Live från Roskilde!

Nu har jag precis jobbat klart ænnu ett pass hær på Roskildefestivalen! Hittade datorer med gratis internet i "arbejder-launchen", så nu står jag hær och bloggar litegranna! Vædret ær helt fantastiskt, inte en droppe regn sen vi kom hit, och jag sover faktist vældigt bra, med tanke på att vi sover i ett litet tælt...Nu ska jag o Emlan gå och bada tror jag! Ha det gott!

Kaffe og kage fem&tyve kroner!

Jag vet att jag har varit dunderslapp på det här med att uppdatera bloggen! Men är det fint väder så vill man ju inte sitta o trycka vid en dator jue!
Den här veckan har jag iaf jobbat en massa, shoppat lite, ätit fruktsallad och packat ryggsäcken! Imorgon åker nämligen jag och Emelie till Roskildefestivalen! Eller vi åker iaf till Malmoe imorgon. Och hoppas att vi får plats på bussen till festivalen :)
Jag kommer vara där över en vecka, men vi har fått lyxmadrasser och värsta grymma tältet av Emelies pappa! Supershysst!

Jordens godaste fruktsallad!

Nej nu måste jag se till att ladda kameran och packa klart det sista, vi åker ju redan 06:21 imorgonbitti! Må så gott!

Sommar!

Det blåste lite kallt, så vi åkte aldrig ut med båten, men det gjorde ingenting! Vi la oss vid vattnet ändå och solade lite. Sen promenerade vi bort till mormor och drack lite saft, haha vilken liten pensionär jag har gått och blivit! Imorgon börjar jag jobba igen, fast bara i några dagar, sen har jag semester igen! Då ska Emlan och jag ner till Roskildefestivalen och härja (och lite kaffe ska vi sälja oxå). Nu ska jag hoppa in i dushen. Hörs!

Två svanar kom o chillade lite framför den brygga där jag o mamsi låg.

Jag och Rocky med hans välkända tunga.

Trevlig midsommar!

Några dagar försent, men ändå! Min midsommar firades hemma med Jocke och Rocky, jag gjorde en liten midsommarlunch och sen kollade vi på tv typ hela dagen och på kvällen så åkte vi till Jockes kompisar i Rågsved o partajjade lite. Igår så åkte Jocke till Göteborg för han och några till ska kolla på Ac/Dc. Själv åkte jag istället ner till Nynäs o träffade mammsen o lite släkt. Åt smörgåstårta, jordgubbstårta, kycklingpaj och rabarberpaj! (jag var där jättelänge, därav all mat) Och nu ska jag åka ner till mamma igen och åka båt, det är ju faktist fint väder idag!
Jag o mitt kusinbarn Matthias!

Later!

Home sweet Home!

Nu är vi hemma i kalla Sverige igen. Semestern har varit dunderskön, vi har inte gjort något speciellt, utan bara tagit det lugnt, solat o badat och ätit på restaurang varje dag! Jag kommer lägga upp många bilder på bilddagboken, så dom som kommer här är bara en liten del av alla! Nu ska jag gå ner till Specsavers o testa linser, jag ser så himla dåligt, så de känns som att det är dax att göra något åt saken! Hörs later!

Jordens största öl på Centralen

Bebbe o jag på flyget.

Playan.

Jocke o Arne, med en liten öl.

Vi åt mexicanskt sista kvällen.

Nästa hållplats, KRETA!

Nu jävlar är det inte många timmar kvar tills vi sitter på Arlanda o zippar öl! Nu är verkligen allt förberett, igår hade jag o MilliVanilli hemmaspa, så nu är vi lena om bena, har fina fötter och nymålade naglar!
Trist för Sverige att det kommer regna o va pittväder typ hela veckan, najs för oss att i Grekland är det soligt och minst 30 grader!! Det är tillomed varmare där om nätterna än vad det är på dagarna i Sverige =)
Om jag får tag i en dator där nere så ska jag försöka skiva något spännande, annars blir det blogguppehåll i en vecka!

So long suckers!!

Resfeber!

Aa nu är det faktist inte alls långt kvar tills jag ligger o steker vid grekiska kusten :) Mp3n är laddad med ny musik, digitalkameran är inhandlad (blev en rosa/lila Nikon, superfin), väskan är snart packad och imorgon har jag redan dagen planerad. Först ska jag o Millan träna lite, sen tänkte jag vara duktig o ge blod, en blodbuss kommer stå nånstans i centan så det är bara att knalla ner o donera. Sen på eftermiddagen ska vi ha minispa hemma o fixa fötter, händer och rensa bort hår på benen med en epilator (gör ont men ack så effektivt). Sen ska vi grilla och bara njuta!

I fredags så tog ju brollan studenten, tyvärr så sög ju vädret, men det var trevligt ändå. Svingod mat och fika! Sen var vi på snabbesök på Sussies mottagning oxå. Och i lördags så hände något helt otippat! Jag kollade lite på nyhetsmorgon på fyran och det gjorde Kamilla oxå, o där såg vi att Paul Potts var i Sverige för att marknadsföra sin nya skiva = uppträdande + skivsignering, så vi tog reda på tid och plats o åkte in till NK för att få en skymt av honom. Han sjöng tre låtar o sen köpte Tjollan hans skiva, hyperventilerade lite o sen kom vi fram till Potts, så fick hon sin skiva singerad och ett tjusigt kort oxå!
Sen efter det så mötte vi Hannah o Zanna så köpte jag mig en fin digitalkamera!


Grattis Linus! (Jag ser btw ut som en gris här)

Här har han precis signat Kamillas skiva!

Ego-bild!

Bandy!

Idag blev det faktist innebandy som dagens träningspass. Kul, fast jag kommer ha helt blåprickiga ben imorgon. Tack Hemming för alla mjuka bollar du sköt på mig ;)
Imorgon tar lillebror studenten, så jag slutar jättetidigt, redan vid 1 måste jag gå från jobbet, och precis då när jag stämplar ut, då börjar min SEMESTER =)
Nej nu orkar jag inte skriva något mer. Heis.

Gräsänka

Idag har ju Jocke åkt till Sweden Rock festivalen, så jag är gräsänka här hemma. Än så länge är det ganska skönt, men det kommer ju kännas lite tomt när jag lägger mig och imorgon när jag vaknar upp helt själv!
Jag har varit duktig idag, ätit nyttigt, tränat och städat här hemma! På fredag tar min lillebror studenten, så då kommer jag sluta tidigt för att se hans utspring, sen blir det mottagning hos pappsen :) Hoppas det bara blir lite skönare väder än idag! Hörde vädret på radion tidigare idag och imorgon ska det bli "regnigt, blåsigt och kyligt". KUL! Fast det gör inte så mycket för på tisdag är jag påväg till KRETA!! ÄNTLIGEN! Nej nu måste jag ladda på min mp3 med musik, för det är jag som får bestämma musiken på jobbet imorgon. Höres. Puss.

R.I.P Arezza

 

Rex Ventors Arezza
1998-02-03 - 2009-06-02

Risigt i kistan

Vaknade o hade ont i magen, sen fick jag springa på toaletten många gånger, tog mig ändå iväg till jobbet, men var bara där i en timme, sen var jag tvungen att gå hem. Måste ha ätit något konstigt igår, men nu idag har jag bara ätit vitt bröd, dofilus och bananer så nu känns det bättre!
Imorgon åker Jocksi och ett gäng grabbar till Sweden Rock nere i Blekinge. Han kommer hem igen på söndag. Så då får jag o Rocky ta hand om varandra.
Om precis en vecka nu så är vi påväg till Arlanda =) Hörs later!

Powernap

Jag är som en liten pensionär, Jocke åkte iväg o skulle träna så då jag jag mig på soffan o kollade på teve, helt plötsligt rycker jag till och då har jag sovit i över en timme! Känner mig helt mosig nu!
Förresten så börjar nyttiga veckan idag! Jag har ätit dansk rågbröd med alfaalfagroddar + ost till frukost, ceasarsallad till lunch och nu till middag blir det lax och bulgursallad! Jocke har en godispåsen som ligger framme, men jag har lyckats med att bara ta en miniliten bit och inget mer :) Imorgon kommer det bli lite tristare väder, så då ska jag träna! Idag tog jag o Rocky en långpromenad istället. Nu är maten klar, blir en sen middag idag! Hörs!


Jocks o moi, en kväll hos Jojjan på Söder för längesen :)