Torsdag

Idag skulle jag egentligen gått en utbildning för ett tillfälligt eventjobb, men tydligen så hade jag blivit avskriven utan min vetskap. Såhär började det:
I måndags fick jag veta att jag skulle få jobba med Melodifestivalen och turnera runt med dom i 5 veckor. Min uppgift skulle vara att promota SJ Prio + Melodifestivalen såklart, men i tisdags fick jag veta av min Citymail-chef att jag inte kunde få "ledigt" för ett annat jobb, så då fick jag ringa och säga att jag inte kunde jobba med melodifestivalen ändå. Men då sa hon som var ansvarig att jag ändå kunde komma på informationsmötet/utbildningen. Så de gjorde jag, men tydligen så skulle jag inte ha gjort det. Jag kände mig rätt fånig som kom dit och egentligen inte var välkommen...Fast det var väl ändå inte hela världen, visst hade det varit askul att få jobba med Melodifestivalen, men dom jag skulle ha fått jobba med såg inte så värst roliga ut. Dom verkade vara rätt stiffa. Så jag åkte hem och kollade på Underbara Älskade (tycker den filmen är fruktansvärt bra, bölar alltid järnet) sen åkte jag till jobbet och fyllde i en massa försäkringspapper med chefen och sen åkte jag ner till Tjollie och drack lite kaffe :)
Nu sitter jag och funderar på vad det ska bli till middag, lax och bulgursallad kanske?
Peace out!

Här kommer ett


Effektiv dag!

Idag har jag hunnit med att träna, rehabsimma med Rocky, sola solarium, äta jordgubbar, städa heela lägenheten och samtidigt lyssna på N*sync och 5ive. Dessutom ringde chefen och sa att jag får vara ledig på måndag också så att jag inte behöver stressa till alla olika läkare jag ska till då, så de känns rätt skönt! I måndags började mitt nya nyttiga liv! Till frukost äter jag havregrynsgröt och så har jag tränat 3 ggr denna vecka! Och jag har nästan hållt mig ifrån allt vad godis heter. Igår klarade jag mig helt från godis :) Och i onsdags blev jag brunett igen! Imorgon kanske jag och Tjollie ska festa med Wolga, det brukar gå rätt vilt till när hon är med!



Min nyttiga frukthög.



Jag med brunt hår! Ser EXAKT ut som morsan när hon va ung!!

Nu blir jag snart hämtad av lillebrorsan och storasyrran, vi ska åka till mammsen i  Nynäshamn och äta middag! Hejsvejs. P.S Rocky mår mycket bättre nu, rehabsimmningen är väldigt effektiv! D.S.

Rehab

Idag ska jag och Rocky åka och simma i Haninge. Sen när vi kommit hem igen ska Emelie färga mitt hår <3 Och sen har det hänt en superrolig grej, men den är hemlig... Jag kommer avslöja hemligheten om ungefär 4 månader kanske!
Nu ska vi åka! Heis

Onsdag

Idag har jag varit duktig och sökt inte mindre än 7 nya jobb! Rocky ligger och sover som en liten stock. Han verkar lite piggare idag, så det känns skönt! Nej nu ska jag ta och röja upp lite här hemma. Det ser nästan ut som ett bombnedslag!

Senare: Kamilla och Arne kom hit och åt middag, bakpotatis med räk-chili-röra! Mums! Och min delikata äppelpaj till efterrätt.

tröttsamt

Rocky fick komma hem igår. Jätteskönt! Men han är ju verkligen inte återställd. Han går ganska bra med högra bakbenet, men inte alls bra med vänster bak. Idag var vi på Södra djursjukhuset i över 3 timmar för att tömma hans blåsa. Han vill inte kissa av sig själv. Sammanlagt är vi uppe i över 42000 kronor nu. Försäkringsbolaget har ju hjälp till med 30000, men allt över det får jag betala själv. På fredag ska vi på rehabträning, simma på Södra djursjukhuset. Så det är tur att jag är sjukskriven själv, annars hade jag inte kunnat hjälpa Rocky överhuvudtaget. Imorgon ska Kamilla o Arne komma hit och äta middag, det ser jag fram emot! Heis!

Välgörenhet

Tisdagen den 6:e januari vaknade Rocky med förlamade bakben. Vi tillbringade hela dagen på både Bagarmossens och Strömsholms regionala djursjukhus. Han hade drabbats av diskbråck, vilket är både ovanligt och farligt. Rocky fick sedan akutopereras och som tur var så gick operation bra och nu blir det minst en vecka på sjukhuset och sedan rehabilitering under en lång period..Självklart är detta en kostsam historia och därför har vi startat denna insamling! Om ni alla vill lägga en liten slant typ 20-50 kr så skulle det betyda oerhört mycket för både mig och Rocky, Självklart var Rocky försäkrad sen innan men man får ändå betala en stor del själv. Alla bidrag kommer tackas varmt! SEB 56902992401
mvh Martina & Rocky från sjukhuset


Här är Rocky för lite mer än en månad sen. Han har precis kommit hem efter att ha opererats för sten i urinblåsan.



Rocky!

Nu ligger min lilla älskling på sjukhus igen! Nu har han drabbats av diskbråck! Igår när jag skulle gå på morgonpromenad så kunde han inte riktigt röra sig, så jag och Jocke åkte till Bagarmossens djursjukhus med honom. Han blev sämre under hela tiden och när vi efter nästan 3 timmars väntetid fick komma in så var han helt förlamad i bakkroppen. På bagarmossen hade dom inte den expertis som behövdes, så vi fick åka till Västerås, Strömsholms djursjukhus istället. Där fick vi vänta ungefär 1 timme. Sen blev han omhändertagen och fick opereras ganska omgående. Nu ligger han kvar där och ska va kvar ungefär 1 vecka. Sen om allt går som det ska så måste han rehabtränas. Hoppas verkligen han blir frisk!




Sjukskriven

Jag var hos vårdcentralen igen i fredags och nu är jag sjukskriven ändra fram till den 25e januari. Så sammalagt 5 veckors sjukskrivning är jag uppe i nu. På torsdag ska jag till en ortoped, eller egentligen till en Stadiumbutik i stan så ska dom kolla om jag behöver inlägg i skorna och anser dom att det är värre än så med mig så kommer jag få tid omedelbart till den ortopedkliniken som dom samarbetar med. Så nu börjar det äntligen hända lite grejer! Och på onsdag ska jag och lillebror Linus gå på bio! Han har ju fortfarande skollov den lilla lusen.

I lördags fyllde Jocke 24 år, så först var vi hemma hos hans pappa och fikade lite med släkt o vänner, sen så åkte vi in till stan i åt supergod mongolisk bbq! Och efter det åkte vi till Ballbreaker och bowlade med en massa vänner! Jag kom sist, men det var ganska väntat..Men jag slog iaf 3 strikes :)

Nyårsafton var förresten helt perfekt! Först trerätters hos mig och sen värsta kalaset hos Micke i tumba!


Jag och Zannie



Jag hittade ett par riktigt heta glajjor och Jocke en liten trumpet



Min sambo. Full och go med rödvin på ena axeln.

Det enda som saknades var min lilla Tjolanta <3


Nu ska jag ta itu med diskberget... Puss o kram!