa flyttkartonger och sen tror jag det blir lite senare dagar på jobbet den här veckan än vad det var förra!
När vi hade kommit hem så åkte vi nästan dirr hem till Ali (Jockes kompis) borta vid Masmo typ, där var det hur många grabbar som helst, så grillade vi och hade det trevligt! Nu ska jag duna. Heis.
Mammsi och Rocky
Skönheten och Odjuret

Simon, Ali och Bengan

Simon, jag o Jokki

Mätt som en plätt!

Igår var jag på bio och såg Public Enemies, och den var helt okej, fast jag tyckte det var lite väl mycket skjut-scener i den... Idag slutade jag runt halv två, så då åkte jag hem till pappsen, så nu har vi precis ätit. Grillad fläskfilé, potatispuffar och beasås! Riktigt gott, man blir ju aldrig trött på den maten!
Ikväll blir det kanske nån pub på söder eller i stan någonstans, Millans brorsa är här uppe nu så vi ska hänga lite ikväll. På måndag börjar min sista jobbvecka på Citymail! Skönt, men lite läskigt oxå, tiden har gått så himla fort, tyckte precis att sommaren började, och nu är den snart slut och skolan börjar igen (efter typ 4 års jobb-uppehåll).
Nu är dushen ledig, så nu ska jag bli lite fresh. Höres senare!

Kvällsaktivitet



Detta är vad jag och Kamilla gör just nu! Nördar oss!

Ett första utkast

Jag är iofs liite mer än en månad för tidig, men här är den iaf. Den första verisionen av min önskelista


Har suttit och pillat lite i photoshop.
Läste förresten att Chrille fyller år idag! Grattis på 25-årsdagen :)
Hörs senare!

gonatt alla mina 14 läsare!

Jag kan bjuda på en liten kvällsbild. Riktigt charmig!


bläää

Kommer inte på något spännande att skriva om. Har jobbat, varit i Farsta C en snabbis med lillebror, badat i pappsens pool och varit lite i nya lägenheten och kollat och planerat lite! Jo, kom på en sak, jag beställde ett sånt fint halsband för några dagar sedan och idag så låg det i min brevlåda :) Ska försöka få till ett fint kort på det imorgon, för idag är jag alldeles för trött för att orka göra det. Sov gott!

.

Här kommer dom utlovade bilderna från idag:

Hallen före:


Och hallen efter:




måndagen den tredje augusti.

Idag var jag ledig från jobbet, för jag hade ju tänkt att jag skulle plocka upp en massa grejjer ur flyttkartonger och så, men så blev det ju inte! Istället så sov jag vill nio, sen diskade jag lite, gick och tränade (mötte Chrille och Cissi där), sen åkte jag med Rocky till nya lägenheten och förberedde för målandet av hallen. Från början var den mörkröd, men nu är den helt vit och fin, tack vara Jocke och Kamillas hjälp! Nu ligger jag bara o slappar i soffan, imorgon är det jobb igen, min näst sista tisdag på jobbet!

Tyvärr så dog min kamera precis, så jag får inte upp några bilder från dagen, dom kommer senare ikväll! Så istället får ni njuta av en vacker bild på mig och min sambo.

Heis.

Lördagsmorgon

Såhär ser min frukost ut idag:
Vuxenpoäng för DN!
Igårkväll fick jag reda på att vi tydligen inte kommer få lägenheten förrän på måndag, så nu är hela min überplanerade helg förstörd, så jag ska strax iväg till Willys med Cassandra (min granne) så ska vi handla och jag ska baka bullar. Kul!