maat

Såg Tinas Cookalong förra måndagen och då gjorde hon såna där Cordon Blöö eller hur dom nu uttalas!
Såhär såg Tinas ut:

Och såhär såg min och mammas ut:

Ser ju inte lika delikat ut som Tinas men det blev faktiskt helt sjukt gott! NU är det idol. Hej på er!

pallar inte

idag har det inte hänt något spännande, så jag orkar inte skriva nåt heller. hejje.

ny ny nynäshamn

Nu är jag i Nynäshamn. Har precis dushat och det var skönt ska gudarna veta! Om en liten stund så börjar det härliga programmet Svenska Hollywoodfruar! "Man blir så glad av en riktigt gul ostkrok"
Nu har jag precis snackat med Billy och kommit överrens om att skjuta upp på min tatuering, mammsen påminde mig om att det nog inte var så bra att ha en ny oläkt tatuering på handleden under praktiken! Så jag ska göra den när jag börjat skolan igen istället! Nu ska jag mysa ihop mig i soffan med en stor filt! Sov gott sen!


en snabbis

Jag ska alldeles strax hoppa in i dushen för jag luktar som en uteliggare. Jag var ju ute och cyklade och sprang i trappor tidigare idag, och det gick faktist mycket bättre än väntat! Dock så flåsade jag som en brunstig häst. Haha tror det tillomed lät som om jag hade ett astma-anfall, så mycket flåsade jag! Och sen var jag så duktig så jag gick faktiskt och tränade på gymmet oxå! Så nu kan jag slänga mitt utgånga gymkort med gott samvete ikväll! + att jag hann sola. Så nu sitter jag luktar lite illa, äter en ostsmörgås och kollar på Rent Hus på fyran. Hon Marie-Louise är ju så söt!

Oj nu ringde mammsen precis och jag får åka med i hennes bil, så det blir duschning i Nynäs istället, men jag har förvarnat henne om att jag inte doftar hallontårta! Nu ska jag packa ihop det sista. Hörs!

jobba lite

Idag trodde jag att jag skulle vara ledig, men icke. Klockan 07:18 så ringer Citymail och vill att jag ska komma till 11 och dela ett område. Visst sa jag, sen fick jag reda på vilket område det var och precis innan så tänkte jag "Hoppas det inte är 61:an för den är så himla trist" och så säger dom:"Du får dela 61:an idag". KUL! not. För det första så ligger 61:an i Rågsved, och där är det sjukt mycket konstiga och likadana namn. Sen så måste man cykla upp för jordens jävla monsterbacke. Det är tillomed jobbigt att köra bil upp för den backen! Men jag ska försöka att vara positiv, jag får ju ändå betalt för att göra´t.
Idag så har jag betalt mina räkningar, inte så farligt mycket faktist. Och jag har blivit superduktig på att spara undan pengar, så mycket som jag har på sparkontot just precis nu, har jag nog aldrig lyckats med förut!
Mitt träningskort går ut idag, jag tänkte att jag skulle gymma idag, men nu när jag ska trampa cykel och springa i trappor så känns det som om att jag inte behöver gymma. Men jag kanske ska göra det ändå, jag har ju faktiskt lite ont i ryggen och då vet jag att det brukar kännas mycket bättre när man har tränat! Så jag ska nog ta med mig träningsväskan till jobb så kör jag dirr efter!

Fick förresten en biobiljett av mitt extraknäck CoffeeCow, dock så var det väldigt kort datum på den! Kolla!

Och jag kan bara gå på bio den 30:e (på onsdag). Är det någon som vill följa med på bio och se valfri film med mig den på onsdag kväll? Puss

Jag tror jag har hittat det igen!

Idag känner jag mig mycket piggare! Lyckades faktiskt sova ända till klockan 10! Så jag har ätit frukost, varit ute med Rocky, solat solarium och nu ska vi snart åka och panta 3 kassar med burkar o flaskor och handla lite mat och sånt skit. Sen ska vi städa lägenheten och så ska jag kanske pallra mig ner till centrum och träna! Men annars ska jag träna imorgon, då är jag ledig och jag åker inte till Nynäs förrän imorgon kväll. Jo vi ska tvätta ikväll oxå, jag hittade tvättstugan och det fanns fakiskt en ledig tid idag! Nu ska jag klä på mig lite shysstare kläder och sätta i linserna, tycker inte om att gå ut som ett brillo!

Kanske hörs senare om jag pallar. Heis.


tappat suget

Idag tänkte jag att jag skulle följa med Jocke och en massa andra till den här Öl & Whiskey-mässan som är börta i Nacka typ. Men sen under dagen som gått så har jag blivit mer och mer osugen på att åka dit. Jag vaknade vid halv åtta imorse och kände mig ganska pigg, jag somnade ju rätt så tidigt igår, runt halv elva redan! Så nu har Jocke precis åkt iväg och jag sitter hemma i soffan o kollar på teve. Jag ska snart gå över med Rocky till till syrran så ska vi städa undan lite skit som fortfarande står kvar där! Sen får jag se vad jag hittar på. Jag brukar va så himla seg på helgerna, så jag hoppas att jag blir lite piggare om ett tag! Nu ska jag gå o sminka mig lite och sätta i linser, jag ser ju inget annars! Byebye.

lilla hjärtat

Kom på en till sak som hände tidigare idag, syrran har börjat jobba på Vivo Telefonplan (mitt gamla hak, jag jobbade där när jag startade den här bloggen och det är läänge sen) och jag hämtade henne där och då träffade jag min gamla vapendragare Billy aka Evert, han jobbar ju oxå där och vi bestämde att jag skulle hem till honom på torsdag morgon och göra min efterlängtade tatuering :) Det kommer bli ett litet hjärta på ena handleden. Übernajs kommer det att bli! Typ som på någon av dessa googlade bilder blire.


Måste köpa helosan-salva! Peace out!

snart är det fredagsmys

Jag fick sluta redan vid halv 12 idag, så jag cyklade hem till mammas lägenhet och packade ihop lite saker och sen tog jag gamla bettan (min bil) och körde till stockholm och nu är jag hemma i Högdalen igen. Såg en transa sitta och vänta på en buss vid busshållplatsen utanför mitt gamla hus, det var lite otippat med sen såg jag alkisgänget sitta utanför tunnelbanan och då blev jag varm i hjärtat, nästan allt var som det brukar! Och min lilla tjockis Rocky blev så himla glad när jag hämtade honom, han har ju varit hos Hannah o Andy i min gamla lägenhet hela veckan!
Kom på en sak, i måndags skrev jag ju att jag inte skulle äta några sötsaker alls i veckan och det har faktiskt gått mycket bättre än väntat! Jag har knappt haft något sug alls efter godis. Och jag har ändå varit inne på Lidl där ALLT godis är snuskigt billigt och dom har jättemycket goda sorter som man köper när man är utomlands och så, men jag höll mig! Idag så ska jag och Jocke äta tacos, jag önskade det igår och nu när jag kom hit så fanns allt i kylskåpet! Ibland kan han överraska minsann!

Haha jag ser ut som en ekorre och Rocky som en plattfisk!
Nu ska jag kolla på TopModel på trean, iofs är det australien men det funkar! Hörs sen!

blöjbyten och and-konferens

Idag har dagen gått sådär ruskigt fort igen! Jag vaknade dock mitt i en dröm imorse så jag kände mig som ett kolli typ hela morgonen. Men cykelturen till Rosengården gjorde så jag vaknade till. Idag har jag fått duscha den söta lilla tanten Marianne (hon har dessutom marianne-godis på sitt rum) och sen fick jag lägga hennes hår, hon blev söt som en liten bomullstuss! Åsså fick jag byta blöja på en farbror idag igen. Sen sa mina handledare att jag gärna fick komma tillbaka till dom och jobba i sommar :)
Efter att jag hade slutat så tänkte jag att jag skulle schteka pannkakor när jag kommit hem, så jag cyklade till närmsta mataffären som var Konsum. Jag tänkte vara lite nyttigare och köpa dinkelmjöl istället för vanligt vetemjöl, men det hade dom inte. Så jag åkte till den näst närmaste, Lidl, då började det att regna lite och där hade dom inte heller dinkelmjöl, så jag tänkte att jag fick väl cykla över till nästa mataffär men när jag kom ut då spöregnade det, så jag fick stå och häcka med alla polacker utanför Lidl en stund. När regnet hade börjat avta (trodde jag) så cyklade jag vidare mot Coop Forum som bara låg typ ett kvarter ifrån lidl. Då började det ÖSREGNA igen, så när jag kom fram till the coop så såg jag ut som en dränkt katt. Ett pensionärspar gick in precis innan mig och såg skräckslaget på mig när dom vände sig om för att se vad det var för något som kom inflåsande bakom dom. Jag hittade iaf mitt paket med dinkelmjöl. Gled runt där ett tag för att det verkligen skulle ha slutat regna när jag kom ut igen och det hade det!
När jag cyklade genom Svandammsparken så var det hur mycket fåglar som helst precis vid cykelbanan så jag stannade och kollade på dom (Pensionären i mig är framme igen) och sen tog jag fram min mobil och tog ett kort! NÖRDIGT i know! Men jag tänkte ju på mina kära bloggläsare, att ni oxå skulle kunna få ta del av dessa vackra varelser. Sen efter min lilla fotosession så såg jag en liten barnsko som låg på marken och typ tio meter längre fram såg jag en mamma med stor barnvagn, så jag trampade framåt och frågade om hon tappat en sko och det hade hon minsann! Dagens goda gärning, Check! Shit vad jag skriver och det är more to go!

Eller det är inte så mycket kvar att berätta. Mina dinkelpannkakor blev sagolikt goda och jag ska göra rårörd björnbär och hallonsylt till min matlåda imorgon. MEN när jag stod och schtekte för fulla muggar så ser jag helt plötsligt hur en megafet SPINDEL firar ner sig själv typ en decimeter från stekpannan. Först blev jag helt paralyserad men sen fick jag tag i ett papper som jag la över spindeln och sen tog jag mjuka milda-flaskan och slog på det där pappret tills spindeln inte rörde sig något mer. And thats the end of this story. (Hajjar ni AND)

ännu mer pensionärspoäng

Jag var precis och dushade och tvättade håret. När jag hade i balsamet (eller jag hade faktiskt en hårinpackning) och skulle skölja ur så höll jag på att halka i badkaret. Detta är inte första gången det händer! Dock så sker det oftast vid tvagning i badkar, ej i dusch. Är det bara jag som har detta problem?
Såg appropå detta att Lagerhaus hade söta halkskydd. Ska nog köpa såna i helgen.

Typ såna här, de finns i flera färger och former. Nu ska jag njuta av Leif GW Perssons sköna kommentarer under som sista minutrarna av Efterlyst. Sov gott!

poop

Idag fick jag torka bajs från en gubbes rumpa. Först trodde jag att det skulle vara asvidrigt, visst det var ju inte mysigt, men det var ändå helt ok. Jag fick ju såklart ha plasthandskar! Och det gick väldigt fort.
Anyway, dagen gick väldigt fort idag precis som vanligt. Jag frostade av frysen där på avdelningen, så det var väl kanske inte så mycket att göra...Men jag är faktist rätt grym på att frosta av frysar!
Vilket sjukt rån som hände i Västberga idag, fantastiskt egentligen att dom har kommit på idén med hellikopter och allt! Det är ju ändå värt en applåd.
Jag var och fikade hos mormor idag som jag skrev igår, men jag tog inget fikabröd, jag drack en kopp kaffe och en skorpa och ett plommon. HEJ PENSIONÄR! Men det var faktiskt gott. Det var en kardemummaskorpa. Och mormors tjusiga (nakna, skitfula) papegoja Poppi satt och stirrade hela tiden på mig. Jag tror inte hon gillar mig, för hon försöker alltid att bita mig så fort jag kommer i närheten av den. Dessutom så har den inga fjädrar på kroppen! Kolla bara!

Nu ska jag försöka göra mig något att äta! Hade så gott.

so fresh and so clean

Nu har jag gjort om lite här! Tyckte att flamingosarna var så somriga och nu är det ju faktist höst! Ny bakgrund och ny bild! Hehe har fortfarande inte börjat skriva på den där uppgiften, tar den imorgon! Imorgon ska jag hem till mormor efter praktiken och fika lite! Eller jag ska ju inte fika, för det är ju snask-fria veckan, men en kopp kaffe kan jag ju klämma i mig :) Heis.

Ett litet paket på posten!

I förra veckan så beställde jag lite varor på internet från H&M (fastän jag har köpförbud där har Jocke o jag bestämt, men det kostade faktist bara 267 kronor!) och jag trodde dom skulle komma nästa vecka, men dom har ju hur snabba som helst och idag kunde jag hämta ut paketet i kiosken på Fredsgatan 6 i Nynäshamns centrum.


Stövlar, linne, topp och 5 par strumpor!

Idag har det blåst helt sjukt mycket, det har vinigt (ni vet som det brukar låta i skräckfilmer när det viner i hela huset innan mördaren slår in dörren med yxan) på hela avdelningen idag. Haha förresten i söndags när jag åkte pendeltåg hit så fick jag vänta lite på att mamma skulle komma o hämta mig, då såg jag att någon hade glömt sin chokladkaka vid busskuren..

 

Haha vilket nöt som glömt den där!

Hörs senare! Ska försöka börja skriva på inlämningsuppgiften vi fick som vi skulle göra under praktiken! Heis.


Kollakolla!

Kolla vilken skabbigt stor spindel som satt och tryckte utanför mammas lägenhet!!

Imorgon börjar jag klockan 7 igen, så det blir sängen nu när Svenska Hollywoodfruar slutar, underbart program! Sov gott!

btw

Det är Emelie som satte i mitt fina löshår för ungefär 2 veckor sedan!


Nya starka tag

Nu har jag bestämt mig för att jag inte ska äta någonting onyttigt på hela veckan! Inte en enda godisbit, inte någon kaka, fikabröd, glass, läsk, chips och så vidare. Idag börjar praktiken först vid klockan 14, så jag har några timmar att fördriva här hos mamma! Jag ska ut och jogga lite tror jag, ska leta reda på mammas träningsskor, för jag har inte bra gympadojjor med mig. Nu kommer lite uppdatering om vad som hände i helgen då jag inte har pallat blogga någonting alls!

Fredag: Var på Rosengården 7-15 (fick sluta en timme tidigare), sen cyklade jag o hämtade Rocky från Mormor, var där en liten stund och sen cyklade jag hem för att packa väskan, sen gick jag o Rocks till pendeltåget. Vi kom i perfekt tid, vi hade precis satt oss på tåget så åkte det iväg! Sen när jag kommit hem var jag supertrött men jag tog mig en kaffe och en dusch, sen åkte jag till Zannas föräldrar och firade Tezzie (hennes lillasyster) som fyllde 18! Sen blev det en snabbis hos Zanna i högdalen och slutligen hem till Hamme. Jag hade skitkul och blev lite lagom full, så lördagen blev rätt seg!
Lördag: Vaknade vid 10 och mådde hyffsat bra då, men sen mådde jag sämre o sämre ju längre dagen gick! Jag åt fruktansvärt mycket dålig "mat", (chips, glass, munkar, godis...och pizza!)
Syrran o Andy kom hem från USA så på kvällen pallrade jag mig till min gamla lägenhet för att hälsa på dom. Sen gick jag hem och somnade som en liten död sill.
Söndag: Var oxå en riktigt seg dag, jag hade ingen energi på hela dagen! Dock så var jag o Jocke en snabbis i Farsta Centrum och jag köpte ett linne på Gina Tricot och han köpte presentkort till en kusin som fyllde år. Rocky blev lämnad hos Syrran, som ska ha honom hela veckan, Mormor tyckte det var lite jobbigt att ha honom, för han lekte rövare där borta och skällde en massa!

Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig ut och jogga lite! Ska även köpa lite kosttillskott på hälsobutiken idag så jag blir lite piggare! har tyvärr inga bilder från i helgen, för min kamera var på laddning hela fredagskvällen. Hade bra, uppdaterar kanske senare. Heis.

Kylslaget

Idag har det varit ganska så kallt! Imorse när jag cyklade till Rosengården så fick jag nästan brain-freeze, så kallt var det! Men sen inne så var det ju som vanligt. Och nu sitter jag med en filt över mig och huttrar och burrar. Mamma har en väninna över här idag och vi satt ute på mammas stora inglasade balkong och åt krabba och räkor! Hur gott som helst! Tyvärr så fick jag inte bilder, jag kom på att de kanske hade varit roligt att fota krabborna, men vi hann äta upp dom innan. Imorgon är sista praodagen för den här veckan, så jag får se om jag åker in till Högdalen imorgon eftermiddag eller om jag gör det på lördag förmiddag istället! Nu ska jag ta mig en supervarm dush så jag blir lite mindre kylslagen av mig.

haha ett fruset EMO!!

det blev

helt KLOCKRENT

hehe

Do you know what time it is?

Det vet jag, eller jag förstörde precis mammas väggklocka! Ska försöka laga till den alldeles strax! Men nu blir det lite Idol-tittande!
Dagen har gått strålande, jag fick gå ut och promenera lite med Anna, en av dom boende där jag praoar, hon blev så glad så hon gick runt och sjöng, hur söt som helst! Efter att praktiken var slut för idag så åkte jag hem till mormor och hämtade Rocky, så vi fikade lite och jag rensade lite ogräs hemma hos henne! Imorgon eller på fredag ska hon göra björnbärssylt <3 Det är hur gott som helst!

Mormor och jag tidigare i sommras!
Nu ska jag ta itu med klock-lagandet. Det ska bli ur-kul hehe

The Hills-maraton

Idag har jag ju varit ledig, slappat mest hela dagen! Jag har kollat på hela säsong 5 av The Hills, och det har tagit nästan hela dagen, jag har ju såklart haft lite pauser oxå! Det var superfint väder idag med, så vi var ute och promenerade, dock så blev det superdimmigt sen på eftermiddagen så det var bara som en vit vägg utanför fönstret! Och någonting annat som fanns utanför fönstret var en hel koloni med SPINDLAR!! USH! Jag stod i köket o kollade ut och såg inte mindre än 13 (TRETTON!!) spindlar på en och samma gång!! Jag har bestämt mig för att cykla till och från Rosengården (ålderdomshemmet) och cykeln (mammas cykel) har oxå varit full av äckliga vidriga spindlar! Så antingen kommer min spindelskräck bli ännu värre eller så blir jag kanske botad från spindelfobin. Nu ska jag snart gå och lägga mig, jag börjar ju redan klockan 7 imorgon! Hade fint! Ps jag försökte fota spindlarna men dom syntes inte så bra plus att batteriet i kameran dog efter att jag fotat spindlarna...Ds

tröttis

Jag hade jättekul och tiden gick superfort idag! Alla tanter och gubbar var så söta! Nu ska jag hoppa bums i säng, imorgon är jag ledig så då åker jag med mammsen till "stan" och åker hem med henne efter hon jobbat klart! Ska kanske bruncha med Agnes, får se om hon svarar :) Sov gott alla!

Jag blir visare

Har en eller tillomed två visdomständer på vänstra sidan i munnen som bestämde sig för att börja växa ut just idag! Känns lite jobbigt, för igår så var jag lite för ivrig med att börja äta precis nylagad jättevarm mat, så jag brände mig i gomen, så det gör ont i munnen vart jag än tuggar idag! Typ filmjölk går bra, för det är kallt o behövs ju inte tuggas...Jag o Rocky var ju ute förut o promenerade, och det var supermysigt, vi gick ner till lilla stranden som finns precis breve mammas hus och satt o njöt av utsikten (pensionärsvarning jag vet)! Nu ska jag snart cykla iväg till Rosengården, jag börjar bli lite pirrig nu, men det kommer säkert att gå hur bra som helst! Ha det bra sålänge!

Hehe fick inte med hela Rocky!

ps

Inlägget innan "sovmorgon" var mitt 200:ade inlägg! Bara så ni vet :) DS

sovmorgon

Trots att jag hade kunnat sova till klockan 12 om jag hade velat så gjorde jag inte det, jag vaknade 08:20 och klev upp. Dels för att jag va lite kissnödig, och då hade jag ju redan klivit upp så jag åt lite frukost och kollade på teve så nu ska jag snart ut med Rocky, det är så fint väder ute, klarblå himmel och solen skiner! Och det ser inte så blåsigt ut heller! Igår när jag kom till mamma så skulle jag ju såklart parkera bilen, det fanns en massa lediga platser så jag körde in på hennes gård, vände och parkerade. När jag vände bilen så stog där en mamma och hennes son typ 10 meter från min bil och hon kom fram till mig när jag hade parkat och stod o packade ur bilen. Hon sa: "Inte för att verka grinig eller så, men kör lite långsammare i fortsättningen här på gården, det finns faktist lekande barn här! Folk kör så himla fort" Jag blev så irriterad så jag va nog rätt nonchalant mot henne, men det sket jag i! Jag sa bara "aa visst, ska tänka på det" så gick jag. Alla som bor här är värsta fart-nazis! Mamma sa att typ alla hennes bekanta som varit på besök har fått tillsägningar av andra boende, men vafan tycker dom att alla kör för fort här så får dom väl sätta upp farthinder eller nåt sånt! Jag blev så sjukt irriterad av kärringen att jag va lack hela kvällen! Jag tyckte inte att jag körde så himla fort, dock så när jag skulle vända så fick jag gasa jättemycket för att inte få kärringstopp (jag vände i en uppförsbacke) så det lät säkert som om jag hade värsta rallyt! Ser jag henne igen så ska jag nästan spotta på henne! Eller jag ska kolla argt på henne iaf! Nu ska jag ut och promenera. HeppHepp!

Nu var det länge sen!

Nu har jag kommit till Nynäs och mammsen och hon har INTERNET!! Jag tror iofs att Jocke installerat internet hemma idag efter att jag åkt! Igår hade vi festen som alla väntat på! Jag tog tydligen inte så megamånga bilder, men jag vet att många andra hade kamera oxå, så det finns ju fler bilder än vad jag har! Här kommer några iaf!



Dessa och fler kommer även att ligga på fejjan! Nu ska jag chilla på koftan ett tag! Hörs imorgon, jag börjar inte praoa förrän klockan 14, så jag har hela förmiddagen för mig själv (eller Rocky e ju här såklart)! Sov gott!

Sista dagen!

Då är sista dagen i skolan (eller för den här kursen iaf) avklarad! På måndag börjar min praktik! Imorgon ska jag btw jobba lite o dela ut post, skönt med lite gratis träning! Hoppas vårat internet kommer snart, Jocke beställde iofs internet i typ måndags, så jag hoppas att det kommer typ nyss! Nu ska jag och min lilla plutt gå hem, vi sitter i min gamla lägenhet och häckar! Ska försöka komma hit en snabbis imorgon med! Heis.


Skolblogg!

Även fast jag fyller år idag, så måste jag gå i skolan precis som alla andra, jag har precis kommit ut från provsalen, det kändes jättebra, och det gick så fort för mig med! Typ en och en halv timme bara! Jag får nog minst VG iaf! Eller kanske MVG, det fick jag sist och då kändes det inte såhär bra efter provet! Nu ska jag snart gå och äta indisk mat, det finns en supermysig restaurang precis brevid skolan som heter Indian Garden, supergod mat! Hörs sen! Puss hej!

FÖDELSEDAG!!!

Idag är det min födelsedag! Och nästan allt har löst sig, städningen, bakningen och sånt där! Dessutom så beställde jag nya linser i fredags och dom kom igår, så idag har jag bruna ögon! Jocke tyckte jag blev superlik min storasyster, och det kan jag hålla med om! Nu måste jag skynda mig till skolan, har prov idag! Tror det kommer gå bra, kändes bra igår när jag och Bea pluggade på lunchen iaf! Hörs senare hoppas jag! Puss!

FÖDELSEDAGSGRISEN!

Bio med K.

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Park och se förhandsvisning av filmen "Prinsessa" med Kamilla. Jag är medlem i bioklubben och hämtade ut två biljetter gratis förra veckan! Nu har jag tagit med min lilla älskade laptop och sitter i min gamla lägenhet och skriver lite! Kamilla borde vara här i Högdalen och ungefär 10 minuter så jag ska snart springa ner och möta henne! Idag efter skolan så var jag och Bea (från klassen) iväg till centralen och gick in på SkoPunkten, vi ville köpa ett par shyssta inneskor som vi ska ha under praktiken, vi hittade ett par fulsöta foppatoffelkopior, vita med blommor på! Kostade bara 75 riksdaler så dom högg vi!


Nu måste jag dra! Ska försöka slänga in nåt inlägg imorgon med! Jocke är lite seg på det här med att ringa något företag som vill ge oss internet i nya lägenheten! Men imorgon har han lovat att han ska fixa det! Puss hej!

Skojjade bara!

Jocke min älskling, kom precis hit med sladden!! Nu får ni minsann se det idag ändå!

FÖRE:


EFTER:
'

Ursäkta att jag är osminkad och ser lite allmänt grisig ut, men det är faktiskt söndag, så man får se lite sunkig ut då! Nu ska vi promenera hem till våran nya lägenhet! Puss o gonatt!

Förseningar

Tyvärr så får ni vänta till imorgon, jag har ju inte den sladden som behövs för att föra över bilderna med mig, den ligger i nya lägenheten, men imorgon ska jag stilla eran hunger! Jag kan säga nu att det blev superfint! Jag o Zannie har dessutom bakat lite till min b-day! Kokostoppar och cookies, sjuukt gott! Nu ska jag iaf gå hem till Edestavägen! Hörs imorgon! Heis.

1000 års olycka!

Jocke kom till gamla lägenheten och råkade komma åt min stora hallspegel så den gick i tusen bitar! *ledsen i ögat* Jag och Nattis satt bara en liten stund innan och sa att det var så skönt med stora speglar och att jag skulle ta med den till den nya lägenheten! Men så blev det ju inte :( Menmen det är bara att köpa en ny spegel! Nu ska jag och Zanna upp till Emelie och fixa håret! Hörs senare med bilder! Puss

Flyttlasset har avgått!

Upptäckte att jag inte hade någon internetanslutning i nya lägenheten, så nu är jag tillbaka i min gamla lya och skriver lite! Flytten igår gick som smort, trots att vissa flyttgubbar var så bakfulla att dom inte ens orkade komma! Efteråt blev det den obligatoriska flytt-pizzan. Den satt oxå fint! Jag och Jocke packade upp jättemycket grejjer, men det är fortfarande en massa kvar! Nattis kom förbi igår oxå, vi åt grekmat och kollade på Forrest Gump, sen gick vi ner till Brekten, betalade 40 kronor inträde, men det var det verkligen värt! Hade fruktansvärt roligt åt alla som befann sig där! Vi hade en rysk brud som gick runt bland alla killar och trodde hon va skitsnygg! Och dom obligatoriska gamlingarna, vi blev bjudna på varsin öl av en gamling. Mycket underhållande! Sen sov vi över i min gamla lägenhet, vi orkade inte gå bort till den nya! Dock så är det ju sjukligt dammigt här, så jag vaknade med supertäppt näsa (jag är ju lite lätt dammallergisk). Nu kommer Jocke o Rocky snart över så ska vi städa och packa ner lite av det vi inte tog igår, missade tydligen en massa! Skriver mer senare, jag ska ju förlänga håret senare idag oxå! Höres!

Dina färger var blå...

Er önskan är min lag!

FÖRE: Min vanliga ögonfärg

EFTER: Med blåfärgade linser

 

Inte så stor skillnad, men lite! Ska köpa bruna linser oxå. (har råkad trycka på någon kombination när jag skulle göra ett utropstecken, därav den sjukt stora texten!)


Uppdatering

Hann inte uppdatera förut efter farsta centrum-vistelsen, jag o Zanna drog dirr till Heron. Jag o mami hittade ett par fina mörka jeans, så dom fick jag! Blev dessutom bjuden på lunch. I Heron så fick vi vänta ett tag, vi kom dit typ en timme innan bion ens öppnade! Men det gjorde inte så mycket, vi fikade sjukt mycket under tiden.

Vi var fett fikasugna!
Sen gled vi runt lite i dom olika affärerna som finns där! Filmen var helt ok! Inte så megaspännande, men dom va söta! Vi va typ tio pers i salongen. Sen efter bion så åkte vi till Liljeholmen o jag hämtade mitt löshår <3
Sen åkte vi till The Coop och handlade lite snask och mat. Dessutom så ringde dom från SpecSavers o sa att mina blåa linser hade kommit, så dom hämtade jag oxå :) Nu blir det teve för hela slanten resten av kvällen!
Jag tror jag kom åt nån knapp som gör att bokstäverna lutar lite och nu hittar jag inte knappen som gör dom raka igen! Menmen ni ser väl ändå vad det står! Hörs imorgon, då blir det flytt! Puss heis.

Godmorgon!

Idag är jag ju ledig, och det är hur skönt som helst! Jag struntar i vattengympan för den började mycket senare än vad jag trodde, så jag o Rocky har varit ute och powerwalkat i ungefär 45 minuter, så nu ligger Rocky och vilar ute på balkongen. Om ungefär en timme ska jag möta mammsen i Farsta Centrum så ska jag få en tidig födelsedagspreset. För det är faktist bara 4 dagar kvar nu tills jag fyller!
Jag har lite träningsvärk, men inte så farlig som jag trodde, men det lär ju komma senare idag!

Osminkad och grann

Nu ska jag dusha och sen ska jag åka till farsta. Uppdaterar kanske när jag kommit hem igen! Puss så länge!

Gör mig en liten tjänst!

Bli medlem på den här sidan och gör så att jag får presentkort att handla kläder för! Sen är det bara för dig att börja samla egna poäng till ett presentkort :)
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=183338
Nu är det lyxfällan på trean, ska bli kul att se! Träningen gick förresten jättebra, jag svettades som en liten gris och jag har garanterat jordens träningsvärk imorgon! Sov gott sen!

Det luktar fisk!

Jag gjorde fisk igår till middag och klantiga jag orkade inte diska efter mig, så nu stinker det fisk i hela lägenheten :( Urk! Ska ta tag i diskandet alldeles strax. Om ungefär 3 timmar så börjar BodyCombat-klassen, så då ska jag svettas järnet! Har inte varit på något sånt träningspass på många månader (eller sen innan sommaren iaf)! Har bara varit lite i gymmet o smygtränat den senaste tiden. Imorgon verkar det som om jag är ledig från Citymail för dom har inte ringt mig än så länge! Skönt! Ska plugga lite, har prov på onsdag, gå på vattengympa med pensionärerna (det är på förmiddagen så det lär ju vara jag och 15 russin i poolen) och sen på eftermiddagen ska jag o Zanna gå på bio och se G-Force i 3D! Jag har velat se den ända sen jag såg första reklamen för den i sommras! Imorgon har den premiär, men jag tror inte att det kommer vara något speciellt glammigt. Men det är så ballt med 3D!!

Vi ska dock se den svenska verisionen. Nu måste jag börja diska för det luktar verkligen superilla här! Hörs!

Nu ännu blondare!

Idag eller precis nyss så har jag blivit blondare! Inga spår av utväxt och håret ser jättefräsht ut! Dessutom så fick vi reda på resultatet från provet vi hade i torsdags. MVG!! Kände mig så glad när jag fick se det! Dock så var det ganska många som fick det resultatet, men det struntar jag i! Jag fick MVG ändå!


FÖRE

EFTER

Och på söndag ska löshåret sättas i, så jag kommer få låångt hår :) Imorgon ska jag träna med Beatrice, vi ska på BodyCombat, var superlänge sen jag gick på det, så jag lär ju ha jordens träningsvärk på fredag! Hörs!

Favorit i repris!

Idag började vi gå igenom hygien i skolan, så vi fick träna på att tandborsta varandra. Dessutom fick vi tillbaka en av våra första inlämningsuppgifter, jag fick VG+, så det kändes rätt bra! Imorgon får vi veta resultatet av provet vi gjorde i torsdags, så det ser jag fram emot!
Idag bestämde jag med mammsen vad jag ska baka och vad hon ska baka inför min födelsedag! Tänkte baka på söndag, så nu har jag kollat ut vad jag tänkte göra, och det är inte så lite goda saker!
BTW här kommer min efterlängtade önskelista igen! (Nu är den dessutom lite uppdaterad)

  • Leila - A Piece Of Cake (kokbok)
  • OBH Nordica Frutti Blender (den rosa)
  • Tavlan Fiskargubben
  • Rosa fodral/väska till min 12" dator
  • Michael Jackson & Jackson 5-skivan
  • Wolverine-filmen
  • Presentkort på Ikea, HM, Gina Tricot, Skopunkten, SF bio
  • Hårinpackningar
  • Muffinsbakplåt
  • Beyonce - I Am-skivan
  • Rysk Rot (tabletter som gör en piggare, finns på naturapotek)
  • Max Factor Sun Kissed Brunpuder i färgen Bronze
  • Skraplotter :)
Det är typ sånt jag önskar mig! Nu kom Jocke precis hem med supergod sallad! Hörs!

Jag med Rockys äckliga roadkill!