Men Oktober o November o December är så grååå!

Oktober: Min praktik håller på till mitten av oktober, sen när den är slut, så flyttar jag tillbaka hem till Högdalen. Jag slår till och gör en liten tatuering på handleden och jag börjar dessutom med Herbalife.

Scrubs och tatoo

November: Jag har mitt första skollov sen gymnasiet, jag går på Hälsomässa med Zanna och Andrea, jag får med mig Jocke till Ullared och Gekås, och dessutom firar jag Kamilla och Christian nere i LA.

Hälsomässan, Gekås, Bloggdrottningstrion i LA

December: Inte så mycket spännande har hänt, gick i skolan till den 17e, har sen dess haft lov, men jobbat lite på citymail. Julafton firades hos mammsen som vanligt och annandagen hos pappsen. Har spelat sjukt mycket supermario med Zanna, hon och Christoffer har skaffat Wii. Galet mycket snö har fallit och ej smält bort.






















Gott nytt år!

Juli, Augusti och September, härligt sommar är det då!

Juli: Börjar månaden som sagt på Roskilde med Emelie. Vi säljer kaffe som gudar, går på härliga konserter som Coldplay, Håkan Hellström, Lilly Allen, Glasvegas och Oasis.

Vädret var KANON hela veckan, så jag blev ju bruuun som en pepparkaka!

Resten av juli jobbade jag typ, så det är inte så spännande att skriva om det... Eller jag fick ju veta att jag kom in på skolan som jag sökt tidigare, så jag sa upp mig från Citymail!



Augusti: Jobbade på i två veckor, sen min sista vecka på jobbet fick jag värsta dunderförkylningen, och dessutom så hade jag en upplärning och jag skulle med Jessica vara coach! Men jag klarade av det bra!
17:e började jag i skolan, Åsö Vuxengymnasium. Klassen är rolig, den är väldigt blandad om man säger så! Dessutom så flyttade jag och Jocke till en större lägenhet efter många om och men!


Kamilla hjälper till att måla om i hallen!

September: Nu har jag blivit riktigt ljushårig, och Emelie sätter i hårextensions, supersnyggt! Jag och Jocks har inlyttnings och födelsedagsfest, jag har ju hunnit fylla 23! Dessutom så flyttar jag tillfälligt hem till morsan, för jag har praktik på ett äldreboende i Nynäshamn. Jag trivs som fisken i vattnet där och känner att min utbildning kommer passa mig perfekt!


Alla som kom hade otroligt sköna utklädnader, jag var utklädd till Paris Hilton och har här Tinkerbell i knät!

Maj och Juni blommar mest!

Maj: Jag inleder Maj månad med att jobba för CoffeeCow och sälja kaffe åt vänsterpartiets demonstationståg från Medis till Kungsan. Får flashbacks från när jag var typ 13-14 och gick med några kompisar och tyckte jag var skittuff, vilket jag nu inser att jag inte var! Var även på Gröna Lund med jobbet, jag åt nog något konstigt för jag spydde som en katt hela kvällen efter att jag åkt alla karuseller. Har ALDRIG förut mått illa av att åka karuseller, så jag kände mig riktigt gammal! Jag och Kamilla springer även Vårruset, det var vi och ett gäng tanter typ, men det var kul, ska vi lätt göra om nästa gång! Dessutom så kommer min idol Måns MUMSMUMS Zelmerlöw till metropolen Högdalen och uppträder och signerar skivor. Jag och Tjollan kommer riktigt nära och får ta kort på honom och prata lite, sen är vi i extas resten av den dagen!

mumsmums

Juni: Lillebror tar studenten, vi "möter" Paul Potts på NK, Jag, Jocke, Kamilla och Arne åker på semester till Kreta, midsommarafton firas hos Jockes kompis i Rågsved och jag drar till Roskildefestivalen! Jag påbörjar dessutom min hår-resa till att bli blondin!

Mars, April har knopp i håret...

Mars: Som jag skrev i inlägget innan, jag börjar på Bandhagen igen. Dessutom så har jag värsta träningsperioden, om man kollar i min almenacka så står det träningspass var och varannan dag, var otroligt mycket på gymmet då! Jag skrev även Högskoleprovet för första gången någonsin och fick 0,9. Så jag är nöjd! Det är även i den här vevan som jag börjar bli riktigt sugen på att börja plugga och kollar upp olika möjligheter att börja studera till att bli undersköterska.

Nattis och jag har haft en trevlig utekväll på Patricia!

April: Jag och morsan inleder månaden med att ta en weekend hos min moster på Gotland! Vädret var riktigt härligt och jag kunde använda vårjackan för första gången det här året!

Jag tränar även mycket den här månaden, upptäcker Yoga, men det är inte riktigt my cup of thea, men jag testar det några gånger ändå. Upptäcker även att det finns mysiga brunchcafeér på söder, vilket jag och Natts går på några gånger, urmysigt! Hittar en massa sköna secondhand-butiker som vi glider in i och prövar det fulaste vi hittar och står sen dubbelvikta och fnissar sönder oss!

 

Jag har testat en hårförlängning där man klistrar fast håret. Inget jag rekomenderar!


Januari börjar året, Februari kommer näst!

Min årskrönika, årssammanfattning eller vad man nu väljer att kalla den för! Tänkte ta två månader i varje inlägg, för annars blir det nästan för mycket i ett och samma inlägg!
Förra nyårsaftonen firades hemma hos en vän, Micke i Tumba. Festen var mycket lyckat, trots att både jag och Jocke fick ett stort glas rödvin spillda på oss ;) Tolvslaget firades utanför huset, med champange, cigarrer (för vissa) och en massa raketer. Dagen efter var väl sådär, men så är det ju oftast när man har haft roligt kvällen innan!

 

Januari: Mina knän var inte i tiptop så jag började året med en sjukskrivning som varade ända till den 16 februari! Tisdagen den 6e januari, så vaknar jag som vanligt på morgonen och ska ut med min lilla skrutt, han har sovit i badrummet hela natten och kan inte riktigt röra sig när jag ropar på honom, ser att något är väldigt fel, han kan inte röra sig alls med bakbenen, så jag ringer Bagarmossens djursjukhus, och jag o Jocke sitter över 3 timmar i väntrummet, trots att Rockys tillstånd är väldigt allvarligt! När vi väl får komma in, så säger dom att troligen är det diskbråck, och vi är tvungna att åka till Strömsholm i Västerås, för dom kan inte göra något här! Så vi får åka bil i över en timme, sitta och vänta på en doktor i ytterligare en timme och sen frågar dom oss varför vi kommer in så pass sent med en sån här skada som diskbråck, hade vi fått vänta längre så hade det inte gått att operera. TACK säger vi till Bagarmossens djursjukhus! Men lyckligtvis så klarade han operationen. Den kostade mig ca 13.000 kronor och gruppen Rädda Rocky på Facebook blev mycket populär!

 

Rocky efter sin operation

Efter att han kommit hem, en vecka senare så fick jag gå på dyr rehab-simning, men det var det ändå värt, för nu kan han springa runt nästan helt normalt, och han har inte ont!

Rocky på rehab

 

Februari: Både jag och Rocky springer runt på olika sjukhus, jag har äntligen fått röntga mina knän och får diagnosen Kondromalaci patella 'uppmjukning av knäskålsbrosket', vilket gjorde att jag fick gå hos sjukgymnast och träna mycket på gym, innan jag kunde börja jobba igen. När min sjukskrivning tagit slut, så fick jag testa att jobba igen två veckor på Älvsjös citymailkontor, där det mest är villor! Tyvärr så var det sjukt mycket snö och is, så mina rundor tog evigheter, men knäna höll iaf! Så jag fick börja på mitt kontor i mars igen.

 

Jag färgade mitt hår lite mörkare i början på februari

Thats all for now! Återkommer lite senare med resten av året! Peace out!


Nu är det bevisat!

Jag är en tvättäkta pensionär!! Jag pratade med Sara från skolan om att vi skulle till söder ikväll och ta ett glas vin eller så, och jag var skittaggad, men sen kom jag ju på att jag har köpt BINGOLOTTER, så jag var tvungen att avboka utekvällen till förmån för en kväll med bingolotto och iofs trevligt sällskap men ändå. Haha Sara asgarvade när jag ringde och sa att jag inte kunde följa med, för så trodde hon nog att jag skojjade, men sen förstod hon att jag på allvar föredrog bingolotto...Men vi skrattade ändå gott åt det tillsammans!
Idag har jag fått rätt så mycket gjort! Vaknade iofs vid halv elva, fattar inte hur jag kan sova så länge, jag brukar alltid vakna senast vid 9! Jag drog i mig ett glas pucko, sen så gick jag ner till centrum och köpte lite smått och gott. Typ en ny almenacka, dricka till imorgon, en klänning på rea (köpt på Lindex) och lite mat. Jag har gjort en sån där cheescake som man gör i frysen, och sen har jag letat efter en speciell hårfärg, jag tycker att min hårfärg är lite ojämn, så jag for runt i alla butiker i högdalens centrum, sen gick jag tillomed bort till bandhagen och kollade där, men hittade inget, så jag fick gå hem, hämta min bilnyckel åsså åkte jag bort till BEA och där hittade jag rätt hårfärg, och dessutom var den billig! Så nu tänkte jag slänga i lite färg, sätta på ansiktsmask och lite sånt gojsigt! Har precis epilerat benen (dragit bort hår med en maskin)! Så nu är det hemma-spa-tajm. Senare idag ska jag och Jocke hem till Zanna och Snoffe för att äta och spela bingolotto! Hoppas vi vinner något :)

risig.se

Hörs senare!

Ingen bra bloggdag

Aah, jag har haft huvudvärk konstant heela dagen! Först så sov jag ända till klockan 11, jag vaknade inte ens utav att Jocke klev upp vid halv sju! Jag har inte gjort någonting på hela dagen typ, legat i soffan och kollat på teve. Åkte och lämnade hunden till mamma, hon ska ha Rocksi över nyår, så jag får tillbaka honom på måndag! Långledigt får jag från voffsi!
Hörs imorgon, orkar inte skriva så mycket mer!

Pucko!

Dricker jag just nu! Det är så gott! Har inte haft någon lust att blogga idag. Imorgon känns det nog mer som en bloggdag! Har inte jobbat idag, och jag kommer inte jobba imorgon heller. Ska kanske jobba på onsdag, men det är Ellos, H&M, Jotex och La Redutt-kataloger=Galet tungt! Dessutom så är vädret sjukt konstigt, igår så var det många minusgrader och idag så har jättemycket smält bort och dessutom har det regnat! Men imorgon ska det tydligen bli minusgrader igen och ännu kallare senare i veckan! Så jag är inte direkt sugen på att trampa runt på isbanan med övertung cykel...Ska nog ringa till äldreboendet här i Highwalley imorgon och fråga om jag får börja jobba som timmis där! Hoppas dom behöver fölk och att jag ringer i precis rätt ögonblick :) Nu ska vi spela batman! Heis.



Såg förresten Bortspolad tidigare idag på teve, dock på svenska. I den engelska verisionen är det min favorit Hugh Jackman som gör huvudmusens röst (han till höger). Sniglarna är ju bara för sköna!

En helt vanlig söndag!

Nu är alla jul-dagar slut! Jag och Jocke ska kanske ut på mellandagsrean idag, fast jag är nog mer sugen på det imorgon, lär ju va mindre folk då! I fredags på kvällen så gick jag över till Zanna, och sen kom Jocke oxå, och han och Snoffie delade på en flaska Mintu. Sen var helt plötsligt båda grabbarna askalas typ. Men vi kom hem ändå. Och gårdagen var rätt så lugnt, vi åkte till pappa vid 17 och åt grillad kött, potatispuffar och beasås. Dessutom så fick jag mer julklappar! Smink, presentkort och ytterligare en blender! Så jag ska åka och byta den ena imorgon till något annat tjusigt köksredskap.
Vi har fått låna Batman-lego-spelet av lillebror oxå, så igårkväll satt vi och spelade för fullt! Hörs senare!

Svenska förortsfruar!



Suzanna Winter, Kamilla Anka och Martina Montazami. Och där har ni svaret på vad jag har gjort under dom senaste timmarna... :)

ooh!

Upptäckte just att det är the Hills-maraton på MTV. Dock så har jag redan sett den här säsongen, men det är alltid kul att kolla på det! Ska förresten betala nästan alla mina räkningar nu. Skoj!


ensam hemma!

Sov över hos mammsen och vaknade vid 9-snåret och åt tomtegröt, chillade sen typ hela förmiddagen och vid två så åkte vi till pendeltåget och åkte hem! Jocke är inte hemma, så jag och Rocky njuter av ensamheten :)
Mitt batteri på mobilen dog ju igår och nu när jag kom hem så satte jag den på laddning, och tänkte att nu kommer säkert smsen att trilla in, men icke. Fick ett och det var från tele2 som talade om att dom kommer dra 294 kronor från mitt konto inom kort. Tack för den! Nu tänkte jag göra mig en vörtbrödssmörgås! Hörs.

Klapparna är öppnade

Nu är klapparna öppnade och jag har fått presentkort på Hasseludden spa, en blender, pengar, kläder, smink och en film. Superbra presenter! Och dessutom ska vi fira jul utan julmat hos pappsen på lördag, så då blire ännu mer julisar :)
Nyss så spelade vi TP, jag och mamma var ett tufft lag som gick ut stenhårt och tog plupp efter plupp, men sen hamnade vi i en smärre svacka och tyvärr så gick vinsten till det andra laget, som bestod av Hannah och Andy. Jag är en ganska dålig förlorare så nu sitter jag lite småputt och skriver här. Ska lägga in bilder som jag har tagit hittils förresten.

Lag ett


Lag två.


Klapparna, innan dom blev öppnade


Vår tjusiga julgran!

Nu blir det tevetittande för hela slanten, orkar inte åka hem idag, så jag åker hem imorgon istället! Och om ni försöker ringa mig, så går det inte, mitt batteri dör närsomhelst och jag glömde ju såklart min laddare! Men imorgon på dagen är jag hemma iaf och då är mitt batteri laddat igen! Heis.

En liten hälsning bara

Nu är äntligen julafton här, jag har börjat dagen med vörtbröd, skinka och kaffe till tonerna av lite julmusik! När jag kollar ut från mammsens vardagsrum så ser jag en fantastisk vy, lite halisigt på havet, ön som ligger mittemot är helt snöig och vit, det ser precis ut som ett tjusigt vintervykort! Ska försöka få till en snajdig bild så att ni läsare oxå kan få se. Men nu kommer en kanske lite tacky julhälsning från mig och Rocky!

Puss på er!

framme

Nu har vi anlänt till Nynäs och hunnit handla dom sista grejjerna :) Mamma står och lagar mat, det blir Flygande jacob, för er som inte vet så är det kyckling, banan, nötter och bacon som mumsas ihop i ugnen med lite grädde och chilisås och serveras med ris. Sjukt gott, men inte så jättenyttigt kanske!
Nästan alla klappar ligger under granen här och det känns riktigt juligt nu! Inte så mycket mer spännande har hänt sen sist jag skrev. Hörs.

ALLTID!!

Lika sant som att solen går upp varje morgon, så får jag blåa ben varje gång jag jobbar på Citymail. Tur att det inte är sommar! Nu drar vi strax mot Nynäs! Heis.

Julstämning!

Så nu har jag juldesignat bloggen, eller rättare sagt min übertekniska lillebror har designat, jag sa hur jag ville ha det och han fixade :)
Ser ni hur det snöar oxå? Mysigt va?! Nu har jag äntligen duschat, jag var fett seg på att komma till skott, men nu sitter jag här i min turban och funderar på vilka kläder jag ska ha på mig idag. Blev sugen på att lyssna på Coldplay, så det gör jag oxå nu. Inte dirr julmusik men dom funkar alltid att lyssna på ändå! Om några dagar här på bloggen så kommer min årssammanfattning av 2009, med bilder och text, det kommer bli riktigt grymt! Nu ska jag klä på mig!


Äntligen en ledig stund!

Eller en ledig DAG tillochmed! Igår i Farsta centrum så var det inte så packat med folk som jag befarade att det skulle vara. Men det var ju garanterat mer än vanligt! Har köpt alla julisar utom typ 2 stycken, men dom ska jag fixa idag i nynäs tänkte jag!
Sitter och spiser frukost nu, vörtbröd och en megastor kaffe = GOTT. Om några timmar så far vi ner mot Nynäshamn, jag, lillebror och bajsmaskinen. Nu tänkte jag strax hoppa in i duschen och tvätta barret.

Puffen ute i snön.

Ytterligare en hård dag på jobbet!

Idag så slutade jag redan vid ett! Sjukt jävla skönt! Och imorgon ska jag vara ledig har jag bestämt, det var aslite post idag när vi kammade inför morgondagen. Snart kommer lillebror hit så ska vi åka till Farsta och knuffas med folk. Skoj! NOT! Hatar trånga folksamlingar och julgalna människor!
Nu ska jag bara äta upp min fabulösa lunch bestående av gårdagens mikrade hemmagjorda pizza. Hörs later!

Min önskan slog ej in

Vaknade imorse vid 6-snåret, inte pigg som en lärka men frisk som en. Så det var bara att masa sig upp och åka till jobbet. Fast innan jag kunde åka iväg så var jag tvungen att skrapa fram min bil från all frost som intagit den under natten. Det var tillomed frost på insidan av alla rutor!

Någonstans här under snötäcket står gamla Bettan parkerad.

Hursom så kom jag ju fram till jobbet, dock något frusen. Mitt område var redan färdigkammat från gårdagen, så jag splittade lite och sen så gjorde jag eftersändningar och packade ner mitt område. Åt frukost/lunch vid nio och sen fick jag sällskap ut av Danne och en till kille, så att jag kom till rätt del av Bagis. När jag väl kommit fram till området så var det inga större probs, gick hyffsat bra att cykla på dom plogade vägarna, men på vissa ställen var det riktigt jävligt. Men jag gjorde själva rundan på typ 3 timmar, klart godkänt, sen så tog cykelvägen hem rätt så lång tid. Jag var iskall och trött. Tillomed min vattenflaska hade blivit isig!
När jag kommit hem så fick jag värsta rycket och har tokstädat hela lägenheten, så nu är här riktigt fint! Och Jocke har varit och handlat mat med sin pappa och nu håller vi på att göra hemmagjord pizza. Ska jobba imorgon med, om nu inte min kropps immunförsvar har varit dåligt under dagen och gör mig förkyld till imorgon ;) Heis.

Ytterligare ett stjärnfall!

Eller ja om man nu kan säga så! Läste precis på nätet att Brittany Murphy har dött, av hjärtstillestånd. Trist, jag tyckte att hon var en bra skådis, tyckte om hennes filmer!

Hursomhaver, nu kollar jag på Blood diamond på trean, den är så hemsk, men bra ändå! Kom hem från pappa för en liten stund sen, både Andy och Niklas/Linus var förkylda så jag hoppas att jag har blivit smittad med en lättare förkylning så att jag slipper dela ut post i denna äckliga snövärld vi nu för tillfället lever i. Jag hoppas fan att det smälter bort snart, pallar inte med snön!! När jag var mindre så var snön ett välkommet tillslag i tillvaron, men nu får det fan vara nog, funderar på att ta dom pengar som jag inte har och fly landet! Har börjat känna av mikrolite halsont, och jag hoppas att det inte bara är inbillning, då blir jag ledsen! Hörs förhoppningsvis imorgon på förmiddagen där jag bloggar om att jag blivit förkyld :)

Ballbreaker!

Igår så var vi ju på Ballbreaker och bowlade o svullade i oss sjukt mycket mat! Jag tror att alla rullade därifrån ;)
Mitt bowlingteam som bestod av mig, Jocke, Anneli och Jimmy vann trots att jag medverkade i laget. Sen efter middagen så blev det lite pilkastning, fotbollsspel och drink-drickande. När klockan närmade sig 21 så åkte vi mot söder och intog plejset Ett ställe. Vi var verkligen först på plats, så dom var tvungna att ställa någon kille i garderoben, som inte brukade stå där. Jag trodde att det bara var garderobsavgift när klockan var innan 22, men det kostade fan 100 spänn redan då! Vi stod och velade lite i entrén och jag sa att jag har inte råd att pejja inträde, så då sa garderobsnissen att han kunde bjuda mig på inträdet! Så jag tackade och bockade och gick in gratis, fast alla andra fick betala :) Tjoho, ibland är det bra att vara fattig!
Det var superkul och vi körde lite olika lekar och jag åkte hem runt 2, Jocke trillade hem vid 5 imorse.
Idag har det blivit tevetittande och lite frukost med en jättestor chokolatte! Om en timme ska jag vara på Enskedekontoret och jobba lite, sen blir det middag hos pappsen!


Efterättstallriken

Pilkastning


På Ett ställe

Tyvärr så hade jag inte så roliga bilder på min kamera, Anneli och Elin hade oxå kameror med sig, så dom får man väl se på fejjan. Hörs!

sluuuta snöaa nuu!!

Åh, man blir nästan lite lessen, kollar ut genom fönstret och ser att det återigen SNÖAR!!
Jag sov i ungefär 10 härliga timmar, mycket välbehövligt. Redan vid 15-snåret idag ska vi vara inne i stan och ta en öl innan vi åker och bowlar+äter. Jag ska svulla i mig sjukt mycket julmat, eller mest dessert tror jag, om jag minns rätt så var det ruggigt gott! Måste dock ladda kameran och försöka använda kameran för en gångs skull!
Igår så var jag ju och åt tacos hos Zanna och Snoffie, sjukt gott och jag kände mig som en boll som rullade hem senare på kvällen!  Fan nu sa Jocke precis att vi ska åka om en timme och en kvart!!Nu måste jag hoppa dirr in i duschen och tvätta håret! Bråttom!!! Heis!

potatismos

Så känns det i huvudet just nu, har varit och jobbat på citymail i Enskede från typ 7 till 16, och jag har bara varit inne, vilket har varit skönt, dock så har jag stått och kammat sjuukt mycket, sen fick jag splitta en pall helt själv, gjort eftersändningar på  områden och packat ner 4 områden. Men det är pengar, så jag är nöjd ändå! Och på söndag ska jag oxå jobba, stå och kamma i fyra timmar. Sköna pengar hoppas jag på!
Förresten, jag tror att det var dax för mig att byta linser idag, ena linsen har suttit och skavt hela dagen, så nu när jag kom hem så var jag helt röd i ena ögat, så jag får vara ett brillo resten av kvällen...hatar att gå runt ute med glasögon! Men utan dom så ser jag inte så mycket, så det är ändå värt att va lite småful.
Zanna ringde och bjöd in mig på tacos :) Så jag tänkte vila i en timme nu, innan jag drar bort till henne. Imorgon ska jag sova megalänge, har inget speciellt att göra förrän sent på eftermiddagen.


Ha en fin fredagskväll!

Hujjedamej!!

Fyy vilket jäävla väder det är ute! Det slutar ju aldrig att snöa gutt dammit!
Idag när jag skulle till skolan (köpte en liten blomma och en ask choklad till tanten) så fungerade lokaltrafiken hyffsat bra, bara några minuters försening, vilket är helt ok. Sen när jag kom till skolan så kom läraren lite sent, och så hade vi betygssamtal, typ 10 minuter per person! Tog sjukt lång tid, men som tur var så fick jag komma som nummer 2, så jag blev klar rätt fort, hon är lite osäker på om jag ska få G eller VG, så jag får se vad hon sätter.
Sen ringde citymail och undrade om inte jag kunde jobba imorgon, men det hade jag ingen lust med. Jag har ju faktiskt redan bestämt med dom att jag ska jobba dom 2 kommande veckorna, så jag orkade inte jobba imorgon. MEN då sa dom att Enskedekontoret behövde innepersonal, så jag har varit där från typ tre till sju idag, och så ska jag börja klockan 7 imorgonbitti, fast det är bara innearbete, så det är rätt lugnt!
När jag skulle åka hem idag därifrån så fick jag stå och vänta i typ 20 minuter, fast en tant som satt på samma busshållplats som jag hade väntat i 40 minuter på samma buss!! Sjukt! Så man var ju lätt stelfrusen när bussen väl kom...

Nej nu tänkte jag sätta på teven och mysa lite i soffan med Rocky! Han ÄLSKAR snön, vilket inte jag gör fullt så mycket... På lördag ska jag förresten på Ballbreaker med Bandhagen-kontoret, kommer inte ihåg om jag skrivit det tidigare i veckan eller inte? Så det blir gott julbord och bowling, samma som förra året! Hörs imorgon!

titta vad jag håller på med =)


Jag färgar håret heelt själv hemma!

Fan nu har snöstormen eskalerat ytterligare! Jag vill inte gå till tunnelbanan och åka till skolan sen! Egentligen behöver jag inte gå på den här sista lektionen, men jag har fått ansvaret att köpa en blomjävel till läraren, fick pengar av alla i klassen igår, så jag MÅSTE komma till skolan...bajs! Jaja, det är bara att pälsa på sig ordentligt med kläder och köra! Heis.

Frukostmys!

Idag är det riktigt busväder ute, det snöar för fullt och blåser på ordentligt! Hoppas att det lugnar ner sig till senare idag, jag ska inte vara i skolan förrän vid ett! Däremot så måste jag ju såklart ut med hunden, men just nu äter jag frukost och Rocky ligger och sover på mitt knä, så det är ingen brådska!
Idag har jag slagit på stort och gjort en riktigt frukost! Vet inte om jag ska fortsätta med den här atkins-aktiga, för idag äter jag både müsli, vörtbröd och yoghurt!
Dessutom så har jag köpt hem både soya- och havremjölk, så att jag har lite variation till mina shakes. Åh jag hoppas att Stockholm Stad börjar rea ut träningskorten, jag är så sugen på att köpa gymkort, men jag vill inte betala fullt pris...Dom kanske börjar med kampanjen i mellandagarna. Aa vi får se!

Morgenmad


Snöutsikten från våran balkong!

Starkt jobbat PG!

Alltså, Jocke är ju inte så lite rolig ibland! Han frågade om inte vi kunde åka och handla lite och göra Norsk fisksoppa ikväll, och visst det kunde vi göra. Så vi åkte till Willys och inhandlade alla grejjer man ska ha till, grädde, grönsaker och lite fisk. Sen när vi kommer hem och jag ska börja laga maten, så frågar jag om inte Jocke kan ta fram fisksoppemix-påsen från skafferiet, och då tittar han på mig och frågar, "men köpte du inte sånt". NEJ det hade vi ju inte gjort, och vi hade inte heller någon liten mix som låg och väntade på oss i skafferiet heller, så Jocks fick snällt åka iväg igen till en mataffär och köpa fisksoppemix. Jag har under tiden diskat, vilket var skönt, vi hade en massa gamla dip-skålar som stått i kylskåpet några veckor...Nu ska jag iaf snart börja med den efterlängtade fisksoppan! Till soppan serverar vi filmen Transformers 2. Heppåre!

Titanic 2

Ja ni läste rätt! Såg det precis på Egoinas blogg att Titanic 2 har spelats in och man kan se trailer på youtube, tydligen så frös Jack (Leonardo DiCaprio) in i en isklump, åsså när dom letade efter det där halsbandet som Rose släpper i havet i slutet på första filmen, så hittar dom han i isklumpen, och likt Austin Powers-filmen så tinas han upp och lever igen. Hmm, känner mig lite skeptisk till denna film, men jag kommer nog ändå garanterat se filmen!

"Im the king of the world"

Vet ni, jag trodde ju att sista dagen i skolan skulle vara idag, men ICKE, min favoritlärare som jag tycker är lite knepig var sjuk idag, men skulle komma imorgon, så då måste vi vara i skolan imorgon ändå... Och dessutom så har jag fått äran att köpa en blomma till henne, vi skramlade ihop en tia var, så det blir väl en såndär tjusig julblomma och en låda choklad. Nu tänkte jag mikra upp min stora kaffekopp, den har blivit kall som vanligt.
Ikväll ska jag kanske glida över till Zannie och spela lite mario, hehe men vi är faktist sjukt grymma! Hörs later.

Det känns som fredag!!

Bara för att jag har terminens sista skoldag idag :) Sen har jag inge mer skola förrän den 11e januari! Tjoho!!
Nu ska jag ut i snökaoset med bajsmaskinen. Hörs!

mickrat kaffe! Check!

Harreguud vad svårt det var att stava till mickrat! Eller skriver man micrat, mikrat? Ni vet när man värmer upp något i mikron, borde ju stavas mikra, men det ser inte heelt rätt ut! Men hursomhaver, jag lyckades med att göra ett så jävla gott kaffe, och sen har jag min megastora kopp, så efter halva koppen så hade ju kaffet hunnit bli kallt, så det blev en tur in i mikrovågsugnen, och nu smakar det delikat igen!
Förresten, varför visar dom gamla avsnitt av Efter Tio? Borde inte det sändas typ live?
Nu ringde mammsen precis, vi pratade lite om julafton och sånt! Nu tänkte jag dra mig ner till Tjollan, vi ska färga håret på varandra, så jag ska dra på mig snöpjucksen, för det snöar ordentligt ute nu! Hörs sen!

Fyfan vad jag är bra!

Tjoho! Vet ni vad jag fick för betyg på provet jag skrev i fredags? Det bästa, nämligen MVG!! Jag är så jävla grym! Trodde inte jag skulle få mer än VG, om jag hade flyt, sen fick jag tillbaka det idag och KLOCKRENT!!
Snart ska jag som vanligt över till Zanna, vi ska äta ceasarsallad idag igen, det var så himla gott sist, åsså ska vi spela mario :)
Så jag ska väl ta och svida om till min rosa mjukisdress och promenixa över i snön och halkan. Imorgon är jag ledig, naaajs! See ya!


gött moos

Igår så spelade jag, Zannie och Tjollan Mario jättelänge, hur kul som helst, ska ha en till sån dag på tisdag tror jag! Sen efter att vi hade spelat så skulle ja gå hem och då SNÖADE det helt stört mycket! Sen så åkte jag, Jocke och hans pappa + morfar till hans syster+sambo och åt julmiddag! Supergott!
Var hemma igen vid elva och sov till tolv idag, hehe skönt med sovmorgon! Nu har vi tvättstugan och så kollar jag som vanligt på teve! Femman är helt underbar att kolla på på söndagar, One three hill, Gossip Girl och veckans alla repriser. Helgens klädsel har varit min übermysiga rosa mjukisdress, kommer typ bo i den såfort jag är hemma.

"Dagens outfit" Hehe

fullspäckad fredag!

Igår så spelade jag och Zanna mario huur länge som helst! Jag hade köpt choklad-kaffe, som vi drack till en saffranslängd och pepparkaksdammsugare. Sen så åt vi hamburgare till middag innan vi gled ner till Kamilla och Arne och kollade på idolfinalen som vanns av ERIK, vi röstade flera gånger!
Kom hem runt två, så jag sov rätt länge idag, nu har jag precis ätit lite frukost, en choklad-kaffelatte och knäckemackor med skagenröra!
Ikväll ska jag träffa Jockes släkt, vi ska hem till hans syster och äta lite gott. Nu tänkte jag ge er lite ögongodis, det är ju trots allt lördag idag!

Hugh Jackman

Ryan Reynolds

Ed Westwick

MumsMums Zelmerlöw

Josh Hartnett

Jude Law

Wolverine

 

Hoppas att ni får en trevlig lördag :)


Prov, Check!

Nu har jag kommit hem efter att ha skrivit prov, eller jag har iofs varit hemma i snart en timme! Men det kom upp lite saker här innan jag kunde börja blogga vetty. Provet gick strålande kändes det som! Jag får nog lätt VG iaf!
Sen har jag pratat med både mamma och mormor i telefon. Mormor har varit lite krasslig senaste veckorna, så jag ringde och hörde hur det var med henne, sen berättade jag att hon kunde ringa en tjej som har hand om bostadsanpassning och hjälpmedelscentralen, så att hon får det lättare i bostaden. Hon bor i en stor villa med massa trappor åsså har hon lite trötta höfter, och det är ju inte den bästa kombinationen direkt!
Sen har jag ätit knäckemackor med skagenröra och lax, sjuuk gott! Nu tänkte jag gå ut med the little poopmachine, sen ska jag glida över till Zannie och hennes wii-mario-spel, hehe.
Ikväll ska jag till Tjollan, och vi ska va lite tjejjor där och dricka vin och spela spel tror jag, men innan det ska jag följa med lillebror till Farsta centrum, han ville ha lite smakråd :) Tur att jag slutade så tidigt idag, för då hinner man ju göra så mycket! Hörs!

Yo Gängzta! Hehe här bjuder vi på oss själva!

No more split ends!

Nu känns mitt hår en aning fräshare! Dock så har jag lite små skatbon i botten, men så kan det bli, jag har ju haft i löshåret jättelänge nu! Men topparna är finfina, tack vare Emlan på Klippoteket! Haha Jocke har fixat mitt internet nu, och så har han förhört mig på frågorna till provet och vissa grejjer är jag ju asgrym på, och andra måste jag plugga lite mer på...

Nu blire plugga av! Heis.

Ursäkta röran!

Sorry att jag är så slapp på att uppdatera, igår så hade vi inget internet på morgonen, vi har haft problem med våran hemtelefon ända från vi flyttade hit (tack vare ComHem), så nu har vi äntligen fått ett nytt modem, MEN då funkar ju inte den trådlösa funktionen, och jag tycker inte riktigt om att sitta vid Jockes dator, vilket jag iofs gör nu... Men ikväll så borde det trådlösa fungera igen, så att jag kan sitta vid MIN lilla dator.
Nåväl, igår så hände inte så mycket spännande saker, jag hade heldag i skolan, pluggade lite till morgondagens prov, mötte min Herbalife-coach, så nu har jag fått mitt "startpaket", så jag kan sälja till andra, fast jag tänkte mest att jag skulle utnyttja det själv, så att jag får rabatt! Sen när jag skulle hämta Rocky hos syrran, så messade Zanna och sa att teve-spelet väntade på mig, så jag gled in till henne och röjde upp lite och sen spelade vi Mario. Idag så börjar skolan 13:15, och sen när skolan är slut ska jag åka till salongen och träffa Emelie, hon hade lite tid över, så ska vi fixa till mitt skatbo lite!

Och ingen bild blir det idag heller, Jocks har ju INGA bilder alls på sin dator..trist! Men förhoppningsvis så hörs vi ikväll från min egen dator. Heis.


NEEEEJ!!!

HUR KAN DESPERATE HOUSWIFES BARA SLUTA SÅDÄR!!! OMG!! OCH DESSUTOM VAR DET SÄSONGSAVSLUTNING!!

no rubrik

Idag har jag ju haft min ledig, härliga dag! Vaknade av mig själv vid nio, bara några minuter innan klockan skulle börja ringa, så det var skönt! Gick upp och sen ut med Roxxy! Sen så fick jag tag i Nynäshamns kommun, haha var tvungen att ringa dom för att få tag i den här vikariepoolen, jag har ju tänkt att jag ska skriva in mig i den, så jag kanske kan få jobba lite på Rosengården, där jag praktiserade i höstas. Men dom sa att jag skulle skicka in min ansökan, så det vara bara att fixa till mitt CV och åka till skolan för att skriva ut! Fast jag skulle ändå dit och träffa Sara och Linda, vi var och fikade på Coffehouse by George vid skrapan. Åt en superduperstor ciabatta med kalkon, keso och avokado + en smarrig kanel-latte. Vi satt och fikade hur länge som helst, så det var mörkt när vi skulle hem igen.
Igår så åt jag ju min efterlängtade ceasarsallad hos Zanna. Svingott! Och till efterätt blev det vispad grädde med hallon och björnbär, en atkins-rätt vetty! Och när Snoffe kom hem runt åttasnåret igår, så hade han med sig en hyrfilm och en 200 grams chokladkaka! Så det blev kaffe och 1 chokladruta till filmen Year One, jag satt och skrattade konstant, lätt värd att se fler gånger!
Har tyvärr varit lite slapp i både bloggandet och fotandet de senaste dagarna, så har inga bilder från något av det som jag har skrivit om. Hörs imorgon igen :)

Ny vecka!

Fy vad jag har varit trött idag! Sjukt seg dag i skolan oxå...Men nu börjar det roliga :) Hämtade ut ett paket från H&M i kiosken för en stund sen, och där i låg ett par typ sidentights, en top med paljetter och ett rosa plysh-set (jacka och byxor). Mysigt! Strax ska jag bege mig tillbaka till centan och möta Zanna, vi ska äta ceasarsallad (som jag har tänkt att jag ska äta typ 17 gånger den senaste veckan, men aldrig blivit av) och sen ska vi typ kolla Twilight eller spela wii Mario! Nu ska jag dra. Imorgon är jag leeedig, tjoho! Heis.


vilken helg!

I fredags så hade jag ju tjejmiddag, tog dock inga kort! Lite trist, men så blir det ibland. Jag städade bort allt och sköljde av det värsta, så jag ska väl ta och diska det där snart, hehe har stått värsta diskberget nu sen i fredags! Blev en massa mat, kladdkaka och chip/dip över, så idag har det varit perfekt att äta det!
Igår så blev jag väckt vid typ halv elva av min lillebror, vi skulle åka till nynäs, så jag gjorde mig klar sen bar det av. Det var julmarknad, så vi träffade mamma där och gick runt, tyvärr så regnade det typ hela dagen, så det var inte så kul att gå runt där! Sen så åkte vi hem till mamma där vi satt och chillade och sen lagade vi mat som Pernilla Wahlgren lagat i Pernillas Jul som går på tv4+.
Sen åkte vi hem, Rocky fick vara kvar hos mamma, så jag får tillbaka honom imorgon! När jag kommit hem så lämnade jag bara mina saker, hämtade lite öl sen drog jag hem till Hamme, där var det lite fest, så det var skoj! Tog sjukt mycket bilder, sen så hade jag det så bra, att när jag skulle hem, så skulle Jonas och Bella oxå hem, och vi bor nästan brevid varandra, så jag fick åka taxi med dom, trots att det inte är särskilt långt att gå hem, sen fick jag komma upp och kolla in deras lägenhet, som var jättefin och så blev jag bjuden på nudlar! Sen promenerade jag hem, tror klockan hade blivit 2, så jag sov megalänge idag!

Hammish och jag!

haha vad håller jag på med?

Kamilla var oxå där med sin lilla svarta tröja :)

Imorgon är det back to school, så då blir det ingen sovmorgon! Hörs.

Skolveckan är sluuut och det är dax för det sedvanliga!

Idag har jag varit i skolan och lyssnat på när en psykolog har haft föredrag typ. Rätt slappt. Sen när jag kom hem så har jag börjat förbereda för min tjejmiddag som jag ska ha idag. Det kommer bli en trerätters och sen har jag köpt ett spännande nytt vin på bolaget som heter TR3 APOR. Hoppas att det är gott! Nej nu ska jag nog ta itu med att börja skala morötter, ska ha lite morots och gurk-stavar till dipp.

Sen ska jag börja göra ve mig oxå! Hörs om ett tag :)

shiiiat

haha vad mitt förra inlägg ser seppo ut, men jag hoppas ni kan läsa det ändå!

Att gotta sig i andras elände!

Visst är det härligt? Jag menar dom här fetto-programen som jag alltid talar varmt om. Det är så kul att se extremfeta människor och sen sitta och äta godis när man ser dom! Iofs så äter jag inte godis just nu, för kollar man på Biggest loser så blir det lite omvänt, då blir iaf jag lite peppad att börja träna och äta nyttigt. Såg i en tidning att man kunde få åka iväg på sånt "kollo" typ, en vecka utomlands, med en massa PTs och nyttig mat. Men det skulle kosta typ 12 papp! vafaan nu kom jag åt någon knapp som gjorde texten bissart stor! fattar inte hur jag jämt lyckas med det! jaja, ikväll borde ni kolla på trean 22:00. Generation FETT. Heis.


magkniiip

Idag så gick jag upp redan vid 8a-snåret, trots att jag är ledig! Tog min sedvanliga frukostshake och sen gick jag och bajsmaskinen Rocky ut i kylan och promenerade i ungefär 40 minuter. Sen när jag kom tillbaka hem så var jag supersvettig, så jag tänkte att då när jag ändå är svettig så kan jag ju likagärna ta och dammsuga och svabba golvet, så det gjorde jag. Sen rensade jag upp lite bland all skit som hamnar i vår lägenhet. Efter mitt städ-race så duschade jag och sen var det dags att träffa mammsen vid hennes jobb och luncha lite. Sen bytte vi en klänning mot en halv flaska sprit, mamma fick klänningen och jag spriten ;)
Åt en supergod räksallad, egentligen tänkte jag ta ceasarsalladen, men icke, den var slut på det här stället oxå (tänkte ju ta en ceasar på ikea i måndags, men där var dom slut för dagen), så jag fick tänka om och tog en räksallad. Mycket god! Dock så var det en massa quinoa i, och jag tror att jag vant magen lite vi att inte äta så mycket kolhydrater eller nåt sånt skit, så nu har jag jordens kramp i magen så jag ligger nästan i fosterställning och skriver detta inlägg. Ska göra lite läxor, sen kanske jag slår till på en powernap om inte krampen släpper!
Tänkte ju att jag skulle fota salladen, men jag var så hungrig så ni får se våra typ tomma tallrikar istället! Men ni kan ju tänka er att den var full med räkor och en massa annat gott!

See ya later!

Jag ska bli distributör!

Av herbalife! Jag får grejjerna på onsdag, så om någon av er som läser min lilla blogg vill testa på herbalife så är det bara att kontakta mig :) Eller i första hand så gör jag det för att jag ska kunna köpa mina egna grejjer lite billigare. Jag ska köpa träningskort snart och då vill jag testa om det blir stor skillnad på förra året när jag inte åt något speciellt träningsaktigt när jag tränade hela våren. Tror att det kommer vara stor skillnad! Men som vanligt så är det ni som får veta det först ;)
Jag fick tillbaka mitt fetma-arbete idag och jag fick VG-. Jag bryr mig inte om att jag fick ett minus-betyg. Den läraren är så himla konstig, hittils så har jag fått G- och G+ på hennes arbeten.
Nu ska jag gå och väcka Jocke som gick och tog en powernap för en liten stund sen. Vi ska åka och lämna lite skräp i min gamla källare som har stått och bara tagit plats här i lägenheten sen i september. Hörs kanske ikväll!

Are you talking to me?

Farbror Frost!

Har bitit tag i marken under natten. Det är riktigt kylslaget ute idag! På ett sätt har jag längtat efter att få sätta på mig en tjockare mössa och tjockare vantar och andas ut rök, men idag när jag väl får göra det, så känns det ju inte så himla roligt ändå! Ushush måste börja dra mig mot tuben om en liten stund. Idag åt jag äggröra och bacon till frukost. Fan vad jag kommer toktröttna på ägg om ett tag!

Ska kila nu! Har heldag i skolan...Hörs!

julkalendern

Har glömt att skriva en sak. Det är ju faktiskt första advent idag, och vissa kollar på adventskalendern som går på ettan på tv. Jag brukar däremot kolla adventskalendern som finns på den HÄR sidan! Jag och syrran har följt den några år! Det är ett gäng grabbar som bor i skåne som tar kort och skriver roliga texter till. Såg att jag varit lite snål med bilder på senaste i bloggen och fy vad trist det ser ut! Så därför ska jag slänga in en riktigt skön bild! Varsegoda!

Eller nu kanske den inte va såå himla skön, men tänk att stöta på en sån bjässe! Det är ju dubbelt så stort som Rocky!

domedagen

Det såg ännu häftigare ut typ 10 minuter innan, men min kära kamera la ju av precis när jag tänkte börja fota! Men visst ser det lite skräckfilmsaktigt ut? Käkade en omelett med kalkon och brie på till middag idag. Nu tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen och tvätta håret, för sen vid sju så börjar biggest loser, sen dirr efter så börjar Betty följt av Desperata husfruar. Så det är lika bra att få det gjort nu, för sen sitter jag som klistrad i tre timmar! Höres.

hmm har inte hänt så mycket sen sist...

Men jag slänger in ett inlägg ändå! Jocke kom hem för en liten stund se och har börjat möblera om här hemma! Och sen håller han på och ska sälja en tv-möbel så han har pratat med en köpare som ska komma hit sen. Jag kollade ut genom fönstret för en liten stund sen och fick se att typ hela himlen var kanonröd, skithäftigt! Försökte fota det, men då dog såklart batteriet på kameran, så jag fick snabbladda det några minuter, men då var det inte lika rött längre, men jag hoppas att jag fick till någon ball bild! Nu måste dock batteriet ladda lite till innan jag laddar över bilderna hit, så nu får vänta någon timme innan ni får se hur häftig himlen va nyss! Hörs om ett tag!

NU jävlar ska här bloggas!

Idag blir iofs morgoninlägget något sent inlagt. Jag vaknade runt nio, vilket kändes helt perfekt. Sen har jag som vanligt varit ute med bajsmaskinen Rocky, ätit en frukost-shake, sen har jag gjort lite läxor och förberett inför ett prov vi ska ha nästa vecka, så det känns bra!
Sen har jag som jag skrev igår byggt ihop båda två dvd-hyllorna! Gick ganska fort, för jag är så grym!
Nu tänkte jag njuta lite av att bara vara ledig och sen ska jag plocka upp lite saker att ställa i våran nya bokhylla! Hörs senare!