En härlig dag!

Idag har allting bara flytit på så himla bra! Vaknade vid halv sju när min sambo (tycker det är så roligt att nämna Jocke som sambo så jag gör det så ofta jag kan) gick upp. Kissade Rocky och mig själv, sen somnade jag och hunden om en stund. Gick upp vid nio, gjorde en smoothie och gick ut på promenad med Rocks. Sen gick jag och tränade en stund. Dushade, diskade och sökte nya jobb. Sen ringde Tjollie. Jag hämtade henne vid Älvsjö så åkte vi till Flemmingsberg, för Kamilla skulle förnya sitt pass. Sen åkte vi till Skärholmen och shoppade. Jag hittade bla 2 linnen, vinterskor, underkläder och vanliga skor. Efter vi hade shoppat så lämnade jag av Tjollie hemma hos henne, och hämtade o lämnade över Rocky till mammsen (han ska vara hos henne över nyår). Sen kom jag äntligen hem till min sambo så lagade vi mat och nu spelar vi Bingolotto. Så snart kanske vi är miljonärer :) Skål!



Juuul!

Jag har tre dagars julfirande i år! Igår var det ju som alla vet julafton, den firade jag hemma hos mamma med lillebror och mormor. Jätteskönt och mysigt hade vi det. Fick en massa pengar och Gossip Girl, första säsongen. Och idag ska jag till pappa om ungefär en timme och fira med farmor och farfar. Fast vi brukar inte äta julmat, vi brukar äta grillat kött, potatisgratäng och bea-sås! Och imorgon är det tänkt att Jocke ska flytta in till mig så vi blir sambos åsså ska vi byta våra klappar då! Haha ni skulle se Rocky nu, han ligger typ raklång i sin korg med tungan halvt utanför munnen och sover. Tyvärr har jag ingen kamera så jag kan inte föreviga hans slappa posé. Nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta lite lakan och sånt trist skit... Heippa!

Ganska skönt!

Den här veckan har jag upplärning på jobbet, dvs jag behöver inte arbeta lika hårt som vanligt :)
Tjejen jag lär upp är jätteduktig och snabb, så på torsdag och fredag kommer hon få gå nästan hela områdena själv, så jag kommer få riktigt lökiga dagar! Förra helgen var vi ju o bowlade med jobbet och nu har jag fått tag i några bilder!

        

Hela gänget samlat



Jag har hittat dessertbordet :)



Jag o snus-Patrik hänger lite vid bowlingbanan



Min sedvanliga party-posé


Och nu i lördags så var jag hemma hos Tjollie <3 och Therese som var uppe o hälsade på, så vi sjöng sjuukt mycke singstar, alla var helt hesa, drack lite drinkar och spelade charad-spel! Jättemysigt var det!

Puss o kram ses på stan!

Vilken vecka!

Det har varit hur mycket som helst på jobb den här veckan! Någon sjuk nästan varje dag så det har blivit sena dagar. I onsdags jobbade jag över 11 timmar, inte bra för mina skruttiga knän! Numera är det inte min rygg som är mitt största problem, det är mina knän. Enligt dom på vårdventralen har jag inflammerade leder i knäna så jag äter antiinflammatoriska tabletter och smetar på nån gel på knäna dagligen, men jag tycker inte det hjälper så mycket. Så idag har jag uppdaterat mitt CV och faktist sökt ett jobb! Så jag får se om dom hör av sig.

Idag så jobbade jag för Coffeecow och delade ut kaffe och pepparkakor i Katrineholm. Trevlig stad med mycket snö och pensionärer. Jag och min kaffe-kollega Martin blev dessutom intervjuade och fotograferade (iklädda coffeecow-utstyrseln) av KatrineholmsKuriren, så när den går i tryck typ nästa vecka så kommer vi vara megakändisar där!



   <-- Ungefär såhär såg jag och Martin ut idag, fast något mer kylslagna.

Dagens Dinner kommer bli min sjuukt goda köttfärspaj som serveras med en liten grönsallad och bubbelvatten.
Peace out!

så jäkla skönt!

Jag har letat efter en låt som jag har haft på hjärnan i flera dagar och NU ÄNTLIGEN har jag hittat den! Det känns verkligen som en sten har lyfts från mina axlar, som om den där stora innebrännaren blev klämd, som sista brevet på rundan är utdelat, som om...ja ni förstår nog vad jag menar! Jag hörde låten på P3 för några veckor sen, då tyckte jag den va rätt kass, men sen hörde jag den flera gånger och förra helgen så såg jag på Little Miss Sunshine och då är en liknande låt med som soundtrack, och det var då min besatthet i att hitta den här låten började! Och nu har jag fått lön för mödan!

Det blev ju lite julmys idag på jobb, glögg med russin o mandlar (glögg luktar godare än det smakar så jag tog mest mandlar o russin), pepparkakor och mina hembakade lussebullar :)



                                   


OBS detta är ej autentiska bilder! Oj nu såg jag att Idol har börjat igen, hörs!

TRÖTT!!

Fy bubblan vad jag är trött idag! Somnade jättesent igår efter en galet sen dag på jobbet! Jag börjar ju 7 varje morgon och igår slutade jag vid kvart i 7 på kvällen! (idag slutade jag iofs vid fyra, men jag är fortfarande ruskigt trött.)
Jag och Rocky va hos veterinären idag igen, han har fått feber och en infektion pga operationen förra veckan, så nu har han fått antibiotika, min lilla sötnos! Hoppas han mår bättre snart!






Jag fick nybakade saffransbullar av Farmor o Farfar idag när jag hämtade Rockymon, dom va supersmarriga, tröck i mig heela påsen på en gång :) Och på fredag ska vi ha glöggafton på jobbet, de ser jag fram emot! Och på lördag ska vi bowla och äta julbord på Ballbreaker! Där har jag varit 2 gånger förut, fast det med gamla Vivogänget!

Nu ska jag lägga mig i sängen med den sista av mina lånade Gossip-böcker! Tjollie, hoppas du läst klart ett gäng till nu snart :) Puss o Peace out!