Bortamatch den här helgen med!

Fast ingen riktigt bortamatch såklart, sov över på Zannas soffa igen. Dom var så söta, jag tänkte dra vidare från stället vi var på, men sen blev det inte så, och då hade Zanna, Christoffer, Roger o Linéa redan tagit en taxi hem, så jag fick åka sossesnöret hem, men det gick lika bra. När jag kom till zannies lägenhet så möttes jag av Meny 2 från grillen, två korvar och en massa pommes. Satt som ett smäck! Sen somnade jag gott i den mjuka soffan.
Idag har jag varit lite smygbakis, men inte alls så farligt som tur är! Vi kollade på film, Just my luck med Lindsay Lohan, helt ok film!Gårdagskvällen var trevlig, filmen var überromantisk och det märktes att det satt en massa tjejer i salongen, man hörde en massa "åååh" och romantiska suckar lite då och då. Vi hade med oss en bag-in-box och drack vin ur ett pappersglas, sen när filmen var slut så begav vi oss till Hotellet och dit kom ett glatt gäng lite senare. Bilder finns på fejjan. Dock så vid stängning så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men vafan sånt är livet! Jag var skitsnygg igår och hade det kul med mina vänner!
Och att det är alla hjärtans dag, det skiter jag fullständigt i. Mitt lilla hjärta är hos mammsen men imorgon får jag träffa honom! Ha det.

Min älskade lilla korv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback