Idag har jag...

...träffat Tjollie :) vi var o solade i Kärrtorp. Det var så mycke folk på solariet i Högdalen. Jag kommer få snuskigt mycket pengar tillbaka på skatten. Lovely
Imorgon ska jag till Cissi som ska ha tjejmiddag. Oj nu såg jag att den här dokumentären om monstret Josef Fritzl börjar nu på teve, den vill jag se! Hörs!

en riktigt lång onsdag

Idag jobbade jag ända till klockan 18. Det var sjukt mycket post idag. Men något som gjorde mig glad var att jag fick sms-avi att mitt paket från H&M hade kommit. Och dessutom fick jag en vanlig avi igår, men jag glömde bort att hämta ut det. Så idag hämtade jag mina h&mkläder och mitt paket från CDON (jag hade beställt några pocketböcker).
Till middag blev det ugnspannkaka med lingonsylt. MUMS! Jag orkar inte skriva så mycket, så jag lägger upp lite bilder istället.


 

Tjusigt va? Nu ska jag kolla det sista på Efterlyst. Sov gott!

snöö igen!

Jahapp så har det snöat en massa igen! Jag blir så trött på det här vädret, kan de inte bli lite soligt och iallafall 5-10 plus snart?

I lördags var jag, Jocke, Kamilla, Arne, Patsie och Adde o bowlade här i Högdalen. Sjukt trevligt! Jag kom dock sist, men det gjorde inte så mycket. Det var disco-bowling (disco-kula + lite häftigt musik) så jag fuldansade runt lite till den häftiga musiken. Jag har haft en sån gaalen träningsvärk i hela kroppen från Movesen i fredags. Haha när jag vaknade i lördagsmorse kunde jag knappt gå, jag linkade runt som en strålskadad bongotrumma.

Jag har en massa roliga saker att se fram emot nu! Imorgon ska jag till Emelie på salongen för att klippa och färga håret. Och förhoppningsvis ska jag sätta i hårförlängning på fredag! På lördag är det högskoleprovet, tyvärr kommer inte jag o Kamilla vara i samma skola när provet skrivs, men vi kanske ses efteråt för på kvällen är det Redline och det vill man inte missa!
Helgen efter åker jag o mammsen till Gotland för att hälsa på moster och chilla lite. Och idag bestämde jag o Tjollie att vi ska springa Vårruset! Och självklart vår utomlandsresa! Den ser jag mest fram emot! ♥ Puss!



















 
Jag o Snäckan på tene typ 2003 (jag har blixten i ansiktet,
därav mitt vita nylle + att kamilla redan hade varit där en vecka)


Metropolen Högdalen

Okända män satte fyr på kafé Publicerad 20 mar 2009 09:55
Två män tände eld på ett kafé i Högdalen i södra Stockholm tidigt på fredagsmorgonen. De kom in genom köksingången och misshandlade ägaren och en anställd, som var där för att baka. Sedan satte gärningsmännen fyr på kaféet och sprang därifrån. Polisen har inlett en förundersökning om mordbrand, berättar stationsbefälet Linda Feldt på Söderortspolisen. Ingen misstänkt har gripits och polisen vet inte vilket motiv som kan ligga bakom händelsen. Enligt brandkåren startade elden på kaféets övre plan, men kunde släckas snabbt. Lokalen är brand- och rökskadad. Stockholm TT

Jag var som vanligt ute på min morgonpromenad med Rocky och då ser jag att en polisbil står utanför GrandBrand och när jag kommer tillbaka från promenaden är där 2 polisbilar och polisavspärrningar. Läskigt när det är så nära! Hoppas dom får tag i idioterna som gör sånt!

Jag och Elin var på Moves idag och det var sjuukt jobbigt! Man skulle böja på benen, slänga sig på golvet och snurra runt dessutom skulle man göra det sexigt! Vi hade hamnat på typ striparobics! Jag såg nog snarare ut som en vandrande pinne än något sexigt! Men det var sjukt effektivt! Jag har ont i hela kroppen och kommer garanterat ha duktigt med träningsvärk imorgon! Nu ska jag och Jocke över till Addemannen, Kamilla o Arne är redan där! Hadet!

Vilken soppa!

Vilken god soppa jag gjorde till middag! En sån där norsk fisksoppa. Imorgon ska jag och Elin gå på Moves, en träningsklass "med sensuella rörelser" haha de låter så spännande! Jag har gjort min egen müsli idag oxå, de e värsta müsli-hysterin på jobbet just nu, alla äter det! Men jag är den första som gör min egen! Nej nu blev jag så fruktansvärt trött så jag bara svamlar. Nu ska jag krypa ner i sängen, tidigt som en annan pensionär! Sov gott!



Ungefär såhär ser min müsli ut!

Hurtig vecka!

Oj, va länge sen jag skrev något! Förra veckan var det typ bara jobbjobbjobb. Men denna vecka har börjat ganska bra. Har slutat vid 3, halv fyra två dagar i rad, så de e skönt! Igår så var jag på djupvattengympa med Zanna! Och idag var jag, Jessica och Elin från jobbet på African powerdance, de va sjukt jobbigt och svårt, men kul sen när man började förstå hur man skulle göra! Det var lite som aerobics. Sen efter det så simmade och bastade vi lite. Imorgon ska jag kanske på djupvattengympa igen, om jag orkar! I söndag var jag med Jocke o hans familj på Solvalla och spelade lite på hästar! Jockes pappa fyllde 60 i veckan så det var hans present att vi åkte dit. Vi vann inte så mycke, utan det gick väl plusminusnoll, fast det gjorde inte så mycket, för vi hade väldigt trevligt ändå!
H&M-katalogen kom ju för nån vecka sen och nu har jag kollat ut vad jag vill ha och det blev ganska mycket, så jag får sålla ut lite innan jag beställer :)

BTW så är det typ bara 2,5 månader kvar tills vi pyser!




Puss o kram!

Nu var man trött igen då

Ojoj vilken helg! Eller jag ska inte överdriva, men i fredags så var jag, Nattis och Zanna ute, eller Zanna var med på Gröne Jägarn, sen åkte hon hem för hon skulle jobba på lördagen. Men jag o Nathalie gick vidare till patricia. Kom in gratis och jag behövde inte visa leg heller :) Sen drack vi lite, dansade lite och shottade lite. Riktigt trevligt! Sen runt halv 3 bestämde vi oss för att åka hem. Grillen var öppen så de blev lite pommesfritestallrik. Dagen efter var lite halvseg, men jag var inte alls så farligt bakis! Vi kollade på tv och film (Patrik 1,5) och åt glass. Sen på kvällen hade jag lovat Agnes att jag skulle titta förbi henne, medans Jocke och Sankan var på Metallica. Vi kollade på Melodifestivalen och Agnes drack för mig med ;) Jag drack nästan inget alls, va lixom inte så sugen. Sen när konserten var slut så skulle grabbarna gå ut, och då följde Agnes med, men jag åkte hem till Rocky. Och igår så åkte jag ner till mammsen och fikade lite. Med mig tillbaka hade jag en ny dammsugare och mammas gamla laptop, så nu finns det tre datorer i min lägenhet. Jag har två och Jocke har en. Idag fyller Jockes pappa 60 år, så vi ska över till honom nu och fira lite. Ha det naajs!

Nu är det äntligen freedag!

Hela veckan har gått ganska fort. Vattengympade i onsdags, Rocky var också på simmning i veckan. Igår så var jag och Nattis i Skärholmen och kollade lite, jag hittade en svart klänning på Gina Tricot för ynka 149 kronor, så den fick följa med hem. Dom nya Bring Citymail-kläderna påminner väldigt mycket om sopgubbarnas uniform tycker jag och många andra. T.o.m sopgubbarna själva tydligen! Igår så var det en sopbil som tutade kollega-aktigt till mig (och det är inte första gången) när jag var på väg mot min cykel. Och idag delade jag i Högdalens industri, där det far runt sopbilar överallt och soptippen finns. Jag hade ställt min cykel en bit ifrån soptippens brevlåda för det är jordens största asfaltsklump mitt över hela trottoaren så man kommer inte fram cyklandes. När jag var påväg tillbaka till min cykel så är det en privatbil som stannar till och vevar ner rutan, men när han ser att jag tar tag i min cykel så vevar han upp rutan igen och kör iväg. Han trodde altså att jag var en dirigerande sopgubbe... Tack lixom! Nu tänkte jag ta en powernap så
jag orkar med kvällens bravader ! Ha det!   
                                                  

















Såå lika är det inte tycker jag!

Snart är det freedag!





Då ska jag och denna fröken ut och svira till det ordentligt!!


Back to Bandhagen

Idag var jag tillbaka på Bandhagen. Det var ganska skönt. Jocke är lite förkyld så han va hemma idag, så jag fick ta hans bilrunda. Den är helt okej, mycket skönare än min vanliga runda iaf! Efter jobbet så gick jag, Sankan, Jessica och Patrik till greken på hörnet och åt lite mat. Sjuukt gott! Igår spelade jag Bingolotto och jag var en ifrån att vinna en Volvo V70, den hade suttit jävligt fint! Fast jag trivs ju bra med min lilla skrutt-Polo oxå :)
Nej nu ska jag hoppa in i dushen och sen krypa ner i sängen. Sov gott!